|
|
Stranica: 7/17.
|
[ 411 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 01:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
caporegime je napisao/la: neki ljudi s foruma bi se rađe mogli pokrit po ušima ako imaju imalo dostojanstva. prijedlozi i metode prema nekome, s riječnikom i mišlju koja se podržava, a zbog kakove izražene misli i upućene riječi isti baniraju! netko koga očito muči privatan problem i osobni odnos, bi pljuvao po onima za koje smatra da mu nisu dovoljno hrvatski ustali na njegovu muku! netko tko čuči ispred tipkovnice i boji se svoje sjene a drugima bi spočitavao nedostatak svijesti! zar se na ovom sajtu mora pažljivo pristupati srbima i paziti na riječnik a istodobno zalagati se za što ogavnije riječi upućene hrvatima za koje se smatra da su ravnodušni i nacionalno nesolidarni?!!??! a ti i takvi hrvati, ima ih toliko da neki ovdje sa foruma im nisu dostojni ni jezikom cipele čistiti? sramota!! Znam da nisam ja prozvan, ali ti se često hvališ brojem državotvornih Hrvata u ZG, zajebanim dečkima i sl, kad ono ZG epicentar mržnje prema svemu iz HB.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 01:20 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: caporegime je napisao/la: neki ljudi s foruma bi se rađe mogli pokrit po ušima ako imaju imalo dostojanstva. prijedlozi i metode prema nekome, s riječnikom i mišlju koja se podržava, a zbog kakove izražene misli i upućene riječi isti baniraju! netko koga očito muči privatan problem i osobni odnos, bi pljuvao po onima za koje smatra da mu nisu dovoljno hrvatski ustali na njegovu muku! netko tko čuči ispred tipkovnice i boji se svoje sjene a drugima bi spočitavao nedostatak svijesti! zar se na ovom sajtu mora pažljivo pristupati srbima i paziti na riječnik a istodobno zalagati se za što ogavnije riječi upućene hrvatima za koje se smatra da su ravnodušni i nacionalno nesolidarni?!!??! a ti i takvi hrvati, ima ih toliko da neki ovdje sa foruma im nisu dostojni ni jezikom cipele čistiti? sramota!! Capo vidiš kako ti je diglo tlak kad se (ne)opravdano udarilo po Zagrebu i purgerima...a neki od nas sranja čitaju godinama. Kad se čovjeku skupi svašta se može desiti pa i takvi tekstovi od Zirduma i mišljenja nekih forumaša. Teško mi je razlučiti, mislim da je Lider30 u pravu ali su u pravu i oni koji smatraju da je agresivan odgovor kontraproduktivan. Sve bi bilo jasnije i bolje da u Hrvatskoj postoji kritična masa koja će podignuti glas kad se sere po Hercegovcima, Bosancima...istina sere se i po desničarima, domoljubima, Dalmatincima...ali tu već postoji stanovita masa koja daje otpor i to opet nimalo konstruktivni nego nadolijeva ulje na vatru. Drago mi je da vidim dosta razuma unatoč hajci. Ali bojim se da smo mi sjeban narod. Kad ova mržnja ili u najblažu ruku netrpeljivost i nerazumjevanje za potrebe drugih uhvati maha teško je tome stati u kraj. Još jedan razlog da se okrenemo sebi tj. stvaranju Hrvatske federalne jedinice unutar BiH, tada ćemo definitivno biti najrazvijeni, a i BiH bi bila mnogo razvijeniaj nego jeste, samo su im idioti (mislim na Bošnjake) političari, koji furaju multi-kulti, mislim ok je to, imam prijatelja i Bošnjaka i Srba, ali.. ovakva država nije nikome od koristi mi tj. Hrvati unutar BiH trebamo danas gristi više nego ikad za ono što nam pripada, kada osnujemo lako ćemo na kraj s svima, kada budemo imali svoje institucije (napomenut ću opet anketu s avaza, gdje je 40% Bošnjaka izjasnilo se da nema ništa protiv hrv. fed. jedinice,čak ju podržavaju) to neka nam je put, trebamo gristi, i osnovat ćemo ju kad tad, nadodao bih da Hrvati unutar BiH nemaju probleme s običnim narodom bilo Bošnjačkim bilo Srpskim, nas razdvaja politika, ali evo ljudi čak i naši "neprijatelji" su uvidili da Hrvati trebaju dobiti entitet, i to je put ka sreći svima nama, tada možemo biti i mult-kulti i sve, ovakav ustroj nam ne omogućava to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 11:33 |
|
|
|
Dajte ljudi, o svemu se moze raspravljati, ali o podijelama u hrvatskom narodu ne.
Ne nasjedati na kukavicja jaja onih po kojima je "Hrvatska izvrsila etnicko ciscenje nad Srbima".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 11:55 |
|
|
|
Kako nas jedna jedina bacena koska ovoliko naostri da grizemo na sve strane. Nije ni cudo, frustracija je golema. Onim meHkuscima iz Hrvatske (mislim na one slicnog mozdanog profila doticnom Matiji, nedaj Boze da tako mislim o svoj braci Hrvatima i sestrama Hrvaticama) ocigledno su krivi svi koji ne pizde za bivsom drzavom, koji ne idu u Kumrovac za 25., smetaju im oni koji su se borili za opstanak svih Hrvata i koji su naravno automatski desnicari i ustase, Hrvati Bosne i Hercegovine im smataju jer su "seljaci" i "zaostali" , "lopine" i pitaj Boga koje sve rijeci pizduni slicnog pogleda kao onaj "insektovac" nece za nas pronaci.. Smetaju im oni koji ce za ovog dosadasnjeg predsjednika Dikija reci da je vise za stand up komedije no za nekog politicara ili jos bolje, na suncokretstvu bi mu i Bosnje pozavidile.. zato ga i vole, valjda.. Ali znate sta raja?? Treba nas bolit qrac krasni sta takvi o nama misle. Zar da se nerviram sto takve pizdarije dolaze iz usta i pera uglavnom onih koji su "podrumarili" koji ce radije tracat o svojima no pomoci im,koj se stide reci da su Hrvati i koji pljuju po "domovinskom", koji nemaju niti morala niti osjecaja za svoje (mozda je i bolje sto takvi nas a mi njih ne smatramo svojima) zar da se nerviranm sto ce me "seljakom" i pogrdno "bosancinom" (dok joj ne pokazem zmaja) nazvati neka capi kao iz one pjesme Dugmeta "Pediculispubis" ..jelte "iz Zagreba je, ovdje je na kratko" koja misli da je neka svjeCka dama jer joj nije bitno koji je racku burgija, liberalna je i sirokih pogleda na svijet.. Blizi joj je neko iz Begisa iz grada no neki zaostali Hrvat iz Bosne ili ne daj Boze Hercegovine. Pisam se ja burazeri moji na takve, i prije bi njih pred nisan onakve "inteligentne" , liberalne i svjeCke ( o ne , ne pozivam na smaknuca, ovo je vise figurativno) no ovog Vujadina sa foruma i njemu slicne, koji samo brane svoje stavove, svoj identitet i identitet svog naroda, pa makar i Srbin bio i opravdavao ono sta njegovi ucinise meni. Svi mi jako dobro znamo da nasi iz HR nisu protiv nas, manjina laje jer ima polozaje, ali ako ikad zagusti, nece ih bit i sklonit ce se u svoje rupe i rupice gdje uvjek odu kada dodje vrijeme pravih momaka..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 16:30 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: caporegime je napisao/la: neki ljudi s foruma bi se rađe mogli pokrit po ušima ako imaju imalo dostojanstva. prijedlozi i metode prema nekome, s riječnikom i mišlju koja se podržava, a zbog kakove izražene misli i upućene riječi isti baniraju! netko koga očito muči privatan problem i osobni odnos, bi pljuvao po onima za koje smatra da mu nisu dovoljno hrvatski ustali na njegovu muku! netko tko čuči ispred tipkovnice i boji se svoje sjene a drugima bi spočitavao nedostatak svijesti! zar se na ovom sajtu mora pažljivo pristupati srbima i paziti na riječnik a istodobno zalagati se za što ogavnije riječi upućene hrvatima za koje se smatra da su ravnodušni i nacionalno nesolidarni?!!??! a ti i takvi hrvati, ima ih toliko da neki ovdje sa foruma im nisu dostojni ni jezikom cipele čistiti? sramota!! Capo vidiš kako ti je diglo tlak kad se (ne)opravdano udarilo po Zagrebu i purgerima...a neki od nas sranja čitaju godinama. Kad se čovjeku skupi svašta se može desiti pa i takvi tekstovi od Zirduma i mišljenja nekih forumaša. Teško mi je razlučiti, mislim da je Lider30 u pravu ali su u pravu i oni koji smatraju da je agresivan odgovor kontraproduktivan. Sve bi bilo jasnije i bolje da u Hrvatskoj postoji kritična masa koja će podignuti glas kad se sere po Hercegovcima, Bosancima...istina sere se i po desničarima, domoljubima, Dalmatincima...ali tu već postoji stanovita masa koja daje otpor i to opet nimalo konstruktivni nego nadolijeva ulje na vatru. Drago mi je da vidim dosta razuma unatoč hajci. Ali bojim se da smo mi sjeban narod. Kad ova mržnja ili u najblažu ruku netrpeljivost i nerazumjevanje za potrebe drugih uhvati maha teško je tome stati u kraj. digne mi se tlak kad se god na ovakav način govori o bilo kojem dijelu hrvatskog naroda. a još više kad je takvo pisanje produkt nemoći da se jasno lociraju i identificiraju oni (poput babića i indexa) koji za interese nekih drugih šire netrpeljivost među hrvatima. zirdumov članak je babićeva pobjeda.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Beerless
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 16:47 |
|
|
|
Samo da se zabilježim u forumu! Matija se nije usro a mogao bi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 16:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: caporegime je napisao/la: neki ljudi s foruma bi se rađe mogli pokrit po ušima ako imaju imalo dostojanstva. prijedlozi i metode prema nekome, s riječnikom i mišlju koja se podržava, a zbog kakove izražene misli i upućene riječi isti baniraju! netko koga očito muči privatan problem i osobni odnos, bi pljuvao po onima za koje smatra da mu nisu dovoljno hrvatski ustali na njegovu muku! netko tko čuči ispred tipkovnice i boji se svoje sjene a drugima bi spočitavao nedostatak svijesti! zar se na ovom sajtu mora pažljivo pristupati srbima i paziti na riječnik a istodobno zalagati se za što ogavnije riječi upućene hrvatima za koje se smatra da su ravnodušni i nacionalno nesolidarni?!!??! a ti i takvi hrvati, ima ih toliko da neki ovdje sa foruma im nisu dostojni ni jezikom cipele čistiti? sramota!! Znam da nisam ja prozvan, ali ti se često hvališ brojem državotvornih Hrvata u ZG, zajebanim dečkima i sl, kad ono ZG epicentar mržnje prema svemu iz HB. nije zagreb epicentar mržnje nego oni koji tu mržnju šire su vrlo elegantno uvjerili sve one pogođene mržnjom kako je zagreb taj koji ih mrzi. čestitam, i tebe su vidim zajebali. zagreb je postao nažalos nešto što nitko ne uspijeva identificiati ali je svakom u nekom pogledu razlog za mrziti. kako su ljevičarima hercegovci krivi za sve, za neuspjeh u poslu, u ljubavi, zato jer nisu lijepi, pametni, nemaju novaca itd...tako netko s naše stane nažalost za sve te neracionalne razloge nađe krivicu u zagrebu. da je zagreb zagađen, usmrđen, razjeban, pun smradova i gadova, to znaju i vrapci na grani, ali ništa više nego i ostali dijelovi hrvatske ili barem veći gradovi u zemlji. pa ivica đikić (feal tribune) nije zagrepčanin. nije ni miljenko jergović. ni marinko čulić. niti igor mandić. ni saša kosanović. najveća govna u ovom društvu koja šire netrpeljivost između hrvata i po potrebi proziva po regionalnoj liniji su "dotepenci". pravih zagrepčana nemaš niti 3%. prije nekoliko godina objavljen je podatak da 52% stanovnika zagreba nije rođeno u njemu. moji rođaci i neki prijatelji koji spadaju u ovih 48% rođenih se i ponašaju i pričaju kao da su maloprije došli u zagreb. zagreb je mješavina, koja prima ono najbolje ali i najgore i cijele zemlje. uopće ne znam na što ciljate kad smatrate da zagreb nije dovoljno ustao u obranu hrvata iz bih. što ste očekivali, 100 000 ljudi na trgu poslije svakog članka ili izjave? zagreb vas brani svaki dan, grupno i pojedinačno, u kafiću, na ulici, na tribini....... jel vas u dalmaciji možda brane, u slavoniji? svi smo u istom glibu, a kako vidim pošto je i ovdje popustila obzirnost i svijest, u glib ćemo sve dalje i dublje. najgore od svega je to što na zirdumov način i metode pozivaju oni koji ovoj zemlji nisu dali ništa, niti su ikad guzicu izložili što batinama što murji ili nečem trećem. najveći kompleksaši i jazavci drugima spočitavaju "kompleks inferiornosti prema hrvatima u rh". a ako netko drugi koristi zirdumove metode i riječnik prema npr. onom četničkom gnomu misi ili onoj mahaluši urbani dobije ekspresan ban. srbima obzir dabome, forum ih treba, a druge hrvate zgazi ko žohare jer šatro nisu dovoljno veliki hrvati!!!!??!?! ko misli da je moja obrana drugih hrvata prikaz "kompleksa inferiornosti prema hrvatima u rh" taj kompleks možemo utvrditi vrlo lako iduće ljeto a možemo i prije. u grabovniku a lako ja doletim i do grada. možemo i mikinoj teretani (ako još uopće radi) ima tu i sparing prostor, a možemo i na livadi!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 17:08 |
|
|
|
Capo priznaj da si vec ljuljno koju pivu.. cim zoves na sparing Inace slazem se sa svim sto si napisao, treba razgranicit djubrad od ekipe a to neki sa Poskoka ne cine..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 17:16 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Capo priznaj da si vec ljuljno koju pivu.. cim zoves na sparing Inace slazem se sa svim sto si napisao, treba razgranicit djubrad od ekipe a to neki sa Poskoka ne cine.. zar ti ja ličim na agresivca pijanca? nisam popio alkohol već 4 dana. s godinama pijem sve manje. osim toga nije poželjno u borbu pijan, sve teže posljedice, šivanja, bolnice i slično sam zaradio žestoko pijan pa takav sjebanog mozga na više ljudi. nebitno. nama treba neko oštro pero koje će bez imalo obzira i pristojnosti konstantno, na najniži ali intrigantan i smiješan način udarat po jugovićima, njihovom izgledu, poslovima, oblačenju, istupima, koji će kopati dublje i svojim tekstovima takve ljude zgaditi većini običnih ljudi. nama treba mješavina senada avdića i denisa kuljiša, sa nastupom u usporedbi s kojim bi feral djelovao kao glas koncila. to ne bi mogao raditi svatko a bome trebalo i lako dostupno i posjećeno mjesto gdje bi se to dalo pročitati. s gamadi ne smije biti ni lagano i obzirno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 17:47 |
|
|
|
Hrvatska dala ovo..Hrvatska dala ono. Mnogi od vas braco kao da u sebi nosite klicu stokholmska sindroma, pa sve pokusavate naci opravdanje hrvatska nemara glede nas, BIH Hrvata. Odrastimo. Maceha nas ne voli. Jeli strasno? Bilo bi puno bolje da nas voli, ali hocemo li prestat zivjet zbog toga? Shvatimo jednom zauvjek da smo mi iz BIH hrvatski pojas Biblije, vjernici i tradicionalisti, ljudi drugacija kova. Ne bolji, ne gori, ali drugaciji. I to dosta drugaciji. Nekome poput mene, dovoljno drugaciji da bi i Herceg-Bosansku naciju stvorili. I USA je nastala na slican nacin sto je ljudima zeljnim slobode dodijalo da ga se tretira poput budale. Onima od vas koji se mozete nazvat hrvatskim lojalistima nikada nece bit dovoljno dokaza da je Hrvatska morala vise i morala bolje. Uvijek cete naci izgovor za njihovo necinjenje, cak i za komentare mzrnje.
De gustibus non disptutantum est rekose Latini. Ili ti se o ukusima ne da raspravljat. Ja pak volim raspravljat o ukusima. Jer kada mi netko kaze da je Hrvatska dala mirovine i pomoc za sveuciliste u Mostaru, ja kazem a da li je tocno da se Posavinia cijeni na 50 Biilijuna Dolara? Da li je tocno da bi se od trzisne cijene struje iz Buska jezera koju Hrvatska dobija skoro za badava moga skoro pokrit budzet Herceg-Bosne? O ratu i referendumu 1992 da i ne govorim. Da li bi i danas glasali za cjelovitu BIH? Ja sve nesto kontam da smo 92 na referendumu glasali u BIH, a u biti odlucili o cijelosti Hrvatske. I nasu smo slobodu zrtvovali zbog njih. I znamo dobro ( ja znam, vi ne znate jos uvijek. ali priznacete sebi za jedno 5-10 godina) da smo u tome pogrijesili. Nitko te nece voljet ako sam sebe ne cijenis i ne volis.
Moj pak ukus kad dodje do drzave slican onome sto recimo Grci rade za svoje. Izraelci. Irci. Englezi. Kad je Makarrios na Cipru htio ujedinjenje sa Grckom a Demirel odgovorio slanjem trupa, citava Grcka, svih 10 milijuna je bilo spremno na rat. Protiv tadasnjih 60 milijuna Turaka. Zbog svojih na Cipru. Vidimo sto Grci rade zbog imena Makedonije. Sto su Izraelci uradili kada je doslo do Felasa iz Etiopije..tih mitskih zidovskih Shibinih potomaka? Air-lift to Izrael. Svih 40+ tisuca CRNIH ZIDOVA. Ne bih sada nastavljao i davao primjere o tome kako je Sirinamo Bandaranake polozili svoj zivot za svoju naciju i tko ju je ubio. Sto je Zija Ul Hak ucinio sa tadasnjim Istocnim Pakistanom. Zasto je je De Gaul u Quebec City-u za balkona vijecnici grunuo 'Vive quebec libre' ili ti 'Zivio Slobodni Quebec'. Zasto Francuzi u Canadi na tablama svojih auta imaju napisano 'Je me souviens' - ili ti 'Sjecam se..zaboraravit necu'.
Ono o cemu ja govorim je to da su moja ocekivanja od Hrvatska bila nerealna. Hrvatska nije ona zemlja, nit su Hrvati onaj narod kojim smo ih mi drzali. Oni nisu Zidovi, Grci...a daleko su i od muslimana ili Srba. Hrvatska je zemlja koja nas ne podzdava u onome zbog cega je i sama usla u rat. I nemojmo se lagati i pricati price o ribljim ocima Josipovica. Kordica je u Hag poslala ista osoba koja je potpisala Dayton.
Stoga u se i u svoje kljuse. Dosta kuknjave. III entitet, rad na terenu da ljudi izadju na izbore, odbijanje nametnutih odluka MZ-a. Za pocetak, referendum na nametnute odluke Petrica. Nikakvi razgovori sa Sarajevom o restituciji. Mi tiraniju prihvatili nikad nismo. Nismo ni Dayton potpisali. Jesmo li trebali ranije izac na referendum i rec ne Petricu. Jesmo. Jeli sada kasno. Pa zasto bi? Evo, i nasi prijatelji Srbi iz BIH sa nasim dragim Miloradom spremaju neke referendume.
Da li cemo sad Hrvatsku mrzit? Ma nemoze sam sebe mrzit. To jedino ako si Mesic. Ali priznajmo makar sebi za pocetak sto se od Hrvatske realno moze ocekivat. Nije Hrvatska Grcka nit Quebec..a ponajmanje Izrael. Hrvatska je Slovacka minus kohones.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 17:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25447 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Moram podsjetiti na još jednu "sitnicu" - Zagreb i Hrvatska doista šalju direktno pare i indirektno kroz mirovine i porodiljne naknade. Hoću reći da su u zadnjih deset godina puštali da "seru" po nama ali su činili za nas. I da neki naši kreteni to nisu iskorištavali ne bi bilo ovoliko problema, ovako su dali mesa. I doista jest nezgodno da se nekom odbija od plaće, kad mu to kažu popizdi svako i nije to mržnja prema nama nego prema svakome ko skida s plaće, pogotovo u vrijeme harača. Najbolje mi je kad napišu lijenčine i neradnici. Takvi očito ne poznaju ni Hrvate Bosne ni Hercegovine. No više bi nas uništilo u zadnjih deset godina da nismo imali pomoć materijalnu čak i da smo imali deklarativnu, tako da nije sve tako crno. I ne zaslužuju topovske udare.
No mi moramo objasnit da izjednačavanjem prava Hrvata s drugim narodima u BiH prestaje potreba za pomoći i na tome inzistirati. Uostalom tom lovom Hrvatska pere vlastitu savjest što su nas se odrekli ako očiste savjest nema potrebe za pranjem. Predsjedniku to, ko god bude treba i prezentirati. Po meni je to najveće podcjenjivanje hrvatskog čovjeka u BiH. Svaki milijun kuna više u BiH doprinosi razmahivanju u podcjenjivanju BH Hrvata od strane medijske hobotnice i određenog dijela političkih struktura u Hrvatskoj. Ako se nećemo lagati, isti centri moći imaju utjecaj na preko dvije trećine hrvatskih građana, meni sasvim dovoljno da pričam uopćeno o hrvatskom društvu. Zašto je to tako i zašto su mediji takvi kakvi jesu, stvarno nije moj problem i nije naše da utvrđujemo genezu istoga. Pravdati nasilnika riječima - on je takav i u svojoj kući je blago rečeno bolesno. A što se ostalih postova tiče: Hrvatski građani, ako su dobronamjerni, će sa odobravanjem pročitati Zirdumov tekst. Što će netko misliti, tko ima potencijala da mu se pere mozak, nije bitno. Nije bitna reakcija takvih "neutralnih" hrvatskih građana. Bitna je samo da vidimo na čemu smo. Da pojasnim: Pored svih niskih udaraca od strane određenih centara moći, BH Hrvati se nisu odrekli hrvatstva, niti Hrvatske, niti domoljublja. Dakle, ako su ljudi u redu i hrvatstvo neupitno, ne mogu otrovne strelice pomutiti neki opći trend i dominantno javno mnijenje. Neće index okrenuti jednog prosječnog Hrvata u BiH, da mrzi Hrvatsku. Ako pokoja kolumna ili članak s ove strane okrene hrvatsko društvo protiv BH Hrvata, to je bolje odmah detektirati i izvući na čistac. U tom slučaju, nek lavina krene, jer svakako samo čeka na vrhu brda. To nisu zdravi odnosi, to nije odnos baziran na ravnopravnošću i treba to izvlačiti na površinu. Ne mogu shvatiti taj kompleks inferiornost, što će netko pomisliti u Hrvatskoj. Ako je pravi i dobronamjeran Hrvat u Hrvatskoj znat će - ako nije nek se razotkrije. Pa nikad se i nitko iz Hrvatske nije bunio i zabrinjavao, što će jedan obični Hercegbosanac pomisliti, što ga njegovi mainstream mediji i političari (i još na visokoj razini) redovito diskriminiraju u zadnjih deset godina. Nije pomislio na onog običnog Hercegbosanca, kojih je barem dvije trećine u ukupnom korpusu i koji nikad nisu ni izašli na hrvatske izbore, jer ih isti puno ne interesiraju. Toga zabrinjavanja nije bilo u Hrvatskoj, osim u tragovima.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
frane
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 19:22 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Poskok je krenuo sa time, kad se protiv nas digla Milanka Opančić, ispostavilo se da i srpskoj zajednici u HR idu lijepi novci. Obnove srpskih kuća, Brijuni, vozni park vlade itd itd. Isplatilo bi se pregledati. Srbima su obnovili gotovo sve kuće i po onom što znam većina ih je dobila bolje kuće nego su imali prije rata, kuće za recimo obitelj sa tri člana su sve napravljene isto makar netko prije rata imao drvenu kuću u raspadu. to nije bas istina , vecina obnovljenih srpskih kuca izgledaju bas ovako :   a i dan danas niko ne stanuje u tim malim kucicama neke su rasprodane pa malo ljepse izgledaju : 
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 19:30 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ne mogu shvatiti taj kompleks inferiornost, što će netko pomisliti u Hrvatskoj. Ako je pravi i dobronamjeran Hrvat u Hrvatskoj znat će - ako nije nek se razotkrije. Pa nikad se i nitko iz Hrvatske nije bunio i zabrinjavao, što će jedan obični Hercegbosanac pomisliti, što ga njegovi mainstream mediji i političari (i još na visokoj razini) redovito diskriminiraju u zadnjih deset godina. Nije pomislio na onog običnog Hercegbosanca, kojih je barem dvije trećine u ukupnom korpusu i koji nikad nisu ni izašli na hrvatske izbore, jer ih isti puno ne interesiraju. Toga zabrinjavanja nije bilo u Hrvatskoj, osim u tragovima.
Ja ne mogu shvatiti o kojem kompleksu ti govoriš jer ja ne vidim nikakav kompleks! Ako meni u HR netko sere protiv mojih prava tamo, onda ga odjebem jer su moja prava tamo pošteno izborena, onda kad se hr narod borio za hr državu,zaslužena i stvarna i trajna i nisu nam poklonjena, ja sam hrvatski državljhanin, time se ponosim i to pravo s ponosom koristim! A pošto uglavnom nitko ne sere , nego eventualno pita onda mu objasnim situaciju i to završi pozitivno za međuhrvatske odnose! A kad netko poput poskok ili index provokatora napada moju državu ili moj narod ili grad u kojem sam studirao, puno naučio i u kojem mi je bilo dobro i u koji se rado vraćam, onda mu rado poručujem da se makne od mog naroda i moje države! A u HR se sasvim opravdano poziva na raspravu o glasovanju i novcu, a mi to trebamo podržati i to rasčistiti i ne se pozivati da smo mi branili HR u toj raspravi, nego nametnuti stav da to nije pomoć, nego investiranje u intereese HR države i hr naroda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 19:41 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: lider30 je napisao/la: Ne mogu shvatiti taj kompleks inferiornost, što će netko pomisliti u Hrvatskoj. Ako je pravi i dobronamjeran Hrvat u Hrvatskoj znat će - ako nije nek se razotkrije. Pa nikad se i nitko iz Hrvatske nije bunio i zabrinjavao, što će jedan obični Hercegbosanac pomisliti, što ga njegovi mainstream mediji i političari (i još na visokoj razini) redovito diskriminiraju u zadnjih deset godina. Nije pomislio na onog običnog Hercegbosanca, kojih je barem dvije trećine u ukupnom korpusu i koji nikad nisu ni izašli na hrvatske izbore, jer ih isti puno ne interesiraju. Toga zabrinjavanja nije bilo u Hrvatskoj, osim u tragovima.
Ja ne mogu shvatiti o kojem kompleksu ti govoriš jer ja ne vidim nikakav kompleks! Ako meni u HR netko sere protiv mojih prava tamo, onda ga odjebem jer su moja prava tamo pošteno izborena, onda kad se hr narod borio za hr državu,zaslužena i stvarna i trajna i nisu nam poklonjena, ja sam hrvatski državljhanin, time se ponosim i to pravo s ponosom koristim! A pošto uglavnom nitko ne sere , nego eventualno pita onda mu objasnim situaciju i to završi pozitivno za međuhrvatske odnose! A kad netko poput poskok ili index provokatora napada moju državu ili moj narod ili grad u kojem sam studirao, puno naučio i u kojem mi je bilo dobro i u koji se rado vraćam, onda mu rado poručujem da se makne od mog naroda i moje države! A u HR se sasvim opravdano poziva na raspravu o glasovanju i novcu, a mi to trebamo podržati i to rasčistiti i ne se pozivati da smo mi branili HR u toj raspravi, nego nametnuti stav da to nije pomoć, nego investiranje u intereese HR države i hr naroda! Lijepo, divno, odlično, ja vrlo dobro shvaćam o kakvom kompleksu govori, riječ je o tome da se mnogi ušute i misle da samo Hrvatska pomaže Hrvatima u BiH, istina je mnogo drugačija, naveo sam koji post gore, govoriš o pravima, šta je s pravima BH Hrvata, koja se sustavno i promišljeno etiketiraju kroz medije kao kockastoglavi inferiorni tipovi, šta je s njihovim pravima, ja ne kažem da ima od običnog naroda nekakvih akcija usmjerenih prema BH Hrvatima tj. kažem da sigurno nema, ali ovdje naglabamo o politici i medijima ne o narodu, o novcu također sve treba rasčistiti tko koliko i gdje šalje, također nadam se da će i BH Hrvati imati svoju obranu u tom raspravljanju, da se pokaže javnosti koliko sve Hrvatska ima pomoći u odnosima na relaciji Hrvatska-BiH, ne da se pristrano govori o tim stvarima. Samo kažem pomoć je uzajamna, nikako da dolazi samo s jedne strane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 19:43 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Poskok je krenuo sa time, kad se protiv nas digla Milanka Opančić, ispostavilo se da i srpskoj zajednici u HR idu lijepi novci. Obnove srpskih kuća, Brijuni, vozni park vlade itd itd. Isplatilo bi se pregledati. Srbima su obnovili gotovo sve kuće i po onom što znam većina ih je dobila bolje kuće nego su imali prije rata, kuće za recimo obitelj sa tri člana su sve napravljene isto makar netko prije rata imao drvenu kuću u raspadu. Evo ovo je pogrešan pristup, kao, ako se može Srbima pomoći onda se može i nama! To su 2 odvojene teme i 2 različita državna interesa! Treba objasniti da ako HR investira u Hrvate u BIH da onda Hr jača svoju političku, ekonomsku i nacionalnu poziciju, jer ovako to ispada kao pomoć ili milostinja što onda dovodi do pogrešnog shvaćanja, da se pomaže drugom ,a sami su u banani!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 19:53 |
|
|
unknown je napisao/la: zaba1111 je napisao/la:
Ja ne mogu shvatiti o kojem kompleksu ti govoriš jer ja ne vidim nikakav kompleks! Ako meni u HR netko sere protiv mojih prava tamo, onda ga odjebem jer su moja prava tamo pošteno izborena, onda kad se hr narod borio za hr državu,zaslužena i stvarna i trajna i nisu nam poklonjena, ja sam hrvatski državljhanin, time se ponosim i to pravo s ponosom koristim! A pošto uglavnom nitko ne sere , nego eventualno pita onda mu objasnim situaciju i to završi pozitivno za međuhrvatske odnose! A kad netko poput poskok ili index provokatora napada moju državu ili moj narod ili grad u kojem sam studirao, puno naučio i u kojem mi je bilo dobro i u koji se rado vraćam, onda mu rado poručujem da se makne od mog naroda i moje države! A u HR se sasvim opravdano poziva na raspravu o glasovanju i novcu, a mi to trebamo podržati i to rasčistiti i ne se pozivati da smo mi branili HR u toj raspravi, nego nametnuti stav da to nije pomoć, nego investiranje u intereese HR države i hr naroda!
Lijepo, divno, odlično, ja vrlo dobro shvaćam o kakvom kompleksu govori, riječ je o tome da se mnogi ušute i misle da samo Hrvatska pomaže Hrvatima u BiH, istina je mnogo drugačija, naveo sam koji post gore, govoriš o pravima, šta je s pravima BH Hrvata, koja se sustavno i promišljeno etiketiraju kroz medije kao kockastoglavi inferiorni tipovi, šta je s njihovim pravima, ja ne kažem da ima od običnog naroda nekakvih akcija usmjerenih prema BH Hrvatima tj. kažem da sigurno nema, ali ovdje naglabamo o politici i medijima ne o narodu, o novcu također sve treba rasčistiti tko koliko i gdje šalje, također nadam se da će i BH Hrvati imati svoju obranu u tom raspravljanju, da se pokaže javnosti koliko sve Hrvatska ima pomoći u odnosima na relaciji Hrvatska-BiH, ne da se pristrano govori o tim stvarima. Samo kažem pomoć je uzajamna, nikako da dolazi samo s jedne strane. Čekaj malo pa i nije baš tako stanje ni u medijima , za koje nam je svima jasno da su protuhrvatski i da rade za interese vanjskih moćnika koji žele preuzeti hr bogatstva, i da je napad na hercegovce, napad na tvrđi dio naroda koji neće tako lako popustiti nacionalnoj rasprodaji i služenju stranom gospodaru, identično kao što se napada crkva i branitelji iz istih razloga! Znači stanju u tim i takvim medijima nije takvo kakvim ga prikazuješ, nego nas suptilno antagoniziraju , tako da nam spočitavaju glasovanje i slanje novca, a to treba rasčistiti i takve teme otvarati! A stanje na terenu je sasvim zadovoljavajuće, znači u obrazovanju, zapošljavanju ,poslu i pravu općenito1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 20:02 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: unknown je napisao/la:
Lijepo, divno, odlično, ja vrlo dobro shvaćam o kakvom kompleksu govori, riječ je o tome da se mnogi ušute i misle da samo Hrvatska pomaže Hrvatima u BiH, istina je mnogo drugačija, naveo sam koji post gore, govoriš o pravima, šta je s pravima BH Hrvata, koja se sustavno i promišljeno etiketiraju kroz medije kao kockastoglavi inferiorni tipovi, šta je s njihovim pravima, ja ne kažem da ima od običnog naroda nekakvih akcija usmjerenih prema BH Hrvatima tj. kažem da sigurno nema, ali ovdje naglabamo o politici i medijima ne o narodu, o novcu također sve treba rasčistiti tko koliko i gdje šalje, također nadam se da će i BH Hrvati imati svoju obranu u tom raspravljanju, da se pokaže javnosti koliko sve Hrvatska ima pomoći u odnosima na relaciji Hrvatska-BiH, ne da se pristrano govori o tim stvarima. Samo kažem pomoć je uzajamna, nikako da dolazi samo s jedne strane.
Čekaj malo pa i nije baš tako stanje ni u medijima , za koje nam je svima jasno da su protuhrvatski i da rade za interese vanjskih moćnika koji žele preuzeti hr bogatstva, i da je napad na hercegovce, napad na tvrđi dio naroda koji neće tako lako popustiti nacionalnoj rasprodaji i služenju stranom gospodaru, identično kao što se napada crkva i branitelji iz istih razloga! Znači stanju u tim i takvim medijima nije takvo kakvim ga prikazuješ, nego nas suptilno antagoniziraju , tako da nam spočitavaju glasovanje i slanje novca, a to treba rasčistiti i takve teme otvarati! A stanje na terenu je sasvim zadovoljavajuće, znači u obrazovanju, zapošljavanju ,poslu i pravu općenito1 Pa ja i govorim da je stanje na terenu odlično, nema problema između naroda (istoga) što je normalno, a sad za medije se ne slažem, u medijima jeste takvo stanje koje je upereno protiv određenih regija, najviše protiv Hercegovine, pa čoveče oni članci na indexu su fašizam, vrijeđanje osjećaja jednog dijela naroda, nazivanje istoga "seljacima" (u pogrdnom smislu riječi), čobanima, itd... kako to objašnjavaš? Greška što je vraćeno istom mjerom, trebalo je (po meni) pametnije i taktičnije odigrat, kopat, kopat, kopat, ako treba noć i dan ali naći argumente i napasti urednika takvih medija ne narod, ali mediji su puni anti-hercegovačkih članaka, (index prednjači) i normalno šta se dešava, ljudi padaju pod utjecaj medija, isto kao što neki ljudi padaju pod utjecaj određenih članaka s "naše strane", tako da bi trebalo to aščistiti slažem se, prvo s kaznenom prijavom protiv Babića, koji širi rasni i regionalni rasizam, i ako ga Hrvatska optuži reću ću da Hrvatska politika nije u paktu anti-hercegovačke (BiH) kampanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 20:20 |
|
|
|
kako kaže index, za "za Bandića će glasati čobani, seljaci i HercegBosanci" nas dva nemamo o čemu više razgovarati, ukoliko u ovakvom naslovu ne vidite očiti fašizam, čak štoviše izmišlja i novu naciju zvanu HercegBosanci, a čobane i seljake je priljepio uz HercegBosance, znači svi smo isto zar ne. (naravno misli se na "seljaka" kao pogrdnu riječ, a ne časnog seljak, isto se primjenjuje i na čobana) Za poskok sam se već izjasnio da nije trebao napadati kao što Babić radi, trebalo je argumentirano. P.S. Očito ne čitate index.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 20:37 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1650 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
|
Ja ga ne čitam odkad su me banirali sa foruma,prije skoro 2 godine. I ne treba to smeće niko zabranjeni.url nisu jasni ovi Zirdumovi odvjetnici.Znači ako ja kažem da se ne slažem sa kretenom Zirdumom,ja popuštam i inferioran sam prema Hrvatima u HR ???? Ovde samo nepoznati,vođa i frankopan podržavaju Zirduma,a velika većine ne,znači da on ne govori u naše ime,a Hrvatskoj javnosti se prercepcira kao mišljenje svih nas.Pita me Vođa, što se bojim šta će Purger mislit o meni.Neam se ja čega bojat,ali nek mu ne turaju pod nos nešto što ja ne mislim.
Ni mi ni braća u HR nemamo ništa od ovih teksova osim što se unosi nepotreban razdor.
I koji je kurac sa poskokom, eo sad objavljuju komentare,radi čitanosti jer im se to dobro isplati,a narod ko jebe? Od jednog od najboljih portala na Balkanu sa ovime su postali kurac.
Fuj,fuj fuj.
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 20:54 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Ja ga ne čitam odkad su me banirali sa foruma,prije skoro 2 godine. I ne treba to smeće niko zabranjeni.url nisu jasni ovi Zirdumovi odvjetnici.Znači ako ja kažem da se ne slažem sa kretenom Zirdumom,ja popuštam i inferioran sam prema Hrvatima u HR ???? Ovde samo nepoznati,vođa i frankopan podržavaju Zirduma,a velika većine ne,znači da on ne govori u naše ime,a Hrvatskoj javnosti se prercepcira kao mišljenje svih nas.Pita me Vođa, što se bojim šta će Purger mislit o meni.Neam se ja čega bojat,ali nek mu ne turaju pod nos nešto što ja ne mislim.
Ni mi ni braća u HR nemamo ništa od ovih teksova osim što se unosi nepotreban razdor.
I koji je kurac sa poskokom, eo sad objavljuju komentare,radi čitanosti jer im se to dobro isplati,a narod ko jebe? Od jednog od najboljih portala na Balkanu sa ovime su postali kurac.
Fuj,fuj fuj. Uzimam pravo na repliku, jer sam prozvan  , ja sam rekao tj. napisao da podržavam, ali ne sve tekstove, čovjek ima dara i treba se okrenuti kvalitetnom pisanju a ne pisati tipa Babić i njegovi novinari, iako nekada i loš članak s malom dozom generaliziranja nije toliko loš i neće naštetiti, možda s vremena na vrijeme treba malo i prodrmati, ipak kažem da je s onim člankom otišao malo predaleko. (isto i ja mnoge ne razumijem  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 31 pro 2009, 21:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25447 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Samo jako! je napisao/la: Zirdumove kolumne treba ignorirati i zaobilaziti u najširem luku.Jebiga ima nekad i pametne kolumne,ali samo to.Pametan članak je samo pametan članak i neće promijenit stanje.Dok rušilački članak može puno toga srušiti.
Svaki Hrvat iz RH koji pročita njegovu kolumnu počinje nas mrzit,iako do sada nije.
Čini mi se da većina forumaša ovdje zaboravlja da je nama Herceg-Bosancima cilj osvjestit braću u Hrvatskoj i podržat ih u borbi da današnja vlast od zauvjek,a ne uzvraćat udarce,pogotovo ne na način na koji to Zirdum radi.Indexu,yutarnjem ..treba jebat mater...
...al ne udaraj mi po braći, Nikola, jer si za mene onda isti kurac ko i Matija i Co te i za tebe vrijedi ovo iznad.
Poskok smatram velikim portalom,najzaslužnijim za nacionalnu svijest od 2000- te.I za njihovu ( i našu ) dobrobit nadam se da će sklonit ovog kretena iz svog kadra. Ovo boldano je taj kompleks. Strah od odbačenosti. Kompleks manje vrijednosti. Školski primjer. Ovdje treba staviti, svaki Hrvat (u Hrvatskoj, naravno), koji pročita Zirdumovu kolumnu, ako je imalo domoljuban, neće promijeniti mišljenje ni za promil o Herceg-Bosni. Ni poslije desetine ovakvih kolumni. Tko promijeni, samo je plašt skinuo. I neka je. Nisam vidio da je itko od nas u Herceg-Bosni zamrzio Hrvatsku i poslije deset godina konstantnih niskih udaraca. A šta fali malo nekad zatalasati. Dapače. Ne treba pretjerivati, ne treba se ni ustručavati zatalasati.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 01 sij 2010, 00:31 |
|
|
|
'Svaki Hrvat iz RH koji pročita njegovu kolumnu počinje nas mrzit,iako do sada nije.'
Lider je u pravu. Zestok kompleks. Vecina nasih ljudi dakako ima kompleks nize vrijednosti u odnosu na Hrvate iz Hrvatske. Par nas koji podrzavaju Zudruma su ljudi ispred svog vremena i svog naroda(ajmo malo otvoreno, bez lazne skromnosti). Ono kao, ja znam vi ne znate.
Da vas neutemeljena briga da ce vas Hrvati iz Hrvatske prestati 'voljet' ako pokusate sacuvat svoj ponos reagiranjem na napade zasljepljava vas i ne dozvoljava vam razumjeti da je istina upravo suprotna. Nazalost, mi smo u manjini jer vecina nasih nije jos stasala. Ali ce. Za 5-10 godina.
Iz sopstvena iskustva vam mogu rec da imam i dobrih prijatelja iz Zagreba koji potpisuje sve sto kazem. Zalosno je vidjeti u kojem broju ne vidite da ovim tekstvovima prijatelj Hrvata u BIH, Hrvat iz Hrvatske nece bit pogodjen. E moji 'Bosanci'. Sto cemo, moji ste, moram cekat da progledate. Sretna Nova.
PS
I nemojmo zaboraviti. Ne postoji nista poput loseg 'publiciteta'. Sve sto nasu ( 10-godisnja djeteta) tihu patnju u vidu *rcanja od strane susjeda muslimana uz redaljuku hrvatskih boljsevika u podrumu moze dovest u polje pozora javnosti dobrodoslo je. Stoga je Zudrumova misija slicnoj onoj iz Bluz Bradersa..Mission of God..jedino sto vi to (jos uvijek) ne razumjete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 01 sij 2010, 03:45 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 01 sij 2010, 13:07 |
|
|
Ovaj Zirdum je glup ko kurac. Po njemu navodno isti oni koji su "etnički očistili Srbe" sad žele "očistiti Hercegovce". Iako su u stvarnosti oni koji su protiv Hrvata u BiH, isti oni koji žele Srbe u RH i nekakvu "multietničku RH". A to je jugokomunističko-miješana stoka, koja nema nikakve veze s "urbanom Hrvatskom". U stvari, njihovi očevi, partizani, su upravo oni koji su 1945. likvidirali građansku klasu u Hrvatskoj. Nema ovdje nikakvog rasizma, samo obična jugokomunistička kroatofobija. Ali kako da to Zirdum s mozgom veličine graška shvati? P. S. Pazi Babića s petokrakom oko vrata http://www.youtube.com/watch?v=bbBTLPrwcVIhahaha 
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 01 sij 2010, 14:09 |
|
|
Frankopan je napisao/la: 'Svaki Hrvat iz RH koji pročita njegovu kolumnu počinje nas mrzit,iako do sada nije.'
Lider je u pravu. Zestok kompleks. Vecina nasih ljudi dakako ima kompleks nize vrijednosti u odnosu na Hrvate iz Hrvatske. Par nas koji podrzavaju Zudruma su ljudi ispred svog vremena i svog naroda(ajmo malo otvoreno, bez lazne skromnosti). Ono kao, ja znam vi ne znate.
Da vas neutemeljena briga da ce vas Hrvati iz Hrvatske prestati 'voljet' ako pokusate sacuvat svoj ponos reagiranjem na napade zasljepljava vas i ne dozvoljava vam razumjeti da je istina upravo suprotna. Nazalost, mi smo u manjini jer vecina nasih nije jos stasala. Ali ce. Za 5-10 godina.
Iz sopstvena iskustva vam mogu rec da imam i dobrih prijatelja iz Zagreba koji potpisuje sve sto kazem. Zalosno je vidjeti u kojem broju ne vidite da ovim tekstvovima prijatelj Hrvata u BIH, Hrvat iz Hrvatske nece bit pogodjen. E moji 'Bosanci'. Sto cemo, moji ste, moram cekat da progledate. Sretna Nova.
PS
I nemojmo zaboraviti. Ne postoji nista poput loseg 'publiciteta'. Sve sto nasu ( 10-godisnja djeteta) tihu patnju u vidu *rcanja od strane susjeda muslimana uz redaljuku hrvatskih boljsevika u podrumu moze dovest u polje pozora javnosti dobrodoslo je. Stoga je Zudrumova misija slicnoj onoj iz Bluz Bradersa..Mission of God..jedino sto vi to (jos uvijek) ne razumjete. znači ako netko0 ima stav da samo jedinstveni i složni možemo nešto napraviti pa iz tog razloga ne želi dijeliti hrvate po regionalnom kriteriju, odnosno vrijeđati ih i napadati samo zato jer žive na nekom mjestu koje mjesto šizofreničari poistovjećuju sa svim negativnostima koje diraju hrvatsku nacionalnu misao, taj netko je kompleksaš? tebi je čuvanje ponosa napad na stanovnike zagreba koji samo zato jer su stanovnici zagreba trebaju odigrati ulogu koju imaju hercegovci kad o njima pišu jugovići i ljevičari? ti si, glava, najveći kompleksaš! ako si nesposoban usmjeriti svoju snagu na one koji te doista mrze ili ako imaš potrebu napadat i vrijeđati ovako paušalno one koji ti se, po tvom nekom čudnom kriteriju čine manji hrvati, onda si ti neki samosažaljivac koji može funkcionirati jedino kao tobožnja žrtva, vječiti nesretnik kojega su "braća izdala" i koji mora po nekome pljuvati. ti pandan miljenika jergovića ili igora mandića čiji reson d etre je postojanje nekoga kojemu vječno treba nešto nabijati na nos.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|