|
|
Stranica: 1/538.
|
[ 13445 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
jationo
|
Naslov: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:32 |
|
|
Pošto nam administracija na tom forumu čije ime više neću spominjati zabranila chat otvaram ga ovdje. Pozvan je svako ko se osjeća spremnim na zajebanciju.. A kako je ovo ipak forum BiH građana prva glazbena numera neka bude ovo:
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:34 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Samo naprijed, ovdje nema moderatora sa velikim egom i promjenjivim kriterijima. Neka sada moderiraju praznim forumom.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:35 |
|
|
jationo je napisao/la: Pošto nam administracija na tom forumu čije ime više neću spominjati zabranila chat otvaram ga ovdje. Pozvan je svako ko se osjeća spremnim na zajebanciju.. A kako je ovo ipak forum BiH građana prva glazbena numera neka bude ovo: http://www.youtube.com/watch?v=C-Rr4huQqREDa probam može li forum: [YOUTUBE]C-Rr4huQqRE[/YOUTUBE] Ne uspijevam kao na krstarici da stavim jubito. http://forum.krstarica.com/showpost.php ... stcount=70Isto- ne znam mogi li staviti tekst (pdf) s mreže, ili da ga postavim s moga C-a.
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:36 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Evo i mene. 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
|
|
Šta je to...code za Youtube embed?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Evo i mene.  Ajde sada objasni kako je došlo do tvog perma bana jer nas većina to nije pratila. Mislim ako ti se da.
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:39 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: jationo je napisao/la: Pošto nam administracija na tom forumu čije ime više neću spominjati zabranila chat otvaram ga ovdje. Pozvan je svako ko se osjeća spremnim na zajebanciju.. A kako je ovo ipak forum BiH građana prva glazbena numera neka bude ovo: http://www.youtube.com/watch?v=C-Rr4huQqREDa probam može li forum: [YOUTUBE]C-Rr4huQqRE[/YOUTUBE] Šta je ovo?
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:41 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Samo naprijed, ovdje nema moderatora sa velikim egom i promjenjivim kriterijima. Neka sada moderiraju praznim forumom. Nema druge nego od terora pobjeći u drugu zemlju. Hura za Herceg Bosnu  !
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:41 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Šta je to...code za Youtube embed? Na forim krstarica imaju youtube kao opciju u gornjem postavu )kao mi Code, List...). Klikneš i pojave se lijevi i desni YOUTUBE, aizmeđu staviš YT link- ne cijeli s http, nego samo dio nakon crtice i upitnika.
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:43 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Šta je to...code za Youtube embed? Na forim krstarica imaju youtube kao opciju u gornjem postavu )kao mi Code, List...). Klikneš i pojave se lijevi i desni YOUTUBE, aizmeđu staviš YT link- ne cijeli s http, nego samo dio nakon crtice i upitnika. Onda su ispred nas u tom pogledu. A je li se pojavi samo kao hyperlink ili bude embedded u post?
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:47 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Evo i mene.  Ajde sada objasni kako je došlo do tvog perma bana jer nas većina to nije pratila. Mislim ako ti se da. Nazvao sam Fond za Humanitarno Pravo stokom smrdljivom izdajničkom(da se razumijemo, zbog toga što maltene brane Haradinaja i Nasera Orića, ne zbog toga što istražuju srpske zločine) i to mi je priskrbilo 500 bodova zbog govora mržnje, a drugih 500 bodova sam zaradio kad sam napisao da bi radije da oni koji žele stvoriti veliku Albaniju posjete vječna lovišta nego da ju stvore. 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:50 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ajde sada objasni kako je došlo do tvog perma bana jer nas većina to nije pratila. Mislim ako ti se da.
Nazvao sam Fond za Humanitarno Pravo stokom smrdljivom izdajničkom(da se razumijemo, zbog toga što maltene brane Haradinaja i Nasera Orića, ne zbog toga što istražuju srpske zločine) i to mi je priskrbilo 500 bodova zbog govora mržnje, a drugih 500 bodova sam zaradio kad sam napisao da bi radije da oni koji žele stvoriti veliku Albaniju posjete vječna lovišta nego da ju stvore.  Znači 1000 bodova je perma ban. Tih 500 bodova mi se čine malo pretjeranim, ako je to tako bilo, pa na ex-yu je bilo rečeno i gorih stvari pa se dobijalo samo kojih 40ak bodova.
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:55 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Nazvao sam Fond za Humanitarno Pravo stokom smrdljivom izdajničkom(da se razumijemo, zbog toga što maltene brane Haradinaja i Nasera Orića, ne zbog toga što istražuju srpske zločine) i to mi je priskrbilo 500 bodova zbog govora mržnje, a drugih 500 bodova sam zaradio kad sam napisao da bi radije da oni koji žele stvoriti veliku Albaniju posjete vječna lovišta nego da ju stvore.  Znači 1000 bodova je perma ban. Tih 500 bodova mi se čine malo pretjeranim, ako je to tako bilo, pa na ex-yu je bilo rečeno i gorih stvari pa se dobijalo samo kojih 40ak bodova. Da, ali ih nije rekao netko kome su moderatori natovarili 9 stranica kartona. Drugi karton sam dobio tek dan poslije, valjda je Posmatrač vidio moju žalbu za 1. karton i skužio da će me još jednim kartonom za govor mržnje trajno odstraniti s foruma.
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:55 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Nazvao sam Fond za Humanitarno Pravo stokom smrdljivom izdajničkom(da se razumijemo, zbog toga što maltene brane Haradinaja i Nasera Orića, ne zbog toga što istražuju srpske zločine) i to mi je priskrbilo 500 bodova zbog govora mržnje, a drugih 500 bodova sam zaradio kad sam napisao da bi radije da oni koji žele stvoriti veliku Albaniju posjete vječna lovišta nego da ju stvore.  Znači 1000 bodova je perma ban. Tih 500 bodova mi se čine malo pretjeranim, ako je to tako bilo, pa na ex-yu je bilo rečeno i gorih stvari pa se dobijalo samo kojih 40ak bodova. Jebiga, nije za sve isti tretman. Corta je netko iz forumske vlasti očito htio maknut iz nekog razloga... U zadnje vrijeme im je moderatura na ex yu otišla u totalni nježnik. Toleriraju totalne debile i trolove s jedne strane, a s druge miču ljude zbog par žešćih postova... No zajebi sad ozbiljne razgovore, vrijeme je za nešto drugo 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 16:59 |
|
|
jationo je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Znači 1000 bodova je perma ban. Tih 500 bodova mi se čine malo pretjeranim, ako je to tako bilo, pa na ex-yu je bilo rečeno i gorih stvari pa se dobijalo samo kojih 40ak bodova.
Jebiga, nije za sve isti tretman. Corta je netko iz forumske vlasti očito htio maknut iz nekog razloga... U zadnje vrijeme im je moderatura na ex yu otišla u totalni nježnik. Toleriraju totalne debile i trolove s jedne strane, a s druge miču ljude zbog par žešćih postova... No zajebi sad ozbiljne razgovore, vrijeme je za nešto drugo  http://www.youtube.com/watch?v=7BjaeJiv8-AJedna za cijenjenu vrhušku forum.šiptar-a.  Da odjebu kad tad. 
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:05 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Na forim krstarica imaju youtube kao opciju u gornjem postavu )kao mi Code, List...). Klikneš i pojave se lijevi i desni YOUTUBE, aizmeđu staviš YT link- ne cijeli s http, nego samo dio nakon crtice i upitnika. Onda su ispred nas u tom pogledu. A je li se pojavi samo kao hyperlink ili bude embedded u post? Evo ti odgovora: http://forum.krstarica.com/newreply.php ... &p=9939498Vidiš da piše youtube u traci. Klikneš. To ja kao kod nas Img (imaju i oni). Važno je da ne stavljaš unutra http, nego samo dio nakon crtice: od http://www.youtube.com/watch?v=jZwRfjw42ZA staviša samo unutra jZwRfjw42ZA
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:06 |
|
|
Vidim da nam se i Sneža pridružila. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:10 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:10 |
|
|
Druga je stvar da se:
a) može s mreže staviti pdf ili html, a ne samo jpg.
b) ako ne- kako da se postavi/upload jpeg s PC-ja, što može na wiki ?
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:15 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Druga je stvar da se:
a) može s mreže staviti pdf ili html, a ne samo jpg.
b) ako ne- kako da se postavi/upload jpeg s PC-ja, što može na wiki ? Imaš opciju ispod prozora za tekst "Dodavanje privit(a)ka". Ograničenje je 256kb.
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:16 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Vidim da nam se i Sneža pridružila. :-zubati Godinama pričaju ima nas malo, a sve nas je više: http://www.youtube.com/watch?v=SotUYHiDtpU :-zubati Evo jedna od mene povodom 18. godišnjice osvajanja KEŠ-a, koja se slavila jučer: :ymapplause:
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:25 |
|
|
Vidim da nam je i drugar'ca Mar'ca tu, bit će veselja kad nanjuši ovu temu. 
|
|
Vrh |
|
 |
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:30 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Vidim da nam je i drugar'ca Mar'ca tu, bit će veselja kad nanjuši ovu temu.  Blago nama. No ne znam što će sama, bez retardiranog pomagača i pomoći moderatora. Ima da ju ugazimo 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:32 |
|
|
jationo je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Vidim da nam je i drugar'ca Mar'ca tu, bit će veselja kad nanjuši ovu temu.  Blago nama. No ne znam što će sama, bez retardiranog pomagača i pomoći moderatora. Ima da ju ugazimo  Imam osjećaj da će brzo dovući konvertita za sobom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2009, 17:33 |
|
|
jationo je napisao/la: Pošto nam administracija na tom forumu čije ime više neću spominjati zabranila chat otvaram ga ovdje. Pozvan je svako ko se osjeća spremnim na zajebanciju.. A kako je ovo ipak forum BiH građana prva glazbena numera neka bude ovo: http://www.youtube.com/watch?v=C-Rr4huQqREE ja ne znam koji je tomu uzrok, ali oni moderatori sa forum.hr su operirani od humora. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1249 of 2558 - 48.83%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|