|
|
Stranica: 428/538.
|
[ 13445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 15:01 |
|
|
OK, ako je objavljivanje PP kažnjivo, nijesam znao. No ima li kakva mogućnost zaštite od takvih poruka, nekakav filter, ne da mi se čitat baš svačije frustracije?
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 15:17 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
jationo je napisao/la: OK, ako je objavljivanje PP kažnjivo, nijesam znao. No ima li kakva mogućnost zaštite od takvih poruka, nekakav filter, ne da mi se čitat baš svačije frustracije? Mislim da kad staviš nekog na ignore, više ti ne može slati pm-ove... A možeš i isključiti opciju da primaš pm-ove općenito...
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 15:23 |
|
|
Ignore opcija i nije baš nešto  ,kad nisi najavljen ćeš svakako pročitati postove osobe koje ignoriraš,nema neke koristi od nje. 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 15:49 |
|
|
Pozdrav, Snežo.
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 15:49 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: OK, ako je objavljivanje PP kažnjivo, nijesam znao. No ima li kakva mogućnost zaštite od takvih poruka, nekakav filter, ne da mi se čitat baš svačije frustracije? Mislim da kad staviš nekog na ignore, više ti ne može slati pm-ove... A možeš i isključiti opciju da primaš pm-ove općenito... Aha, nema potrebe za općenitim isključivanjem, dovoljan je filter za korov.. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 15:54 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Ignore opcija i nije baš nešto  ,kad nisi najavljen ćeš svakako pročitati postove osobe koje ignoriraš,nema neke koristi od nje.  Za to treba biti skroz ulogiran. Mislim kad se ulogiravaš da te pita nešto kao hoćeš li da te ulogirava automatski. I to je dovoljno.. P.S. Pozdrav, vrijeme je za jazz:
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 15:56 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Pozdrav, Snežo. Pozdrav i za tebe i za jationo,  ali nemam ideju s kakvom muzikom da vas pozdravim.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 15:59 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Pozdrav, Snežo. Pozdrav i za tebe i za jationo,  ali nemam ideju s kakvom muzikom da vas pozdravim. Pa, u tom slučaju još jedna od mene: U danima kad na Nikšić Crnogorci udariše... 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 16:04 |
|
|
Citat: jationo je napisao/la: Za to treba biti skroz ulogiran. Mislim kad se ulogiravaš da te pita nešto kao hoćeš li da te ulogirava automatski. I to je dovoljno..
P.S. Pozdrav, vrijeme je za jazz:
Kako si jationo  ,tebe nema, pa se pojaviš od vrijeme na vrijeme... Ja nemam nikoga na ignore i pojma nemam kako to ide ali nezanimljive,proste i bezobrazne osobe ne ni čitam ,preskačem.. 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 16:09 |
|
|
Kako je vrijeme kod vas ljudi ,ovdje od 20 stepeni, danas ujutro ako je jedva bilo 5,smrzla sam se,prokleta zima dolazi  kako je samo mrzim, plače mi se 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 16:13 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Pozdrav i za tebe i za jationo,  ali nemam ideju s kakvom muzikom da vas pozdravim. Pa, u tom slučaju još jedna od mene: U danima kad na Nikšić Crnogorci udariše...  Tooo, a mene Cosmo svojevremeno optužila da ta pjesma nije za tebe.. Usput, pozdrav i za nju, ako je u blizini, sa malo tuvanske muzike:
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 16:15 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Kako je vrijeme kod vas ljudi ,ovdje od 20 stepeni, danas ujutro ako je jedva bilo 5,smrzla sam se,prokleta zima dolazi  kako je samo mrzim, plače mi se  Puhao je vjetar odvratno do podne, sad je samo prohladno. Ja nemam ništa posebno protiv zime, ali me iritiraju padaline, bilo snijeg bilo kiša. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 16:18 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Citat: Kako si jationo  ,tebe nema, pa se pojaviš od vrijeme na vrijeme... Ja nemam nikoga na ignore i pojma nemam kako to ide ali nezanimljive,proste i bezobrazne osobe ne ni čitam ,preskačem..  Ah, nemam vremena za internet kao nekad... Ako hoćeš stavit nekoga na ignore, klikneš na njegov profil i ispod slike imaš opciju za prijatenje i za gnjavatore, pa stisneš ovo drugo.. Isplati se, ne moraš sranja gledat... Odgovor na idući post: I ovdje postalo zima u pizdu materinu.. Evo danas sam grijanje upalio prvi put, bilo 12 stupnjeva u prostoriji, potpuno neprihvatljivo..
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 16:20 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Pa, u tom slučaju još jedna od mene: U danima kad na Nikšić Crnogorci udariše...  Tooo, a mene Cosmo svojevremeno optužila da ta pjesma nije za tebe.. Usput, pozdrav i za nju, ako je u blizini, sa malo tuvanske muzike: Dobar je Rambo, ima par odličnih stvari. A ovo mi je sigurno najbolja njegova... Glazba se uklapa s riječima fenomenalno... Pogotovo je kraj odličan... Na najvecu gradsku kulu Na vrh hana Musovica Istaknuse Turci glavu Popa Mila Jovovica Sa svrzovog ostrog koca Gleda Milo sa visine Kako mu se Turci zore I po gradu senluk cine. A gavran se, crna ptica Obradova iznenada Kad krvavu vidje glavu Pa se vije iznad grada. Primice se iznad cabre Da na bedem padne prvi Po starijem navikama Musku glavu da nagrdi. A krijuci iz harema Kroz pendzere vire bule Da cuvenu vide glavu Srpskog popa na vrh kule Pokušao sam i sa guslarskom verzijom, ali ne leži mi nikako taj zvuk...
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 16:24 |
|
|
Evo Corto i za tebe muzike, pošto si sad u fazi Doorsa:
ova mi pjesma zvuči isto kao njihova "Hello, I love you", samo ne znam tko je koga potkrao...
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 16:29 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: Tooo, a mene Cosmo svojevremeno optužila da ta pjesma nije za tebe.. Usput, pozdrav i za nju, ako je u blizini, sa malo tuvanske muzike: Dobar je Rambo, ima par odličnih stvari. A ovo mi je sigurno najbolja njegova... Glazba se uklapa s riječima fenomenalno... Pogotovo je kraj odličan... Na najvecu gradsku kulu Na vrh hana Musovica Istaknuse Turci glavu Popa Mila Jovovica Sa svrzovog ostrog koca Gleda Milo sa visine Kako mu se Turci zore I po gradu senluk cine. A gavran se, crna ptica Obradova iznenada Kad krvavu vidje glavu Pa se vije iznad grada. Primice se iznad cabre Da na bedem padne prvi Po starijem navikama Musku glavu da nagrdi. A krijuci iz harema Kroz pendzere vire bule Da cuvenu vide glavu Srpskog popa na vrh kule Pokušao sam i sa gluslarskom verzijom, ali ne leži mi nikako taj zvuk... Evo još jedne njegove, obrada Kraftwerka: "Na krovu se hardver puši, Na tavanu softver suši, Jaaaa sam robot u srcu i duši" 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 18:41 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Pozzz i tebi jationo... Sto se tice pesme...kolko se secam Corto je pustio prvi guslarsku verziju...a onda sam mu je pustila Ramba za uzvrat  ... I od tada ga slusa... 
|
|
Vrh |
|
 |
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 18:43 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: jationo je napisao/la: OK, ako je objavljivanje PP kažnjivo, nijesam znao. No ima li kakva mogućnost zaštite od takvih poruka, nekakav filter, ne da mi se čitat baš svačije frustracije? Mislim da kad staviš nekog na ignore, više ti ne može slati pm-ove... A možeš i isključiti opciju da primaš pm-ove općenito... Moze, na zalost, ignore opcija je prilicno losa, ali ne moras ih citati, samo obrises.
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 18:53 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 18:56 |
|
|
STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Mislim da kad staviš nekog na ignore, više ti ne može slati pm-ove... A možeš i isključiti opciju da primaš pm-ove općenito...
Moze, na zalost, ignore opcija je prilicno losa, ali ne moras ih citati, samo obrises. Al može ti smeće ako ne paziš prepunit kapacitet sandučića, to ne valja..
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 19:09 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
STEFAN_DUSAN_SILNI
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 19:19 |
|
|
jationo je napisao/la: STEFAN_DUSAN_SILNI je napisao/la: Moze, na zalost, ignore opcija je prilicno losa, ali ne moras ih citati, samo obrises. Al može ti smeće ako ne paziš prepunit kapacitet sandučića, to ne valja.. I ova ti je Njegoseva 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 19:20 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 21:03 |
|
|
Evo jedna...ako si tu jos jationo...
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 13 lis 2009, 21:35 |
|
|
Urbana je napisao/la: Evo jedna...ako si tu jos jationo...
Fala, mada mi je od te ekipe poznata jedino ona čudna šuma, tek sam nedavno skužio da to nije originalno od Discipline..
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|