|
|
Stranica: 134/1354.
|
[ 33841 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 00:38 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Nagradno pitanje za Srbijance i upućene...
Kad će početi da lete glave DSS-G17-SPS funkcionera povodom ovih 20+ privatizacija i muljanja na kojima policija i tužilaštvo rade? Ako tacno odgovorim, imam toceno crno pivo kod Spensa.... Jel NIKAD opcija Pa sad, da l' baš kod SPENSa... Pazi, prosto mora nekome da leti glava. Ogromna većina tih stvari su DSS-G17 operacije. Setimo se samo prepoštenog Bubala i sl. Inače, interesantna stvar. Citat: Sociolog Đorđević: Bojim se da s Vojvodinom ne bude kao s Kosovom
Beta | 17. 12. 2012. - 23:08h |
Sociolog Mirko Đorđević izjavio je večeras da anahroni centralistički stav vlasti u Srbiji može dovesti do snažnog autonomaškog pokreta u Vojvodini "pa i do koraka dalje".
Citat: Tribinu je organizovalo Nezavisno društvo novinara Vojvodine, uz podršku američke fondacije NED (National Endowment for Democracy - Nacionalna zadužbina za demokratiju) I onda me pitaju zašto sam konsterniran...
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 00:48 |
|
|
National Endowment for Democracy Ko ih ne zna skupo bi ih platio
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 00:49 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pa sad, da l' baš kod SPENSa... Pazi, prosto mora nekome da leti glava. Ogromna većina tih stvari su DSS-G17 operacije. Setimo se samo prepoštenog Bubala i sl. Inače, interesantna stvar. Citat: Sociolog Đorđević: Bojim se da s Vojvodinom ne bude kao s Kosovom
Beta | 17. 12. 2012. - 23:08h |
Sociolog Mirko Đorđević izjavio je večeras da anahroni centralistički stav vlasti u Srbiji može dovesti do snažnog autonomaškog pokreta u Vojvodini "pa i do koraka dalje".
Citat: Tribinu je organizovalo Nezavisno društvo novinara Vojvodine, uz podršku američke fondacije NED (National Endowment for Democracy - Nacionalna zadužbina za demokratiju) I onda me pitaju zašto sam konsterniran... Jel mislimo na krezavog Sremca Jagnje, meni tu imponuje jedna stvar...to je brate ZADUZBINA ZA DEMOKRATIJU Aj sad ti reci da to moze da bude nesto lose...ma nema teorije...to tako dobro zvuci, ja sam ubedjen da to niti sere niti pisha...nema rupu na sebi... Nemoj Lamb, ti i tvoja konsternacija...skupo ce nas kostati... ajde da vidimo da udjemo u te autonomashe, sad vizionari prave te poteze, pa kad ih neko pita za 10 godina kako su uspeli, tu lezi odgovor... Ja sam juzno od Dunava i Save, ne znam kako cu da im se svidim...ali ti brate, ti si u centru autonomastva, ta mozes da razbijes... ...samo ta jebena konsternacija, da tu ne padnes...hmmm....
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 00:54 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Jagnje, meni tu imponuje jedna stvar...to je brate ZADUZBINA ZA DEMOKRATIJU Aj sad ti reci da to moze da bude nesto lose...ma nema teorije...to tako dobro zvuci, ja sam ubedjen da to niti sere niti pisha...nema rupu na sebi... Čoveče, to ti dođe kao Nemanjići iz McDonaldsa. DzoniBG je napisao/la: Nemoj Lamb, ti i tvoja konsternacija...skupo ce nas kostati... ajde da vidimo da udjemo u te autonomashe, sad vizionari prave te poteze, pa kad ih neko pita za 10 godina kako su uspeli, tu lezi odgovor... Ja sam juzno od Dunava i Save, ne znam kako cu da im se svidim...ali ti brate, ti si u centru autonomastva, ta mozes da razbijes...
...samo ta jebena konsternacija, da tu ne padnes...hmmm.... Ja sam već odlučio da se priklonim ovima što traže Republjik. Sorry brate Džoni, al' dosta sam ja jahao po frontovim srBstva. Današnji dan je pun vesti. Između ostalog i da za Sever Kosova traže Rep.Srpsku v.2. A ono južno ko hebe. I onda kao ispregovaramo šta ima, i ignorišemo mladu kosovsku demokratiju dok oni postaju država. A onda se ovi iz Voše pitaju, ako sve može na Kosmetu, zašto ne može u Vojvodini?
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 01:14 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ja sam već odlučio da se priklonim ovima što traže Republjik. Sorry brate Džoni, al' dosta sam ja jahao po frontovim srBstva.
Današnji dan je pun vesti. Između ostalog i da za Sever Kosova traže Rep.Srpsku v.2. A ono južno ko hebe. I onda kao ispregovaramo šta ima, i ignorišemo mladu kosovsku demokratiju dok oni postaju država.
A onda se ovi iz Voše pitaju, ako sve može na Kosmetu, zašto ne može u Vojvodini?
Ako je tako burazeru...i ja sam prelomio... Dveri SrBske... sve bogougodno, sve casno i posteno, valjano... u ime duha Caraa Dushana i Lazara spremamo odsudan boj protiv Autonomasha... Znas sta, odavno je vrli zavrzlama sa saxa predvideo da se balada zavrsava gradjanskim ratom u Srbiji... vidimo se kod Lucke kapetanije u Zemunu, odatle je krenuo brod koji je opalio prvi plotun u ww1, tu ce biti i armagedon za sve izdajnike srbstva.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 01:19 |
|
|
Vojvođani se spremaju za ljuti boj. A kad se obračunamo sa vami, ondak ćemo sa Šokcima oko Srema i Baranje. I ondak mi idemo u mitteleuropu, k'o K.u.K. što je bila, a vi divlji nacionalisti što se prebrojavate po torovima, štogod vam volja.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 01:50 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Vojvođani se spremaju za ljuti boj. A kad se obračunamo sa vami, ondak ćemo sa Šokcima oko Srema i Baranje. I ondak mi idemo u mitteleuropu, k'o K.u.K. što je bila, a vi divlji nacionalisti što se prebrojavate po torovima, štogod vam volja. Sad mi vec nije svejedno... Ovaj lik mozda izgleda kao dobrocudni slaninar, ljubitelj kvalitetne kapljice...ali to je ustvari Istvan Horvatovic, nacelnik operativne jedinice Vosha River Seals... jednom rukom puca, drugom kopa lopatom grob... Spremio sam i ja nasu udarnu iglu...mozda nisu poznati u svetskim okvirima, ali su momci spremni da perfektno izvrse svaki zadatak... Realno...ako je Klinton bio shuntavilo, ovaj debeli gore nema sta da trazi...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 02:11 |
|
|
Eh, Džoni, Vojvođanska obaveštajna već znade za te momke. Pun rešpekt za ovaj specijalni odred što čuva mostove, al' to naši dečki pojedu za fruštuk. Jel' vi'š? To je sve rigorozna fizička obuka, po austrijskom modelu iz Beča. Jedino nam nešto Madžari zabušavaju, al' eto... oni bar prave rezance s makom dok se ostali znoje. To vodi cugsfirer Kostreš i tu nema šale. On je tako, malo jači... za svinjokolj može pojesti i po dve-tri svinje. Pa kad te opauči... svetli ti pred očima ko Peštu da gledaš. Sve vreme ide borbena muzika. Sve ozbiljno. Volemo mi i valc bečki da slušamo, sve nobles i po regulama, al' kad se radi, ondak mora nešto snažnije, jače. Tu sve nadgleda Aleksandra Jovankov-Orleanski, prava heroina i još sva mila i dobra k'o Marija Trandafil.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 02:39 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: HRT je od 2000. neskriveno pod kontrolom SDP-a ,čak i uvrijeme Sanaderove vlade , što se tiče "ultra-desničara" ,zašto baš njih , ja se družim s Hrvatima koji su itekako nacionalni i konzertavnih pogleda , apsolutno ne pate od srbofobije , moglo bi se s njima nać zajednički jezik ,uostalom kao Srbi i Hrvati u BiH. Treba se u Srbiji razvaliti nebuloza da je svaki hrvatski nacionalist ,patriot ,domoljub , rodoljub - Ustaša i vice versa , na taj način bi se prekinuo eksluzivitet jugošovinističkih struktura koje u suštini ne mogu očima gledat Hrvatsku i Srbiju kao nacionalne države.
My 2 cents
Zato sam napisao ultra, da ih odvojim od ljudi koji su desnicari, ali koji se ne loze na ustase, kojima izvesni Marko Perkovic nije idol, koji svoj nacionalizam ne grade na patologiji prema Srbima... Stvar je tu sto pocetak modernog hrvatskog nacionalizma je vezan uz Starcevica koji je bio izrazito antisrpski nastrojen... onda imas Radica koga su Srbi ubili, pa stigmatizaciju hrvatske drzavotvornosti kroz odnos prema NDH i Jasenovcu od strane Srba, i na kraju balade rat 90-ih... na svim najvaznijim raskrsnicama zadnjih 100 godina su im bili Srbi, i tesko se hrvatski nacionalizam moze posmatrati potpuno izolovano... Oni svakako ne daju vaznost tome sto su se tukli sa Madjarima toliko kroz proslost, ni jedan desnicar nece imati nesto ostar i negativan pogled na tom narodu, cak i zadnja epizoda gde onaj tip iz 64 zupanije sto zeli da Madjarskoj vrati sve oduzete zemlje, pozdravlja Gotovinu, i poziva na neko bratstvo sa Hrvatima... U BiH oni koji su se tukli sa Muslimanima, nisu mnogo nabrijani na Srbe, ali oni koji su bili u sukobu sa Srbima, kao npr ovaj Tulki, on ne moze ni nacrtane da nas vidi... Na svakom politickom polu imas umerene ljude koji sa nekim zdravim rezonom i bez mnogo strasti brane svoju poziciju, a imas i one koji pojma nemaju ni o cemu, samo im je biti desnicar nekako IN, muski, alfa...a da sa ideologijom koju zastupaju veze nemaju, krhko je znanje... lakse se prica sa osvescenim desnicarima jer postoji precutna saglasnost da se u neke stvari ne dira, i da se u nekom pijanstvu necemo zagrliti i nazivati bracom... jugosima ne verujem ni kad mi sestru nude... taj ce sutra iza ledja da ti prica najgore stvari... Desnica u Srbiji polako polako rehabilitira cetnicki pokret, furaju se neke uobicajene slike katolicki Srbi, Dubrovnik itd. a neki bi hrvatske desnicare koji se ne loze na Perkovica. Srpska desnica negira pravo Hrvata da postoji, negira povist Hrvata, negira Republiku Hrvatsku, i tu se nema sto razgovarati, a to sto neki nazivaju "Ustase" ultra desnicari bla blub, kojima je normalan odnos sa Srbima da se drze dalje nas. Bolje za nas, bolje za vas.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 02:44 |
|
|
*** polako, vec su od njih napravili antifasite broj jedan u Europi. A za Hrvate koji misle da je "normalan" odnos s'Srbijon moguc. Jeste glupi u p.m.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 02:45 |
|
|
Priznajem, impresivna postava... ja cu pokusati da okupim ono sa cim mi raspolazemo, pa da se merimo... Tu je vrhovni komandant oruzanih snaga, iz domacinske Sumadije, vojvoda i rakijash... frka a....ako on slucajno ne impresionira, ako plemstvo ne uteruje strah u kosti, tu je svestenstvo: yo man, nema potrebe za vatrenim oruzjem, tu je lopata... Ovo je pretorijanska garda, momci obuceni za boj na zemlji, u vodi i vazduhu... licno sam im poverio desant na Mali Idjos... Ako sve ovo zataji, tu je jedinica za propagandno delovanje i subverzivne aktivnosti...ultimate psycho unit... Jednostavno, Stojanka Novakovic - Stoja... kad pusti svoj glas preko ravnice, padaju i najjaci, ostali se teturaju do tavana da se obese medj sunke... Ovo je najbolje od najboljih, ima tu i rezevrnog sastava, ali mislim da ovo zavrsava posao....
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 02:59 |
|
|
Uh, opasno, opasno. Al' ne vredi, ne možete ni reku proći. Tamo vreba VI panonska flota, sa atomskim nosačem kombajna "Mošorin" i 4 teške krstarice klase Vasa Ladački. Admiral fon Balashewitz (kombinacija Nimitza, Donitza i Tirpitza, sa dosta boljim glasom). Još je kod druga Tita na Galebu izučio zanat. puntar2.0 je napisao/la: *** polako, vec su od njih napravili antifasite broj jedan u Europi. A za Hrvate koji misle da je "normalan" odnos s'Srbijon moguc. Jeste glupi u p.m.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 09:45 |
|
|
Ovo ispod vjerojatno drina koja se crveni jer je to jedna lijepa antifašistička boja
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 17:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 17:30 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Admiral fon Balashewitz
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 17:31 |
|
|
Eto Dačić se već krivi da Tači ne poštuje dogovorene sporazume u vezi prijelaza, pa šta su mislili kad im jednom daš prstić otiće i ruka, ovi se neće tu zaustaviti, a sav zapadni ološ se svrstao sa njima i drži im stranu, pa iza Dačića govori onaj *** Vinsent da se moraju plaćati carine, da ima trunke pameti u Bgd ove ambasadore i ostali ljudski otpad sa zapada bi pustili narodu da ih dobro izbuba i protjerali iz zemlje za vijeke vijekova, al ništa od toga, opet će uslijediti pregovori i na svakom sastanku će uzimati od Srbije, a narod neka prati suđenje Miškoviću i grand:)
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 17:35 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Eto Dačić se već krivi da Tači ne poštuje dogovorene sporazume u vezi prijelaza, pa šta su mislili kad im jednom daš prstić otiće i ruka, ovi se neće tu zaustaviti, a sav zapadni ološ se svrstao sa njima i drži im stranu, pa iza Dačića govori onaj *** Vinsent da se moraju plaćati carine, da ima trunke pameti u Bgd ove ambasadore i ostali ljudski otpad sa zapada bi pustili narodu da ih dobro izbuba i protjerali iz zemlje za vijeke vijekova, al ništa od toga, opet će uslijediti pregovori i na svakom sastanku će uzimati od Srbije, a narod neka prati suđenje Miškoviću i grand:) Mangulica se pravi lud, zna on i sta je potpisivao, i kako ce na kraju ispasti... Samo zamajavaju one ljude dole...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 17:50 |
|
|
Tačno, nije Gljivica Prasić lud. Prodali su ove sa severa najcrnje (što je "najbolje" sve su to SNS-SPS-DSS kadrovi koji su verovatno izgurali Nikolićevu pobedu). Ali će za njih makar nešto da traže u daljim pregovorima. A šta će ljudi sa juga? Šta će ovi što su usred raspada sistema, etničkog čišćenja i divljanja uspeli da opstanu na makedonskoj granici? Gračanica, Novo Brdo, Osojane, Pasjane, Parteš, Ranilug, Klokot, Goraždevac, Orahovac. Šta će ljudi u Prizrenu? A mogao je vrli premijer sa pajtašima iz vlade da šeta po raznim skupovima, da se zaklinje, da proklinje, da priča da je on "ratovao" (možda na sony PS)...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 18:07 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Tačno, nije Gljivica Prasić lud. Prodali su ove sa severa najcrnje (što je "najbolje" sve su to SNS-SPS-DSS kadrovi koji su verovatno izgurali Nikolićevu pobedu). Ali će za njih makar nešto da traže u daljim pregovorima. A šta će ljudi sa juga? Šta će ovi što su usred raspada sistema, etničkog čišćenja i divljanja uspeli da opstanu na makedonskoj granici? Gračanica, Novo Brdo, Osojane, Pasjane, Parteš, Ranilug, Klokot, Goraždevac, Orahovac. Šta će ljudi u Prizrenu? A mogao je vrli premijer sa pajtašima iz vlade da šeta po raznim skupovima, da se zaklinje, da proklinje, da priča da je on "ratovao" (možda na sony PS)... Nemoj tako, tu su americki i evropski prijatelji, a sa Rusima imamo najbolju saradnju u zadnjih 25 godina...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 18:12 |
|
|
Bitno da se Dverjani u međuvremenu bave ukidanjem Vojvodine i ćirilizovanjem Novog Sada. Sad je rad Kulturnog centra svakako znatno kvalitetniji kad su promenili natpis. A i Voštanica se nešto zaćutao. Baš nešto onomad kad su mu zahvalili na podršci u borbi protiv korupcije...
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 18:50 |
|
|
Citat: Kacin pozdravio Dačićevu izjavu o modelu RS na Kosovu
SARAJEVO - Izvjestilac Evropskog parlamenta (EP) za Srbiju Jelko Kacin pozdravio je danas izjavu premijera Republike Srbije Ivice Dačića koji je potvrdio navode srbijanskih medija prema kojima platforma o rješenju pitanja Kosova treba da bude po „modelu Republike Srpske“, izvještava novinar agencije Anadolija (AA).
"Dačić u načelu poručuje da sjever Kosova može biti sastavni dio Kosova, a sve ostalo su detalji, i to je stvar pregovora. Ja smislim da će se uskoro veoma brzo razviti modaliteti koji bi bili prihvatljivi za obje strane. Ali, to da je Dačić veoma jasno dao opciju unutar granica Kosova ja razumijem kao značajan korak dalje", kazao je Kacin za agenciju Anadolija (AA).
Na pitanje da li je to Dačićevo priznanje Kosova "na mala vrata", te izlazna strategija vrha Srbije pred domaćom javnošću, Kacin je odgovorio negativno.
"Ne mislim da je to priznanje Kosova. To je više priznanje zrelosti i okrenutosti budućnosti, kao i želje da se nađu modaliteti koji bi omogućavali Srbima na sjeveru da razmišljaju o svojoj budućnost u socijalnom, ekonomskom i političkom smislu", tvrdi Kacin.
Upitan da li je "model Republike Srpske" prihvatljiv i za Evropsku uniju (EU), a s obzirom na probleme koji postoje u Bosni i Hercegovini zbog dvoetnitetske podjele, Kacin nije želio davati dodatne komentare.
"Djelovanje entiteta u Bosni i Hercegovini zavisi od kadrovskih rješenja koja tamo postoje. Za normalne ljude uvijek ima prostora za dogovor i pozitivnu energiju. Ako je neko negativan, ako iskorištava to kako bi spriječio bilo kakav pomak dalje, onda je to nešto sasvim drugo. A ja ne bih želio vući paralele između kadrovskih rješenja u BiH i onoga što još nemamo na Kosovu u ovom trenutku. Ponavljam, pozdravljam pristup i pokušaj da se raspravlja šta bi sjever Kosova, a unutar Kosova, morao da dobije da bi ovaj sistem proradio", zaključio je Kacin. Izvor: http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Kacin-pozdravio-Dacicevu-izjavu-o-modelu-RS-na-Kosovu-172012.htmlNemam pojma zašto ali kad god se sjetim Jelka Kacina uvijek pomslim na jedan slogan iz jedne reklame za margarin.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 19:13 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Citat: "Dačić u načelu poručuje da sjever Kosova može biti sastavni dio Kosova, a sve ostalo su detalji, i to je stvar pregovora. Ja smislim da će se uskoro veoma brzo razviti modaliteti koji bi bili prihvatljivi za obje strane. U prevodu, "Dačić u načelu poručuje da sjever Kosova može biti sastavni dio Kosova, a sve ostalo su detalji, i to je stvar koju mi odlučujemo. Ja mislim da će se uskoro veoma brzo razviti modalitet koje će Srbija morati da prihvati.". Da mi je znati gde je sad oduševljena masa koja je zbacila izdajnike sa vlasti. Vladimir RUS je napisao/la: "Djelovanje entiteta u Bosni i Hercegovini zavisi od kadrovskih rješenja koja tamo postoje. Za normalne ljude uvijek ima prostora za dogovor i pozitivnu energiju. Ako je neko negativan, ako iskorištava to kako bi spriječio bilo kakav pomak dalje, onda je to nešto sasvim drugo. Još nam udari na Mileta govedo alpsko.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 19:20 |
|
|
Taj Kacin je tipičan primjer eurobirokrata koji ide docirati i soliti pamet onima u odnosu na koje se osjeća superiorniji.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 19:23 |
|
|
Jes' primetio kako su se Slovenci lepo uglavili na tim pozicijama? Stvarno se znaju snaći.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 18 pro 2012, 19:31 |
|
|
Da, Kacin, Tuerk, Rupel. Inače okušavam izbjegavati praćenje njih tamo, koliko mogu.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Rambo i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|