HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 lip 2025, 14:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 131 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zona Zamfirova
PostPostano: 19 kol 2013, 12:47 

Whiteone je napisao/la:
Citat:
I na kraju zašto su šiptari/albanci najružnija nacija ? Pa baš zato što se nisu mešali sa drugim etničkim grupama.

Asimilaciju ide dvosmetno, tu se slažem.

NIsu najljepsi narod na svijetu,daleko od toga.....u prosjeku su ruzan narod sto jest jest,ali kakve oni znaju imaju picke wowwww.

Mozda bas zato sto nisu nesto narocito lijepi kad se pogodi neka bomba izgleda jos bolje.
Evo par makedonskih albanki....

http://www.gazetatema.net/web/wp-conten ... tahiri.jpg

Surat i nije nesto,ali samo peder ne bi dozivio erekciju kad bi je vidio.

Bivsa miss Makedonije,omuzila se za nekog bogatog i ruznog amera. :aleale
Albanka katolik...

http://2.bp.blogspot.com/_LA7zryZfK4s/S ... 25-400.jpg

Finalist prvog makedonskog talent showa...Kcer poznatog hrvaca Sabana Sejdiua....2 puta osvojio bronzu na OI.

http://selena1.files.wordpress.com/2007 ... iu-005.jpg

Vrh

PostPostano: 23 kol 2013, 08:24 

Whiteone je napisao/la:
sokoli, prvo nemoj da mi se obraćaš uopšte to sam ti već jednom napisao, kao što ni ja ne komentarišem tvoje gluposti.

Svi mi na ovom forumu pišemo na svom maternjem jeziku (i nije nam potreban prevodilac t.j. google translate), neko na srpskom, neko na hrvatskom, mada ima ovih tkz Bošnjaka koji pišu na hrvatsko-srpskom i koji su to preimenovali u neki bosanski ili bošnjački, ali ti piši na svom maternjem albanskom jeziku, taman da ne moramo da čitamo tvoje gluposti i da budeš lepo izolovan kao što ste bili uvek izolovani od svih.

p.s. za ostale forumase

svijet/incest-kao-normalna-pojava-kod-muslimana-t10473.html
Incest kao normalna pojava kod muslimana

Ti nisi ni sposoban da komentarishesh neshto jer si nisko intelegentno smrdlivo govno.Ti mozhesh jedino ko pederi i frustrirani fashisti koji su do juce koristili vrata javnih wc-a za vredjanje ostalih danas koristite net za shovinisticka ispucavanja.Ne da mi je stallo da se sa tobom zanimam nego nikad necu jednom ruskom ciganu da dozvolim da me vredja i da mu ne vratim istim smrdljivim rjecnikom.Znam da time obezvredjujem samog sebe ali shta cesh sigurno smo bogu neshto skrivili shta nas osudi da imamo ovakvu cigonjeriju za komshije.Dokle cesh ijednu ruzhnu rec izustiti o allbancima dobicesh odgovor.

Vrh

PostPostano: 23 kol 2013, 09:28 

joe enter je napisao/la:
volvoks je napisao/la:
Od ruskog otečestvo. Crnogorci i dan danas kažu domovina, po meni ljepša riječ.

Ma nije moguće da je od otačestvo?! , sedi 1!

Otadžbima i otačestvo su izrazi jednako zastupljeni i kod Rvata,Srba i svih ostalih naroda.

Knjigu u šake pa ćeš videti šta pišu "tvoji" pisci tokom vekova o datim pojmovima.

Inače reč "dom" je latinska a otadžina i otačestvo slovenske , pa vidi šta je tvoje a šta moje ili šta je naše.

To ti nesto kao fudbal I nogomet. Neki vole germanizme neki domace

Vrh

PostPostano: 23 kol 2013, 09:56 

joe enter je napisao/la:
volvoks je napisao/la:
Od ruskog otečestvo. Crnogorci i dan danas kažu domovina, po meni ljepša riječ.

Ma nije moguće da je od otačestvo?! , sedi 1!

Otadžbima i otačestvo su izrazi jednako zastupljeni i kod Rvata,Srba i svih ostalih naroda.

Knjigu u šake pa ćeš videti šta pišu "tvoji" pisci tokom vekova o datim pojmovima.

Inače reč "dom" je latinska a otadžina i otačestvo slovenske , pa vidi šta je tvoje a šta moje ili šta je naše.

To ti nesto kao fudbal I nogomet. Neki vole germanizme neki domace

Vrh

PostPostano: 28 kol 2013, 19:11 

sokoli, skini mi se ... ali drago mi je da nemaš problem samnom lično, kao što si lukavo pokušavao do sada da predstaviš. Drago mi je da si otvorio dušu i da si priznao da si šiptarski šovinista koji mrzi sve Srbe.
Što se tiče cigana i vrapci na grani znaju da ste vi poluciganska nacija, pogledaj kako su vam žene ružne, pogledaj kako ste tamni.

To ne mogu da kažem za Bošnjake ma šta mislio o njima, a nemam ni malo lepo mišljenje, ali oni su nastali od Srba i Hrvata, tako da je očigledno da Bošnjakinje poseduju slovensku lepotu.

Što se tiče muške lepote ti si ekspert, pošto ste vi šiptari pederska nacija, vidim da o tome voliš da pišeš.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2013, 22:53 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Ovi Srbi i Srbi koje ja poznajem (prečani) nemaju veze jedni s drugim osim naziva.

Koliki je udio ovih bugaro-torlačko-makedonskih Srba u ukupnom broju Srba u Srbiji?

klasicni bugari

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 131 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: