|
|
Stranica: 77/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 08 lis 2015, 23:40 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Šta je furda? Škembići su. Tripice, fileki.
Ovaj Ministrov sos me podsjeća na jednu mušku izlučevinu. Tobejarabi.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 08 lis 2015, 23:45 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7411 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Furda je sir,ljutkastog okusa...samo za prave gurmane
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 08 lis 2015, 23:51 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pa kad je prekrstište? H nije f. To je onaj "sir" iz kojeg se duša iscijedi.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 09 lis 2015, 08:27 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Šta je furda? Škembići su. Tripice, fileki.
Ovaj Ministrov sos me podsjeća na jednu mušku izlučevinu. Tobejarabi. Pa furda... pita od utrobe... Šta ja znam. Criva, i šta sve ide. Dakle ipak je furda, a nije burek. Daleko ti lijepa kuća.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 09 lis 2015, 08:28 |
|
|
kiler je napisao/la: Furda je sir,ljutkastog okusa...samo za prave gurmane Furda sir?! Da faq! Pita.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 09 lis 2015, 14:50 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7411 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Furda,Hurda ,a može i samo Urda...meni je to sve isto.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 10 lis 2015, 10:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Ovaj Ministrov sos me podsjeća na jednu mušku izlučevinu. Tobejarabi.
NaraFski, a zakaj misliš da se zove "special sauce"? Vidim da ti se to nešto priviđa ko žednom oaza vode u pustinji, pa samo da rečem da uvijek kod mene ima porcija viška. Nomsayin? PS: Tvoj nastup je: and I like it!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 08:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Steak i Chimichurri umak s domaćim čipsom uz umak chimichurri/majoneza. Vrhunski.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 10:08 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20873 Lokacija: među zvijezdama
|
Grah, domaći. Da ne bude da sam plagijat radila stavim sliku gdje se grčka. U petak ručak.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 10:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja više ne ulazim na ovu temu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 10:19 |
|
|
Danas paprike Za sat gotove, imam i sutra ručak. Da, da. Samo da kupim pekac kruha još ..BBC, samo salame jedes čuti Zadaću eto imaš okaci svoje! Primam sve na naselje. Tave, tanjura, serpe, kompletne bešteka...ko je voljan pokloniti neka se javi na pp. Adresu proslijedim ... tanka sam skroz sa svim time. Podmetači i stoljnaci isto mogu Sve sto imam ili sam dobila ili ponijela od kuće ... zato me obradujte drago forumsko pučanstvo. U namjeri da postanem vrhunska kuharica
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 13:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 13:41 |
|
|
Sarajka,ne zameri al ovo zaista izgleda odvratno
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 13:48 |
|
|
Ministre, To nikad nisi vidio grah u životu? Kad se kuVa? Ajde ne rise. Namjerno lijepim kuhana jela a ne izmišljam bijesne gliste ko ti nadijevajuci piletini nesto komplicirano na engleskom Budi originalan .. i pojedi što kasikom radi stolice. Zdravo je Inkognito, meni je super Kaj ovo cijeli forum odrastao na bečkoj snicli? Ajde što se Mini preserava ali početi i pasuljari iz Srbije
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 13:51 |
|
|
Rekao sam ne zameri...a ti jesi
Jedu svasta pasuljari iz Srbije,ja sam samo objasnio dojam koja je slika ostavila ne mene.Postavi je negde drugde i pitaj ljude sta misle da je na fotki...odgovori ce te iznenaditi
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:02 |
|
|
Mrs djubrad provokatorska. Gulite salame kod žena. A mene frustirate i kudite moja vrhunska variva. Hoćete da ostanem stara cura?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Danas paprike Za sat gotove, imam i sutra ručak. Da, da. Samo da kupim pekac kruha još ..BBC, samo salame jedes čuti Zadaću eto imaš okaci svoje! Primam sve na naselje. Tave, tanjura, serpe, kompletne bešteka...ko je voljan pokloniti neka se javi na pp. Adresu proslijedim ... tanka sam skroz sa svim time. Podmetači i stoljnaci isto mogu Sve sto imam ili sam dobila ili ponijela od kuće ... zato me obradujte drago forumsko pučanstvo. U namjeri da postanem vrhunska kuharica Paprike s rižom izgledaju prilično dobro, šta je u ovoj čorbi?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:10 |
|
|
Ostatak riže i malo mesa koje nije moglo stat u paprike. Logično. Natrpala sam u serpu. Da ne propada. Što bi s tim?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:14 |
|
|
Pa ne kontam šta je u čorbi, nije samo obojena voda od đusa koje su pustile paprike i meso? To ti izgleda dobro.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:19 |
|
|
Sarajka,je li ti kaka poslije jedenja graha bila ista onakva kao na drugoj slici dok se krcka ?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:23 |
|
|
Ministre, stavila sam kasiku sosa od paradajza. Prvobitno sam kontala paprike u rernu zapeci, i samo krumpir kao fil, al mrsko mi rernu oprati ako prskaju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:26 |
|
|
kiler je napisao/la: Sarajka,je li ti kaka poslije jedenja graha bila ista onakva kao na drugoj slici dok se krcka ? Poslacu ti uzorake u plastičnoj kutiji za Mostar ujutro odmah, pa usporedi kileru Boju i okus možeš takodjer - degustacija dozvoljena
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:33 |
|
|
Bez min. tri boje u tanjiru obrok se smatra feleričnim. Zato mi se dopada što Ministar onako ovlaš pospe začinskim biljem pa jelo dodatno dobije na impresivnosti i pored višeslojnog sadržaja. :)
A što ne volim musave šerpe.
P.S. Ako su Srbi pasuljari (?!), onda im treba verovati.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:40 |
|
|
Ksenci, ministar svakako nudi degustaciju nekog specijalnog sosa. Kaze vazda ima kod njega viška. Obzirom da ne voliš biti musava, ponesi vlazne maramice Javi kakav je sos. Obaveznoo! Lik se razbacuje s njim. Valjda te pospe ... i dozivis šarenilo boja i okusa. Meni je moja serpa super. Tek skinuta s sporet i logično musava kako se jelo krckalo. ;)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 11 lis 2015, 14:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: kiler je napisao/la: Sarajka,je li ti kaka poslije jedenja graha bila ista onakva kao na drugoj slici dok se krcka ? Poslacu ti uzorake u plastičnoj kutiji za Mostar ujutro odmah, pa usporedi kileru Boju i okus možeš takodjer - degustacija dozvoljena nemoj slat ništa care,majke ti...dosta mi je i mog istovara svako jutro redovito a šerpa ti je baš cool,prava domaćinska...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|