HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 stu 2025, 23:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34005 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 27 svi 2013, 14:05 

storaB je napisao/la:
djiha-djiha je napisao/la:
Tome hocu reci da je Mihajloviceva spika vise odraz sovinizma drustva za koje bi trebao da sastavi ekipu, a ne njegove zlobe i slicno.

Briga me za Sušića i reprezentaciju čije je obilježje zastava zločinačke Armije bih.

Nije se o tome radilo. Ali ako bas zelis, tj. ako ti smetaju zlocini, cemu onda dicenje simbolima RS-a ili VRS-a, primjera radi? Da li se samo radi o tome da je zlocin pocinjen od "svojih" bolji od zlocina pocinjenog od "njihovih", ili je tu nesto psiholoski dublje?

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 15:42 

Za Srbiju navijaju Srbi, Srbija je zemlja Srba.
Bosna nije zemlja Bošnjaka,sasvim jasno. Ne vidim u čemu je problem.

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 17:01 

Kako je završilo to sa idolom svih srpskih muškaraca, Kačavendom ?

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 17:40 

storaB je napisao/la:

Problem je u tome da imamo neku vrstu komunikacijske zavrzlame. Imam osjecaj da jednostavno ne razumijes sta ti zelim reci. Ukazem ti na jasne kontradiktornosti u stavovima a ti samo predjes na nesto drugo, onako bezveze, kao da to radis namjerno.

Vrh

PostPostano: 27 svi 2013, 17:41 

djiha-djiha je napisao/la:
storaB je napisao/la:

Problem je u tome da imamo neku vrstu komunikacijske zavrzlame. Imam osjecaj da jednostavno ne razumijes sta ti zelim reci. Ukazem ti na jasne kontradiktornosti u stavovima a ti samo predjes na nesto drugo, onako bezveze, kao da to radis namjerno.

Ne radi namjerno.Nisi jedini s kojim ima otezanu komunikaciju ..

Citat:
NASLOVNICA » VIJESTI » IZ MINUTE U MINUTU | OBJAVLJENO: 27.05.2013. 13:45 | AUTOR: TELEGRAF.RS MLADIĆ S KAČAVENDINOG SNIMKA SPREMAN SVJEDOČITI PRED SABOROM SPC Neka mi vladika u oči kaže da se nismo ljubili! FOTO: YOUTUBE

Vladika Vasilije Kačavenda kaže da se na snimcima u kojima ljubi mladiće u usta nalazi njegov dvojnik, ali A. R., akter jednog od pomenutih snimaka, tvrdi za Telegraf da nema govora o dvojniku i da je spreman da svjedoči pred Arhijerejskim saborom i dokaže da je zaista bio s Kačavendom u ljubavnom aktu!

Naši izvori bliski Arhijerejskom saboru SPC kažu da vladika pokušava da ospori autentičnost snimaka, zbog čega je pokrenuo i sajt na kome anonimne pristalice cijeli slučaj žele da prikažu kao podmetanje određenih lobija, kako kažu, “biskupa pomorskog episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Grigorija”.

A. R. koji je specijalnom kamerom ugrađenom u sat snimio kako se ljubi s vladikom Kačavendom, tvrdi da je na odnos s vladikom bio primoran, jer mu je prijećeno nekoliko puta od mafijaša koji su povezani s episkopom zvorničko-tuzlanskim.

- Užasnut sam onima koji brane Kačavendu i dovode u sumnju snimak. Još sam više užasnut šutnjom Crkve. Neka film slobodno odnesu ekspertima da dokažu njegovu autentičnost. Spreman sam da svjedočim pred sudom i da se pred svjedocima suočim sa samim Vasilijem Kačavendom. Imam dva državljanstva i Srbije i BiH i očekujem da institucije sistema procesuiraju ovog čovjeka. Očekujem od SPC da se izvini postradalima i ponudi im pomoć – kaže A. R. za Telegraf.

O svemu je, dodaje, spreman da svjedoči i pred Arhijerejskim saborom SPC.

Kako tvrdi naš izvor iz Patrijaršije, jedan od utjecajnih vladika, član Sinoda SPC, pročitat će pred Arhijerejskim saborom SPC izjavu koju je A. R. dao advokatu Dušku Tomiću i tražiti da se, za sada samo umirovljeni episkop Vasilije Kačavenda, raščini i svede u red monaha.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 28 svi 2013, 14:16 

I Austrougarska cijeni dolazak premijerke Republike Srpske, lijepo je vidjeti 2013. to poštovanje.

Citat:
Delegacija RS, koju predvodi premijerka Željka Cvijanović, nastavila je posjetu Austriji.U toku je razgovor sa sa austrijskom šeficom za spoljnu politiku i evropske integracije Bernadet M. Gerlinger, a premijerka će prisustvovati i sastanku na kojem će biti prezentovana ulaganja u Republiku Srpsku.
Premijerka je juče u Beču ocijenila da je Bosna i Hercegovina neefikasna država apsurda, da je saradnja Srbije i RS dobra u svim oblastima i ukazala da bi briselski sporazum mogao da otvori ''neku novu dimenziju'' u cijelom regionu.

http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=88378

Vrh

PostPostano: 01 lip 2013, 13:24 

Citat:
Hrizostom umesto Kačavende

Beograd -- Vladiku Vasilija Kačavendu na čelu Eparhije zvorničko tuzlanske zameniće vladika bihaćkopetrovački Hrizostom, saznaje Beta u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Arhijerejski sabor Srpske pravoslavne crkve imenovao je vladike na upražnjena mesta.

Prema saznanjima agencije Beta, umirovljenog vladiku Kačavendu Eparhije zvorničko tuzlanske zameniće vladika bihaćkopetrovački Hrizostom, dok je na njegovo mesto imenovan vikarni episkop Hvostnaski Atanisije Rakita.

Episkop Jovan biće i dalje administrator žičke eparihije.

Danas se završava radni deo Svetog arhijerejskog sabora SPC, koji je počeo 21. maja.

Među najznačajnim odlukama sabora bila je ona o umirovljenju vladike Kačavende.

Srpskijanci, šta kažete na ovo?

Vrh

PostPostano: 01 lip 2013, 14:38 

Neočekivano,barem donekle,mada vjerovatno igrač no.1 nije želio da sve ispadne jasno savršeno.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2013, 16:44 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Citat:
Hrizostom umesto Kačavende

Beograd -- Vladiku Vasilija Kačavendu na čelu Eparhije zvorničko tuzlanske zameniće vladika bihaćkopetrovački Hrizostom, saznaje Beta u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Arhijerejski sabor Srpske pravoslavne crkve imenovao je vladike na upražnjena mesta.

Prema saznanjima agencije Beta, umirovljenog vladiku Kačavendu Eparhije zvorničko tuzlanske zameniće vladika bihaćkopetrovački Hrizostom, dok je na njegovo mesto imenovan vikarni episkop Hvostnaski Atanisije Rakita.

Episkop Jovan biće i dalje administrator žičke eparihije.

Danas se završava radni deo Svetog arhijerejskog sabora SPC, koji je počeo 21. maja.

Među najznačajnim odlukama sabora bila je ona o umirovljenju vladike Kačavende.

Srpskijanci, šta kažete na ovo?

Nije mi poznat ovaj novi vladika, ali u svakom slučaju riječ je promjeni koja bi mogla dovesti do povratka naljuljanog povjerenja vjerujućeg naroda u SPC.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2013, 20:43 

Citat:
Rusi ulažu 663 miliona evra u Brod
Izvor: Liderpress

Zagreb -- Unatoč ogromnim gubicima koje ima rafinerija nafte u Bosanskom Brodu, ruski Zarubežnjeft se neće povući i planira nove investicije vredne stotine miliona evra.

slika

U razdoblju od 2013. do 2016. godine (Zarubežnjeft) će u Brod uložiti 663 miliona evra. Oni se ne planiraju povući. Naprotiv", izjavio je ambasador Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini Aleksandar Bocan-Harčenko za sarajevski Dnevni avaz.

Komentarišući činjenicu da bosanskobrodska rafinerija već godinama posluje s gubicima, ruski je ambasador kazao kako se u početku nije ni računalo s dobiti jer su nužna ulaganja u modernizaciju za što treba izdvojiti stotine miliona.

Pojasnio je kako je u rafineriju nafte u Bosanskom Brodu 'Zarubežnjeft' do sada uložio 220 miliona evra, a dodatna 22 miliona u rafineriju motronih ulja u Modriči.

"Komapnija je napravila nekoliko faza modernizacije i dospela do evropskog standarda proizvoda" - ustvrdio je Bocan-Harčenko.

Na opasku kako su učinci te modernizacije dvojaki, s obzirom da se redovito javljaju kvarovi a postoji i problem onečišćenja vazduha, Bocan-Harčenko je odgovorio kako je novi glavni direktor 'Zarubežnjefta' postavio zadatak daljeg investiranja upravo s naglaskom na ekološku komponentu.

"Imajte na umu da je 'Zarubežnjeft' kupio ruševinu" - kazao je ruski diplomat.

Potvrdio je i kako je Moskva zainteresovana da uključi BiH u projekt 'Južni tok'.

Za taj projekt zainteresirana je pre svega Republika Srpska, no Bocan-Harčenko je potvrdio kako se on ne može realizirati bez saglasnosti BiH kao države.
"Mi nećemo nikome ništa nametati, no smatramo da je realnost da BiH treba ovaj gasovod" - ocenio je ruski ambasador.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2013, 01:06 

Citat:
Održana osnivačka skupština NDP u Banjaluci

U Banjaluci je juče održana osnivačka skupština Narodnog demokratskog pokreta (NDP), u koji su se ujedinile Demokratska partija (DP) Dragana Čavića i Narodni demokratski savez (NDS) Krste Jandića.

Čavić je izabran za predsednika NDP, a Jandić za potpredsednika.
NDP je najavio ofanzivu protiv vlasti u Republici Srpskoj (RS), ističući da je stanje neodrživo i da će učiniti sve da "sruše režim".

- Ovo je režim jednog čoveka. Ovo je privatna država, gde je normalno da se otima privatna imovina i da policija tuče građane. Živimo u društvu u kojem nekolicina želi da upravlja našim privatnim životima - rekao je Čavić.

On je ocenio da je ujedinjenje DP i NDS u novu političku stranku početak ujedinjenja opozicije u RS. Čavić je pozvao ostale političke partije da se priodruže NDP, da bi se opozicija na sledećim izborima izborila za promene u RS.

Ružna skraćenica, ružan preCednik.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2013, 01:29 

Pronađi "uljeza" :zubati

Privitak/ci:
b.jpg
b.jpg [ 80.91 KiB | Pogledano 4443 put/a. ]

PostPostano: 10 lip 2013, 09:18 

RuKa RuCi je napisao/la:
Pronađi "uljeza" :zubati

We were soldiers :D

Vrh

PostPostano: 10 lip 2013, 23:16 

Citat:
NEVESINJE, Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Nevesinju najavio otvaranje fabrike prehrambene industrije i savremene hirurške klinike za šta će Srpska uložiti oko 10 miliona KM.

Dodik je o realizaciju ovih projekata razgovarao sa vlasnikom kompanije „Svislajon Takovo“ Rodoljubom Draškovićem, kao i akademikom poznatim hirurgom iz Beograda Predragom Peškom.

Predsjednik Srpske istakao je novinarima da će otvaranjem fabrike prehrambene industrije biti otvoreno od 200 do 300 radnih mjesta, te da će Vlada Republike Srpske u ovom projektu učestovati sa oko 10 miliona KM.

http://www.capital.ba/dodik-uskoro-fabr ... nevesinju/

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 11 lip 2013, 09:28 

Hajdučka loza

Bračnom paru oteli "golf", a potom i kombi

Dvojica naoružanih i maskiranih razbojnika presrela je bračni par i otela im automobil u mjestu Gornja Ostružnja, na regionalnom putu Doboj-Stanari, potvrdio je portparol Centra javne bezbjednosti Doboj Ljerka Stanimirović.

Oduzetim "golfom" razbojnici su, potom, sinoć došli do mjesta Rudanka kod Doboja, gdje su na isti način oteli kombi i nestali u nepoznatom pravcu.

Policija traga za razbojnicima.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2013, 12:15 

:smijeh :smijeh =)) =))

Vrh

PostPostano: 12 lip 2013, 13:14 

POL_GASOL je napisao/la:
Citat:
NEVESINJE, Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Nevesinju najavio otvaranje fabrike prehrambene industrije i savremene hirurške klinike za šta će Srpska uložiti oko 10 miliona KM.

Dodik je o realizaciju ovih projekata razgovarao sa vlasnikom kompanije „Svislajon Takovo“ Rodoljubom Draškovićem, kao i akademikom poznatim hirurgom iz Beograda Predragom Peškom.

Predsjednik Srpske istakao je novinarima da će otvaranjem fabrike prehrambene industrije biti otvoreno od 200 do 300 radnih mjesta, te da će Vlada Republike Srpske u ovom projektu učestovati sa oko 10 miliona KM.

http://www.capital.ba/dodik-uskoro-fabr ... nevesinju/

Blago se Nevesinju. To će biti druga destinacija u RS za proizvodnju eurokrema i slanih štapića? :zubati

Vrh

PostPostano: 12 lip 2013, 13:32 

Mađarski Mal bi trebao postići dogovor sa Aluminom iz Zvornika narednih dana. Nije to nekakva velika investicija,ali bi iz saradnje dosta dobrog moglo proisteći.

Što se tiče protesta,sve je savršeno jasno... kakvi studenti,studentska prava i uslovi... pozadina je prljava poput Drine nakon uzastopno mjesec dana kiše.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2013, 12:52 

Daj Bože da se konačno odigra utakmica koju svi čekamo tolike godine...

Citat:
Banjaluka - Zahtjev predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića predsjedniku FIFA Sepu Blateru da reprezentacija "orlova" odigra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Republike Srpske u avgustu na banjalučkom Gradskom stadionu izazvala je veliko oduševljenje među igračima i fudbalskim radnicima kojima je RS na srcu. Većina njih rado bi se odazvala pozivu za nastup. - piše danas Glas Srpske.

Tako bi se u selekciji Srpske mogli naći aktivni fudbaleri poput Branka Grahovca (Ocelul), Zdravka Kuzmanovića (Inter Milan), Nevena Subotića (Borusija Dortmund), Marka Marina (Čelzi), Miroslava Radovića (Visla), Miroslava Stevanovića (Sevilja) ili onih koji su okončali karijeru poput nenadmašnog golgetera Save Miloševića, Mladena Krstajića, Vinka Marinovića i Darka Ljubojevića koji bi u revijalnom susretu mogli da odigraju desetak minuta da se predstave publici.

Golman rumunskog Ocelul Galatija, rođeni Srpčanin, Branko Grahovac rado bi se odazvao pozivu da nastupi za selekciju RS.
- Nadam se da ću dobiti priliku da postanem prva "jedinica" reprezentacije Republike Srpske. Ne znam za koju drugu selekciju bih prije i radije branio osim za Srpsku, jer sam tu rođen. Ne želim da neko pomisli da sam nacionalista i pogrešno protumači moje riječi, ali RS mi je na srcu. Jednostavno, ovo je odlična ideja da napravimo nešto što je naše. Sigurno je da bismo sastavili ekipu koja ima glavu i rep. Drago mi je što je ova ideja krenula sa realizacijom - izjavio je Grahovac.

Fudbaler Legije Miroslav Radović, inače momak iz Goražda, takođe je oduševljen idejom i rado bi obukao dres reprezentacije Republike Srpske.
- Sada je već izvjesno da će doći do tog meča i ako bih bio pozvan, naravno da bih se odazvao pozivu. To je najmanje što možemo da uradimo za narod sa obje strane Drine - poručio je iz Poljske Radović.

Vinko Marinović, koji je ostavio veliki trag u banjalučkom Borcu i beogradskoj Crvenoj zvezdi, 1998. godine odigrao je jednu utakmicu za selekciju Jugoslavije i to protiv Izraela. Aktivnu karijeru završio je prije nekoliko godina i posvetio se trenerskom poslu, a ovih dana završava školovanje za dobijanje profi licence.
- Mislim da bi bilo ljepše biti selektor reprezentacije nego igrač, jer sam aktivnu karijeru završio prije nekoliko godina i ima mlađih igrača koji su prije mene zaslužili ovaj poziv. Međutim, ne bih odbio nijedan poziv da budem dio tog istorijskog spektakla i zaista mi je drago što će konačno doći do takve utakmicu koju smo svi dugo čekali - istakao je Marinović.

Republika Srpska nema selektora i ukoliko FIFA dozvoli odigravanje prijateljskog susreta sa "orlovima", Izvršni odbor FS RS izabraće kormilara nacionalnog tima. Stav Saveza je da to bude neko od stručnjaka koji trenutno rade u klubovima iz RS.
- Ako dobijemo dozvolu, Izvršni odbor FS RS će izabrati selektora i stručni štab našeg nacionalnog tima i vjerujem da ne bismo imali težak zadatak. U ovom trenutku ne želim da licitiram nekim imenima, mada bismo željeli da to bude neko od trenera koji vodi neki od klubova iz Srpske. Termin u avgustu nam odlično odgovara, pošto je to reprezentativni FIFA termin i mi bismo sve kvalitetno organizovali - rekao je generalni sekretar FS RS Rodoljub Petković.

Ako bi se Izvršni odbor odlučio za "domaćeg" trenera, sigurno je da bi u najuži krug ušli kandidati Borče Sredojević, Darko Nestorović, Vladimir Gaćinović, Zoran Ćurguz, Vlado Jagodić, Milomir Šešlija, Branimir Tulić, Milomir Odović, Vlado Čapljić... Ako bi se odlučili se stručnjaka "sa strane", jedan od kandidata mogao bi da bude pomoćni trener Borusije Dortmund Željko Buač.

Sigurno je da će spektakl na Gradskom stadionu u Banjaluci biti prilika da se okupe i poznati i priznati fudbalski radnici koji vuku korijene iz Republike Srpske poput Ranka Stojića, Radeta Zalada, Radmila Mihajlovića, Riste Vidakovića, Nebojše Gudelja, Gorana Skakića, Miloša Šestića... Svakako da tom krugu pripada i Nikola Nikić, koji živi i radi u Modriči, čuveni "princ sa Neretve" Mostarac Duško Bajević i mnogi drugi.
FIFA ima posljednju riječ

Generalni sekretar FS RS Rodoljub Petković potvrdio je da će posljednju riječ na eventualno odigravanje ove utakmice dati FIFA.
- Fudbalski savez Srbije tražio je od FIFA odigravanje prijateljske utakmice i sada je na njima da pokrenu inicijativu za dobijanje dozvole. Uz konsultacije i saglasnost FS BiH tražićemo dozvolu za igranje ovog susreta, dok posljednju riječ daje FIFA. Bez njihovog odobrenja utakmica se ne može igrati - kategoričan je bio Petković.

Igrači Srpske

Branko Grahovac (Nemanja Supić)
Zdravko Šaraba (Nemanja Gudelj)
Mladen Krstajić (Vule Trivunović)
Neven Subotić (Ognjen Vranješ)
Branimir Bajić (Bojan Regoje)
Zvjezdan Misimović (Ognjen Koroman)
Miroslav Radović (Stojan Vranješ)
Zdravko Kuzmanović (Branislav Krunić)
Marko Marin (Darko Ljubojević)
Miroslav Stevanović (Petar Jelić)
Savo Milošević (Nemanja Bilbija)

Selektor: Borče Sredojević (Vinko Marinović)

http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... ike-srpske

:aleale

Vrh

PostPostano: 14 lip 2013, 16:00 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Citat:
Rusi ulažu 663 miliona evra u Brod
Izvor: Liderpress

Zagreb -- Unatoč ogromnim gubicima koje ima rafinerija nafte u Bosanskom Brodu, ruski Zarubežnjeft se neće povući i planira nove investicije vredne stotine miliona evra.

slika

U razdoblju od 2013. do 2016. godine (Zarubežnjeft) će u Brod uložiti 663 miliona evra. Oni se ne planiraju povući. Naprotiv", izjavio je ambasador Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini Aleksandar Bocan-Harčenko za sarajevski Dnevni avaz.

Komentarišući činjenicu da bosanskobrodska rafinerija već godinama posluje s gubicima, ruski je ambasador kazao kako se u početku nije ni računalo s dobiti jer su nužna ulaganja u modernizaciju za što treba izdvojiti stotine miliona.

Pojasnio je kako je u rafineriju nafte u Bosanskom Brodu 'Zarubežnjeft' do sada uložio 220 miliona evra, a dodatna 22 miliona u rafineriju motronih ulja u Modriči.

"Komapnija je napravila nekoliko faza modernizacije i dospela do evropskog standarda proizvoda" - ustvrdio je Bocan-Harčenko.

Na opasku kako su učinci te modernizacije dvojaki, s obzirom da se redovito javljaju kvarovi a postoji i problem onečišćenja vazduha, Bocan-Harčenko je odgovorio kako je novi glavni direktor 'Zarubežnjefta' postavio zadatak daljeg investiranja upravo s naglaskom na ekološku komponentu.

"Imajte na umu da je 'Zarubežnjeft' kupio ruševinu" - kazao je ruski diplomat.

Potvrdio je i kako je Moskva zainteresovana da uključi BiH u projekt 'Južni tok'.

Za taj projekt zainteresirana je pre svega Republika Srpska, no Bocan-Harčenko je potvrdio kako se on ne može realizirati bez saglasnosti BiH kao države.
"Mi nećemo nikome ništa nametati, no smatramo da je realnost da BiH treba ovaj gasovod" - ocenio je ruski ambasador.

Dionice rafinerije nafte tek će sada da skoče a da pritom ne padnu jer se tek sada unosi značajnija nova vrijednost, pošto dosadašnji novac je uložen zarad prvenstveno stabilizacije poslovanja i modernizacije zastarjelih postrojenja dok za postizanje visokog stepena profitabilnosti cjelokpnog projekta preuzimanja rafinerije nafte u Brodu, kao i rafinerije ulja Modriča tek treba da dođe što bi moglo da dovede do ponovnog naglog rasta dionica, s tim da ovaj put mogućnost pada istih će biti znatno smanjena.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2013, 22:12 

Danas je potpisana mapa puta "Južnog toka" kroz RS. Ono što je najzanimljivije jest da Gazprom Republici Srpskoj neće naplaćivati transport plina tj. ono što RS kupi bit će po nabavnoj cijeni bez transportnih troškova.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2013, 22:41 

Slavo Kukić na ATV rekao da voli RS. Da voli oba entiteta, jer su oba njegova domovina.
Ne moš ti Slavi stat na kraj. Znači sve mu valja dok nije hrvatski entitet.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2013, 23:26 

Gdje je novem?
Piši tamo u tefter:
Naslov videa: Slavo Kukić - Volim sve, samo nek nije HRHB! (ATV, Emisija: Apostrof, 21:00, 14.06.2013
Tu će bit, valjda:
http://www.youtube.com/user/atelevizija?feature=watch

Sadržaj videa: Kukićeva izjava, gdje kaže da voli RS. Dalje, snimci u kojim Kukić priča protiv hrvatskog entiteta i Hrvate naziva mračnim fašistima, itd.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2013, 23:54 

Turist je napisao/la:
Gdje je novem?
Piši tamo u tefter:
Naslov videa: Slavo Kukić - Volim sve što nije Hrvatsko! (ATV, Emisija: Apostrof, 21:00, 14.06.2013)
Sadržaj videa: Kukićeva izjava, gdje kaže da voli RS. Dalje, snimci u kojim Kukić priča protiv hrvatskog entiteta i Hrvate naziva mračnim fašistima, itd.

...

Vrh

PostPostano: 15 lip 2013, 10:53 

ZlatkoZG je napisao/la:
Danas je potpisana mapa puta "Južnog toka" kroz RS. Ono što je najzanimljivije jest da Gazprom Republici Srpskoj neće naplaćivati transport plina tj. ono što RS kupi bit će po nabavnoj cijeni bez transportnih troškova.

13 posto niža cijena nego dosad. :thumbup

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34005 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: mediteranac, Teuton i 56 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: