OK, ako je objavljivanje PP kažnjivo, nijesam znao. No ima li kakva mogućnost zaštite od takvih poruka, nekakav filter, ne da mi se čitat baš svačije frustracije?
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
jationo je napisao/la:
OK, ako je objavljivanje PP kažnjivo, nijesam znao. No ima li kakva mogućnost zaštite od takvih poruka, nekakav filter, ne da mi se čitat baš svačije frustracije?
Mislim da kad staviš nekog na ignore, više ti ne može slati pm-ove... A možeš i isključiti opciju da primaš pm-ove općenito...
Cort0 Maltese je napisao/la:
jationo je napisao/la:
Mislim da kad staviš nekog na ignore, više ti ne može slati pm-ove... A možeš i isključiti opciju da primaš pm-ove općenito...
Aha, nema potrebe za općenitim isključivanjem, dovoljan je filter za korov..
Za to treba biti skroz ulogiran. Mislim kad se ulogiravaš da te pita nešto kao hoćeš li da te ulogirava automatski. I to je dovoljno..
P.S. Pozdrav, vrijeme je za jazz:
Kako si jationo ,tebe nema, pa se pojaviš od vrijeme na vrijeme... Ja nemam nikoga na ignore i pojma nemam kako to ide ali nezanimljive,proste i bezobrazne osobe ne ni čitam ,preskačem..
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
Kako je vrijeme kod vas ljudi ,ovdje od 20 stepeni, danas ujutro ako je jedva bilo 5,smrzla sam se,prokleta zima dolazi kako je samo mrzim, plače mi se
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
snezana mk je napisao/la:
Kako je vrijeme kod vas ljudi ,ovdje od 20 stepeni, danas ujutro ako je jedva bilo 5,smrzla sam se,prokleta zima dolazi kako je samo mrzim, plače mi se
Puhao je vjetar odvratno do podne, sad je samo prohladno. Ja nemam ništa posebno protiv zime, ali me iritiraju padaline, bilo snijeg bilo kiša.
snezana mk je napisao/la:
Citat:
Kako si jationo ,tebe nema, pa se pojaviš od vrijeme na vrijeme... Ja nemam nikoga na ignore i pojma nemam kako to ide ali nezanimljive,proste i bezobrazne osobe ne ni čitam ,preskačem..
Ah, nemam vremena za internet kao nekad... Ako hoćeš stavit nekoga na ignore, klikneš na njegov profil i ispod slike imaš opciju za prijatenje i za gnjavatore, pa stisneš ovo drugo.. Isplati se, ne moraš sranja gledat... Odgovor na idući post: I ovdje postalo zima u pizdu materinu.. Evo danas sam grijanje upalio prvi put, bilo 12 stupnjeva u prostoriji, potpuno neprihvatljivo..
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
Pozzz i tebi jationo... Sto se tice pesme...kolko se secam Corto je pustio prvi guslarsku verziju...a onda sam mu je pustila Ramba za uzvrat ... I od tada ga slusa...
Moze, na zalost, ignore opcija je prilicno losa, ali ne moras ih citati, samo obrises.
Urbana je napisao/la:
Pozzz i tebi jationo... Sto se tice pesme...kolko se secam Corto je pustio prvi guslarsku verziju...a onda sam mu je pustila Ramba za uzvrat ... I od tada ga slusa...
A ne, ne, dobro se sjećam. Ja sam napisao ovaj post:
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
="
Citat:
jationo"]
Urbana je napisao/la:
A ne, ne, dobro se sjećam. Ja sam napisao ovaj post:
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.