|
|
Stranica: 5/30.
|
[ 747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 11:56 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
seherzada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Dobro jutro Talijan. Jutro turkinjo.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 11:58 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Dobro jutro Talijan.
Jutro turkinjo. Reci hvala...
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:04 |
|
|
seherzada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Jutro turkinjo.
Reci hvala... Evo :
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:06 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Reci hvala...
Evo :
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:12 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:15 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Kad vas turci prestanu spasavat, opet se vracate u: https://www.youtube.com/watch?v=K_ur9AraEe8
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:16 |
|
|
seherzada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kad vas turci prestanu spasavat, opet se vracate u:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=K_ur9AraEe8[/youtube]
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:19 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Kad vas turci prestanu spasavat, opet se vracate u:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=K_ur9AraEe8[/youtube] Reci hvala Mehmete sto si spasio Antu od kazamata!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:21 |
|
|
seherzada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Reci hvala Mehmete sto si spasio Antu od kazamata! I osobi s malo sive tvari u glavi je jasno da Mehmet nije kolo vodio već američki Židov rođen u jednom od najvećih gradova stare Bijele Hrvatske .
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:28 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Reci hvala Mehmete sto si spasio Antu od kazamata! I osobi s malo sive tvari u glavi je jasno da Mehmet nije kolo vodio već američki Židov rođen u jednom od najvećih gradova stare Bijele Hrvatske . Nista bez Mehmeta on ne bi mogao... Turcin i jevrej spasavaju Antu od Talijana i Maltezana - ja bih u zemlju propala na tvom mjestu!
|
|
Vrh |
|
|
dalmosh
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:34 |
|
|
što ova turkinja laprda??
da in nije hrvata danas bi bila srpkinja "muhamedanske vere" pisala bi ćirilicom i govorila srpskim jezikom
nezahvalnici jedni
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:34 |
|
|
seherzada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: I osobi s malo sive tvari u glavi je jasno da Mehmet nije kolo vodio već američki Židov rođen u jednom od najvećih gradova stare Bijele Hrvatske . Nista bez Mehmeta on ne bi mogao... Turcin i jevrej spasavaju Antu od Talijana i Maltezana - ja bih u zemlju propala na tvom mjestu! Mehmet je tamo došao odlukom drugih faktora, a ne same turske, postoje dva sudca koja tamo kolo vode, jedan od tih je ovaj gore navedeni Židov, što se tiče Italije i Malte valja poznavati i malo pravne povijesti da bi se to razumjelo. Ergo, kao što rekoh to je za ljude sa više od 1 grama sive tvari u glavi, tako da ti preporučam da se ostaviš toga . Ipak ostaje ti utjeha :
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25566 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dalmosh je napisao/la: što ova turkinja laprda??
da in nije hrvata danas bi bila srpkinja "muhamedanske vere" pisala bi ćirilicom i govorila srpskim jezikom
A kojim jezikom sada govori?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:41 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: seherzada je napisao/la: Nista bez Mehmeta on ne bi mogao... Turcin i jevrej spasavaju Antu od Talijana i Maltezana - ja bih u zemlju propala na tvom mjestu! Mehmet je tamo došao odlukom drugih faktora, a ne same turske, postoje dva sudca koja tamo kolo vode, jedan od tih je ovaj gore navedeni Židov, što se tiče Italije i Malte valja poznavati i malo pravne povijesti da bi se to razumjelo. Ergo, kao što rekoh to je za ljude sa više od 1 grama sive tvari u glavi, tako da ti preporučam da se ostaviš toga . Ipak ostaje ti utjeha : [youtube]http://youtu.be/ToTk5B4_ZAQ[/youtube] Ja bih isto tako propala u zemlju od stida, da mi na pogreb najveceg drzavnika moderne Republike Hrvatske, dodje jedino Suljo Demirel.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:42 |
|
|
seherzada je napisao/la: Gospon Aga, manite se price o odvodjenju Srba iz Sarajeva u logore, 100 puta ponovljena laz nece postati istina ma koliko se trudili u tomu.
Nepoštovanje tuđih žrtava povlači za sobom isti odnos drugog prema vašim žrtvama tako da ako od Srba očekujete nekakvo kajanje za ubijanje 200-300 muađedinaca u Srebrenici, nećete ga dočekati seherzada je napisao/la: Slavisa Sucur bi iz tenka rado gadjao taj krst na Zlatistu, obzirom da to predstavlja simbol cetnistva, a ne simbol srpstva. Kada bi Slavisa pozelio gadjati pravoslavnu crkvu u istocnom Sarajevu ili pak rusiti crkvu zapadnom Sarajevo, naravski da bi bila jako protiv toga.
Neki u Srpskoj ne bi imali ništa protiv jer kao odmazda za to, brojne đamije u Srpskoj bi poletile put neba, kao u dobra stara vremena
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25566 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
seherzada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Mehmet je tamo došao odlukom drugih faktora, a ne same turske, postoje dva sudca koja tamo kolo vode, jedan od tih je ovaj gore navedeni Židov, što se tiče Italije i Malte valja poznavati i malo pravne povijesti da bi se to razumjelo. Ergo, kao što rekoh to je za ljude sa više od 1 grama sive tvari u glavi, tako da ti preporučam da se ostaviš toga . Ipak ostaje ti utjeha : [youtube]http://youtu.be/ToTk5B4_ZAQ[/youtube]
Ja bih isto tako propala u zemlju od stida, da mi na pogreb najveceg drzavnika moderne Republike Hrvatske, dodje jedino Suljo Demirel. Nije samo on došao. A tko je došao vašem Alji?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:46 |
|
|
seherzada je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Mehmet je tamo došao odlukom drugih faktora, a ne same turske, postoje dva sudca koja tamo kolo vode, jedan od tih je ovaj gore navedeni Židov, što se tiče Italije i Malte valja poznavati i malo pravne povijesti da bi se to razumjelo. Ergo, kao što rekoh to je za ljude sa više od 1 grama sive tvari u glavi, tako da ti preporučam da se ostaviš toga . Ipak ostaje ti utjeha : [youtube]http://youtu.be/ToTk5B4_ZAQ[/youtube]
Ja bih isto tako propala u zemlju od stida, da mi na pogreb najveceg drzavnika moderne Republike Hrvatske, dodje jedino Suljo Demirel. Kao što Bobovac reče, nije samo on došao. Aliji pak nije čak ni on došao . Sapienti sat. Ali pošto sumnjam da u tebi ima i zrno epiteta sapienti, sumnjam da će biti sat .
|
|
Vrh |
|
|
dalmosh
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dalmosh je napisao/la: što ova turkinja laprda??
A kojim jezikom sada govori? koje pitanje?? pa naravno hrvatskim jezikom al ga oni zovu bosanski
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:55 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada je napisao/la: Gospon Aga, manite se price o odvodjenju Srba iz Sarajeva u logore, 100 puta ponovljena laz nece postati istina ma koliko se trudili u tomu.
Nepoštovanje tuđih žrtava povlači za sobom isti odnos drugog prema vašim žrtvama tako da ako od Srba očekujete nekakvo kajanje za ubijanje 200-300 muađedinaca u Srebrenici, nećete ga dočekati seherzada je napisao/la: Slavisa Sucur bi iz tenka rado gadjao taj krst na Zlatistu, obzirom da to predstavlja simbol cetnistva, a ne simbol srpstva. Kada bi Slavisa pozelio gadjati pravoslavnu crkvu u istocnom Sarajevu ili pak rusiti crkvu zapadnom Sarajevo, naravski da bi bila jako protiv toga.
Neki u Srpskoj ne bi imali ništa protiv jer kao odmazda za to, brojne đamije u Srpskoj bi poletile put neba, kao u dobra stara vremena Kod nas u Seheru nema tudje i nase. Npr. mi stujemo zrtve srpske naionalnosti koje je Caco mucki ubio na Kazanima, isto kao i zrtve sve tri vjere/nacije/whatever koje su stradale na Markalama. Caco je bio bolesnik isto kao i oni koji su sa Zlatista pucali po civilima u Sarajevu. Rusit neki vjerski objekat i imat mrznju prema tom objektu je pokazatelj malo tezeg psihickog oboljenja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 12:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37739 Lokacija: Gl. grad regije
|
Budite malo obzirniji prema:
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dalmosh
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 13:05 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 13:06 |
|
|
seherzada je napisao/la: Rusit neki vjerski objekat i imat mrznju prema tom objektu je pokazatelj malo tezeg psihickog oboljenja. Apsolutno se slažem : Citat: Od strane postrojbi Armije BiH srušeno je ili oštećeno ukupno 294 katoličke crkve i ostala vjerska objekta, od toga 290 u Vrhbosanskoj nadbiskupiji, 3 u Mostarsko-duvanjskoj i 1 u Banjalučkoj biskupiji. Broj katolika je jako opao usljed izgona, prouzrokavanim ratnim događanjima. Tako je npr., Vrhbosanska nadbiskupija prije rata imala 528.000 vjernika, a danas manje od polovice predratnog broja vjernika tj. oko 215.000 vjernika. Odnosno :
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 13:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Z Muslimanska brigada naziv, a iznad ljiljani. Koji su to glupani i falsifikatori. Cijenim vise onog postenog mudjahedina no ove nase mudjahedince koji ne znaju ni di im je glava, ni di im je rep.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 13:09 |
|
|
seherzada je napisao/la: Kod nas u Seheru nema tudje i nase.
Npr. mi stujemo zrtve srpske naionalnosti koje je Caco mucki ubio na Kazanima, isto kao i zrtve sve tri vjere/nacije/whatever koje su stradale na Markalama. Caco je bio bolesnik isto kao i oni koji su sa Zlatista pucali po civilima u Sarajevu.
Gospođice Šeherzada, onog dana kad se manete mitomanije po kojoj su Srbe ubijali samo Cace i Ćele, možda se neka priča o tzv. biH i može voditi a pošto taj dan neće osvanuti, ovaj prdež od paradržave tzv. biH treba sistematski uništavati, rastakati, srati se po njemu seherzada je napisao/la: Rusit neki vjerski objekat i imat mrznju prema tom objektu je pokazatelj malo tezeg psihickog oboljenja. Gospođice Šeherzada, i betonski krst izgrađen na nekom uzvišenju je vjerski objekat. Nije valjda da štekate u tim pojmovima
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 13:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: seherzada je napisao/la: Ja bih isto tako propala u zemlju od stida, da mi na pogreb najveceg drzavnika moderne Republike Hrvatske, dodje jedino Suljo Demirel. Nije samo on došao. A tko je došao vašem Alji? Eto vidis, to je psihologija vas desnicara - ne mozete funkcionirati bez vasi i nasi. No mi ljevicari ne spadamo u tu kategoriju - za nas su Franjo, Alija, Slobodan vasi, a neki drugi su nasi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: 3AJE6, AmazonBot, Patriota i 46 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|