|
|
Stranica: 11/11.
|
[ 255 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pagan
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 21:38 |
|
|
rastko je napisao/la: totem je napisao/la: Inace, da ispravim bbc-ja. Cetnici su male mace za daneta. Nigdje nisam vidio nekog pro-srpskog nastrojenog Hrvata(ako ima takvog uopce) da tvrdi kako su Hrvati i Srbi isti ili bratski narod, te da se trebaju ljubiti i grliti kada se vide. Ne zavaravajmo se, paralela je dobra, pogotovu za BiH uslove. Tamo su Hrvati kudikamo vise nagrajisali od obrezanih nego od Srba. Ima prodani kur... svuda ,pogotovo kad obrezani naj....znam ja jednog Hercegovca ,da povratis ,bleji kao smo svi jedan narod ,prica viceve o siptarima ali zato kad su Hrvati pobjedili u futbalu svjetli covek ko sunce od hercegovca da cujes kako smo svi jedan narod.......tesko
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
rastko
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 21:40 |
|
|
pagan je napisao/la: rastko je napisao/la: Ima prodani kur... svuda ,pogotovo kad obrezani naj....znam ja jednog Hercegovca ,da povratis ,bleji kao smo svi jedan narod ,prica viceve o siptarima ali zato kad su Hrvati pobjedili u futbalu svjetli covek ko sunce od hercegovca da cujes kako smo svi jedan narod.......tesko Ni ja nisam mogo verovat kad sam cuo,moro sam se ispovracat valjda coveku muslimani nesto zgresili,kazem takvi kur... ima svuda
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 21:51 |
|
|
i taj je u srbiji?
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
rastko
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 22:01 |
|
|
pagan je napisao/la: i taj je u srbiji? Gastarbajter ,poprilicno imucan ,upozno sam ga dok sam bio u Becu To su tipicna lajanja takvih kur... kad je sa Srbima onda je brat a da ti Hrvati dodu u komsiluk prvi bi ti on kao "brat"prik..prvo sina a potom cerku
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: TURČIN ILI BOŠNJAK: Reis slavi osvajača vlastite zemlje ! Postano: 02 lip 2013, 22:07 |
|
|
kako vitar puse.....
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|