|
|
Stranica: 24/73.
|
[ 1806 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 sij 2015, 16:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
S tim da dodam da mi ono malo deriste strasno ide na zivce. S tim su bas fulali. A opet mozda i nisu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 sij 2015, 16:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Nije losa ova Person of Interest. Ulazi u malo tamnije vode. Al napokon je pao poljubac izmedju Shaw i one druge tete. Osjetio sam na samom pocetku njih dvije i gdje to vodi. A obje su uff. Dakle lezbo kombinejšn. Svaka čast, to mi je daleko najomiljenija serija. Isplatilo se izdurati prvu polovinu prve sezone dok sve nije došlo (fenomenalno) na svoje mjesto. Vidi se da je redatelj pomno isplanirao cijelu konstrukciju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 sij 2015, 17:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Je, zainteresirala me je. Bilo je jedno vrijeme kad sam mislio odustati, ono kad je svaka epizoda bila prica za sebe, al se polako pocelo zakuhavati. Idu mi samo na zivce ove stanke. Bila je nedavno tri tjedna stanka, i evo sad opet (dva ili tri) a sve u istoj sezoni. Mora da ce ubrzo kraj serije.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 sij 2015, 17:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Je, zainteresirala me je. Bilo je jedno vrijeme kad sam mislio odustati, ono kad je svaka epizoda bila prica za sebe, al se polako pocelo zakuhavati. Idu mi samo na zivce ove stanke. Bila je nedavno tri tjedna stanka, i evo sad opet (dva ili tri) a sve u istoj sezoni. Mora da ce ubrzo kraj serije. Neće, nego su im uletili neki događaji u SAD u termin kada je inače serija išla. Čuvaju epizode u rezervi za napad na "sweeps" (tada se najviše prati gledanost), 29 Januar - 25 Februar.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 vel 2015, 19:12 |
|
|
Walking Dead se vratio nakon hibernacije.
Za fanove Breaking Bad-a (najbolje serije ikada, IMHO), sinoć je krenuo spinoff "Better call Saul", koji je na IMDB dobio fenomenalnih 9.6!
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 vel 2015, 08:58 |
|
|
Pogleda sam sinoć prvu epizodu Better Call Saul-a, nešto nisam oduševljen. Ta ocjena na IMDB je po meni pretjerana reakcija fanboya Breaking Bada. I toga vidim dosta na IMDB zadnjih godina, primjerice, Interstellar, a i navodno Birdman od novijih filmova. Ne znam kako uopće netko može dati ikakvu ocjenu samo na temelju ovoga od sinoć. Breaking Bad me je nakon prve epizode uvuka u seriju, ovo od sinoć je onako li la. Zbrćkali su tu svašta nešto, nejasno je u kom se periodu odvija stvar, malo je konfuzno što bi trebala biti radnja, a i izgleda da će ubacivati iste sporedne glumce iz Breaking Bada ali u nekim drugim ulogama.
Da je ovo serija sama za sebe, bez cijele Breaking Bad pozadine, ovo od sinoć bi bilo jedva dovoljno za pogledat drugu epizodu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 vel 2015, 10:09 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
Aztec je napisao/la: Nije losa ova Person of Interest. Ulazi u malo tamnije vode. Al napokon je pao poljubac izmedju Shaw i one druge tete. Osjetio sam na samom pocetku njih dvije i gdje to vodi. A obje su uff. Dakle lezbo kombinejšn. i to sam počela gledat. nije loša. ovo gore ti je spoiler, inače, i to se ne radi. (meni ne smeta jer nemam pojma tko su te likice, ali možda drugima smeta). ljubavne scene između Castlea i Beckettice su živa koma, pa malo isperem mozak Jimom Caviezelom.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 vel 2015, 15:07 |
|
|
useless je napisao/la: Pogleda sam sinoć prvu epizodu Better Call Saul-a, nešto nisam oduševljen. Ta ocjena na IMDB je po meni pretjerana reakcija fanboya Breaking Bada. I toga vidim dosta na IMDB zadnjih godina, primjerice, Interstellar, a i navodno Birdman od novijih filmova. Ne znam kako uopće netko može dati ikakvu ocjenu samo na temelju ovoga od sinoć. Breaking Bad me je nakon prve epizode uvuka u seriju, ovo od sinoć je onako li la. Zbrćkali su tu svašta nešto, nejasno je u kom se periodu odvija stvar, malo je konfuzno što bi trebala biti radnja, a i izgleda da će ubacivati iste sporedne glumce iz Breaking Bada ali u nekim drugim ulogama.
Da je ovo serija sama za sebe, bez cijele Breaking Bad pozadine, ovo od sinoć bi bilo jedva dovoljno za pogledat drugu epizodu. Prva epizoda je za mene 8, a druga epizoda (već je emitirana) 9. Rukopis redatelja koji je napravio Breaking Bad fenomenom se prepoznaje na svakom koraku. Ja inače imam problema s koncentracijom, ili moram prekinuti seriju ili se počnem igrati s telefonom na najmanju naznaku šablona ili dosade. One serije koje odgledam u jednom dahu doista imaju ono nešto, a takav je Better Call Saul bio u prve dvije epizode.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 12 vel 2015, 11:48 |
|
|
Pa eto, prosjek je kod tebe 8.5 :), što za serije i nije vrh vrhova na IMDBu.
Ne bi reka da mi je bila dosadna, Saul je smiješan lik. Više malo konfuzna, jako malo konteksta cijeloj priči su prikazali. Bumovidli kakva je druga.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 vel 2015, 16:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 vel 2015, 16:55 |
|
|
Da, pročitao sam. Jedva čekam, mada će teško biti nadmašiti lika kojeg je glumio Billy Bob Thornton u prvoj sezoni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 08 ožu 2015, 23:47 |
|
|
Metemma je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Cuj, ti citas romane o Vikinzima, dal' je moguce. Pa ne spominju se ni Milos Obilic, ni sisate crnkinje, sto te privuklo. Zajebana bradata ekipa koja utjeruje strah u kosti svima okolo... i ti me još pitaš? Na HRT krenula serija o Vikinzima, prve dvije epizode danas i jučer. U paketu sa Igrom prijestolja, reprizom. Isto utjeruju strah u kosti. Danas su pobili neke josipovićevske fratre...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 ožu 2015, 19:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Walking Dead se vratio nakon hibernacije.
Za fanove Breaking Bad-a (najbolje serije ikada, IMHO), sinoć je krenuo spinoff "Better call Saul", koji je na IMDB dobio fenomenalnih 9.6! Dobar start sezone, posle zatvora i Guvernera najsolidniji. Ono što me i dalje nervira je nedostatak discipline, neke ideologije koja se morala razviti, organizacije... tipa, ujede ga zombi ispod gomile smeća, pa čuvaj se gomila smeća! Onda prenemaganj, oko tebe zombi apokalipsa, a ti pričaš o svojim osjećanjima ko da si Seks i grad, ajmo malo čvrstine i duha. I to kad se vuku ko prebijeni, ajmo bre u trojke, svako odgovoran za drugo dvoje u svakom pogledu, sistematizacija radnih mjesta neka...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 ožu 2015, 19:20 |
|
|
Aztec je napisao/la: Nije losa ova Person of Interest. Ulazi u malo tamnije vode. Al napokon je pao poljubac izmedju Shaw i one druge tete. Osjetio sam na samom pocetku njih dvije i gdje to vodi. A obje su uff. Dakle lezbo kombinejšn. Nije to Sari Shahi prvi put, glumila je i u L word. Za poklonike: www.clublez.com
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 ožu 2015, 14:06 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Walking Dead se vratio nakon hibernacije.
Za fanove Breaking Bad-a (najbolje serije ikada, IMHO), sinoć je krenuo spinoff "Better call Saul", koji je na IMDB dobio fenomenalnih 9.6! Dobar start sezone, posle zatvora i Guvernera najsolidniji. Ono što me i dalje nervira je nedostatak discipline, neke ideologije koja se morala razviti, organizacije... tipa, ujede ga zombi ispod gomile smeća, pa čuvaj se gomila smeća! Onda prenemaganj, oko tebe zombi apokalipsa, a ti pričaš o svojim osjećanjima ko da si Seks i grad, ajmo malo čvrstine i duha. I to kad se vuku ko prebijeni, ajmo bre u trojke, svako odgovoran za drugo dvoje u svakom pogledu, sistematizacija radnih mjesta neka... Opet imaju previše "filler" epizoda, odnosno epizoda koje su nepotrebno tapkanje u mjestu. Što se tiče taktike i strategije, ne slažem se. Valjda je jasno da u zadnje 2 epizode zombiji više ne predstavljaju prijetnju, i da su ljudi najveća opasnost. Nekoliko pogibija su jednostavno nužno provjetravanje kadra, jer su scenaristi navikli ljude na barem 2-3 smrti među standardnom postavom po sezoni. Te pogibije su baš bile rezultat neopreznosti koja se javlja kada više ne smatraš zombije za ozbiljnu prijetnju (osim ako ne nalete na famoznu hordu). Gledam samo jer nije fora sad odustati, a i nije toliko loše da se jednostavno mora ukinuti.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 ožu 2015, 16:54 |
|
|
Da, previše je razvlačenja u odnosu na dešavanja, kao onaj napad Guvernera u poslednjoj epizodi pretprošle sezone, umjesto da njime popune šest epizoda, oni sat vremena snimaju razgovor Rika i Guvernera u ambaru...
Pa takvima neopreznostima nema mjesta kod iskusnih zombi kilera, posebno u čišćenju terena! Shvatam ja da se mora ubit neko s vremena na vrijeme, ali ajmo na pametniji način.
Ja više nisam objektivan, šta se tačno pogoršalo u seriji? :)
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 12 ožu 2015, 06:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76026 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Gledam Z Nation, to mi je postao najnoviji guilty pleasure, serija zaglupljuje, ali kada se preskoci prva epizoda (scena sa bebom zombijem, koja im stvarno nije trebala) i udje u interni humor serije, postaje bas ono sto mi treba.
Kill that z!
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 ožu 2015, 17:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76026 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 ožu 2015, 13:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: igra prijestolja,zasjenila sve te druge
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 ožu 2015, 00:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nije na listi. Žica ilitiga Wire. Ne može joj niti jedna sa liste ni prismrditi kvalitetom.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 ožu 2015, 01:02 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Robbie MO je napisao/la: Kuća od karata.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 ožu 2015, 01:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Počeo gledati Fargo seriju. Ne mogu još donijeti sud, tek 2 epizode. Ali vrlo jaka glumačka ekipa, ona iz filmova.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 ožu 2015, 20:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pogledao ovu seriju malo intenzivno. Ma onako, šaljiva i ozbiljna u isto vrijeme, gluma jako dobra. Na TV bih surfao, ne bih imao živaca za pratiti sve. Na notebook sam ubrzavao dosadne dijaloge pa mi tako bila zanimljivija. Sve u svemu konkretan materijal za 3-5 serija, ne 10.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 ožu 2015, 16:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25602 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
I tako, okonča se danas i peta sezonaTHE WALKING DEAD. Kraj neočekivan, tko bi rekao da će Rick stradati...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 tra 2015, 17:40 |
|
|
Kako bre stradati?
Nego, jel počeo taj WD spin off, kako li se zove?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|