|
|
Stranica: 38/73.
|
[ 1809 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SDB
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2016, 00:55 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Da ovjekovječim genijalni kraj jedne od najpodcijenjenijih serija zadnjih godina.
Preporuka svakome tko nije gledao.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2016, 13:15 |
|
|
Dobro si me podsjetio. Zadnju sezonu nisam odgledao, nisam ni znao da je zadnja.
Serija odlična, preporuka. Fascinantno mi je kako onaj lik što glumi Boyda može popamtiti svoje linije teksta. Ono mi se čini ubitačno.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2016, 15:13 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
završio mi Sherlock (Elementary), šta ću sad? moram počet gledat GoT.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2016, 18:27 |
|
|
Nisam mislio da je moguce da to netko nije pogledao. Zaboga di ti zivis
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2016, 21:24 |
|
|
useless je napisao/la: Nisam mislio da je moguce da to netko nije pogledao. Zaboga di ti zivis de, de. izbjegavam stvari koje neobjektivni gledatelji veličaju. ni Titanic nisam gledala. GoT možda hoću, ako ne nađem pametniju zanimaciju preko ljeta. možda.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 lip 2016, 00:30 |
|
|
Mislim da nemas izbora. Ali tu ima elemenata fantazije sto je nerijetko neprivlacno curama. No politicke intrige su u centru i uvuku gledatelja.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 lip 2016, 08:46 |
|
|
useless je napisao/la: Mislim da nemas izbora. Ali tu ima elemenata fantazije sto je nerijetko neprivlacno curama. No politicke intrige su u centru i uvuku gledatelja. e ja sam onaj rijetki primjerak koji obožava fantasy. politika me baš i ne privlači (u serijama). pogledat ću par epizoda pa javim dojmove.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 lip 2016, 12:20 |
|
|
Izgleda da je sav budžet za ovu sezonu GOTa spiskan na ovu sljedeću epizodu, bar sudeći po traileru. Dosad nije viđeno ništa vizualno skupo, a u sljedećoj epizodi ćemo izgleda imati pravi rat za Winterfell. Kakav će biti epilog samo se nagađa.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 lip 2016, 19:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25723 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zvijezda zadnje epke GoT
Privitak/ci: |
g1.jpg [ 37.36 KiB | Pogledano 2108 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 lip 2016, 22:01 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Brutalna epizoda bila, sjajan prikaz bitke.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 15:11 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Na IMDb ocena poslednje epizode GoT-a 10/10. Oko 55K ljudi glasalo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 15:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zato što svako već 2 sezone čeka da onaj lik koji se izvukao milijun puta dobije ono što ga sljeduje. Nije dobio dovoljno, ali daj šta daš.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 15:57 |
|
|
Ja
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 20:30 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Brutalna epizoda bila, sjajan prikaz bitke. Jel ti liči onaj džin na Vuka Draškovića?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 20:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zato što svako već 2 sezone čeka da onaj lik koji se izvukao milijun puta dobije ono što ga sljeduje. Nije dobio dovoljno, ali daj šta daš.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 21:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Brutalna epizoda bila, sjajan prikaz bitke. Jel ti liči onaj džin na Vuka Draškovića? Pa kad razmislim i liči. Samo da je Vuk bio tamo on bi se popeo na neku osmatračnicu dok ne prođe šorka.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 21:38 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Ja I ja isto.. Inače mi je bila odlična epizoda, ali taj dio mi je bio potpuno nelogičan, zar taj Rickon zbilja nema (nije imao) nimalo mozga Jednostavno je trebao preživjeti to, s obzirom da je Ramsay jedini gađao i to iz poprilične daljine, i strijeli je trebalo dobrih nekoliko sekundi da doleti do njega, imao je sasvim dovoljno vremena za izbjeći svaku.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 21:41 |
|
|
Meni je bilo nelogično kako su se oni brđani na konjima pojavili niotkuda sa sve Sansom sa njima, a par sati pre toga je kukala svom bratu kako nemaju dovoljno vojske.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 21:49 |
|
|
Sansa je napravila Remziju zamku i upotrebila Jovana Snega kao mamac.
Što se tiče Rikona jednostavno im je trebala još jedna dramatična smrt Starkovih. Mogao je i u jednom trenutku da stane i čeka Džona i da samo izbegava strele ali bi ga onda Remzijevi strelci zasuli verovatno.
P. S. Karmelo jesi li video ovo?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 lip 2016, 22:01 |
|
|
Hm, nisam od Sanse očekivao takav cunning plan.
Što se tiče pesme, bolja mi je starija verzija "Sve od Dorna, sve od Dorna, pa do Zimovrela, sve su straže, sve su straže Tajvin Lanistera".
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 22 lip 2016, 04:47 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zato što svako već 2 sezone čeka da onaj lik koji se izvukao milijun puta dobije ono što ga sljeduje. Nije dobio dovoljno, ali daj šta daš. Nisam gledao ništa nakon 3. sezone, ali nadam se da misliš na Ramsayja Boltona.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 lip 2016, 17:05 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Brutalna epizoda bila, sjajan prikaz bitke. mislis dobri efekti a bitka je nerealalna,najvise ono brdo mrtvaca kao da se ljudi automatski nebi pomakli borit negdi di mogu stajati na zemlji ako vec tolko mtvaca ima pa ono kako strijele fulaju johna pa ono kako ramzo puca strijele(najeftiniji rod) po plemenitoj konjici koje ima više nego neprijatelj preloše i nerealno a tek johnovo vodstvo!! P.S koji je rickonov najdraži bend?
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 lip 2016, 17:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Meni je bilo nelogično kako su se oni brđani na konjima pojavili niotkuda sa sve Sansom sa njima, a par sati pre toga je kukala svom bratu kako nemaju dovoljno vojske. sansa se svadjala u epizodi prije a nakon svadje je poslala pismo LF-u da nije sutila john bi i to zasro ovako su ih konjanici iznenadili i pregazili!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 lip 2016, 17:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25723 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Heero je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Meni je bilo nelogično kako su se oni brđani na konjima pojavili niotkuda sa sve Sansom sa njima, a par sati pre toga je kukala svom bratu kako nemaju dovoljno vojske. sansa se svadjala u epizodi prije a nakon svadje je poslala pismo LF-u da nije sutila john bi i to zasro ovako su ih konjanici iznenadili i pregazili! Općenito ta serija prati od previše Last moment save.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 lip 2016, 01:46 |
|
|
Heero je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Brutalna epizoda bila, sjajan prikaz bitke. mislis dobri efekti a bitka je nerealalna,najvise ono brdo mrtvaca kao da se ljudi automatski nebi pomakli borit negdi di mogu stajati na zemlji ako vec tolko mtvaca ima pa ono kako strijele fulaju johna pa ono kako ramzo puca strijele(najeftiniji rod) po plemenitoj konjici koje ima više nego neprijatelj preloše i nerealno a tek johnovo vodstvo!! P.S koji je rickonov najdraži bend? Efekti su odlični, a bitka nije bila potpuno nerealna, prva je koja je pokazala haos kada se sudare dve konjice, a da to nije neka romantika. Naravno JS i one strele su no comment, ali s obzirom da je u pitanju serija sasvim korektno prikazano. P. S. Ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|