HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 sij 2025, 22:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2537 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 102  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija
PostPostano: 16 lis 2013, 12:41 

doc je napisao/la:
A ti si kulturna muslička koja nije muslička? :001_tongue

Pa nikaj, čekamo izbornika...

Mali, stani u red.

Prvo ću dudu- istabati :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:41 

bumbar92 je napisao/la:
Ma dobro, nema hljeba ima igara, ne vidim razloga za neku zavist i ljubomoru prema njihovoj repki, red je bio da se uštihaju na jedno SP, a ovo sa talibanlukom i turčenjem na tribinama je dio njihovog folklora i kaj sad..., nek se turče i tekbiraju, takvi su.

Svako pojavljivanje hrvatskih i srpskih obilježja u ovom filmu je nezamislivo i podsjećalo bi na vezivanje zastava, a to nejma smisla danas, to bi bilo poput pojave da se sa ljiljanima ili turskim zastavama navija za hrvatsku ili srpsku repku.
Niđe veze, eto im, njihovo je i nek se ponose i slave uspjeh jer me podsjećaju na našu '98 i ushićenje koje je tada vladalo među Hrvatima, ali bumo videli rezultat.

Još bih samo uprigodio ovaj post jednom lijepom slikicom koja bi bila prigodna za putovnicu u Brazil.

slika

Pa u svezi vjerskog praznika. Ne mora značiti da je to nešto politički

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:42 

o tom i pišem, gdje da netko zna više o nogometu od tebe.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:43 

dudu je napisao/la:

Tako reci :D

To se trazi!

Jesu smijenili Štimca i tko dolazi?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:44 

Kum Bečo je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:
Ma dobro, nema hljeba ima igara, ne vidim razloga za neku zavist i ljubomoru prema njihovoj repki, red je bio da se uštihaju na jedno SP, a ovo sa talibanlukom i turčenjem na tribinama je dio njihovog folklora i kaj sad..., nek se turče i tekbiraju, takvi su.

Svako pojavljivanje hrvatskih i srpskih obilježja u ovom filmu je nezamislivo i podsjećalo bi na vezivanje zastava, a to nejma smisla danas, to bi bilo poput pojave da se sa ljiljanima ili turskim zastavama navija za hrvatsku ili srpsku repku.
Niđe veze, eto im, njihovo je i nek se ponose i slave uspjeh jer me podsjećaju na našu '98 i ushićenje koje je tada vladalo među Hrvatima, ali bumo videli rezultat.

Još bih samo uprigodio ovaj post jednom lijepom slikicom koja bi bila prigodna za putovnicu u Brazil.

slika

Ma ja ba. To je sigurno. :D A kako onda objasniti ovu tursku zastavu?

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:44 

Bobovac je napisao/la:
On je Bosna koja je neophodna da bi Hercegovina u meni funkcionirala kako treba. Proplanak širine duha potreban da ovaj tvrdoglavi kamen ispravno diše.

Sjebana zemlja večeras konačno ima razlog za osmijeh. Možda je ranjena, siromašna, neperspektivna, ispodjeljena i u mržnji, ali ide u Brazil, u inat svima i svemu. Srcem sjajnih momaka. Ponosna.

(Martina Mlinarević Sopta)

P.S. Zna li netko zbog čega je ona ovoliko pukla?

Zašto moderatori brišu komentare? Samo sam nešto pozitivno napisao o Martini? Zašto se ne pobriše komentar koji citiram, a kaže da je gospođa "pukla"?

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:45 

dudu je napisao/la:

Da, Bože mili, pa tko bi se s njom kačio kad je najjača...svašta...

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:46 

Kum Bečo je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

slika

Nije čak ni politički, nego teroristički,...jihad crna zastava i alquaida Osama Bin Laden na beha navijaču,...lijepa uvertira za brazilsku policiju nejma šta. :D

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:47 

doc je napisao/la:
Da, Bože mili, pa tko bi se s njom kačio kad je najjača...svašta...

Ti brOoto zaboravio kako seka taba? :smajl004

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:48 

Evo je opet. Šta da ti čovjek više kaže pa da budeš zadovoljna. Ti si žena, (majka), ministrica. :smajl007

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:50 

doc je napisao/la:
Evo je opet. Šta da ti čovjek više kaže pa da budeš zadovoljna. Ti si žena, (majka), ministrica. :smajl007

:klanjam

Sexy++++++ lijepa.

Nego, šalu na stranu. Tko je novi izbornik?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:51 

Da si seksi i lijepa? To da ti kažem?

Seksi si i lijepa.

Jel sad dobro?

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:52 

Citat:
Nije čak ni politički, nego teroristički,...jihad crna zastava i alquaida Osama Bin Laden na beha navijaču,...lijepa uvertira za brazilsku policiju nejma šta. :D

Imaš pomalo prav za ovog Osamu, ali najutjecajniji filozof 20. stoljeća Jean Paul Sartr je rekao da je terorizam opravdan jer sirotinja nema drugog načina da se bori, no međutim sila Boga ne moli i policija bilo gdje bi reagirala.
PS
Turska zastava smatra se i vjerskom zbog polumjeseca

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:53 

doc je napisao/la:

Seksi si i lijepa.

Jel sad dobro?

:smajl054

Naravno. Stalno to ponavljaj!!!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:53 

bumbar92 je napisao/la:
Kum Bečo je napisao/la:

Jao, ej, ovu sliku Bin Ladena nisam ni vidio.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:56 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
doc je napisao/la:

Seksi si i lijepa.

Jel sad dobro?

Ajde da si ti meni sretna.

Nisi vidjela slike koje sam za tebe postavio...nemam ja to šta više ponavljat.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 12:59 

ovaj sa slikom Bin Ladena je lijaba iz jednog dominantnog hrvatskog gradića, općine i kraja.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 13:02 

dudu je napisao/la:
ovaj sa slikom Bin Ladena je lijaba iz jednog dominantnog hrvatskog gradića, općine i kraja.

Prestrasno. Pa sta to smece onda radi kod nevjernika. Sumnjam da se tamo setka s tom majicom. Eto vidis ti kakvi su to hinjski ljudi. To je za uzeti stolicu i u glavu dok je ne pojede.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 13:02 

doc je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:

Ajde da si ti meni sretna.

Nisi vidjela slike koje sam za tebe postavio...nemam ja to šta više ponavljat.

Di su slike?

Ovdje? Daj link :D

Bezveze mi ovo svadjanje. Nego ima li tko da zna koliko košta hotel u Brazilu? Prijevoz i sl.
Onda mi treba neTko stručan da ukalkulira koliko mi love treba za 3 nedelje:D

Neću morati valjda traziti nekog bakutanera ko Kerum- a da se udajem?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 13:03 

dudu je napisao/la:

"Pa u svezi vjerskog praznika. Ne mora značiti da je to nešto politički"

:D

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 13:03 

slika

:zubati

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 14:16 

Citat:
NOGOMET, VJERA I DOMOLJUBLJE

"Svatko od nas ima svoju molitvu. Molimo se za zdravlje. Ono je najvažnije. Kad si zdrav možeš sve". (Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač)
"Nama svakodnevno stižu želje podrške od tisuća ljudi koji mole za nas. Ta njihova vjera daje nam dodatnu snagu". (Selektor Hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić)
"Lijepo smo se osjećali s velečasnim Sudcem, bilo je svečano. Prenio nam je koliko su vjernici uz nas." (Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač)

Točno je da tisuće Hrvata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i širom svijeta mole za hrvatske nogometaše koji ne skrivaju svoj katolički vjernički identitet, koji se s time ponose. Slaven Bilić skrušeno ljubi amajliju, posvećenu sliku s likom Svetog Oca, Ivana Pavla II. Oko ruku većine hrvatskih reprezentativaca ovijene su posvećene narukvice iz Međugorja.

Nogometaši i reprezentativci idu na hodočašća i na Svete mise. Velečasni Sudac nakon pojedinačnih razgovore s hrvatskim reprezentativcima održao je u Austriji Svetu misu za hrvatske reprezentativce.
Kapetan nogometne reprezentacije Niko Kovač ima natpis na svojim kopačkama: "Vjera i ljubav". Te dvije riječi: "Ljubav i vjera", izražavaju sve što osjećamo i nadam se da će nam to dati snage da što dalje odemo na ovom natjecanju."
Dakle, nema nikakve dvojbe da su selektor Slaven Bilić i Hrvatski nogometni reprezentativci iskreni vjernici, da vjeruju u snagu molitve. Nema nikakve dvojbe da je iskrena vjera u Boga bitan dio njihovog osobnog identiteta i zajedničkog identiteta Hrvatske nogometne reprezentacije.
Ogromna većina hrvatskog naroda ponosna je na takvo ponašanje hrvatskih reprezentativaca. Daje im podršku i nastavit će se zajedno s njima moliti.
Zato nije slučajno da su se javili borbeni ateisti koji odmah izlaze s optužbama da je vođenje sportaša na hodočašće, na Svete mise i na pojedinačne razgovore sa svećenikom kršenje ljudskih prava, eventualno onih sportaša koji nisu vjernici, koji da ne bi ispali "crne ovce", to također moraju raditi čime su povrijeđena njihova ljudska prava. Zatim optužuju da je to još jedan primjer zloupotrebe vjere i miješanje Crkve u svjetovne društvene stvari.
Javili su se kritičari koji optužuju da je takvo ponašanje Hrvatskih nogometnih reprezentativaca i njihovog vodstva još jedan primjer profanacije i vulgarizacije vjere te se ironično rugaju kako su Bogu dali veliki posao da mora zbrajati količine molitve da bi mogao presuditi u korist one reprezentacije za koju je izrečeno više molitvi.
Iako su takvima već unaprijed odgovorili svojim izjavama koje sam citirao, i Niko Kovač i Slaven Bilić, jer su jasno rekli da im njihova molitva i molitva Hrvata daje snagu, da im pomaže da mobiliziraju i zadnje atome fizičke i psihičke snage, odnosno da im ljubav prema Domovini daje dodatne poticaje da učine više od mogućega, takvim kritičarima nužno je odgovoriti argumentima.
Pravo je svakog nogometaša da nosi amajliju, križeve i narukvice, da se moli, da ide na Svete mise, da razgovara uoči utakmice sa svećenikom i da javno izražava svoju vjeru i svoju ljubav prema Domovini. Većina hrvatskog naroda im u tome daje podršku.
Jednako se tako treba energično suprotstaviti izrugivanju vjere i Boga, jer to je kršenje ljudskih prava jer se vjernicima vrijeđa ono najsvetije - Bog.
Prikazivati Boga kao lutkara koji sjedi na nebu i upravlja ljudima kao lutkama, koji nema pametnijeg posla nego da odlučuje o rezultatima nogometnih utakmica na temelju zbrajanja količine molitve, teška je uvreda i profanacija i vulgarizacija vjere.
Molitva je odigrala veliku ulogu u Domovinskom ratu, jer je davala snagu braniteljima, jer je jačala njihovu ljubav za Domovinu. Ona je pomogla da su Hrvati pobijedili deseterostruko nadmoćnijeg neprijatelja. Hrvatski dragovoljci i vojnici koji su se borili za slobodu vjere i za nacionalnu slobodu križem oko vrata kao simbolom, izražavali su svoju vjeru i svoju nacionalnost. Katolička vjera je bitan dio identiteta hrvatskog naroda. Ona je u presudnim trenutcima spašavala Hrvate od nestajanja. Hrvatski vojnici koji su vjerovali u Boga, u pravdu, u ljubav, u domoljublje, koji su se molili, dobivali su dodatnu snagu kojom su pobjeđivali bolje naoružanog i brojnijeg agresora.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 14:34 

Upozorenja: -1
Napisali ste toliko stranica, ali vas inače ne interesuje reprezentacija BiH. Niste ni ofirni...

Inače, neko slavi odlazak na SP, neko strahuje da li će proći baraž, a neko ni jedno ni drugo. :neznam

Evo da zakačim ovdje ovaj klip, koji je Zlatan Ibrahimović napravio za malog Hajrudina, koji je teško bolestan i čija je zadnja želja da upozna Zlaju.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ddJIli6PCs4

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 14:36 

Bošnjak, vjera Islam, jezik Bosanski,... nogometna reprezentacija BiH je bošnjačka, dakle naroda, a ne graDŽana BiH koji mogu za nju navijati kao i za Litvu.
Sasvim je normalno da se molite i bodrite po svojim običajima, da prisvajate te rezultate, ali je nenormalno to imputirati kao nešto u čemu učestvuju ostali narodi koji tvore BiH pogotovu sa ovim obilježjima i skandiranjima s kojima ste etnički očistili svoj trokut BH.

Igrajte, slavite, molite, bodrite,...zar je tako teško da se sami o sebi zabavite, a ne da uguravate ostale da vam drže svijeću ili da vas bodre,...odrastite i sazrijte.

Vrh

PostPostano: 16 lis 2013, 14:38 

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2537 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 102  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: