|
|
Stranica: 267/3834.
|
[ 95839 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
chat nick
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 13:21 |
|
|
Lebowski je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la: Darthe, jel ima neki narod na evropskom kontinentu a da nije nacistima "pruzio na raspolaganje" makar jednu diviziju, brigadu, nebitno, tokom 2.SR.? Danci..Finci..Hrvati..Bosnjaci...Srbi...Albanci..da ne nabrajam.
Nisi glup. Vec samo zao. Ali trebao bi imati pojma o ratu kad kazes da si u njemu bio. Koliko znacenje moze imati jedna divizija koja broji ou vrh glave 20 000 ljudi a udje u rat u njegovoj zadnjoj godini? Bez laganja, musliman. Tebi nije dosta od sinoć?Hoćeš još?
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 13:25 |
|
|
chat nick je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Bez laganja, musliman.
Tebi nije dosta od sinoć?Hoćeš još? Šta je bilo sinoć? 
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 13:28 |
|
|
chat nick je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la: Darthe, jel ima neki narod na evropskom kontinentu a da nije nacistima "pruzio na raspolaganje" makar jednu diviziju, brigadu, nebitno, tokom 2.SR.? Danci..Finci..Hrvati..Bosnjaci...Srbi...Albanci..da ne nabrajam.
Nisi glup. Vec samo zao. Ali trebao bi imati pojma o ratu kad kazes da si u njemu bio. Koliko znacenje moze imati jedna divizija koja broji ou vrh glave 20 000 ljudi a udje u rat u njegovoj zadnjoj godini? Nisam ja zao.Čak šta više koliko god ti teško bilo da razumeš ja nemam potrebu ni da mrzim. Prilazim neprijateljima sa ravnodušnoću mašine. Zašto bih mrzeo?To je odraz nemoći. Neka ti forumske kolege ovde napišu procenat muslimana koji su bili u ustašama pa na to dodaj handzarlije pa za razliku od Lebovskog skupi snagu pa reci istinu. Nikad nisi cuo za instrumentaliziranje? E jebiga onda. Bosnjaci nisu imali svoju drzavu, svoju vlast, vec im je precednik bio u Zagrebu - iskoristeni, do daske, popili cetnicku osvetu umjesto Hrvata. To sad, naravno, vise nije moguce bilo. To su cinjenice. Kao sto su instrumentalizirani i Srbi u Srbiji od strane Nijemaca - te Ljoticevci, te cetnici svakorazni, te partizani, itd...vise se medjusobno porokali nego sto su Nijemci pobili.
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 13:29 |
|
|
Kad kazem "da si zao" ne mislim to bukvalno. Vec na tvoj attitude. ;)
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
 |
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 13:37 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
Istočni dio RS umire od gladi, mladi sele za Srbistan a stari kukaju kako je susjedno Goražde puno bogatije.... http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _o_86dvOls
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 13:51 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Istočni dio RS umire od gladi, mladi sele za Srbistan a stari kukaju kako je susjedno Goražde puno bogatije.... http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _o_86dvOlsNek nam je istočni dio Federacije bogat majko draga..... Da ne prolazim tim mjestima vjerovatno bih mislio da je sve stalo prije 30 i kusur godina..... prirodna bogatstva su posebna priča.... Tješite se,jer vam samo to preostaje... Ko vam je kriv što ste 150 000 sarajevskih Srba protjerali pa sad kukate za Podrinjem i Semberijom.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 13:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62691 Lokacija: DAZP HQ
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: dudu je napisao/la: broj Hrvata raste u Mostaru, kako prirodnim putem (veći broj rođenih od umrlih), tako i mehanički (više doseljenih, nego odseljenih). ne znam tko te slagao.  Mostarska biskupija. Katolici bilježe pad u Mostaru. netočno, samo su smanjili procjenu broja katolika za 3 tisuće u Mostaru u odnosu na ranije. ionako su bili debelo precjenili, na oko 66 tisuća, a sad su zaokružili na 63 tisuće. ne zna se točan broj katolika u 6 mostarskih gradskih župa jer svećenici ne idu na teren blagoslivljat kao u svim drugim župama, pa nemaju točne podatke, nego daju procjene.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 14:01 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
djiha-djiha je napisao/la: Nikad nisi cuo za instrumentaliziranje? E jebiga onda.
Bosnjaci nisu imali svoju drzavu, svoju vlast, vec im je precednik bio u Zagrebu - iskoristeni, do daske, popili cetnicku osvetu umjesto Hrvata. To sad, naravno, vise nije moguce bilo. To su cinjenice. Kao sto su instrumentalizirani i Srbi u Srbiji od strane Nijemaca - te Ljoticevci, te cetnici svakorazni, te partizani, itd...vise se medjusobno porokali nego sto su Nijemci pobili. Ovo je velikim dijelom istina... Čitajući o onom što se dogodilo na prostoru Foče i Goražda 1941` , jasno da je Pavelić taj narod iskoristio kao živi štit prema Srbiji.
|
|
Vrh |
|
 |
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 14:06 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
storaB je napisao/la: Ko drugi nego ja je napisao/la: Istočni dio RS umire od gladi, mladi sele za Srbistan a stari kukaju kako je susjedno Goražde puno bogatije.... http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _o_86dvOls 1.Nek nam je istočni dio Federacije bogat majko draga..... Da ne prolazim tim mjestima vjerovatno bih mislio da je sve stalo prije 30 i kusur godina..... 2.prirodna bogatstva su posebna priča.... Tješite se,jer vam samo to preostaje... 3.Ko vam je kriv što ste 150 000 sarajevskih Srba protjerali pa sad kukate za Podrinjem i Semberijom.1. Goražde ima nezaposlenost 17%(ne računajući one koji rade na crno), ljudi rade otvaraju se fabrike ( domaće i strane) mlada raje se školuje i izlazi u Sarajevu a živi u Goraždu. Tu je i dijaspora koja se obogatila po bijelom svijetu i šalje rodbini. Plate i penzije su veće nego u manjem entitetu a šta će tek biti kada se riješimo kantona i uložimo pare u javne radove. Vas nema, vi ste mrtvi. Starci gladni umiru a mlado ode za Beograd i Novi Sad. 2.Zato vas i zovu Republika Šumska. Još malo i to će ponovo biti naša šuma. 3.Niko vas nije protjerao sem vas samih ali nećemo kriti da nam je drago što ste otišli. Što ste dalje nama bolje. I Good by Čarli. 
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 14:22 |
|
|
Ko je ova budala iz dijaspore, odakle je, Kanada?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 18:59 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: storaB je napisao/la: 1.Nek nam je istočni dio Federacije bogat majko draga..... Da ne prolazim tim mjestima vjerovatno bih mislio da je sve stalo prije 30 i kusur godina..... 2.prirodna bogatstva su posebna priča.... Tješite se,jer vam samo to preostaje... 3.Ko vam je kriv što ste 150 000 sarajevskih Srba protjerali pa sad kukate za Podrinjem i Semberijom.
1. Goražde ima nezaposlenost 17%(ne računajući one koji rade na crno), ljudi rade otvaraju se fabrike ( domaće i strane) mlada raje se školuje i izlazi u Sarajevu a živi u Goraždu. Tu je i dijaspora koja se obogatila po bijelom svijetu i šalje rodbini. Plate i penzije su veće nego u manjem entitetu a šta će tek biti kada se riješimo kantona i uložimo pare u javne radove. Vas nema, vi ste mrtvi. Starci gladni umiru a mlado ode za Beograd i Novi Sad. 2.Zato vas i zovu Republika Šumska. Još malo i to će ponovo biti naša šuma. 3.Niko vas nije protjerao sem vas samih ali nećemo kriti da nam je drago što ste otišli. Što ste dalje nama bolje. I Good by Čarli.  1. Jest teško imat nezaposlenost 17% kad je 3-4 puta manje stanovništva nego u Zvorniku na primjer... O ostalim stvarima jadno je to što nude Živinice,Kalesija,Gradačac za mlade al mogu razumijeti da je pojedincima i novi asfalt itekako zanimljiv,jer se naviklo po brdima na prelima... 2. Zovete nas vi,a to nas dodiruje baš kao i derikanje hodža u vjećnim kućama... Šuma možete biti jedino vi,al priličnije je reći da ste džezvaroši i šabani. 3. Alija nas je protjerao i mudzahedini. Baš nas briga šta je vama drago,uživamo da radimo sve ono što vas boli... Rušenje BIH na primjer.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 20:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84360 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ovo se zove trend. Prvašići Mostar 2007. Hrvatske škole 528 Bošnjačke škole 481 6 godina poslije Prvašići Mostar 2013. Hrvatske škole 510 Bošnjačke škole 395
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 21:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Al nazalost i mi smo u opadanju kako vidim... Iako Bosnje osjetno brze kopne. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 21:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84360 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mostar je odlično prošao, pad upisanih prvašića u svim općinama u Federaciji je u tom periodu oko 20%.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 21:11 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 789 Lokacija: Glavni grad
|
Aztec je napisao/la: Al nazalost i mi smo u opadanju kako vidim... Iako Bosnje osjetno brze kopne.  18 naprema 86 
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Aztec je napisao/la: Al nazalost i mi smo u opadanju kako vidim... Iako Bosnje osjetno brze kopne.  Opadanje sa 528 na 510 nije opadanje na ovolikoj populaciji i kroz ovako dug period nego prirodna oscilacija. Ne možeš očekivati da će ti se svake godine roditi 528 djece koji će za 6 godina krenuti u osnovnu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 21:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Zadar1993 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Al nazalost i mi smo u opadanju kako vidim... Iako Bosnje osjetno brze kopne.  Opadanje sa 528 na 510 nije opadanje na ovolikoj populaciji i kroz ovako dug period nego prirodna oscilacija. Ne možeš očekivati da će ti se svake godine roditi 528 djece koji će za 6 godina krenuti u osnovnu. Pa moze se gledati i kao prirodna oscilacija, al ja bih ipak da oscilira u +, nego u -.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 21:18 |
|
|
za dvije godine ćemo imati boom prvašića jer je 2008. godine bio dotadašnji rekordan broj rođenih Hrvata u Mostaru (560), a otada smo stalno na toj razini, preko 550. dotad smo, po FZS-u, samo 2002. i 2005. godine imali preko 500 rođenih.
Rođeni Hrvati u Mostaru
2001 485 2002 549 2003 483 2004 490 2005 509 2006 486 2007 478 2008 560
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 21:18 |
|
|
Cijela Federacija ima oštar pad u tom periodu.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 21:36 |
|
|
dudu koliko je bošnjačke djece rođeno 2008 u Mo,a koliko srpske (ima li nas barem 5 godišnje) ?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 21 lip 2013, 21:42 |
|
|
2008. Bošnjaci 462, Srbi 11.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 24 lip 2013, 15:43 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 25 lip 2013, 02:18 |
|
|
Halid Komic borac nacionalsocijalizma Svima odbjeglima! Svima, koji su otisli u sume! Svima, koji vole nas narod i nasu Domovinu! Moja draga braco! Vama se obraca covjek, koji je bio isto tako zaveden, kao sto ste Vi jos uvjek. Vama se obraca H a l i d K o m i c iz Bosanskog Novog.Govori Vama bivsi partizan, prijasni zapovjednik 8. Krajiske brigade. Mjeseca kolovoza 1943 javio sam se svojevoljno partizanima, a 7.studenog(novembra) 1943 imenovan sam u Maloj Ruiski zapovjednikom 8.Krajiske brigade. Ali uskoro su mi se otvorile oci. Sve je laz, sve je prevara! Kao kost medju pse bacili su prijatelji u narodni oslobodioci iz Moskve, iz Londona i Amerike smutnju medju nas narod. Mi poznajemo te prijatelje jos iz doba Jugoslavije: To su zidovi i zidovske sluge. Koji je drzao sav novac u rukama? Zidovi. Koji je dobro zivio? samo zidov, ali ko se mucio? Samo nas bjedni narod, nas radnik, nas seljak i svaki onaj, koji je posteno radio. I danas je Zidov ponovo na djelu. Preko Josipa Broza obecava nam on zlatna brda. Ne dajte se zavesti tim laznim obecanjima. Ne vjerujete takodjer ni to, sta oni govore o njemackom narodu. Pogledajte me! Ja sam se dobrovoljno vratio iz sume, nalazim se dobrovoljno u redovima nase bosansko-hercegovacke SS-divizije i uzivam ovdje sva prava, koja uziva svaki drugi vojnik. Ne postoji vece drugarstvo nego u nasoj diviziji. Pred zakonom su svi jednaki odobicnog vojnika do najveceg casnika. Takodjer ne postoji razlika medju gradjanskim pucanstvom Njemacke. Za vrijeme rada su svi radnici, zavrijeme slobodnog vremena su svi gospoda. Njemacki narod nije krvozedan,kao sto to zidovsko-boljsevicka propaganda prikazuje. U Njemackoj vladamir i red. Svako radi, svako ima da jede. Cijene su niske i sluzbeno utvrdjene, tako da svako moze izici na kraj. Tako treba da bude i kod nas. Nasa bosansko-hercegovacka SS-divizija stvorit ce mir, red i pravdu u nasoj Domovini. Mnoge od nas su nepravde otjerale u sume. Mnogi su, kao i ja,zavedeni laznim obecanjima. Svima vama kazem: Izadjite iz suma,polozite oruzje, prikljucite se dobrovoljno nasim redovima! Mi idemo pravim putem. Povezani sa nasim njemackim drugovima borimo se u Dragovoljackoj bosansko-hercegovackoj SS-diviziji za mir u nasoj ljubljenoj domovini, za mir, rad i sigurnost svakog stanovnika te Domovine! Uzmite mene kao primjer. Svi me mozete vlastitim ocima vidjeti kao SS-vojnika. Pozdravlja Vas Vas iskreni prijatelj, bivsi partizan i zapovjednik 8. Krajiske brigade, sadasnji SS-vojnik. 
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 25 lip 2013, 02:22 |
|
|
Zakon prirode Šta znače zakoni prirode? Jednostavno govoreći, to je zajednički naziv koji koristimo da bismo opisali kako je svijet stvoren. Koristimo te zakone na svim područjima: od fizike, biologije do morala. Zakoni prirode se nalaze u svima nama, kao unutarnji instinkt, zdrav razum i logično razmišljanje. Primjeri ovog razmišljanja su da dvije osobe istog spola ne mogu se prirodno razmnožavati i stoga ne smiju to pokušavati. Čovjek je jedinstven u pogledu da ima više intelegencije nego druge vrste na ovoj planeti, no ironično je da je čovjek jedino biće koje posjeduje sposobnosti da uništi planetu kroz kršenje prirodnih zakona. Nažalost, previše ljudi danas je izgubili kontakt sa svojim unutarnjim dijelom u ovom zbunjenom dobu materijalizma, što dovodi do toga da ljudi svjesno ili nesvjesno krše ove zakone. Kada se to desi, onda odgovori priroda nazad. Jedan primjer može biti HIV koji vrlo visokim postotkom zarazi one koji krše zakone ili one jadnike koji stanu u odbranu onih koji su to uradili. Jedan drugi aspekt koji tjera ljude da osporavaju ovaj zakon je relativizam koji se probio u društvu. Relativizam je stvoren od strane neprijatelja prirode i pomaže ljudima da izgube moral i osjećaj za loše i dobro, jer je sve relativno. Na taj način postanu i zakoni prirode relativni. Kada se oni relativiziraju, dođu argumenti kao "Da je bilo protiv zakona prirode miješati rase, onda to ne bi bili u mogućnosti sprovesti fizički, priroda bi to sprijecila". Mi smo, kako je već rečeno, samo ljudi i sve što se pod time podrazumijeva. Priroda nam je dala sposobnost da osjetimo šta je pravo i šta je krivo. Mi imamo sposobnost da nuklearnom bombom uništimo zemlju sutra. Da li to znači da je to pravo uraditi? Da li to znači da zakoni prirode ne postoje, jer da je priroda htjela da zemlja preživi onda nam ne bi dala mogućnost da uništimo sami sebe? Ne, zakoni prirode postoje u nama, neke možemo prekršiti, ali za jednu zdravu osobu koja ima kontakt sa svojim duhom, je to moralno nemoguće prekršiti. Znamo ako pošaljemo par stotinjak atomskih bombi sutra onda ćemo uništiti ljudski život. Na isti način izbjegavamo rasno miješanje jer znamo da je moralno pogrešno i da rasplođavanje sa drugim rasama dovodi do potomstva lošijeg kvaliteta, lošijeg proizvoda od svoga oca i majke. Jedna vrsta kazne od prirode. To vodi lakše do pitanja kako mi, nacionalsocijalisti, koji žele život sa ovim zakonima, stvarno hoće da društvo i svijet tako izgleda. Da li mi želimo da se vratimo u kameno doba i uništimo svu tehnologiju, jer nam priroda nije dala to ispočetka? Ne, jer zapamtite, priroda nam je dala mogućnost stvaranja svih tih izuma. To je, znači, jedno balansiranje gdje moral, etika i savjest koja nas vodi naprijed, a mi koristimo ovlasti koje su nam date, da stvorimo jedan bolji svijet. Nacionalsocijalizam je jednostavno zakon prirode koji je prilagođen za modernog čovjeka. Dakle, istinski nacionalsocijalizam će se uvijek mijenjati u razvoju doba, ali je temelj i jezgro uvijek isto, jer zakoni prirode će uvijek biti isti. Nacionalsocijalizam je također jedini svjetonazor koji ubuduće može osigurati opstanak čovječanstva, bez da spriječi ljudski razvoj. Distancirati se od nacionalsocijalizma je jedan način ruganja prirodi koja nam je dala život i za buduće generacije koje će naslijediti ovu planetu. Načela Zakona prirode : • Borba – Sve slabo, inferiorno će biti uništeno, samo će snažno moći razviti • Zakon većeg broja potomaka ( broj potomaka mora biti veći od broja roditelja ako vrsta želi preživjeti ) • Rad jedinke ima samo jednu svrhu : da služi cijeloj grupi • Velika postignuća moguća su samo podjelom rada • Svaka jedinka riskira svoj život za grupu bez oklijevanja • Jedinke koje nisu korisne ili su štetne za cjelinu moraju biti eliminisane • Grupa mora zahtijevati od svakog pojedinca da sve čini za dobro cjeline, svaki na svom mjestu i sa svojim sposobnostima • Vojna služba je najviši oblik edukacije za Domovinu
Bosnje nam imaju filozofiju,insekata.
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 25 lip 2013, 02:29 |
|
|
Bosanski sinovi i kćerke moraju shvatiti da je Bosna najveće blago koje imamo i da će Bosna propasti ukoliko je ne spase oni kojima je to dužnost! Svaka čast velikim carstvima sa Bosfora ali mi imamo svoje koje uvijek treba biti na prvom mjestu. Bosna ima svoj identitet! Bosna nije prazna ploča na kojoj će neprijatelj upisivati svoja imena! Bosna je naša kuća sa svojim pravilima i pravima! Bosna je naša majka, a bošnjaštvo krv koja nas veže! Ukoliko ne osjećate ove stvari kao svoje onda vam je neprijatelj uradio najgoru stvar: ostavio vas na životu fizički ali vas je ubio psihički; prilagodio vas je sebi! Sad ne pripadate Bosni ali ni neprijatelju, već ste između bez jasnog smisla i osjećaja pripadnosti jednom ili drugom. Kad-tad će izbor postati jasan, ako već nije: ili Bosna ili neprijatelj - na dvije stolice se ne može sjediti! Onda će biti jasno zašto je svaki kamenčić sa Bobovca važniji od cijele Srbije, Hrvatske ili Turske! Kod njh nema Hrabrena, Gorčina i Tvrtka, ali kod nas ima Emrea, Hakima i Hakana. Kod njih se ne pozdravljaju na bosanskom jeziku, ali se u Bosni itekako koriste njihovi pozdravi. Kod njih se ne vijore naši ljiljani, ali se u Bosni stalno vijore njihove zastave. Kakvo je to bratsvo kada se jedan brat odrekne svega što ga krasi a ovaj drugi mu nametne svoju volju i navike? Kakvo je to bratstvo zbog kojeg zatireš svoju krv i porijeklo? Kakvo je to bratstvo zbog kojeg proklinješ svoje pretke i slaviš tuđe? Njihovo možda jače sija ali naše nam bolje stoji! Oduprimo se okupaciji i izdaji! Slavimo naše pretke! Neka nam iza naših glave budu naše zastave a ne njihove! Mi smo Bošnjaci i samo Bošnjaci - ništa manje, ništa više, svoji na svom, ponosni i prkosni, odlučni da se suprostavimo izrodima i vratimo slavu našoj uspavanoj Bosni. Jednom zauvijek ćemo zbaciti ljagu koju na naše ime bacaju izdajničke nemani.I tako dalje,i tako blize...Baznija uber alles! Kakvi cobani. Posle ce biti heljp plizzzz save as buuuuuuu...kmmmmeeeee...djenosajdd mi smo samo hteli da ih koljemo a oni nas jope izdjenosidisali kkkmmmeeee... 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|