|
|
Stranica: 6/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 17:16 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Sayuri je napisao/la: Pogled ispod obrva zar postoji neki drugi?  vjerojatno je mislila na pogled ispod trepavica, al ajd, ne moš imat sve. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 23:56 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Bi li mi stajao ovaj Havatar? 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 00:04 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lijep pozdrav Agina glasnogovornice. A za ovo boldirano znam. Nekad davno Agu sam okarakterisala kao lika koji u podrumu drži sprave za mučenje nevaljalih gospođica. Ma šta kažete?! Nije valjda da ste i vi dobili po labrnji?  Tulkas je napisao/la:  da nije srbenda iscupala bi mu srce I nabila u pakash Ovako ti je simpa Tačno! Ni jedan kvalitet mi ne promiče. O tebi ništa ne znam, nekako si neupadljiv, ne bih te čak ni pogledala za razliku od npr. Mar-kana, doca, šarmantnih dudu i bumbara, prefinjenog gospodina SDB, i da ne nabrajam. ZGabriel je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pogled ispod obrva zar postoji neki drugi?  vjerojatno je mislila na pogled ispod trepavica, al ajd, ne moš imat sve.  Ovo je tako simpatično! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 00:05 |
|
|
Ne daj se tamnoj strani! 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 00:09 |
|
|
Kakvoj labrnji  Ja znam da me Aga simpatiše. Evo nek porekne. I bezveze vam je ta podjela forumaša, jedni superjunaci, drugi jadnici. Zar ne razmišljate o tome hoćete li im povrijediti osjećaje? Al opet šta pričam...ima takvih puno i u reali. Trče za zgodnima, bogatima, pametnima, a ružnog momka uopšte ne registruju. Kao da će im otpasti od guzice ako mu se nasmiješe i ljubazno kažu Ćao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 00:18 |
|
|
|
Sayuri, one tebe ne vole čini mi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 00:43 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Sayuri, one tebe ne vole čini mi se. Kako možeš takvo nešto izustiti? Zločesti Lebowski 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 00:55 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 01:06 |
|
|
You smoke the days last cigarette, rememberin' what she said.... Nisu ovi komercijalni coversi losi, priznaj... 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 01:11 |
|
|
Da ti nisi pogriješio temu kume  A šta ja znam.... eto mogu proći  Najmrže mi je kad neko kaže - volim ja Metallicu, najbolja mi je Nothing else matters Evo ti jednu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 01:12 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Kakvoj labrnji  Ja znam da me Aga simpatiše. Evo nek porekne. I bezveze vam je ta podjela forumaša, jedni superjunaci, drugi jadnici. Zar ne razmišljate o tome hoćete li im povrijediti osjećaje? Al opet šta pričam...ima takvih puno i u reali. Trče za zgodnima, bogatima, pametnima, a ružnog momka uopšte ne registruju. Kao da će im otpasti od guzice ako mu se nasmiješe i ljubazno kažu Ćao. Odakle vam to da sam pravila striktnu podelu? Čak ni Tulkasa ne smatram jadnikom, jednostavno mi je nezanimljiv. Valjda imam pravo izneti svoj stav. Ah da, zaboravih Lebowskog, ima nešto u tom čoveku ali ne znam šta? Čak ga ni avatar ne čini manje zagonetnim, pa ni to što zameće kavgu kako vas frau Gabica i ja ne volimo. Naprotiv, uvek ste mi bili dragi ali ne kao Gabica. Biće da je mislio na SarajkuDevojku koja mi je takođe draga osim kada mi ide na živce. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 01:23 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Da ti nisi pogriješio temu kume  A šta ja znam.... eto mogu proći  Najmrže mi je kad neko kaže - volim ja Metallicu, najbolja mi je Nothing else matters Evo ti jednu  Nothing else matters i Californication od Peppersa, tako nekako, jeli. Dobra je ova tvoja, ali to ne mogu uvik slusati... Imas na Garage Incu. i coverse od Motorheada, tako da znas.... Evo jedna mocna za spavanac, i za days last cigarette...
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 01:31 |
|
|
Pa imam ja Garage Inc KASETU  Kasetu Kill em all i Master of Puppets i CD-ove Load i Reload. Ovi zadnji CD-ovi mi se ne sviđaju. A evo najpoznatije (valjda) s prvog albuma. Remek-djelo. Ali ni ja se sad nikad ne sjetim da ih kliknem na youtubu. Sve što sam prije slušala sad slabo slušam. I dalje mi se sviđa i kad negdje čujem neke pjesme podsjete me na period kad sam to slušala, ali..valjda se zasitiš. A inače, većinom sam slušala sve što je davno pomrlo tako da sam stalno slušala iste albume istih bandova i kad nemaš ništa novo od njih pređeš na nešto drugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 07:54 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Kakvoj labrnji  Ja znam da me Aga simpatiše. Evo nek porekne. I bezveze vam je ta podjela forumaša, jedni superjunaci, drugi jadnici. Zar ne razmišljate o tome hoćete li im povrijediti osjećaje? Al opet šta pričam...ima takvih puno i u reali. Trče za zgodnima, bogatima, pametnima, a ružnog momka uopšte ne registruju. Kao da će im otpasti od guzice ako mu se nasmiješe i ljubazno kažu Ćao. Odakle vam to da sam pravila striktnu podelu? Čak ni Tulkasa ne smatram jadnikom, jednostavno mi je nezanimljiv. Valjda imam pravo izneti svoj stav. Ah da, zaboravih Lebowskog, ima nešto u tom čoveku ali ne znam šta? Čak ga ni avatar ne čini manje zagonetnim, pa ni to što zameće kavgu kako vas frau Gabica i ja ne volimo. Naprotiv, uvek ste mi bili dragi ali ne kao Gabica. Biće da je mislio na SarajkuDevojku koja mi je takođe draga osim kada mi ide na živce.  Vjerujte gospojice da mi je zadnje na umu biti nekome interesantan na netu. Da jeste gladio bih vas po dupetu I prosipao lijepe rijeci Iz rukava ali.. jebi ga gospoja fucking sam iskren I moje rijeci ne leze svakome bas potaman prvenstveno srpskom narodu. I pomisliti da sam neki jadnik iz vase okoline Moze samo neka brkata friga koja flertuje na netu. Ah da neupadljivost je posljedica neredovnog dolaska Na forum jer je novija ekipa dosta nezanimljivija od one iz pocetka. Ipak si ti nova ovdje Sayuri Metallica. Pozitivno sam iznenadjen 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 08:10 |
|
|
da, vidiš, zaboravih da neki nemaju trepavice. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 08:31 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Kakvoj labrnji  Ja znam da me Aga simpatiše. Evo nek porekne. I bezveze vam je ta podjela forumaša, jedni superjunaci, drugi jadnici. Zar ne razmišljate o tome hoćete li im povrijediti osjećaje? Al opet šta pričam...ima takvih puno i u reali. Trče za zgodnima, bogatima, pametnima, a ružnog momka uopšte ne registruju. Kao da će im otpasti od guzice ako mu se nasmiješe i ljubazno kažu Ćao. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 08:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Ksenija je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Kakvoj labrnji  Ja znam da me Aga simpatiše. Evo nek porekne. I bezveze vam je ta podjela forumaša, jedni superjunaci, drugi jadnici. Zar ne razmišljate o tome hoćete li im povrijediti osjećaje? Al opet šta pričam...ima takvih puno i u reali. Trče za zgodnima, bogatima, pametnima, a ružnog momka uopšte ne registruju. Kao da će im otpasti od guzice ako mu se nasmiješe i ljubazno kažu Ćao. Odakle vam to da sam pravila striktnu podelu? Čak ni Tulkasa ne smatram jadnikom, jednostavno mi je nezanimljiv. Valjda imam pravo izneti svoj stav. Ah da, zaboravih Lebowskog, ima nešto u tom čoveku ali ne znam šta? Čak ga ni avatar ne čini manje zagonetnim, pa ni to što zameće kavgu kako vas frau Gabica i ja ne volimo. Naprotiv, uvek ste mi bili dragi ali ne kao Gabica. Biće da je mislio na SarajkuDevojku koja mi je takođe draga osim kada mi ide na živce.  Ksenči, ako ti ljudi u virtuali idu na zivce to je prvi od pokazatelja kako nešto nije u redu.Ja se tebe rijetko sjetim i da postojiš uopće, a ne da razmišljam o svojim osjećajima naspram tvoje pojave  Relax.. I lagala bi kad bi rekla da ste mi drage...Bezočno.Nemamo nikakvih zajedničkih interesovanja..
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 08:56 |
|
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: zar postoji neki drugi?  vjerojatno je mislila na pogled ispod trepavica, al ajd, ne moš imat sve.  Ovo je tako simpatično!  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 09:46 |
|
|
Ksenija je napisao/la: O tebi ništa ne znam, nekako si neupadljiv, ne bih te čak ni pogledala za razliku od npr. Mar-kana, doca, šarmantnih dudu i bumbara, prefinjenog gospodina SDB, i da ne nabrajam.
Jel ovo složenica profinjenog i prefinog? We have a winner. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 10:26 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ah da neupadljivost je posljedica neredovnog dolaska Na forum jer je novija ekipa dosta nezanimljivija od one iz pocetka. Ipak si ti nova ovdje.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 11:02 |
|
|
Da. Inače je gospodin Tulkas čuven po svojim briljantnim analizama, razmišljanjima od kojih zastaje dah, lucidnoj dovitljivosti u komunikaciji, nevjerovatno širokom spektru riječi kojima barata i još mnogim stvarima koje krase taj izuzetni nick Ne prdite gospodine Tulkas, Tite vam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 11:07 |
|
|
|
Kakve du ovo virtualne obozavateljice Aga ?:D
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 11:32 |
|
|
Strava! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 11:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kakve du ovo virtualne obozavateljice Aga ?:D Divne, gospođice Emt 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 11:55 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kakve du ovo virtualne obozavateljice Aga ?:D Divne, gospođice Emt  Seksualno ili virtualno ?:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|