na gornjoj karti, zumiraj klikom, je ucrtana dionica od Ploča do Opuzena (bijelo-plava traka) ide ta dionica Zvirovići-Kravice predviđenom dinamikom, eto ti gore slika
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24416 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Uff kakav vijadukt radi Hering iznad Studenaca. Već je dobrano gotov i objekt je pravo moćan. Pogotovo dojam grandioznosti se dobiva, pošto je postojeća cesta ide kroz dolinu ispod njega.
inače ovo su malo "usrali" jer ovo raskršće za Ploče su trebali napravit još bliže granici sa BH
sad kad ideš sa Bijače, pa želiš na Makarsku rivijeru preko Ploča moraš džaba auto-putem zapadno do rasrkršća i skretanja za Ploče, zaobilaziš džaba 20tak kilometara
Uff kakav vijadukt radi Hering iznad Studenaca. Već je dobrano gotov i objekt je pravo moćan. Pogotovo dojam grandioznosti se dobiva, pošto je postojeća cesta ide kroz dolinu ispod njega.
prije da ima i više od 20 km čuj otkud, pa uvjek se ide na Makarsku rivijeru na ljetovanje...tradicija, dole sam ko kod kuće, nije to džaba bilo u okviru Bosne 300 godina
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Krenuo sam u 1. razred osnovne škole kad smo doselili u Zenicu iz inozemstva. Već tada je stari bio ponosan na odabranu lokaciju za novu kuću jer su mu rekli da će autoban proći odmah iznad nje. Ja u međuvremenu skoro ušao u 5. desetljeće, AC još nema, ali izgleda da će uskoro bit. No, poprilično udaljene od moje kuće.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Probijen tunel Bijela Vlaka na poddionici Zvirovići - Kravice
"JP Autoceste FBiH poklanja građanima BiH za Dan državnosti još jedan uspješno završeni objekt na Koridoru 5C. Istrajat ćemo u našem radu, a završetak tunela Bijela Vlaka je pokazatelj da uspješno ostvarujemo planirane ciljeve", izjavio je Ensad Karić, direktor JP Autoceste FBiH.
Poddionica Zvirovići - Kravice dio je najjužnije dionice autoceste Koridora 5C od Počitelja do Bijače, u okviru koje je izgrađen i međunarodni granični prijelaz Bijača.
Spomenuta poddionica duga je oko pet kilometara i na njoj se pored tunela Bijela Vlaka grade dva mosta, Studenčica i Trebižat, te vijadukt Pavlovići.
Poddionica Zvirovići – Kravice će biti završena i puštena u promet sredinom iduće godine, saopćeno je iz JP Autoceste FBiH.
po meni za nju čak nema ni potrebe, da ne govorim o sigurnoj nerentabilnosti iste važno je još sići do Konjica, na Naretvu, a onda odatle je sasvim dobar postojeći magistralni put uz Neretvu sve do Mostara, komotno se može vozit 100tka i više, na većini dionice, da ne govorim o fenomenalnom, neponovljivom krajoliku u kanjonu Neretve, to vrijedi više od 100 monotonih auto-cesta
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.