|
|
Stranica: 49/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:05 |
|
|
stvorenje je napisao/la: Zagorjedee-lite je napisao/la: Vi ste svi papci ko Glavaš....kad je malo zagustilo odmah crta prek grane  Vidi,vidi... Evo, dobili smo i dimnjačara na chatu.  dimnjačar je bil komunista i partizan....ovo je crnac Francetiča Jure 
_________________ evo crnca Francetića Jure
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Vidi,vidi... Evo, dobili smo i dimnjačara na chatu.  dimnjačar je bil komunista i partizan....ovo je crnac Francetiča Jure  Aaaaaa, to si ti Zagorec...nisan te odma pripozna... Di si bija? Kod mene na moru ili na kvarcanju u Zaboku? Svejedno, dobro ti stoji preplanuli ten. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:12 |
|
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: jationo je napisao/la: Baš si se ti našo javljat, pa zar nije ovdje bolje, možeš laprdat i cugat u miru, bez racija i ključanja birtija.. Jebote, kako si imao toliko energije i živaca stvarat onolike klonove?! kak su oni imali živaca ubijati tolike klonove  ....sad imam tam još jedno 25 živih klonova i vidim od kad je počel val izbjeglica pred terorom Đonija B. da mi ih više ni ne diraju  ....valjda ih strah da im bude ostal samo Walther i Komunalac  Ma to im i želim. Neka propadnu, kad tako dozvoljavaju bahatost moderatora. Kad im se prepolovi broj klikova na politici (ako već nije) možda tim egomanijacima malo skresaju krila....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:12 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: Vas su ocerali, nikad vi ne bi svi u emigraciju da vam nisu zvijezde poskidali s neba!  Nije mene niko oćerao, još sam zdrav, živ i nebananiran. Čak i bacim koji komentar, ali ne previše, ne želim diktaturi davati legitimitet..  A i radije ću postat ovdje, da ako je moguće da braći Hercegovcima pomognem malčice u dizanju ovog foruma, jer, barem zasad, ovdje je sloboda govora puno veća..  I na forumu.hr imas slobodu govora, mislim da i ovdje neces imati vecu, pitanje su granice! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:13 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 13:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
|
U što se ovo ovaj forum pretvorio za ova 4 dana što me nije bilo?
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:14 |
|
|
stvorenje je napisao/la: jationo je napisao/la: Ma volim ove pjesme, samo mi je draža vokalna verzija Kaćuše, ova mi je malo previše militaristička.. A ja sam miroljubivo dijete cvijeća (doduše crvenog  ) i više volim joint u rukama negoli popularni izum druga Mihajla Timofejeviča...  Ni meni nešto 'orgulje' nisu srcu drage...pogotovo ako sviraju u mojem smjeru. Joint je svakako bolji.  Miroljubiviji je. Pa onda jedna za mir u svijetu. http://www.youtube.com/watch?v=WIOud6en2Ms  U, jebote, ovo je neki stručnjak, ja nikad nisam savladao ovu tehniku... A evo jedan savjet za one što ne znaju s alkoholom: http://www.youtube.com/watch?v=HcxamXLTGlc 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:14 |
|
|
 i onda meni veli da slabo kopčam  ....pa već 4 posta imam a ti me ne kužiš.....ma nisu me pustili prek granice vele da se opasne kemikalije ne smiju unašati u HB....pa samo sam 5 litara domačeg uzel s sobom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:15 |
|
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: jationo je napisao/la: Baš si se ti našo javljat, pa zar nije ovdje bolje, možeš laprdat i cugat u miru, bez racija i ključanja birtija.. Jebote, kako si imao toliko energije i živaca stvarat onolike klonove?! kak su oni imali živaca ubijati tolike klonove  ....sad imam tam još jedno 25 živih klonova i vidim od kad je počel val izbjeglica pred terorom Đonija B. da mi ih više ni ne diraju  ....valjda ih strah da im bude ostal samo Walther i Komunalac  Sad je i Johnny kriv a do neki dan samo Simba! Johnny je jako fin i kulturan decko, s njim se moze bez problema razgovarati!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:16 |
|
|
mara99 je napisao/la: jationo je napisao/la: Nije mene niko oćerao, još sam zdrav, živ i nebananiran. Čak i bacim koji komentar, ali ne previše, ne želim diktaturi davati legitimitet..  A i radije ću postat ovdje, da ako je moguće da braći Hercegovcima pomognem malčice u dizanju ovog foruma, jer, barem zasad, ovdje je sloboda govora puno veća..  I na forumu.hr imas slobodu govora, mislim da i ovdje neces imati vecu, pitanje su granice!  To još ne znamo, vrijeme će pokazati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:16 |
|
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: stvorenje je napisao/la: Vidi,vidi... Evo, dobili smo i dimnjačara na chatu.  dimnjačar je bil komunista i partizan....ovo je crnac Francetiča Jure  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:17 |
|
|
jationo je napisao/la: Zagorjedee-lite je napisao/la: kak su oni imali živaca ubijati tolike klonove  ....sad imam tam još jedno 25 živih klonova i vidim od kad je počel val izbjeglica pred terorom Đonija B. da mi ih više ni ne diraju  ....valjda ih strah da im bude ostal samo Walther i Komunalac  Ma to im i želim. Neka propadnu, kad tako dozvoljavaju bahatost moderatora. Kad im se prepolovi broj klikova na politici (ako već nije) možda tim egomanijacima malo skresaju krila.... Sad su za sve krivi modovi?! Kriva je kao 1. administracija od gore a onda svi oni koji nisu skuzili da javni forum nije njihova privatna prcija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:17 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: U što se ovo ovaj forum pretvorio za ova 4 dana što me nije bilo? Povampirio se. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1524 of 2558 - 59.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:18 |
|
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: :-nanana i onda meni veli da slabo kopčam  ....pa već 4 posta imam a ti me ne kužiš.....ma nisu me pustili prek granice vele da se opasne kemikalije ne smiju unašati u HB....pa samo sam 5 litara domačeg uzel s sobom  Bez uvrede, ali nitko ne može napravit tako gadan i brutalan tudum ko vi Zagorci... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:19 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: U što se ovo ovaj forum pretvorio za ova 4 dana što me nije bilo? Zar kršimo kakve zakone? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:20 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:21 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
|
|
mara99 je napisao/la: jationo je napisao/la: Ma to im i želim. Neka propadnu, kad tako dozvoljavaju bahatost moderatora. Kad im se prepolovi broj klikova na politici (ako već nije) možda tim egomanijacima malo skresaju krila....
Sad su za sve krivi modovi?! Kriva je kao 1. administracija od gore a onda svi oni koji nisu skuzili da javni forum nije njihova privatna prcija! Pod ovim zadnjim misliš na moderatore, ili šta? Jedino sam kod njih primijetio takvu vrstu razmišljanja... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zagorjedee-lite
|
|
|
jationo je napisao/la: Zagorjedee-lite je napisao/la: :-nanana i onda meni veli da slabo kopčam  ....pa već 4 posta imam a ti me ne kužiš.....ma nisu me pustili prek granice vele da se opasne kemikalije ne smiju unašati u HB....pa samo sam 5 litara domačeg uzel s sobom  Bez uvrede, ali nitko ne može napravit tako gadan i brutalan tudum ko vi Zagorci...  To je meni više pohvala nego uvreda 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:22 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: I na forumu.hr imas slobodu govora, mislim da i ovdje neces imati vecu, pitanje su granice!  To još ne znamo, vrijeme će pokazati... Znamo, znamo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:22 |
|
|
mara99 je napisao/la: Nemam ja šta trekeljat protiv njega, to je posao zakona. Želim mu dug i ugodan boravak... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:23 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: Sad su za sve krivi modovi?! Kriva je kao 1. administracija od gore a onda svi oni koji nisu skuzili da javni forum nije njihova privatna prcija! Pod ovim zadnjim misliš na moderatore, ili šta? Jedino sam kod njih primijetio takvu vrstu razmišljanja...  Ako se ne varam oni nisu smjenjeni s mjesta a zvijezdice su popadale! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:27 |
|
|
jationo je napisao/la: Zagorjedee-lite je napisao/la: :-nanana i onda meni veli da slabo kopčam  ....pa već 4 posta imam a ti me ne kužiš.....ma nisu me pustili prek granice vele da se opasne kemikalije ne smiju unašati u HB....pa samo sam 5 litara domačeg uzel s sobom  Bez uvrede, ali nitko ne može napravit tako gadan i brutalan tudum ko vi Zagorci...  http://www.youtube.com/watch?v=4ZLGQAVS ... re=relatedMa nije baš sve tako...evo ja pohvaljujem Zagorca na njegovom trudu spravljanja vrhunskog tuduma. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:27 |
|
|
mara99 je napisao/la: Polako, ima vremena... Dok im dođe iz dupeta u glavu.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 12:29 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: Nemam ja šta trekeljat protiv njega, to je posao zakona. Želim mu dug i ugodan boravak...  U Bosni i Hercegovini! Nema razloga za brigu, super mu je, mal do Buskog Blata, na more u Neum, na zimu mal na Kupres, mal na Blidinje, mal do Medjugorja  .... sta mu fali, svoj na svome! 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|