|
|
Stranica: 10/11.
|
[ 255 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 26 svi 2013, 21:17 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
djiha-djiha je napisao/la: PS: Znam, nije tomu ovdje mjesto, a moze i biti da te na osnovu urednicke funkcije na jednom desnicarskom forumu pogresno svrstavam, ipak imam dojam da su hrvatski nacionalisti, po nekim pitanjima barem, moderatniji od srpskih. Ma odnos prema muslimanima je u načelu isti , govorim o BiH , bez da uplićem Srbiju i Hrvatsku. Razlika u kasnijem pristupu je što su Srbi došli pod uticaj radikalnog crnogorskog stava prema muslimanima. CG je plemenska zemlje i svaki prelazak na Islam je smatran izdajom a izdajice u takvom pogledu na svijet zaslužuju smrt.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 26 svi 2013, 21:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26531 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
doc je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: nego Bošnjaci kojih je skoro polovina u Bosni, a drže jedva četvrtinu područja. Ovaj dio je demagogija. Nema veze koliko ih je i koliko ih ima. To da netko svojim brojem stječe pravo na teritorij tuđeg je retorika kojoj se treba jasno suprotstaviti. Kako jednostavno rečeno, svaka čast, zašto tebe smatraju Perecom?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 26 svi 2013, 21:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dane i muslimani vežu zastave. Zato vam Varta crkava.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 26 svi 2013, 21:23 |
|
|
doc je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: nego Bošnjaci kojih je skoro polovina u Bosni, a drže jedva četvrtinu područja. Ovaj dio je demagogija. Nema veze koliko ih je i koliko ih ima. To da netko svojim brojem stječe pravo na teritorij tuđeg je retorika kojoj se treba jasno suprotstaviti. Drugim riječima, na nivou Federacije BiH i BiH važi teritorij koji naseljavaju narodi, ali kada je u pitanju Mostar onda je on "stolni grad", jedino što polovinu drže Bošnjaci iako su Hrvati većina. Upravo to je demagogija, a realnost mnogima izgleda nije jača strana.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 26 svi 2013, 21:26 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: doc je napisao/la: Ovaj dio je demagogija. Nema veze koliko ih je i koliko ih ima. To da netko svojim brojem stječe pravo na teritorij tuđeg je retorika kojoj se treba jasno suprotstaviti.
Drugim riječima, na nivou Federacije BiH i BiH važi teritorij koji naseljavaju narodi, ali kada je u pitanju Mostar onda je on "stolni grad", jedino što polovinu drže Bošnjaci iako su Hrvati većina. Upravo to je demagogija, a realnost mnogima izgleda nije jača strana. Nje baš tako. U vašem istočnom djelu možete smrditi koliko hoćete.
|
|
Vrh |
|
 |
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 26 svi 2013, 21:39 |
|
|
BBC je napisao/la: Andrea Stramaccioni je napisao/la: Drugim riječima, na nivou Federacije BiH i BiH važi teritorij koji naseljavaju narodi, ali kada je u pitanju Mostar onda je on "stolni grad", jedino što polovinu drže Bošnjaci iako su Hrvati većina.
Upravo to je demagogija, a realnost mnogima izgleda nije jača strana.
Nje baš tako. U vašem istočnom djelu možete smrditi koliko hoćete. Postovi na forumu koji se svode na one "Mostar je naš", "Stolni grad" te demantuju. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 26 svi 2013, 21:45 |
|
|
Čitaj sa razumijevanjem. Vaš dio grada nikoga ne zanima. Ako želite mogu se odmah sutra dogovarati nove općine. Vaša u istočnom i još neke u srednjoj Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 26 svi 2013, 22:45 |
|
|
Aztec je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Meni je smiješno čitat i slušat kako se napadaju Bošnjaci kad veličaju Tursku. A kakvi smo bili mi u Zagrebu 1991. kad smo mahali zastavicama Kanađana, SAD-a, Njemačke, Austrije (čiji smo bili robovi)... A mahali smo zato što smo se tada osjećali slabima i mislili smo da se od Srba možemo osloboditi samo uz tuđu pomoć. Jednako tako je Bošnjacima danas. Sami protiv Srba ne mogu, u Hercegovce se ne mogu pouzdat, a Zagreb ima ruke u rukavicama, tako da je jasno ko dan da će se obratit braći po vjeri Turcima, koji uzgred rečeno su u prošlosti bili bolji prema Bosancima muslimanima, nego Austrijanci prema Hrvatima katolicima. ja ne vidim kome ima smetat njihova povezanost s Turicma, kao i što nema kome smetat naša povezanost s Vatikanom ili na pr. naše blagonaklono gledanje Njemačke. Jedina razlika zašto se mi Hrvati danas u tolikoj mjeri ne ponašamo kao sluge jest da imamo ostvarenu puno veću sigurnost i samostalnost nego Bošnjaci kojih je skoro polovina u Bosni, a drže jedva četvrtinu područja. Drze??? Sta to znaci? Jesam li ja nekom kriv sto je iz neke vukojebine iz istocne Bosne ili ne znam odkud odlucio doci zivjeti u Sarajevo? A sto se velicanja Turske tice, to je glupost... To ide mnogo dublje od tek recimo hrvatskog simatiziranja Iraca. Nisam jednom u Sarajevu vidio divljanja s turskim zastavama, stovise, i dana danas ih na svadbama znam vidjeti... ja sigurno necu uzeti irsku ili njemacku... niti cu djetetu dati ime Hans... tako da pricas gluposti. Mozda mu dam ime Hrvoje ili Katarina, ali sigurno necu ga nazvazi Hans odnosno Sulejman ili Osman. Kud si baš sebe za primjer uzeo.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 01 lip 2013, 21:30 |
|
|
doc je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: nego Bošnjaci kojih je skoro polovina u Bosni, a drže jedva četvrtinu područja. Ovaj dio je demagogija. Nema veze koliko ih je i koliko ih ima. To da netko svojim brojem stječe pravo na teritorij tuđeg je retorika kojoj se treba jasno suprotstaviti. Nisam ja govoril o temu da Bošnjaci moraju dobiti nečije tuđe područje, nego bi bilo dovoljno da dobe svoje (iztočna Bosna, iztočna Hercegovina, Sandžak... A Bošnjaci svoje ne će dobit bez hrvatske pomoći, a koja im je dužna to pružiti jednako kao i Posavinu Hrvatima.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 01 lip 2013, 21:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Čitaj sa razumijevanjem. Vaš dio grada nikoga ne zanima. Ako želite mogu se odmah sutra dogovarati nove općine. Vaša u istočnom i još neke u srednjoj Bosni. Da li postoji ijedna stvar na svietu za koju biš ti tel da ostane ciela 
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 01 lip 2013, 21:35 |
|
|
Ne doživljava te nitko. Idi uči ćirilicu.
|
|
Vrh |
|
 |
kelvin
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 01 lip 2013, 21:39 |
|
|
Dane,osvijesti se dok nije kasno
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 01 lip 2013, 22:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
dane-croatia je napisao/la: BBC je napisao/la: Čitaj sa razumijevanjem. Vaš dio grada nikoga ne zanima. Ako želite mogu se odmah sutra dogovarati nove općine. Vaša u istočnom i još neke u srednjoj Bosni. Da li postoji ijedna stvar na svietu za koju biš ti tel da ostane ciela   Pa, nije Dane loših ideja, samo, gdje su ti dionici bošnjački za navedena područja? Dane, ja ti doista želim da ih stvoriš što više, osim za Sandžak, goni govna.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 00:18 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
dane-croatia je napisao/la: Meni je smiješno čitat i slušat kako se napadaju Bošnjaci kad veličaju Tursku. A kakvi smo bili mi u Zagrebu 1991. kad smo mahali zastavicama Kanađana, SAD-a, Njemačke, Austrije (čiji smo bili robovi)... A mahali smo zato što smo se tada osjećali slabima i mislili smo da se od Srba možemo osloboditi samo uz tuđu pomoć. Jednako tako je Bošnjacima danas. Sami protiv Srba ne mogu, u Hercegovce se ne mogu pouzdat, a Zagreb ima ruke u rukavicama, tako da je jasno ko dan da će se obratit braći po vjeri Turcima, koji uzgred rečeno su u prošlosti bili bolji prema Bosancima muslimanima, nego Austrijanci prema Hrvatima katolicima. ja ne vidim kome ima smetat njihova povezanost s Turicma, kao i što nema kome smetat naša povezanost s Vatikanom ili na pr. naše blagonaklono gledanje Njemačke. Jedina razlika zašto se mi Hrvati danas u tolikoj mjeri ne ponašamo kao sluge jest da imamo ostvarenu puno veću sigurnost i samostalnost nego Bošnjaci kojih je skoro polovina u Bosni, a drže jedva četvrtinu područja. Ne znam zašto bi Nemačka i zapadana Evropa bila saveznik samo Hrvatske, a recimo Rusija samo Srbije. Naravno da postoje prirodni savezi koji su bazirani na verskoj osnovi, ali postoje i neprirodni savezi koji su uvek osudjeni na propast i koji ne mogu dugo da traju. Ali Tursku zanimaju samo muslimani, jer oni ne pripadaju Evropi, dakle njihov saveznik je uljez. Turska može biti saveznik Srbije ili Hrvatske, samo ako je u pitanju neki viši islamski interes, dakle samo ako podržavaju neki hrišćansko-hrišćanski rat. Pravi primer prirodnog savezništva je Vatikan koji je morao da bira izmedju šiptarskog islamizma i srpskog pravoslavlja i onda su odlučili da stanu na našu stranu i ne priznaju tkz kosovo. Pravi primer je i kompletna evropska opozicija (katolička i protestantska) koja ne podržava tu islamsku narko državu. E da je ta opozicija na vlasti u Evropi, ne bi bilo EU u ovom obliku, ali ne bi ni islamisti u ovom trenutku ubijali sirijske hrišćane. Austrija je takodje dobar primer našeg savezništva, jer je ta zemlja najveći borac protiv islamizacije i povampirenog osmanlijskog carstva.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 20:50 |
|
|
Whiteone je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Meni je smiješno čitat i slušat kako se napadaju Bošnjaci kad veličaju Tursku. A kakvi smo bili mi u Zagrebu 1991. kad smo mahali zastavicama Kanađana, SAD-a, Njemačke, Austrije (čiji smo bili robovi)... A mahali smo zato što smo se tada osjećali slabima i mislili smo da se od Srba možemo osloboditi samo uz tuđu pomoć. Jednako tako je Bošnjacima danas. Sami protiv Srba ne mogu, u Hercegovce se ne mogu pouzdat, a Zagreb ima ruke u rukavicama, tako da je jasno ko dan da će se obratit braći po vjeri Turcima, koji uzgred rečeno su u prošlosti bili bolji prema Bosancima muslimanima, nego Austrijanci prema Hrvatima katolicima. ja ne vidim kome ima smetat njihova povezanost s Turicma, kao i što nema kome smetat naša povezanost s Vatikanom ili na pr. naše blagonaklono gledanje Njemačke. Jedina razlika zašto se mi Hrvati danas u tolikoj mjeri ne ponašamo kao sluge jest da imamo ostvarenu puno veću sigurnost i samostalnost nego Bošnjaci kojih je skoro polovina u Bosni, a drže jedva četvrtinu područja. Ne znam zašto bi Nemačka i zapadana Evropa bila saveznik samo Hrvatske, a recimo Rusija samo Srbije. Naravno da postoje prirodni savezi koji su bazirani na verskoj osnovi, ali postoje i neprirodni savezi koji su uvek osudjeni na propast i koji ne mogu dugo da traju. Ali Tursku zanimaju samo muslimani, jer oni ne pripadaju Evropi, dakle njihov saveznik je uljez. Turska može biti saveznik Srbije ili Hrvatske, samo ako je u pitanju neki viši islamski interes, dakle samo ako podržavaju neki hrišćansko-hrišćanski rat. Pravi primer prirodnog savezništva je Vatikan koji je morao da bira izmedju šiptarskog islamizma i srpskog pravoslavlja i onda su odlučili da stanu na našu stranu i ne priznaju tkz kosovo. Pravi primer je i kompletna evropska opozicija (katolička i protestantska) koja ne podržava tu islamsku narko državu. E da je ta opozicija na vlasti u Evropi, ne bi bilo EU u ovom obliku, ali ne bi ni islamisti u ovom trenutku ubijali sirijske hrišćane. Austrija je takodje dobar primer našeg savezništva, jer je ta zemlja najveći borac protiv islamizacije i povampirenog osmanlijskog carstva. Hrvatsko i srbsko narodničtvo se jako razlikuju u jednoj stvari, a to je da su muslimani (čak nazivani cviet hrvatstva) gledani kano ravnopravni Hrvati s katolicima (najbolji primjer je Starčevićev pravaštvo, NDH i HSP 90-ih). Dok Srbi jesu također svojatali muslimane, ali na način da se ovi moraju vratit pravoslavlju ili će bit Srbi drugog reda, a primjena je išla tako da je vršeno iztriebljenje nad njima. Znači meni kano hrvatskom domoljubu bosanski musliman je brat po krvi, jednako kano istarski, hercegovački ili dalmatinski katolik. A što se tiče kršćanstva, ono jest moja vjera i moj život koje mi govori da sve ljude volim jednako, a ne mrzim nikog (makar kano običan čovjek nagonski dajen prednost obitelji). A koliko je Austrija bila dobra prema Hrvatima dovoljno govori to da su hrvatski junaci Petar Zrinski i Fran Krsto Frankopan tražili savezničtvo Turaka protiv Austrije. Kano što ću ja vavik imat poseban odnos prema Vatikanu, Ircima, Poljacima ili Njemcima, tako ne mogu branit svojim sunarodnjacima islamske vjere posebne odnose s Turcima ili Saudijskom Arabijom.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 20:58 |
|
|
Ako si izabrao njihovu stranu onda si protiv BiH Hrvata. Samo da se zna zbog protokola. I opasniji si od četnika.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 21:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako si izabrao njihovu stranu onda si protiv BiH Hrvata. Samo da se zna zbog protokola. I opasniji si od četnika. Ja izabirem hrvatsku stranu, jerbo moji su i HVO i ABiH i HOS. a to da je Hrvat Hrvatu opasniji od bilo kojeg stranca je opće poznato. Rat u srednjoj Bosni i Mostaru je najbolji primjer toga.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 21:30 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Dane, majstore...Pa gdje si ti?
Jos samo da nam objasnis kako to da 99% muslimana iz BiH nemaju pojma da su Hrvati, a da 99% Hrvata iz svih regija se gnusi idejom da su ti isti muslimani Hrvati. Molio bi te za koncizni odgovor. Konkretan dakle.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 21:35 |
|
|
Dane je Hinterland.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 21:35 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Inace, da ispravim bbc-ja. Cetnici su male mace za daneta. Nigdje nisam vidio nekog pro-srpskog nastrojenog Hrvata(ako ima takvog uopce) da tvrdi kako su Hrvati i Srbi isti ili bratski narod, te da se trebaju ljubiti i grliti kada se vide. Ne zavaravajmo se, paralela je dobra, pogotovu za BiH uslove. Tamo su Hrvati kudikamo vise nagrajisali od obrezanih nego od Srba.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 22:19 |
|
|
dane je musliman,klon. ne padajte na fore
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
rastko
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 22:25 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Whiteone je napisao/la: Ne znam zašto bi Nemačka i zapadana Evropa bila saveznik samo Hrvatske, a recimo Rusija samo Srbije. Naravno da postoje prirodni savezi koji su bazirani na verskoj osnovi, ali postoje i neprirodni savezi koji su uvek osudjeni na propast i koji ne mogu dugo da traju. Ali Tursku zanimaju samo muslimani, jer oni ne pripadaju Evropi, dakle njihov saveznik je uljez. Turska može biti saveznik Srbije ili Hrvatske, samo ako je u pitanju neki viši islamski interes, dakle samo ako podržavaju neki hrišćansko-hrišćanski rat. Pravi primer prirodnog savezništva je Vatikan koji je morao da bira izmedju šiptarskog islamizma i srpskog pravoslavlja i onda su odlučili da stanu na našu stranu i ne priznaju tkz kosovo. Pravi primer je i kompletna evropska opozicija (katolička i protestantska) koja ne podržava tu islamsku narko državu.
E da je ta opozicija na vlasti u Evropi, ne bi bilo EU u ovom obliku, ali ne bi ni islamisti u ovom trenutku ubijali sirijske hrišćane.
Austrija je takodje dobar primer našeg savezništva, jer je ta zemlja najveći borac protiv islamizacije i povampirenog osmanlijskog carstva. Hrvatsko i srbsko narodničtvo se jako razlikuju u jednoj stvari, a to je da su muslimani (čak nazivani cviet hrvatstva) gledani kano ravnopravni Hrvati s katolicima (najbolji primjer je Starčevićev pravaštvo, NDH i HSP 90-ih). Dok Srbi jesu također svojatali muslimane, ali na način da se ovi moraju vratit pravoslavlju ili će bit Srbi drugog reda, a primjena je išla tako da je vršeno iztriebljenje nad njima. Znači meni kano hrvatskom domoljubu bosanski musliman je brat po krvi, jednako kano istarski, hercegovački ili dalmatinski katolik. A što se tiče kršćanstva, ono jest moja vjera i moj život koje mi govori da sve ljude volim jednako, a ne mrzim nikog (makar kano običan čovjek nagonski dajen prednost obitelji). A koliko je Austrija bila dobra prema Hrvatima dovoljno govori to da su hrvatski junaci Petar Zrinski i Fran Krsto Frankopan tražili savezničtvo Turaka protiv Austrije. Kano što ću ja vavik imat poseban odnos prema Vatikanu, Ircima, Poljacima ili Njemcima, tako ne mogu branit svojim sunarodnjacima islamske vjere posebne odnose s Turcima ili Saudijskom Arabijom. Razmisljati nacistcki na Balkanu se moze poredit sa otvaranjem FKK plaze u S.Arabiji.Kao prvo nacije na Balkanu se nisu samo obrazovale verom ali je vera imala jako velikog uticaja.Primera radi znas zasto je Brankovic odbio da se pokatolici?Razlog nije taj da je on bio pobozan ili nesto slicno vec je tad pravoslavna crkva bila glavni nosioc nacije,popovi i vladike su bili ljudi koji se nisu znali ni pomolit ali su nosili naciju u rukama.Nakon pada Srbije Srpska vlastela je birala,pobeci,krampat ili postati poturica,srednji sloj je bio rezervisan za Cincare i Vlase koji su zadrzali povlastice ,Srbi su bili samo seljaci,kako tuj obrazovat naciju sa poturicama?Kasnije se seljaci predvodeni Siptarima i "Crnogorcima" oslobadaju,Cincari postaju Srbi pod uticajem pravoslavlja a poturice idu u Bosnu da se svete,Hrvati ostaju neutralni a tokom Hercegovacke pobune se moze reci i neka vrsta Turski lojalista koji su slomili kicmu Srpskim ustasama Sto se bratimljenja tice tuj nama pravoslavcima smeta regionalizacija pravoslavni crkvi .Odnos Bugara i Srba je najbolji primer
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 22:27 |
|
|
dudu je napisao/la: Srbima DAI ne ide nikako u prilog, a stalno ga spominju, doduše vadeći samo ono što misle da im odgovara. po DAI-u ne samo da Duklja nije srpska, nego to nije ni Raška. oni su to rijesili sasvim jednostavno,prosto i skolski; srbi katolicke veroispovesti, srbi islamske veroispovesti i srbi pravoslavne veroispovesti koji ne veruju u nista
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
rastko
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 22:29 |
|
|
totem je napisao/la: Inace, da ispravim bbc-ja. Cetnici su male mace za daneta. Nigdje nisam vidio nekog pro-srpskog nastrojenog Hrvata(ako ima takvog uopce) da tvrdi kako su Hrvati i Srbi isti ili bratski narod, te da se trebaju ljubiti i grliti kada se vide. Ne zavaravajmo se, paralela je dobra, pogotovu za BiH uslove. Tamo su Hrvati kudikamo vise nagrajisali od obrezanih nego od Srba. Ima prodani kur... svuda ,pogotovo kad obrezani naj....znam ja jednog Hercegovca ,da povratis ,bleji kao smo svi jedan narod ,prica viceve o siptarima ali zato kad su Hrvati pobjedili u futbalu svjetli covek ko sunce
|
|
Vrh |
|
 |
rastko
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 22:33 |
|
|
pagan je napisao/la: dudu je napisao/la: Srbima DAI ne ide nikako u prilog, a stalno ga spominju, doduše vadeći samo ono što misle da im odgovara. po DAI-u ne samo da Duklja nije srpska, nego to nije ni Raška. oni su to rijesili sasvim jednostavno,prosto i skolski; srbi katolicke veroispovesti, srbi islamske veroispovesti i srbi pravoslavne veroispovesti koji ne veruju u nistaNisam puno obavesten sto se Srba katolika,cini mi se takvi izgubljeni ima u nekakvim prasumama po Albaniji ako je istina i dobro je da je Srbija cutala dok su ih Siptari komadali Srba islamista nemoze nikad biti ,to su Bosnjaci pa makar iz Frankfruta Za ovo trece se ponekad i cuje ali uglavnom je rec o ateistima
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|