|
|
Stranica: 101/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 00:11 |
|
|
|
Moja greška, povezao sam avatar, sliku i luk...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 18:59 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Aztec je napisao/la: Jao jao sto ekstenzije frcaju. Ja sam nisam oglasio ni za "ja" ni za "jok", al Sayuri mi stvarno djeluje kao, relativno pristojna cura.  P.S. Sayuri, imas super usne! Zašto relativno 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Pa ne znam sta bih ti rekao...  Ne valja ni kad si skrooooz pristojna. A ti s onim svojim prvim nickom i avatarom i nisi dijelovala bas tako (te nekim upisima kad si dobila one dimenzije od onog romanticara). 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Da, fakat, šta ti trebamo ponuditi Sayuri kako bi javno osramotili "romantičara", ako ga nisi izmislila. Ne vidim kako je mogao biti iko drugi nego Ljiljan (homo koji se borio sam protiv sebe, BTW).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:17 |
|
|
Hahaha nikako da skontam o kojem romantičaru pričaš. Svašta doživjeh na ovom forumu  Čak je neko tražio da o tebi saznam ko si i šta si. PS ovdje sam citirala tvoj post jer ne čitam svoju temu dok ne završite s onom pričom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Hahaha nikako da skontam o kojem romantičaru pričaš. Svašta doživjeh na ovom forumu Čak je neko tražio da o tebi saznam ko si i šta si.PS ovdje sam citirala tvoj post jer ne čitam svoju temu dok ne završite s onom pričom  Jadne i kukavne li im službe, kada mi više od pola aktivnih forumaša (svih nacionalnosti) znaju ime, prezime, godište, kako izgledam, u koje sam škole išao, di sam živio, radio, cijelu biografiju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Da, fakat, šta ti trebamo ponuditi Sayuri kako bi javno osramotili "romantičara", ako ga nisi izmislila. Ne vidim kako je mogao biti iko drugi nego Ljiljan (homo koji se borio sam protiv sebe, BTW). Stvarno se to desilo, lik je još aktivan na forumu ali nije jedan od ovih "glavnih faca". Iako mi je poslao taj pp nije me ničim uvrijedio, pa ga neću javno sramotiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:21 |
|
|
Pa zar ih je bilo vise... Jbt., ovdje sami sexualni predatori. I cuj to, ma ko je to trazio? Kakve sam ja srece mora da je bio neki muskarac. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
|
|
Sayuri je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da, fakat, šta ti trebamo ponuditi Sayuri kako bi javno osramotili "romantičara", ako ga nisi izmislila. Ne vidim kako je mogao biti iko drugi nego Ljiljan (homo koji se borio sam protiv sebe, BTW). Stvarno se to desilo, lik je još aktivan na forumu ali nije jedan od ovih "glavnih faca". Iako mi je poslao taj pp nije me ničim uvrijedio, pa ga neću javno sramotiti. kiler
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Hahaha nikako da skontam o kojem romantičaru pričaš. Svašta doživjeh na ovom forumu Čak je neko tražio da o tebi saznam ko si i šta si.PS ovdje sam citirala tvoj post jer ne čitam svoju temu dok ne završite s onom pričom  Jadne i kukavne li im službe, kada mi više od pola aktivnih forumaša (svih nacionalnosti) znaju ime, prezime, godište, kako izgledam, u koje sam škole išao, di sam živio, radio, cijelu biografiju. Znam da misliš da si centar svijeta, ali post je upućen Aztecu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:22 |
|
|
Sayuri, daj boga ti dovedi malo u red te tvoje kvotove da se zna s kim pricas vise... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:23 |
|
|
Aztec je napisao/la: Pa zar ih je bilo vise... Jbt., ovdje sami sexualni predatori. Ama jedan samo i nije kiler. Citat: I cuj to, ma ko je to trazio? Kakve sam ja srece mora da je bio neki muskarac.  Muškarac i to kakav 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:27 |
|
|
Ma to mora da je bio onaj latentni homoseksualac. Aj daj, ko je poslao one dimenzije, na pp, necu nikome reci, casna izvidjacka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:28 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jadne i kukavne li im službe, kada mi više od pola aktivnih forumaša (svih nacionalnosti) znaju ime, prezime, godište, kako izgledam, u koje sam škole išao, di sam živio, radio, cijelu biografiju.
Znam da misliš da si centar svijeta, ali post je upućen Aztecu  Daleko od toga, odgovorila si na moj post pa kasnije izbrisala. Da, Ljiljan je htio pronaći Azteca da ga nalema (ili zavede) u Sarajevu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:32 |
|
|
Koji je to glupan bio majko mila. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:33 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Znam da misliš da si centar svijeta, ali post je upućen Aztecu  Daleko od toga, odgovorila si na moj post pa kasnije izbrisala. Da, Ljiljan je htio pronaći Azteca da ga nalema ( ili zavede) u Sarajevu. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:37 |
|
|
Nisam ja nikog imenovala Zaključujte što vam volja. Ali nije da nisi zaslužio batine 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:41 |
|
|
Pa prosli smo more forumasa i na sve si rekla da nije... stvarno ne znam ko bi to vise mogao biti. Da nije Divlja svinja? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:43 |
|
|
Aztec je napisao/la: Pa prosli smo more forumasa i na sve si rekla da nije... stvarno ne znam ko bi to vise mogao biti. Da nije Divlja svinja?  fra. Orleanski? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:43 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
|
Zmajček?
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:44 |
|
|
|
Čuj divlja svinja hahahhaha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:44 |
|
|
SDB je napisao/la: Zmajček? A ovo je tek vic godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:45 |
|
|
Pustimo to više. Ako mislite pisati ovdje dajte onda neku normalnu temu. Ne sviđa mi se smijer kojim idu svi moji razgovori u zadnje vrijeme 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:48 |
|
|
Sta, ti bi malo o poljoprivredi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 ruj 2013, 19:50 |
|
|
|
Evo pitanje za Ministryja. Nedavno pročitah knjigu Matildin posljednji valcer. Radi se o ovčarskoj farmi. Zanima me mrdaš li ti iz tog grada u kojem jesi? Jesi li ikad bio na nekoj farmi, kako to izgleda, kakva je klima u Australiji, jesu li stalno suše, kako bude zimi? Ima li neko s naših prostora da se okušao u uzgoju ovaca? Koliko si putovao po Au?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|