|
|
Stranica: 2/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MiB
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 25 kol 2013, 17:29 |
|
|
Bobovac je napisao/la: i 2. oni koji svako malo mijenjaju avatare... to mi se pak čini nezrelo.
To ti na moj račun :) jbt pa nije avatar osobna iskaznica. Avatari, zavisi od raspoloženja :) Nick, veliki sam fan filmskog serijala Men in Black Potpis, nešto kao status ili kratka poruka koja je aktualna jedno vrijeme. Uglavnom sve nebitne stvari :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 25 kol 2013, 17:32 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
ja sam već jednom upitao moderaciju mogu li promjeniti nik. Vjerovatno ne može. Što se tiče potpisa, pogađa u srijedu,a pri tome nije šovinistički, niti uperen protiv bilo koga.
Što se tiče avatara, mjenjao sam par njih, ovaj na najbolji način pokazuje moje viđenje države u kojoj živim. Samo na ovom forumu koristim ovaj nik.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 25 kol 2013, 17:38 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Sayuri je napisao/la: joe enter je napisao/la: Tako postoji junački lik iz srpske mitologije koji se zove "Srđa Zlopogleđa" , a njegovo poprsje tj.bistu je uradio Ivan Meštrović , i eto ga na mom avataru.
Trebao si i taj nick staviti Bobovac je napisao/la: Ja sam recimo uzeo prvi avatar na koji sam naišao koji je po dimenzijama odgovarao ovome forumu a neki zbog toga misle da sam neki štovatelj Elvisa. :) Da je prvi bio Charlie Chaplin stavio bih njega.
Ma sigurno. Zanima me ko je Graničar Jozo i ko je na avataru. Dobri su i nick i avatar. Stjepan Spajić.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 25 kol 2013, 17:40 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
Prekjucer je bila obljetnica smrti legende, nek mu je laka hrvatska zemlja.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 25 kol 2013, 18:08 |
|
|
|
Moj nick opisuje stare Dalmatince puntare(od njemackog Bund) koji su se zalagali za ujedinjene Dalmacije i ostale Hrvatske, dok semper fidelis znaci uvik viran, a drugi dija potpisa je malo saljiva konstrukcija od kubanskog hasta la victoria siempre.
Avatar mi znaci da volin divlje macke. Jako elegantna i fascinantna bica.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 25 kol 2013, 19:40 |
|
|
|
Kada je u pitanju moj avatar često ga mijenjam, ali u posljednje vrijeme znatno slabije. I kada mijenjam uglavnom svi moji dosadašnji avatari se "vrte" oko 2-3 ličnosti kojih se konstantno držim.
Što se tiče mog nicka (već sam objašnjavao u par navrata, ali ću ponoviti), ovaj mi je nick nastao dijelom zbog toga što sam još u srednjoj školi od jednog poznanika dobio nadimak Rus što me je, u kombinaciji sa mojim imenom, zaintrigiralo i natjeralo moju maštu da kreiram baš takav nick, a dijelom zbog toga što moj nik asocira na jednog moćnog čovjeka političke današnjice, a dijelom i zbog moje fizičke građe koja asocira na pripadnike te necionalne grupe ii tako sve se vremenom pomalo posložilo u jednu idealnu cjelinu koja je na kraju postala i moj zaštitni znak u forumaškim krugovima. :)
Prije toga sam "lutao" sa raznim nickovima (od kojih se svaki ponaosob sasvim razlikovao jedan od drugog), po raznim forumima, tako da moji prijašnji nickovi nisu nimalo asocirali na ovaj sadašnji kojeg sam zavolio mnogo.
A potpis, ni sam nisam obožavalac potpisa pošto oni u većini slučajeva nemaju nekog smisla, osim kada se želi izraziti neka duboka misao, ali pošto većina koja koristi potpis koristi ga da bi citirala neku tuđu misao onda sam potpis kao takav nema nekog smisla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 25 kol 2013, 21:34 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: Od malena volim borilačke vještine,onda sam upoznao ninjutsu i povijesne okolnosti u kojima je nastao,način života...Tako je shinobi ratnik-seljak ostao u mom srcu:)A i na avataru. ratnik paorskog srca.  moj nick ima dugu priču.  ali neke sitnice su mi ukazale na to da sam ga dobro odabrala. ukratko, ZG je mjesto gdje trenutno živim a arkanđeo Gabrijel direktna inspiracija za ime. na avataru je filmsko utjelovljenje moje imenjakinje Gabrielle "Coco" Chanel. potpis se mijenja. uvijek je neki stih ili nečija rečenica koja mi privuče pažnju.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 25 kol 2013, 21:51 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
storaB je napisao/la: Što se tiče potpisa, pogađa u srijedu,a pri tome nije šovinistički, niti uperen protiv bilo koga.
Meni taj potpis više pristaje jednom Bošnjaku. SDB je napisao/la: Stjepan Spajić.
A znam sad. Gledala sam ga prvi put s Rojsom u emisiji Petra Vlahova.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gandalfini
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 26 kol 2013, 15:54 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 30 kol 2013, 21:37 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Moj novi avatar. Kombinacija najboljeg grba (HB) i najljepšeg forumaša (mene) prilikom paljenja svijeća poginulim iz najbolje postrojbe HB.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 30 kol 2013, 21:43 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Moj novi avatar. Kombinacija najboljeg grba (HB) i najljepšeg forumaša (mene) prilikom paljenja svijeća poginulim iz najbolje postrojbe HB. sorry, ima ljepših. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 30 kol 2013, 21:45 |
|
|
|
Ma to sam isti ja.
Čak je i položaj ruke isti.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 31 kol 2013, 10:57 |
|
|
|
Tko je bila osoba sa avatara mateb?
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 00:00 |
|
|
S obzirom na sve, Aragon je pravi avatar. Mitsko biće, koje radi nemoguće, unatoč svim omjerima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 00:06 |
|
|
Ceha je napisao/la: S obzirom na sve, Aragon je pravi avatar. i najljepši, ako smijem dodati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 02:26 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ceha je napisao/la: S obzirom na sve, Aragon je pravi avatar. i najljepši, ako smijem dodati.  Hvala 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 08:35 |
|
|
Ceha je napisao/la: S obzirom na sve, Aragon je pravi avatar. Mitsko biće, koje radi nemoguće, unatoč svim omjerima  Avatar da, ali kad smo već kod mitskih bića iz Tolkinovih knjiga, Tulkas ima najmoćniji nik. Ainuri su ipak mnogo veće face od običnih smrtnika.  Ovo će shvatiti samo oni koji su čitali Silmarilion.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 14:33 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ceha je napisao/la: S obzirom na sve, Aragon je pravi avatar. Mitsko biće, koje radi nemoguće, unatoč svim omjerima  Avatar da, ali kad smo već kod mitskih bića iz Tolkinovih knjiga, Tulkas ima najmoćniji nik. Ainuri su ipak mnogo veće face od običnih smrtnika.  Ovo će shvatiti samo oni koji su čitali Silmarilion. Utvaram si da biste, kao Srbin trebali promijeniti nick u Manwë, gospodine Carmello. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 14:40 |
|
|
Doc, kakav je to avatar? Uzmi snickers, nisi sav svoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 14:42 |
|
|
SDB je napisao/la: Utvaram si da biste, kao Srbin trebali promijeniti nick u Manwë, gospodine Carmello.  ne bi moglo :Yavanna ali mogao bi mu biti brat. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 14:46 |
|
|
Met Dilon kao direktor CIA? 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 14:48 |
|
|
Metemma je napisao/la: Met Dilon kao direktor CIA?  zar nije ovo Matt Damon?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 16:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85950 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
MRSHO je napisao/la: prilikom paljenja svijeća poginulim iz najbolje postrojbe HB. Di je točno taj spomenik?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 16:10 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Metemma je napisao/la: Met Dilon kao direktor CIA?  zar nije ovo Matt Damon? Meni su svi ti crnci isti 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 01 ruj 2013, 16:11 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Peter Steele 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|