|
|
Stranica: 1/16.
|
[ 376 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: CHAT TEMA Postano: 25 lip 2012, 09:54 |
|
|
Jutro je, ne možete da spavate, nikog nema na forumu osim vas i par drugih, ne volite Junuza i emt a pritom ste Srbin. Ne očajavajte, dođite na ovu temu i uživajte. Pišite o svemu i svačemu bez bojazni za optužbe za udruživanje u čopore, bez prijetnji banom.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 10:48 |
|
|
Odlična tema, gospodine Lebowski Otvorite i jednu sličnu za švedsku regimentu, cvitalje i ostalu ćetnitet-ukidačku bratiju pa neka ih moderacija spoji u jednu, da međusobno možemo ćaskati a pritom ne opterećivati ostale teme
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:13 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Jutro je, ne možete da spavate, nikog nema na forumu osim vas i par drugih, ne volite Junuza i emt a pritom ste Srbin. Ne očajavajte, dođite na ovu temu i uživajte. Pišite o svemu i svačemu bez bojazni za optužbe za udruživanje u čopore, bez prijetnji banom. Prava tema! Prava reklama!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
A, vampirska tema... Eto krvopije, dobro je se čovjek sjetio. Koji klinac ne idete Bugare zajebavat, ili Rumunje bar, nego se nas tu dohvatili... Nego, ipak treba znat gdje je granica, previše ste se raskokodakali s temama koje su preko rijeke. A na te stvari imate utjecaj kao sunce na ledenjake, mali, eventualno se nakon 200 godina nešto vidi... Postasmo poligon za Srbijance koji ne znaju što bi sa sobom po noći. Masturbirajte kao i sav normalan svet, ili brojite ovčice.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:27 |
|
|
Tačno sam znao da će se prvi javiti gospodin Junuz Juka Djipalo, matori übertroller
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:28 |
|
|
Junuze, nikako mi nije jasno šta ti komentarišeš ove teme van PF Hrvatska?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:29 |
|
|
Domorodac Zmijsko telo se javio... Ne brini se, ti si s ove strane rijeke.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:31 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuze, nikako mi nije jasno šta ti komentarišeš ove teme van PF Hrvatska? Tebe, Zlatka ZG, i još par njih nikad nisam taknuo, zamolio bih te da se ne petljaš i ne uvlačiš u čopor. Ne pripadaš mu. Ovo krdo volova i pokoja krava nije način na koji treba sudjelovat u gostima.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:33 |
|
|
Nije Tera sama krdo valjda?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:34 |
|
|
Nije, ona je samo jedna od krava u krdu. Ne daji joj značaj veći nego što ima. Da ste pravi, učinili bi dobro dijelo pa je pomuzli, ovako zuji a mlijeka ne daje.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A, vampirska tema... Eto krvopije, dobro je se čovjek sjetio. Koji klinac ne idete Bugare zajebavat, ili Rumunje bar, nego se nas tu dohvatili... Nego, ipak treba znat gdje je granica, previše ste se raskokodakali s temama koje su preko rijeke. A na te stvari imate utjecaj kao sunce na ledenjake, mali, eventualno se nakon 200 godina nešto vidi... Postasmo poligon za Srbijance koji ne znaju što bi sa sobom po noći. Masturbirajte kao i sav normalan svet, ili brojite ovčice. preko koje reke? Une?
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:38 |
|
|
Nego gospodine Junuze, ne preporučujem vam učešće na ovoj temi jer niste vi za ovo, tanki ste te vam ulogu vola u kupusu nikako ne preporučam
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nije, ona je samo jedna od krava u krdu. Ne daji joj značaj veći nego što ima. Da ste pravi, učinili bi dobro dijelo pa je pomuzli, ovako zuji a mlijeka ne daje. To je tvoja generacija, pa ti probaj... al' ne znam kako ćeš proć'.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 11:57 |
|
|
Posto bas ne pratim pomno, pogotovo po temama izvan politike: odakle ova percepcija Srba od strane Lebowskog i dr.? Nije valjda da su gdjica emt i g Junuz neomiljeni u Srbalja? Ja stvarno ne razumem kako skoro nikad od ovog Junuza ne procitam post, preskocis mu post, preskocis odgovor, i nastavis kao da se nista niej desilo. A nije da nisam pokusao. Za gdjicu emt pamtim da je uvek, ali uvek, isto davila bez obzira na konkrentiu temu. Inace, jako je simpaticna. Kako neko moze biti lican u odnosu na njih?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 12:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Skoro bi mi odgovarala tema. Da nije mog stava "Herceg-Bosna do Zemuna".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 12:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nego gospodine Junuze, ne preporučujem vam učešće na ovoj temi jer niste vi za ovo, tanki ste te vam ulogu vola u kupusu nikako ne preporučam Zar može neko bit tanji od Zmijskog tela? A je li ti ovaj Glava rođak? Slični ste mi nekako... Fala Leb još jednom, bit će ovo dugo ljeto...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 12:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zar može neko bit tanji od Zmijskog tela?
Ma more gospodine Junuze, kako nemere post441005.html#p441005
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma(CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 18:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25915 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Agathonikos je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zar može neko bit tanji od Zmijskog tela?
Ma more gospodine Junuze, kako nemere post441005.html#p441005 Je li to fotka Emila Vlajkija??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 19:16 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Šetajući virtualnim bespućem davno stekoh utisak da se Srbi uvijek drže skupa. Bez obzira jesu li većina na forumu ili su ko krme u Teheranu. Uvijek jedni drugima čuvaju leđa. To je po meni pozitivno. Evo ja npr znam samo da su Lebowski, Emt, Irma i Ljilan Bošnjaci, a s njima nekako najmanje komuniciram.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 19:26 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Šetajući virtualnim bespućem davno stekoh utisak da se Srbi uvijek drže skupa. Bez obzira jesu li većina na forumu ili su ko krme u Teheranu. Uvijek jedni drugima čuvaju leđa. To je po meni pozitivno. Evo ja npr znam samo da su Lebowski, Emt, Irma i Ljilan Bošnjaci, a s njima nekako najmanje komuniciram. Pa kad smo većina onda se opasno svađamo, kad smo manjina držimo se zajedno. Uglavnom smo naterani na takvo ponašanje. Kad nam Emt ili Irma 18672 puta dnevno pomenu genocid, kako smo bolesni, pokvareni, komunisti, nacionalisti, fašisti, glupi, ružni, ovakvi-onakvi ili kad Ljiljan pređe na jebanje mame i ubijanje beba, ili kad Vii i Mirv krenu po svojim teorijama... teško da neko može da ostane po strani ili da se složi sa njima, zar ne? Da neko od nas nastupi tim stilom, davnih dana bi popio ban na ovom forumu za vjek i vjekove. Npr ne vidim da sa tobom ili sa Lebowskim imam(o) nekih problema. Možda se razlikujemo u mišljenjima ali činite se kao normalni, ugodni ljudi. E sad, ovde se skupila poprilično šarena i zanimljiva ekipa Srbeka, pa ponekad usred noći zatrolamo sve živo (valjda su tada svi slobodni pa vise na forumu), ali nije to valjda toliko strašno.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 19:32 |
|
|
To što ja ne pišem na politici ne znači da se ne bi začudio i možda razočarao da čuješ neka moja mišljenja. Zato dobro razmislite prije nego što me opet proglasite finim čeljadetom kao što sam vidjela da neki pišu na izboru najforumašice. Jednostavno, neću da se peglam s tim jer od baljezganja po forumima neću dobiti ništa. Al dobro...s obzirom šta sam sve preživjela mislim da ipak zdravo razmišljam.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 19:45 |
|
|
Kao što rekoh, ne poznajemo se, ali se činiš kao normalna osoba (što je poseban kvalitet ako si prošla kroz težak period).
To ne znači da se moramo slagati. Ja se ne slažem sa 90-95% aktivnih forumaša, ali se trudim da vodim normalnu diskusiju sa svima (dok ne vidim da sa nekima nema svrhe i tada samo podjebavam). Isto se trudim i ovde i u RL da ne generalizujem čitave narode, grupe, države itd.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 19:49 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ja se ne slažem sa 90-95% aktivnih forumaša, ali se trudim da vodim normalnu diskusiju sa svima (dok ne vidim da sa nekima nema svrhe i tada samo podjebavam). Isto se trudim i ovde i u RL da ne generalizujem čitave narode, grupe, države itd. Tu se slažem s tobom. PS e nek si vratio stari avatar
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 22:09 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Kao što rekoh, ne poznajemo se, ali se činiš kao normalna osoba (što je poseban kvalitet ako si prošla kroz težak period).
To ne znači da se moramo slagati. Ja se ne slažem sa 90-95% aktivnih forumaša, ali se trudim da vodim normalnu diskusiju sa svima (dok ne vidim da sa nekima nema svrhe i tada samo podjebavam). Isto se trudim i ovde i u RL da ne generalizujem čitave narode, grupe, države itd. Jagnje ti, Zlatko i Đo ste veliki individualci iako ste i ponosni Srbi
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 25 lip 2012, 22:39 |
|
|
Mene uvik cudi kako ne branite pol guz...ehm...gasola vise. Covik trudi se da vas promovira, brani i voli. Nezahvalni ste.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|