|
|
Stranica: 34/44.
|
[ 1077 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 13 lis 2014, 21:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25786 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
witj je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Jednostavno, ne mogu da shvatim zašto bi netko tko nije stranački aktivist HDZ-a 1990 dao glas Martinu Ragužu? Je li ima toliko onih koji imaju neke privatne razmirice sa vodstvom hrvatskog naroda u BiH? Zeznuo ih neki HDZ-ovac prije 15 godina, kresnu nekom ženu, nije mogao preko štele ubaciti sebe u državnu službu zbog nekog iz te stranke? Djetinjasto...
Je li djetinjasto ako mrziš HDZ jer si 5 godina pišao krv i živio na relaciji faks-stan na jednom od najtežih fakulteta, koji se btw. vodi kao deficitarno zanimanje da bi prednost ispred tebe dobili poluupismeni adezeovci, sinovi lokalnih šerifa, a ti, ko te jebe, aj šljakat vani? E pa o tomu i govorim. Da se zbog nekih privatnih stvari, privatnih poznanstava i relacija, u toj mjeri generalizira i ide u krajnost da se daje glas muslimanskim igračima. Dakako da takovih stvari o kojim ti govoriš ima, ima i previše, ali u tom slučaju se izbori bojkotiraju, jer nemoj misliti da bi i ovaj iz drugog HDZ-a ili bilo koje stranke tebe volio više nego svoga sina. Doduše, onda ispada - svi su oni isti. Pa i jesu u tim stvarima. Ako ti tražiš stranku poštenjaka u kojoj će biti uobičajeno da netko više voli tuđu nego svoju djecu onda ćeš se, bojim se, jako nahodati dok je ne neđaš. Konkretna korist od pobjede HDZ-a je ta što će više hrvatskih kadrova biti uposleno u državnim institucijama (koja stotina ljudi) i to je to ( u smislu radnih mjesta). Prošla su vremena kada su partija i država gradila tvornice. Od tih nekoliko stotina Hrvata to će biti praktički stranački poslušnici, ali nađe se ipak ponekad i nešto za raju... jbg, evo ja nisam nikada bio član nijedne stranke ali mi je par puta nuđeno radno mjesto u SA, doduše lošija mjesta, mršavo plaćena ali ako čovjek nema izbora nije to ni tako loš početak.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 13 lis 2014, 21:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Radi se i o proračunu. Bez podguza Budimira i Jerke više novca će ići hrvatskim općinama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 13 lis 2014, 21:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Radi se i o proračunu. Bez podguza Budimira i Jerke više novca će ići hrvatskim općinama. Točno, samo ja sam se zadržao samo na izravnom učinku u zapošljavanju hrvatskih kadrova, dakle ono na prvu loptu. Dakako da se, između ostalog, može oćekivati više proračunskih sredstava što će vjerojatno dovesti i do pokojeg radnog mjesta u hrvatkim krajevima, ali to je već malo dugoročnija tj srednjoročna politika.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
witj
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 13 lis 2014, 21:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Radi se i o proračunu. Bez podguza Budimira i Jerke više novca će ići hrvatskim općinama. Točno, ali opet će ta mjesta popuniti obitelj, kumovi, prijatelji i ponetko iz mladeži. Ili ono što znam iz prve ruke, stipendije. Zlatna mladež studira na kvazifakultetima, lumpuje , prima stipendiju, neki čak i 2, a ti seljadijo uči pa marš u Njemačku. Valjda možeš shvatit da je onima koji gledaju takve stvari svakodnevno puna kapa i Trećeg i Velikog Vođe.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 13 lis 2014, 21:35 |
|
|
Pa je. Ali takva država, 3 naroda svaki sa svojom vizijom. Ne može biti bolje sve dok se ti narodi potpuno ne izoliraju jedni od drugih.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 13:34 |
|
|
Ovu temu ću dizati 2 godine. Ne dam im da podvuku crtu u svojoj muci, moram i ja uživati. Citat: Raguževa čestitka Čoviću izostavljena iz priopćenja HDZ 1990., objavljenog na web stranici stranke Objavljeno 13.10. - 20:29
Predsjednik HDZ 1990. Martin Raguž na današnjoj press konferenciji, kako javlja Dnevnik.ba ,čestitao je Čoviću i HDZ BiH na izbornoj pobjedi u utrci za hrvatskog člana Predsjedništva. Raguževu izjavu u kojoj čestita Čoviću i HDZ BiH na pobjedi prenijeli su i drugi mediji.
Na web stranici HDZ 1990. na kojoj je objavljeno kako se Raguž danas obratio javnosti, nakon što je SIP- objavio rezultate izbora, ne navodi se, međutim, kako je Raguž čestitao na pobjedi svojim političkim konkurentima
Prema prvim rezultatima, Raguž je dobio oko 90.000 glasova. U toj cifri značajan je udio glasova Bošnjaka, piše Dnevnik.ba.
-Ovo je naš najbolji rezultat i to je fantastično. Zahvaljujem se svim biračima koji su dali glas poruci ove stranke i meni osobno. U ovakvim olovnim, teškim vremenima, ova poruka je dobila toliku potporu. Nećemo iznevjeriti ni stranka niti ja. Ostat ćemo dosljedni tom programu i ideji, rekao je Raguž pri tom čestitavši HDZ-u BiH i ostalim izbornim pobjednicima.
Očekuje da će pobjednici preuzeti odgovornost za teško stanje u kojem se BiH danas nalazi. HDZ 1990 će imati zastupnike na svim razinama u svim dijelovima zemlje.
– Činjenica je da sam u Sarajevu ukupno drugi od svih kandidata. To pokazuje u kojem smjeru će ići politička budućnost BiH, izjavio je lider HDZ-a 1990.
Također, dodao je kako je ”HNS krovna institucija u koju će biti uključene sve vitalne poruke hrvatskoga naroda u BiH”. On se treba baviti strateškim pitanjima, a nikako konzervirati postojeće stanje.
-Otvoreni smo za suradnju sa svim demokratskim strankama, ali s nultom stopom tolerancije na monopol, jednoumlje, zbog čega smo na neki način i platili cijenu na ovim izborima, izjavio je Raguž te dodao kako više nije mgouće ”zaustaviti poruku ‘ovo je naša zemlja”’.
Na činjenicu da su on i stranka osvojili i veliki broj bošnjačkih glasova, Raguž je kazao kako su mu na skupovima ljudi govorili kako nemaju opciju s kojima bi se identificirali nego s njihovom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 17:15 |
|
|
Da vidimo malo što čeka ove iz HDZ 1990 ako Ragužu ne daju otkaz. Pametan čovjek uči na tuđim greškama, ne na svojim. Citat: Hrvatski platformaši gotovo nestali s političke scene Objavljeno 14.10. - 16:58
Stranke s hrvatskim predznakom, ili stranke čiji su predsjednici Hrvati, koje su sudjelovale u majorizaciji svojih sunarodnjaka netom održani izbori su gotovo pomeli s političke scene, piše Hrvatski Medijski Servis.
Nezakonito izabranom predsjedniku Federacije BiH nije pomoglo ni zagovaranje unitarne BiH, bez entiteta, ni stvaranje koalicije sa šest bošnjačkih stranaka, ni obećanje o otvaranju 80.000 radnih mjesta. Budimir je bio uvjeren kako će osvojiti 150.000 bošnjačkih glasova i biti novi Željko Komšić u stolici Hrvatskog člana Predsjedništva BiH, a osvojio je tek 10.000 glasova, dok njegov SPP nije prešao izborni prag ni u jednoj županiji.
Lijanovićeva stranka “Radom za boljitak” koja je kupovinom glasova i majorizacijom Hrvata bila dijelom federalne platformaške vlasti i vladajuće koalicije u većinski bošnjačkim kantonima, nakon što u prethodnom mandatu financijski poharala Zapadno-hercegovačku županiju nije ušla ni u Federalni ni u bh parlament.
Uspijeli su prijeći izborni prag samo u Zapadnohercegovačkoj županiji osvojivši 4,9 , Hercegbosanskoj gdje su dobili 6,9 i Tuzlanskoj županiji gdje su osvojili 4 posto glasova birača.
Prije isteka mandata “mazak operacije” kako je Slavo Lijanović nazvao svog brata Jerku završio je u pritvoru zbog višemilijunske porezne utaje s još trojicom svoje braće svojim ministrom Miloradom bahiljom i ostalim pomagačima.
HSP Zvonke Jurišića raspao se na nekoliko frakcija, a dužnosnici ove stranke koji su imenovani kao kandidati HSP-a na ministraske i direktorske funkcije otkazali su poslušnost stanci, već nakon dvije godine sudjelovanja u projektu majorizacije Hrvata.
Na nedjeljnim općim izborima uspijeli su prijeći izborni prag u Zapadnohercegovačkoj županiji gdje su osvojili 6, 3 posto glasova birača, u koaliciji s HSS Stjepan Radić HSP je u Hercegbosanskoj županiji dobio 5,7 posto glasova birača i u Posavskoj županiji su umalo prešli izborni prag osvojivši 3,2 posto glasova birača.
Podsjetimo nakon prošlih izbora HSP je imao dva zastupnika u federalnom i jednog u parlamentu BiH.
Prije nego što su prihvatili projekt majorizacije Hrvata bili su na vlast s “Devedesetkom i Lijanovićima u Zapadnohercegovačkoj, Hercegovačko-neretvanskoj i Herceg-bosanskoj županiji”./HMS/
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 21:03 |
|
|
Zašto je Raguževa stranka dogurala do 34 tis.? Pretpostavljam da se tu najviše radi o Džerkovim biračima. Isti je izgubio 38 tisuća. Nešto je sigurno otišlo i u HDZ, ali dobar dio, posebice u hr krajevima mu je dala glas.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 21:06 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 739 Lokacija: USORA! HRHB
|
novem je napisao/la: Zašto je Raguževa stranka dogurala do 34 tis.? Pretpostavljam da se tu najviše radi o Džerkovim biračima. Isti je izgubio 38 tisuća. Nešto je sigurno otišlo i u HDZ, ali dobar dio, posebice u hr krajevima mu je dala glas. Dodaj i NHI glasove, nije puno ali eto nagura se-
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 21:08 |
|
|
novem je napisao/la: Zašto je Raguževa stranka dogurala do 34 tis.? Pretpostavljam da se tu najviše radi o Džerkovim biračima. Isti je izgubio 38 tisuća. Nešto je sigurno otišlo i u HDZ, ali dobar dio, posebice u hr krajevima mu je dala glas. Ne mislim da je riječ o Lijanovićevcima. Toliko je otprilike bilo i na prošlim izborima kontra HDZ-a (a tako uglavnom treba tumačiti te glasove). Mislim da imamo unutar hrvatskog nacionalnog korpusa tu neku vrstu polarizacije - 80% : 20% gdje će ovih 20-ak posto uvjek biti kontrasnaga HDZ-u. Btw, saznadoh da mi je rođeni otac glasovao za Raguža!!? Još smišljam osvetu.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 21:17 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Bobovac je napisao/la: novem je napisao/la: Zašto je Raguževa stranka dogurala do 34 tis.? Pretpostavljam da se tu najviše radi o Džerkovim biračima. Isti je izgubio 38 tisuća. Nešto je sigurno otišlo i u HDZ, ali dobar dio, posebice u hr krajevima mu je dala glas. Ne mislim da je riječ o Lijanovićevcima. Toliko je otprilike bilo i na prošlim izborima kontra HDZ-a (a tako uglavnom treba tumačiti te glasove). Mislim da imamo unutar hrvatskog nacionalnog korpusa tu neku vrstu polarizacije - 80% : 20% gdje će ovih 20-ak posto uvjek biti kontrasnaga HDZ-u. Btw, saznadoh da mi je rođeni otac glasovao za Raguža!!? Još smišljam osvetu. Nije to sramota moj je za Bakira.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 21:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Btw, saznadoh da mi je rođeni otac glasovao za Raguža!!? Još smišljam osvetu. Hebo vas Elvis.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 22:29 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 22:38 |
|
|
Čitam Martinovu zahvalu na njegovom fb profilu. 37 od 57 komentara tužni i pretužni građani iz buduće druge izborne jedinice.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 23:03 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
nego recite vi meni koji toliko mrzite raguža kako vi mislite vladu HNŽ-a napraviti bez njega?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 14 lis 2014, 23:06 |
|
|
Ne mrzimo Raguža više, crta je podvučena. Nije više bitan.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 15 lis 2014, 08:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
vipera ammodytes je napisao/la: nego recite vi meni koji toliko mrzite raguža kako vi mislite vladu HNŽ-a napraviti bez njega? Ja sam bio fan i 90-ke i Raguža dok nije odlučio postati novi Komšić. Ipak se nadam da će se on i Čović dogovoriti, ali HNS ništa ne duguje Martinu. A da je ostao na listi s njima, Martin bi skoro sigurno bio ili Predsjednik FBiH ili državni MVP. Što se tiče koalicija, ići će se na stabilnu većinu preslikanu na svim razinama. Znači SDA-DF-HNS u FBiH, iz FBiH kvote u PS BiH i u kantonalnim skupštinama. U HNŽ imaju 22 od 30 poslanika, u SBŽ 20 od 30. Ako odluče uključiti 90-ku, to će biti izraz dobre volje, mada bi to moglo oslabiti Čovića unutar vlastite stranke, jer će se ljudi u stranci (možda s pravom) pitati - zašto nagrađujemo Martina i njegov kadar kada nije htio na zajedničku listu, i umalo postao novi Komšić. A da je uspio u naumu, nikad ne bi dobili ustavne promjene koje bi otklonile tu rupu za sva vremena. Vidjet ćemo, Martin sada prvo mora vratiti hrvatsku retoriku i obećati da će biti značajan faktor u ustavnim promjenama koje bi otklonile baš onu rupu koju je on pokušao iskoristiti (koji paradoks).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 15 lis 2014, 08:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Prof Mile Lasić standardno dobar: Citat: On je komentirao i činjenicu da se dvojica glavnih kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Dragan Čović i Martin Raguž uopće nisu sučeljavali, čak ni spominjali jedan drugog u kampanji. Prof Lasić kaže kako Čović ništa nije morao raditi kad je odlučeno da se kandidira za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.
Čoviću sve išlo na ruku
-Sve mu je ovaj put išlo na ruku. Dakle, najprije bezobrazluk koji je napravljen prije 4 godine stvorio je klimu u kojoj njegov, izbor kad se već odlučilo da će biti kandidiran, to se moglo znati neće biti upitan. Martinu nisu mogli pomoći ni bošnjački glasovi. A povrh svega imao je peh pa nije postao novi Komšić, što je opet dobro za njega, jer poznajem čovjeka. Dakle, nije mogao ovaj put računati na dovoljan broj bošnjačkikh glasova jer ovi su se zaokupili sobom. Dakle, kad je riječ o hrvatskom članu Predsjedništva BiH nije bilo toliko velikoga uplitanja sa strane, mada ne smijemo zaboraviti sjajnu gospođu iz Bihaća koja je rekla kako će svih 21 tisuća njezinih članova glasati za Raguža. Ona pritome misli da je dobar patriota, dobar političar i da nešto dobro čini ovoj zemlji. Zato sam rekao kako se ništa nije promjenilo glede političke kulture. No, ovaj put, srećom, nije bilo toliko napetosti i toliko podvala, zapravo manje smo podvala učinili jedni drugima, kazao je prof Lasić RDV-u, te precizirao:.
-Dakle, da je na bošnjačkoj političkoj sceni bilo manje protukandidata i da je bitka bila unaprijed jasna da se nisu ti glasovi disperzirali na petoricu kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, mi bismo sada imali novoga Komšića. Gospodin Raguž bi bio legalno izabran u vlast, ali ne bi imao legitimet, kazao je prof. Lasić
Ponovio je kako ne trebamo u ovakvoj zemlji podeljenoj, postratnoj, neuspjeljih tranzicija birati jedni drugima. -Dakle nije se dogodilo najgore, a moglo se dogoditi samo da je bila drugačija konstilacija.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 15 lis 2014, 10:36 |
|
|
Sviđa mi se njegova definicija Komšića, čovjek malih kapaciteta i velikih ambicija.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 15 lis 2014, 11:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: nego recite vi meni koji toliko mrzite raguža kako vi mislite vladu HNŽ-a napraviti bez njega? Ja sam bio fan i 90-ke i Raguža dok nije odlučio postati novi Komšić. Ipak se nadam da će se on i Čović dogovoriti, ali HNS ništa ne duguje Martinu. A da je ostao na listi s njima, Martin bi skoro sigurno bio ili Predsjednik FBiH ili državni MVP. Što se tiče koalicija, ići će se na stabilnu većinu preslikanu na svim razinama. Znači SDA-DF-HNS u FBiH, iz FBiH kvote u PS BiH i u kantonalnim skupštinama. U HNŽ imaju 22 od 30 poslanika, u SBŽ 20 od 30. Ako odluče uključiti 90-ku, to će biti izraz dobre volje, mada bi to moglo oslabiti Čovića unutar vlastite stranke, jer će se ljudi u stranci (možda s pravom) pitati - zašto nagrađujemo Martina i njegov kadar kada nije htio na zajedničku listu, i umalo postao novi Komšić. A da je uspio u naumu, nikad ne bi dobili ustavne promjene koje bi otklonile tu rupu za sva vremena. Vidjet ćemo, Martin sada prvo mora vratiti hrvatsku retoriku i obećati da će biti značajan faktor u ustavnim promjenama koje bi otklonile baš onu rupu koju je on pokušao iskoristiti (koji paradoks). Ragužu više nije vjerovati. Čekam da vidim kako je prošao u Sarajevu itd. Čović je jasno najavio da ima namjeru da ga zaobiđe. Od svih, za Hrvate bitnih županija, u PŽ je malo načičkano. Mislim da i tu sa sitnim strančicama može imati 2/3. Čova nema nikakvu obavezu prema 90tki. Eto im, birali su ga. Sve u svemu totalan promašaj i za njim drugi podvlače crte.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 15 lis 2014, 13:17 |
|
|
novem je napisao/la: Ragužu više nije vjerovati. Čekam da vidim kako je prošao u Sarajevu itd. Čović je jasno najavio da ima namjeru da ga zaobiđe. Od svih, za Hrvate bitnih županija, u PŽ je malo načičkano. Mislim da i tu sa sitnim strančicama može imati 2/3. Čova nema nikakvu obavezu prema 90tki. Eto im, birali su ga. Sve u svemu totalan promašaj i za njim drugi podvlače crte. Upravo tako. Čovjek je jednostavno "podvukao crtu" između sebe i hrvatskog naroda, i tu teško da može biti nekog kompromisa i suradnje. HDZ1990 se pretvorio u moćan mehanizam antihrvatske politike... doduše možda je to u neku ruku i dobro, jer je akumulirao u sebi određene antihrvatske snage koje bi došle do izražaja kroz neke druge programe ( Lijanoviće, Budimire, Komšiće...), u tom smislu, u ulozi *** koji privlači podguzne muhe. Možda je i bolje na jednome mjestu imati većinu antihrvatskih kompleksaša, seronja, izdajnika, budala, naivaca i idiota nego da se ovi disperziraju na više strana pa umjesto da imamo jednu vatru, da imamo niz vatrica na sve strane. E sad sve ovisi kako će se moći nadzirati, tj tko će u biti kontrolirati HDZ1990, jer vješt manipulator bi ga znao dobro iskoristiti, kako u korist tako i na štetu našega naroda.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 15 lis 2014, 13:20 |
|
|
Vremenom će se pokazati. Mislim da se nasadio kad mu SDP obećao aktivirati svoje u jednom dijelu Sarajeva.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 15 lis 2014, 15:35 |
|
|
witj je napisao/la: BBC je napisao/la: Radi se i o proračunu. Bez podguza Budimira i Jerke više novca će ići hrvatskim općinama. Točno, ali opet će ta mjesta popuniti obitelj, kumovi, prijatelji i ponetko iz mladeži. Ili ono što znam iz prve ruke, stipendije. Zlatna mladež studira na kvazifakultetima, lumpuje , prima stipendiju, neki čak i 2, a ti seljadijo uči pa marš u Njemačku. Valjda možeš shvatit da je onima koji gledaju takve stvari svakodnevno puna kapa i Trećeg i Velikog Vođe. Treba ti netko servirat radno mjesto samo zato što si završio fakultet. Koji Veliki vođa, Velikog vođu vidiš samo zato što ti je netko projicirao sliku Velikog vođe, dovoljno dugo i dovoljno puta ponovljena laž, postaje istina. Treći entitet je najbolji izlaz iz jednoumlja, i jednostranačja. Samo što nismo imali podršku od bilo koga za tako nešto. sada se stvari mijenjaju i kad se stvari konačno mijenjaju na bolje za hrvatski narod treba glasati za Martina Raguža novog Komšića.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 15 lis 2014, 15:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Vremenom će se pokazati. Mislim da se nasadio kad mu SDP obećao aktivirati svoje u jednom dijelu Sarajeva. Dosadan si.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 15 lis 2014, 15:46 |
|
|
Curo draga, nećemo sad kvariti ovako dobre odnose i svađati se.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, ChatGPT, Fredericktown i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|