|
|
Stranica: 26/73.
|
[ 1806 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 tra 2015, 13:50 |
|
|
Pa uvijek bude na našim HBOovima ponedjeljkom večer, budući da je u SADu u tipa 3,4 sata ujutro po našem vremenu.
Zbog tih odugovlačenja su meni zakon novi koncepti uvedeni u Fargu i True Detectivu, priča stane u jednu sezonu, dinamično, dramatično, bez praznog hoda.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 tra 2015, 14:30 |
|
|
useless je napisao/la: Pa uvijek bude na našim HBOovima ponedjeljkom večer, budući da je u SADu u tipa 3,4 sata ujutro po našem vremenu.
Zbog tih odugovlačenja su meni zakon novi koncepti uvedeni u Fargu i True Detectivu, priča stane u jednu sezonu, dinamično, dramatično, bez praznog hoda. Fargo je meni neusporedivo bolji od True Detective, True Detective sam prekinuo gledati nakon treće epizode.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 tra 2015, 14:46 |
|
|
A ne znam, stilovi su definitivno različiti, Fargo je leđere, detective turobniji, meni su se svidila oba. Fargo jer je bolje zaokružio priču, detective zbog lokacije i cijele mračne atmosfere (američki jug, kršćanske sekte). U pozadini, između redaka su slične stvari u pitanju, nihilističko egzistencijalna propitkivanja.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 tra 2015, 16:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kako je Fargo bila moćna serija, no mislim da nije bila pretjerano gledana. Ja sam je ovdje prvi pogledao, onda uspješno uvukao i_jopet u priču. Ne znam jel je još ko pogledao.
I gnjida Lester (mada smo svi isprva uživali u njegovoj osveti) i lik kojeg glumi Billy Bob su za antologiju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Začinjavac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 tra 2015, 18:48 |
|
|
useless je napisao/la: Pogledavši sve 4 eipozode u jednom dahu shvatio sam koliko se u toj seriji malo toga događa, praznog hoda koliko oćeš. Također. Ispočetka je bila zanimljiva, ali im je ponestalo radnje iz romana pa su shvatili da moraju dobro usporit ako žele nastaviti zarađivati na njoj. Pogledao epizodu i pol od pete sezone i ugasio, nema od tog ništa. Čekam novu sezonu House of Cards. Pregenijalna serija, obožavam
_________________ Kada sto ljudi stane zajedno, svaki od njih će izgubiti svoj um i dobiti drugi. // http://knezevina.net/
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 08 svi 2015, 02:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76099 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jednostavna serija bez intelektualnog snobizma: The flash
Pozelio sam se classic klišeja.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 08 svi 2015, 16:06 |
|
|
Ubiše Karterovu u Person of Interest ... pa sunce mu jebem žarko, jel se onako izlazi iz policijske stanice ko iz kafaner kad znamo da je Simons na slobodi!!!
I ona i Ris, uz svo iskustvo! Ta američanska vojska je ***! Ajde Rikova grupa u The Walking Dead, nemaju vojničko iskustvo, ali njih dvoje, sramota je!
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 svi 2015, 00:42 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
tek sad gledaš 3. sezonu?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 svi 2015, 09:25 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: tek sad gledaš 3. sezonu? Ide na srbijanskoj tv "Prva Plus", na BHRT su jedno 20 epizoda iza :) Doduše prikazuje se svakodnevno. Mrzim da gledam serije na kompjuteru :)
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 svi 2015, 23:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 svi 2015, 23:53 |
|
|
Mene zanima da ti progledaš, ja sve to već odavno znam ;)
Nego, večeras premijera Vejnvord Pajnsa na Foksu... jel gledao neko?
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 svi 2015, 00:06 |
|
|
A ko kaže da ja nisam progledao.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmatia
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 19 svi 2015, 00:05 |
|
|
nakon šta san pogleda sve moguće filmove skoro,zanimaju me serije
ima ko kakav dobar prijedlog
pogleda zasad Sherlock i završavan Vikings
_________________ CENZURA
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 19 svi 2015, 11:21 |
|
|
Game of thrones ti je očit izbor ako nisi dosad gledao.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 19 svi 2015, 11:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
doc je napisao/la: The CIA has to approve every script for spy drama The Americanshttp://factually.gizmodo.com/the-cia-ha ... 1677157500Nekom će se ovo svidjeti. Pogledao prve 3 i mislim da neću više. Nema tu ništa zanimljivo. Inače mi se ne da gubiti vrijeme na serije. Gubiš vrijeme za mjesec dana se više ne sjećaš o čemu je serija bila.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 19 svi 2015, 12:15 |
|
|
Ono što me nervira u inače solidnim policijskim serijama je nepoznavanje nekih osnovnih stvari, tipa Interpola (koji zamišljaju kao neku svjetsku policiju) ili UN (koje zamišljaju kao neku veliku silu ili šta već).
Pa tako danas u NCIS Interpol pokušava da uhapsi bjegunca u Maroku, a juče u Person of interest - Visoki komesar UN za izbjeglice daje saglasnost za dobijanje azila u SAD... pa majku mu!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ludi Samuraj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 19 svi 2015, 13:12 |
|
|
Odlicna SF serija...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 19 svi 2015, 13:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25614 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
17 Moments of Spring http://en.wikipedia.org/wiki/Seventeen_ ... _of_SpringZa one koji vole logiku, realizam i korištenje sivih ćelija izvrsna SSSR serija sovjetskom agentu u vrhu njemaške obavještajne službe krajem WW2 i pregovorima nacista sa zapadnim saveznicima oko jednostranog primirja. Serija djeluje ispočetka usporeno ali kasnije dobija na zamahu i zarazi. Serija koja odudara od stereotipa karakterističnih za sovjetsku kinematografiju sedamdesetih godina prošlog stoljeća npr čak su i same nacističke vođe u njoj prikazane skoro pa simpatičnim, ljudskim, daleko od onih predstava kao neljudima. Nema ideologije, sve se svodi na administrativni rad, kao na tekućoj vrpci. Gestapovci kao i svi ljudi, dolaze na posao i nakon toga idu kući... dosta revolucionarno za Ruse. Inače, smatra se kultnom serijom SSSR-a, jednom od najboljih stvorenoj u toj zemlji. Na youtube ima svih 12 epizoda titlovanih na engleski, tako da mislim da skoro svatko tko zna engleski u kombinaciji sa sličnosti sa ruskim jezikom može bez problema pratiti tu seriju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 svi 2015, 11:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Gdje drugo nego u GoT možeš čuti urnebesan dijalog tipa: "Keep the dwarf alive until we find a cock merchant"
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 22 svi 2015, 16:46 |
|
|
Metemma je napisao/la: Mene zanima da ti progledaš, ja sve to već odavno znam ;)
Nego, večeras premijera Vejnvord Pajnsa na Foksu... jel gledao neko? Pogledao, i preporučujem, obožavam žanr, a ko god pogleda prvu epizodu će se navući i morati zbog znatiželje pratiti do kraja kako bi saznao o čemu se radi. Jaka glumačka ekipa. Samo po sebi, nije ništa novo, ali prepoznajem snažan utjecaj nekoliko filmova i serija: - Twin Peaks - Population 431 - The Village - The Truman show - Lost Redatelj je M. Night Shyamalan (Sixth Sense).
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 svi 2015, 16:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 svi 2015, 16:48 |
|
|
Gledam Better Call Saul i dobra je serija. Nije u rangu BB ali je više nego dobra.
Pokušao sam sa The Fall ali mi ne leži taj tip engleskih serija. Vjerojatno su dobre ali ja ekspresno odustanem kad čujem govor na otoku.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 svi 2015, 16:58 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Vjerojatno su dobre ali ja ekspresno odustanem kad čujem govor na otoku. ma daj, baš im je super naglasak.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 svi 2015, 17:23 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Vjerojatno su dobre ali ja ekspresno odustanem kad čujem govor na otoku. ma daj, baš im je super naglasak. Ma vjerujem da ti se sviđa, kad pogledam ocjenjenost na imdb vidim da su žene za ovu seriju dale znatno veće ocjene od muškaraca. Dok je recimo za seriju The Affair podjednako a logičnije bi bilo da je obratno zbog radnje serije. Meni je The Affair ok i gledljiva, gledat ću i drugu sezonu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 svi 2015, 17:25 |
|
|
i_jopet je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ma daj, baš im je super naglasak. Ma vjerujem da ti se sviđa, kad pogledam ocjenjenost na imdb vidim da su žene za ovu seriju dale znatno veće ocjene od muškaraca. Dok je recimo za seriju The Affair podjednako a logičnije bi bilo da je obratno zbog radnje serije. Meni je The Affair ok i gledljiva, gledat ću i drugu sezonu. aha, tebi je ocjena na imdb mjerilo. ne stignem ja upratit sve te vaše serije. još nisam pogledala 2. sezonu Osumnjičenih.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|