|
|
Stranica: 186/203.
|
[ 5073 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 02 sij 2015, 17:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kombinacija zauzetosti i valjda nekih drugih prioriteta s slobodnim vremenom. Svaki minut na forumu je minut koji eventualno može biti iskorišten na neke druge aktivnosti.
Meni je forum i dalje korisniji od npr. gledanja TV (a ionako se može koristiti usporedno).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
crni panter
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 sij 2015, 09:17 |
|
|
Za moderatora Ministry of Sound: Kako si dobio upozorenje?
Za Sayuri: Ko je Junuz?
Za BGabrijel: Daj par mjesta za izlazak u BG?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 sij 2015, 12:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pitanje svima, je li Heidi Klum vlasnica najravnijeg dupeta na svijetu?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 sij 2015, 12:11 |
|
|
Za crni panter pre svega jedan crni panter i dobrodošlica. Mogla bih nabrojati puno zanimljivih mesta koja je dobro posetiti. Navešću jedan restoran KPGT koga često posetim zbog specifičnog i vrlo ugodnog enterijera. Ostalo u zavisnosti šta te interesuje (muzika, hrana, ambijent...). Svakako da je puno mesta za dobar provod i zato ću ostaviću link pa po izboru. http://www.belgradeeye.com/izlasci.html
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 sij 2015, 17:50 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Bez Junuzarija ovaj forum nije potpun Panter. A ciji si ti klon deder reci?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 04 sij 2015, 21:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sayuri je napisao/la: A zasto. Jel se nesto razocarao u forum ili je prezauzet. Pa di si Sayo. Nisam se razočarao, imam neke druge prioritete u životu što silom a što milom, doduše oluje su prošle sad bih i mogao nazad. Sudjelovanje na forumu i pokoji tekst koji sam napisao sam shvaćao kao pomoć ljudima kojima pomoć treba, i Hrvatima jer smo bili ugroženi a i Bošnjacima jer su upali u onaj srpski osjećaj lažne moći i snage. Danas, unatoč sitnim ekscesima, kada u F. se borimo za šesto ministarstvo, kad nema Komšića u predsjedništvu, kad je američka hambasada napokon malo digla nogu sa nas, kad je izvjesno da na državnoj razini smo ravnopravni...ne znam za što bi trebalo žugat u nacionalnom smislu. Nekako bih volio pomoći u drugom smislu, recimo promocijom meni dragih krajeva u turističkom, sportskom smislu i to i činim redovno. Što se tiče odnosa Hrvata i Bošnjaka, HRT novogodišnji program je više ličio na nešto što bi TV Sa trebao emitirat, nego TV Zg, mislim da je to put. Mislim da treba graditi mostove. Lako je rušit. I ne mislim da je umjereni nacionalizam problem u BiH, to su pokazali oni sa zastavama vani, nego tolerancija i uvažavanje koji napreduju iz godinu u godinu, i koji bi nam bili normalni da nema govana koja proklinju nacionalizam i simplificiraju probleme kako bi zapravo vladali (NVO scena). Inače, neki etnički obračuni su deplasirani u vrijeme kad je za pretpostavit da će nam se zemlje demografski prepolovit za naših života, i kad je vjerojatno da svako drugo dijete koje se danas rodi neće živjeti u državi u kojoj je rođeno. To će malo kasnije doći u BiH ali doći će. I Sayo - stay beautiful.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 04 sij 2015, 22:18 |
|
|
Ako ima dobrovoljac da mi pojasni ovaj post. Biću zahvalna
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 04 sij 2015, 22:21 |
|
|
Junuz nije nacionalist. TV ZG je više tronacionalna u svom programu nego TV SA. Nacionalizam i borba za lebensraum je deplasirana na Balkanu jer će svih naroda biti 30-50% manje do 2100.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 04 sij 2015, 22:46 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Samo nek institucije rade svoj posao.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 04 sij 2015, 22:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 22 sij 2015, 13:59 |
|
|
Citat: Tinejdžer duže od mjesec dana izigravao ginekologa
Jedan sedamnaestogodišnjak se navodno pretvarao da je doktor na odjeljenju ginekologije u bolnici u zapadnom Palm Biču više od mjesec dana prije nego što je osoblje shvatilo ko je on zapravo. BBC je napisao/la: Tko je da je ima smisla za humor. Ne znam posjećuje li "Travko" ovaj forum. Citat: U stvarnom životu, zlatna ribica pita Junuza da joj ispuni tri želje.
Kad je nedavno bio kod Pape, prvo što je Junuz upitao Papu bilo je: „Kad ste se zadnji put ispovjedili?"
Junuz je spasio mačku s drveta prije nego se mačka popela na drvo.
Junuz nije ginekolog, ali smije zaviriti.
Lako je Junuzom gloginje mlatiti.
Neke stvari se mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Junuz Blećina.
Junuz Blećina je u prošlom životu bio Chuck Norris.
Ljeti i zimi Junuz ne pomjera sat. On putuje kroz vrijeme.
Koja je razlika između Supermena i Junuza? Supermenu smeta kriptonit, Junuzu ne smeta.
Junuz je "Joker zovi" dr. Housea.
Svakih 76 godina Junuz preleti oko Sunčevog sustava.
U obitelji Blećina, Junuz doji novorođenčad.
Šta bi Junuz rekao Zdravku Škenderu, kad bi ga poznavao? Rekao bi: „Ustani i hodaj"!
Junuz je kaskader Jackiea Chana.
Uđe Junuzu žena u WC dok se tušira i kaže: „Oh, Bože, oprosti što upadoh!". On će njoj: „koliko puta ti moram reći da me privatno možeš zvati Junuz!"
Gdje Junuz čeka Novu godinu? Nigdje, ona čeka njega.
Junuz je riješio misterij bermudskog trokuta Pitagorinim poučkom.
Junuz je napisao svoj doktorat sa brojkama na tipkovnici i to bez da je pritisnuo num lock.
Bog je tražio 10 dana da napravi svijet, ali mu je Junuz dao samo 6.
Papa ima fotku sa Junuzom i to potpisanu.
Godine 1970. Jeti je fotografirao Junuza Blećinu.
Rijetki mogu izvući stolnjak bez da pokrenu i obore ono što je na stolu. Junuz je jedini koji može izvući stol, bez da se pokrene stolnjak i sve na njemu.
Svi žele voziti Ferrari, samo Ferrari želi voziti Junuza Blećinu.
Kad Junuz igra „squash", zid gubi utakmicu.
Junuz Blećina je pravi utac Luka Skywalkera.
Junuz Blećina - daje ti kriiila!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 22 sij 2015, 14:43 |
|
|
Pitanje za bibićka:
Koga da ti pozdravim u rodnom kraju?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 26 sij 2015, 21:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
pitanje za Ministra. tj. više pitanja (kad je bal...) koje su teme najčitanije na forumu? postoji li neka statistika? s obzirom na prethodna dva pitanja, te na činjenicu da je Kavanica prešla 200.000 čitanja (dvjesto tisuća za ponavljače), hoću li ja dobit kakvu šušku za privlačenje ljudi na forum? hvala unaprijed.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 04:28 |
|
|
Najvrijednija tema je "Porijeklo prezimena i rodova" s 350.000+ čitanja i minimum 100-ak forumaša koji su se na forum registrirali samo da bi postavili pitanje na toj temi.
Najčitanija tema je "krah multietnićarsko-demografske politike" s 800.000+ upisa. Jeste da tema traje 6 godina, ali sama činjenica da nikako da odumre znači da ima neku vrijednost.
Primjer glupe a prividno čitane teme je "Što trenutno slušate" s skoro 250.000 "čitanja" koja zapravo nisu čitanja.
Vrijedne teme su one koje imaju čitanje, nekakav dobar sadržaj i veliki broj ljudi koji sudjeluju na temi s pravim upisima (i teme koje tjeraju nove članove na registraciju).
"Dobro jutro/dan/večer + ljudi šta ima" pomnoženo 10.000 puta isto ima svoju vrijednost kao zamjena za tradicionalni java ili FB chat.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 10:53 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: s obzirom na prethodna dva pitanja, te na činjenicu da je Kavanica prešla 200.000 čitanja (dvjesto tisuća za ponavljače), hoću li ja dobit kakvu šušku za privlačenje ljudi na forum? hvala unaprijed. Kad mene nema, dvoje u prosjeku čita "tvoju" kavanicu. Valjda ste jasni ko bukvar. Dođem li ja, odmah je dole prikazano 6, 7 ljudi. Najmanje. Tako da… šuška nije uvjet za bilo što.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 10:57 |
|
|
škerac je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: s obzirom na prethodna dva pitanja, te na činjenicu da je Kavanica prešla 200.000 čitanja (dvjesto tisuća za ponavljače), hoću li ja dobit kakvu šušku za privlačenje ljudi na forum? hvala unaprijed. Kad mene nema, dvoje u prosjeku čita "tvoju" kavanicu. Valjda ste jasni ko bukvar. Dođem li ja, odmah je dole prikazano 6, 7 ljudi. Najmanje. Tako da… šuška nije uvjet za bilo što. Nije točno,jer ti "vidiš" samo one koji nisu skriveni.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 11:04 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Nije točno,jer ti "vidiš" samo one koji nisu skriveni. A što je točno? Čim ja dođem od 350 koji čitaju skriveni, broj skoči na 405. Nikad još nisam radila na privlačenju čitatelja. Što bi tek bilo. Ihihi….
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 12:23 |
|
|
Zašto Škerac a ne Škerka?
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 12:30 |
|
|
Ohani malo Fikreta. Na anketi koju sam otvorila o tebi svi su napisali "Koji škerac?" ili "Da nije ove teme ne bih ga/je/ju ni primijetio". Čak ni s ovim provokacijama ne možeš izbiti na površinu.
Pjesma za Fikretu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 12:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gospođica Škerac Komšić nam se naglo raspisala.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 13:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Najvrijednija tema je "Porijeklo prezimena i rodova" s 350.000+ čitanja i minimum 100-ak forumaša koji su se na forum registrirali samo da bi postavili pitanje na toj temi.
Najčitanija tema je "krah multietnićarsko-demografske politike" s 800.000+ upisa. Jeste da tema traje 6 godina, ali sama činjenica da nikako da odumre znači da ima neku vrijednost.
Primjer glupe a prividno čitane teme je "Što trenutno slušate" s skoro 250.000 "čitanja" koja zapravo nisu čitanja.
Vrijedne teme su one koje imaju čitanje, nekakav dobar sadržaj i veliki broj ljudi koji sudjeluju na temi s pravim upisima (i teme koje tjeraju nove članove na registraciju).
"Dobro jutro/dan/večer + ljudi šta ima" pomnoženo 10.000 puta isto ima svoju vrijednost kao zamjena za tradicionalni java ili FB chat. ovo se zove popljuvat veliki broj forumaša na finjaka. najvrednija tema je ona na kojoj ljudi ostave upis ili dva i više se ne pojave a ljudi koji dolaze svaki dan na forum (pa makar i da kažu dobar dan) su manje-više bezvrijedni. Ministre, nisi omanuo ni ovaj put. p.s. nek netko kaže škerac da sam je stavila na ignore, ne mora hodati za mnom i komentirati moje upise. blagodarim. odoh na zasluženu šalicu čaja.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 13:49 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: p.s. nek netko kaže škerac da sam je stavila na ignore, ne mora hodati za mnom i komentirati moje upise. blagodarim. odoh na zasluženu šalicu čaja. Ja isto tako u početku naivno stavila na ignore neke forumaše, i po đavlu ne prijavim se,i onda čitam baš njihove komentare. Ali što ćeš, to ti je u prirodi čovjeka. Doduše, instinkt znatiželje zna ponekad i odumrijeti.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 15:41 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ovo se zove popljuvat veliki broj forumaša na finjaka. To se samo tako zove a da li se i ispravno zove druga je stvar. Ne osećam se popljuvanom iako ovakvo iskustvo doživljavam po drugi puta. Citat: najvrednija tema je ona na kojoj ljudi ostave upis ili dva i više se ne pojave a ljudi koji dolaze svaki dan na forum (pa makar i da kažu dobar dan) su manje-više bezvrijedni. Pa da kolektivno napustimo Kavanu, šta misliš o tome uprkos što sama cenim jesam li vredna ili bezvredna ali ne na forumu već u životu, i koliko mi je nebitno šta neki misle o mojim upisima. Evo upravo mi se fućka. Citat: Ministre, nisi omanuo ni ovaj put. Možda ćeš dobiti javno izvinjenje, ne sekiraj se.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 15:43 |
|
|
Kakvo pljuvanje, to je tendenciozno i netočno tumačenje.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 27 sij 2015, 15:43 |
|
|
škerac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nije točno,jer ti "vidiš" samo one koji nisu skriveni. A što je točno? Čim ja dođem od 350 koji čitaju skriveni, broj skoči na 405. Nikad još nisam radila na privlačenju čitatelja. Što bi tek bilo. Ihihi…. Ma ti si riba i po.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|