|
|
Stranica: 22/39.
|
[ 960 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
caporegime
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 17:56 |
|
|
teranova je napisao/la: Citat: ako si pamet popio u kafani s ekipom poslije skele koji su jedini trag o povijesti naučili dok su obnavljali žbuku pred kabinetom nekog profesora koji je na telefon vodio povijesne rasprave i kojima je domet šlatanje brkatih konobarica u borosanama ne znači da si pameta. dobro za nekoga možda i jesi ali zasada ovdje predstavljaš dno hranidbenoig lanca. čak i teranova koja se nema s čim pohvaliti što se tiče elokvencije i naobrazbe prema tebi djeluje kao akademik.
Potrudi se još malo. Ložača nije tako lako imitirati. i šta sam ja rekao? i s ovim siromaštvom fora nadmašuje fatiha.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 17:57 |
|
|
caporegime je napisao/la: teranova je napisao/la:
Potrudi se još malo. Ložača nije tako lako imitirati.
i šta sam ja rekao? i s ovim siromaštvom fora nadmašuje fatiha. Kvalitetom protiv kvantiteta, moj je moto.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 17:58 |
|
|
Fatih je napisao/la: Hajd ne pričaj gluposti...! Kao da nikad nisi čuo za Avare!? Na Balkan ste i došli kao avarski robovi i vazali...da bi vas kasnije "zajašili" njihovi "rodžaci" Madžari.... O kakvom "položaju" Hrvatske pričaš pod Arpadovićima i Hagzburzima!? Kakav "sabor" kakvi bakrači! Više od pola tih ""hrvatskih sabornika" nije znalo hrvatski ni beknuti....a da ne govorimo o tome da je Dalmacija bila u to vrijeme pod Mlećanima... Položaj Bosne pod Osmanlijama je bio daleko "samostalniji" i vi ste o tome mogli tada samo sanjati.... Pobuna Bošnjaka pod Zmajem od Bosne, Gradšćevićem je za vas bila naučna fantatika... Jedino što je realno je to da se vaš broj u Bosni, polahko ali sigurno približava "pozitivnoj nuli"... Pobuna Zmaja od Bosne je bila jer se Turska modernizirala pa nije dopuštala da bosanski zulumćari kolju i pale kako im se sprdne, da seru i čibuče po cijeli dan i tlače raju. Dopizdilo to i Turcima a najviše je serdžadlije i Zmajića zabolilo što su "Vlasi" u Srbiji dobili autonomiju a Muslimani jok iako je sultan uvijek govorio da "ima dovoljno kobila u Bosni da rađaju za bitke po Ukrajini i maloj Aziji". Ta pobunica koja je skršena i jedino je od nje veća izmišljena kazališna predstava gdje se valjda Josip Pejaković dere na bini.."ima Bosne vala i bit će je paša..jes čujo".. no nema veze, ionak se tu nećeš napisati..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 18:03 |
|
|
Jel se ovdje govori o hrvatsko - bošnjačkim, ili o bošnjačko - srpskim odnosima?
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 18:04 |
|
|
O makedonsko - slovenačkim, ali možeš ostati.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 18:27 |
|
|
U Bosni je najoholije plemstvo što ga je Europa ikada imala.To plemstvo,muhamedovci,takovu ima ćud za gospodovati,da je ono u XV. vieku istu vjeru žrtvovalo svojemu gospodstvu.Ovaj duh žive i danas u tom plemstvu:i najsiromašniji ****** Bosne drži do sebe barem koliko i najprvi lord englezki.Makar i ne bilo Turčina ni drugoga nikoga izvana,misliti da bi današnji Srbijanci,kakovi su,to plemstvo mogli nadvladati i držati,to misliti skrajnja je ludost,to pokušati nio ni grieh smrtni proti pučanstvu Srbije,o tomu raditi,na to trošiti bilo bi u vodu bacati novac i praznu slamu mlatiti. Ante Starčević
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 20:03 |
|
|
Fatih je napisao/la: Odgovor za krivoslavce/Serve: Raspoloženje našeg naroda je manje više: - prezir prema krivoslavcima/Servima - 10, - mržnja - 9,9 - želja za osvetom - 9,8. Zadovoljna, odgovorom, krivoslavko!? Aja ćovjeka Nemereš tako ba jarane, moraš bit saburli Od mržnje nejma salameta. Elhamdulillah
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 20:42 |
|
|
Zbilja se počinjem pitati ima li taj narod uopće ozbiljnih intelektualaca.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 21:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
mateb je napisao/la: Zbilja se počinjem pitati ima li taj narod uopće ozbiljnih intelektualaca. Ima! Ima ona izreka da je u Bosni intelektualac Bošnjak koji ne mrda usnama kad čita...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 19 vel 2010, 21:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: mateb je napisao/la: Zbilja se počinjem pitati ima li taj narod uopće ozbiljnih intelektualaca. Ima! Ima ona izreka da je u Bosni intelektualac Bošnjak koji ne mrda usnama kad čita...
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 00:01 |
|
|
O ćemu je ova tema?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 00:48 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: O ćemu je ova tema? Ćuj o ćemu? Pa o Srbima i muslimancima i o njihovoj kobnoj privlaćnosti
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 00:53 |
|
|
A vama muka što i tu niste u centru pažnje?
|
|
Vrh |
|
|
Perpetua
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 01:07 |
|
|
Ajme, pa taj zalosni narod nema ni intelektualaca a kamoli plemstva - podrumi i slum-ovi citavog Zapada su napunjeni tom bijedom od muslimanskog plemstva, koje ubija vrime srcuci kavu litrima, cvaruci zigaru po cigaru i uzdisuci za nekim izmisljenim pretcima u jos izmisljenijoj proslosti.
Zive rame uz rame s najgorim lumpenproletarijatom pa i sami su dio tog olosa na socijali ali ipak misle da su nesto superiorno, jer im je izmisljeni pradjed bio vlasnik citave Bosne, ma kakvke Bosne - sav Balkan do vrata Stambolskih je bio njegov ali zla sudbina dovede zlatne potomke tog velikana do ruba svakog naprednog drustva. Od te traume 1878. god. se te profinjene dusice nikako nisu mogli oporaviti i zapoceti normalan zivot.
To su price, koji oni razmataju o sebi premda su ih urodjenici zapadnih zemalja vec davno procitali ali iz europske uljudbe samo sute na taj verbalni prolijev. Uskace, naime, i najvecem neprijatelju Freudovske skole u oci da se tu samo radi o kompleksu manje vrijednosti obicnih divljaka.
|
|
Vrh |
|
|
Perpetua
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 01:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: mateb je napisao/la: Zbilja se počinjem pitati ima li taj narod uopće ozbiljnih intelektualaca. Ima! Ima ona izreka da je u Bosni intelektualac Bošnjak koji ne mrda usnama kad čita... Ima tu zrnce istine - podsjeca me to jednog davnog dana ranih 90ih. Cekala sam na postaji metro-a mog grada na vlak da podjem na faks citajuci tijekom cekanja - kao uvijek - knjigu. Pokraj mene su se nasli dva muslimana, ocito su momci tek stigli, jer su se glasno cudili svemu i svacemu oko sebe ("gledaj, bolan, kako je ovdje sve cisto - ma k´o polizano" itd,itd) pa i meni (parafraziram). "Ma vidi, bolan, sto ovi Njemci citaju! Kud god mrdnes - samo se cita, pa i mala djeca citaju. I zenske. Vidi je kako je mlada - a ipak cita. Eh valah nije cudno sto Njemci sve imaju i znaju kad svi tako citaju ... " itd Bilo mi je dosta tesko glumiti Nijemca, ostati mrtva prema tim ljubaznim rijecima priznajna i ne prasnuti u smijeh.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 14:48 |
|
|
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 15:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 18:35 |
|
|
Perpetua je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ima! Ima ona izreka da je u Bosni intelektualac Bošnjak koji ne mrda usnama kad čita...
Ima tu zrnce istine - podsjeca me to jednog davnog dana ranih 90ih. Cekala sam na postaji metro-a mog grada na vlak da podjem na faks citajuci tijekom cekanja - kao uvijek - knjigu. Pokraj mene su se nasli dva muslimana, ocito su momci tek stigli, jer su se glasno cudili svemu i svacemu oko sebe ("gledaj, bolan, kako je ovdje sve cisto - ma k´o polizano" itd,itd) pa i meni (parafraziram). "Ma vidi, bolan, sto ovi Njemci citaju! Kud god mrdnes - samo se cita, pa i mala djeca citaju. I zenske. Vidi je kako je mlada - a ipak cita. Eh valah nije cudno sto Njemci sve imaju i znaju kad svi tako citaju ... " itd Bilo mi je dosta tesko glumiti Nijemca, ostati mrtva prema tim ljubaznim rijecima priznajna i ne prasnuti u smijeh. Sto ove gasterbajterke iz Njemacke imaju siromasnu mastu.. Takvom mentalnom sklopu svi fakulteti svijeta ne mogu pomoci..
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 18:39 |
|
|
Perpetua je napisao/la: Ajme, pa taj zalosni narod nema ni intelektualaca a kamoli plemstva - podrumi i slum-ovi citavog Zapada su napunjeni tom bijedom od muslimanskog plemstva, koje ubija vrime srcuci kavu litrima, cvaruci zigaru po cigaru i uzdisuci za nekim izmisljenim pretcima u jos izmisljenijoj proslosti.
Zive rame uz rame s najgorim lumpenproletarijatom pa i sami su dio tog olosa na socijali ali ipak misle da su nesto superiorno, jer im je izmisljeni pradjed bio vlasnik citave Bosne, ma kakvke Bosne - sav Balkan do vrata Stambolskih je bio njegov ali zla sudbina dovede zlatne potomke tog velikana do ruba svakog naprednog drustva. Od te traume 1878. god. se te profinjene dusice nikako nisu mogli oporaviti i zapoceti normalan zivot.
To su price, koji oni razmataju o sebi premda su ih urodjenici zapadnih zemalja vec davno procitali ali iz europske uljudbe samo sute na taj verbalni prolijev. Uskace, naime, i najvecem neprijatelju Freudovske skole u oci da se tu samo radi o kompleksu manje vrijednosti obicnih divljaka. A vi tako superiorni, nemate cak ni valjanog estradnog umjetnika kamoli sta vise od toga. Ljudi koji nesto vrijede nemaju potrebe ponizavat druge, pogotovo one na koje su ljubomorni.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 20 vel 2010, 19:41 |
|
|
Perpetua je napisao/la: Ajme, pa taj zalosni narod nema ni intelektualaca a kamoli plemstva - podrumi i slum-ovi citavog Zapada su napunjeni tom bijedom od muslimanskog plemstva, koje ubija vrime srcuci kavu litrima, cvaruci zigaru po cigaru i uzdisuci za nekim izmisljenim pretcima u jos izmisljenijoj proslosti.
To su price, koji oni razmataju o sebi premda su ih urodjenici zapadnih zemalja vec davno procitali ali iz europske uljudbe samo sute na taj verbalni prolijev. Uskace, naime, i najvecem neprijatelju Freudovske skole u oci da se tu samo radi o kompleksu manje vrijednosti obicnih divljaka. Muslimanske ustaše iz 1878. su bili jedan od glavnih uzora Anti Paveliću, ter je čak po njima nazvao svoj pokret ,,Ustaški''. Ne ima smisla s omalovažavanjem bosanskih muslimana, jerbo se tamo može naći izuzetno sposobnih i poštenih ljudi. Nemojmo radit dodatni razdor među Hrvatima.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 21 vel 2010, 01:39 |
|
|
За све су криве бркајлије из Анадолије Дошли, били 500 година и отишли. А за собом оставили оне који и данас себе сматрају већим Турцима од Турака ______________________________ Za sve su krive brkajlije iz Anadolije Došli, bili 500 godina i otišli. A za sobom ostavili one koji i danas sebe smatraju većim Turcima od Turaka - Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je prof. dr. Mustafa ef. Cerić.Само за ефендију
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 12:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kobna privlačnost na djelu: Citat: Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić izjavio je u intervjuu za "Al džaziru" da je rat u BiH bio "rat između Srba, pošto su muslimani iz BiH - Srbi, koji su tokom turske vladavine prešli na islam". "To je bio rat koji nismo željeli. Nije nam bilo u interesu da budemo neprijatelji. Naši sukobi uvijek su tragični po sve narode u BiH i od koristi samo za treću stranu. Da su muslimani u BiH imali drugo rukovodstvo početkom devedesetih godina, rat se mogao izbjeći" - rekao je Karadžić novinaru katarske televizijske stanice Radžehu Omaru. Opet lukavi latini izvukli korist od bratoubilačkog rata Srba
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 12:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60053 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kobna privlačnost na djelu: Citat: Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić izjavio je u intervjuu za "Al džaziru" da je rat u BiH bio "rat između Srba, pošto su muslimani iz BiH - Srbi, koji su tokom turske vladavine prešli na islam". "To je bio rat koji nismo željeli. Nije nam bilo u interesu da budemo neprijatelji. Naši sukobi uvijek su tragični po sve narode u BiH i od koristi samo za treću stranu. Da su muslimani u BiH imali drugo rukovodstvo početkom devedesetih godina, rat se mogao izbjeći" - rekao je Karadžić novinaru katarske televizijske stanice Radžehu Omaru. Opet lukavi latini izvukli korist od bratoubilačkog rata Srba neće li se još jednom Srbadija pokefat između sebe, pa da ovaj put stvarno izvučemo korist.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 13:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kobna privlačnost na djelu: Citat: Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić izjavio je u intervjuu za "Al džaziru" da je rat u BiH bio "rat između Srba, pošto su muslimani iz BiH - Srbi, koji su tokom turske vladavine prešli na islam". "To je bio rat koji nismo željeli. Nije nam bilo u interesu da budemo neprijatelji. Naši sukobi uvijek su tragični po sve narode u BiH i od koristi samo za treću stranu. Da su muslimani u BiH imali drugo rukovodstvo početkom devedesetih godina, rat se mogao izbjeći" - rekao je Karadžić novinaru katarske televizijske stanice Radžehu Omaru. Opet lukavi latini izvukli korist od bratoubilačkog rata Srba Karadžiću treba dodeliti psihijatra koji bi tumačio njegove izjave sudu. Ako sam na išta alergična to su te priče o "poreklu", i sa srpske i sa hrvatske strane. Maloumno.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 26 vel 2010, 13:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|