|
|
Stranica: 17/136.
|
[ 3391 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 20 pro 2011, 00:23 |
|
|
KOLIKO je ljudi poginulo u hrv-mus sukobu
po stranama civilima/vojnicima zupanijama opcinama
postoje li kakve precizne statistike
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 20 pro 2011, 00:40 |
|
|
ante1911 To se napravilo u Ahmićima, masakr 120 Bošnjačkih civila koji su počinili tutini kriminalci, i odmah sotonizacija hrvata u srednjoj bosni, pred očima cijeloga svijeta.
Vecu glupost odavno nisam procitao...nisi ti bio ni blizu ovih dogadaja! Ali eto...nesto se pisati mora.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 21 pro 2011, 14:30 |
|
|
zomby je napisao/la: ante1911 To se napravilo u Ahmićima, masakr 120 Bošnjačkih civila koji su počinili tutini kriminalci, i odmah sotonizacija hrvata u srednjoj bosni, pred očima cijeloga svijeta.
Vecu glupost odavno nisam procitao...nisi ti bio ni blizu ovih dogadaja! Ali eto...nesto se pisati mora. DAvor Domazet Loso tvrdi da je to maslo britanskih tajnih sluzbi a covjek nije neka budala
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
sioux111
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 21 pro 2011, 20:10 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2009, 22:16 Postovi: 1155 Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
|
Ibar je napisao/la: zomby je napisao/la: ante1911 To se napravilo u Ahmićima, masakr 120 Bošnjačkih civila koji su počinili tutini kriminalci, i odmah sotonizacija hrvata u srednjoj bosni, pred očima cijeloga svijeta.
Vecu glupost odavno nisam procitao...nisi ti bio ni blizu ovih dogadaja! Ali eto...nesto se pisati mora. DAvor Domazet Loso tvrdi da je to maslo britanskih tajnih sluzbi a covjek nije neka budala Tvrdit i dokazat nije isto... nitko sretniji od mene i ovih naših budala iz LD ako to dokaže... a vjeruj mi uloga svih mogučih obavještajnih službi je manje više preuveličana svugdje...jedan dio autora to radi iz razloga što ne pozna sustav, rad i mogućnosti obavještajno-sigurnosni službi a drugi dio kao naš Lošo iz razloga što je opsjednut sustavom tih službi pa zanemariva sve druge moguče uzroke svega što se događa.... (nešto kao presubjektivno gledan je koje se pretvori u iracionalnost) a ja ču u sve povjerovat što mi se argumentima dokaže.... bolan nisu obavještajne službe duh sveti pa da stvari rade i prave bez materijalanog dokaza.... Zato i nek je i od Loše, kojeg cijenim, previše je, ako nema dokaza.. A eto uživaj ti u toj i takvoj literaturi koja se bavi teorijama zavjere .. nije loše za zabavu ovako iz dosade zimi.. pogotovo ako su zime u tebe kao u nas u srednjoj bosni... pa ti je najbolja varijanta naložit kamin dobro i knjigu u ruke.. Puno pozzz
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 22 pro 2011, 01:16 |
|
|
Ibar je napisao/la: zomby je napisao/la: ante1911 To se napravilo u Ahmićima, masakr 120 Bošnjačkih civila koji su počinili tutini kriminalci, i odmah sotonizacija hrvata u srednjoj bosni, pred očima cijeloga svijeta.
Vecu glupost odavno nisam procitao...nisi ti bio ni blizu ovih dogadaja! Ali eto...nesto se pisati mora. DAvor Domazet Loso tvrdi da je to maslo britanskih tajnih sluzbi a covjek nije neka budala Gos.Loso moze pricati,analizirati,...i mozda i jeste u pravu s obzirom da britanski kontigent nije trebao UOPCE PRVOBITNO BITI SMJESTEN S SREDINJOJ BOSNI, i o tome bi se i dalo pricati,to ne osporavam! Obavjestajni poodaci su dobijani pored ostalog sa svih strana,koje su to sada relevantne? Znam na koji su nacin prikupljani,ko ,kako,kome,... Ja sam se osvrnuo na Tutice,koji su jedino ZASRALI sto se zasrati dalo u Sredisnjoj Bosni, povrh svega je nastradao jedan pripadnik HVO-a njihovom zaslugom, nakon cega su MORALI ZURNO da se vrate od kuda su dosli! A Ahmice, tamo niti prismrdili nisu,koliko je meni poznato, e sada ako IKO IMA IAKAVA DOKAZ da to nije tako,ljubazno ga molim da ga kaze. MOze i rekla-kazala, i to uvazavam,....apsolutno sve. Navedeni dio citata se odnosi na konkretnu recenicu,a ne na obavjestajne podatke,tada VOS-a ili SIS-a,a vjeruj mi i ABiH, koji su bili poznati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 22 pro 2011, 01:50 |
|
|
Obavezno stivo; ”Vježbe u laboratoriju Balkan” http://www.scribd.com/doc/44828683/Laboratorij-Balkan“Haaška formula” nisam na brzinu nasao link, Nedavno je završila svoj prvi film Treći pohod u kojemu obrađuje temu dolaska mudžahedina u BiH i ulogu britanskih snaga u događanjima u Središnjoj Bosni. Treći pohod - sinopsis Autorica: Višnja Starešina Producent: InterfilmTrajanje: 53 minAko netkio ima ivaj film, neka stavi ili postavi link BIO BIH ZAHVALAN!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Obilić
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 22 pro 2011, 13:45 |
|
Pridružen/a: 18 pro 2011, 04:48 Postovi: 13 Lokacija: С р б и ј а
|
dobro ste potprašili zelene , a ni mi nismo stajali skrštenih ruku zeleni , uh baš su napast ![thumbup1 :thumbup1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup1.gif)
_________________ Srbija je večna,dok su joj deca verna!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pucanj u noci
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 30 pro 2011, 22:46 |
|
|
MI cemo sve ijedan izginuti ali dati svoje nedamo....nego nekaa ih ceric skoluje treba nama radne snage neobrazovane da malo irgetuje.... Ahmici selo moje malo......
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
osa
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 31 pro 2011, 00:28 |
|
|
Vecu glupost odavno nisam procitao...nisi ti bio ni blizu ovih dogadaja! Ali eto...nesto se pisati mora. DAvor Domazet Loso tvrdi da je to maslo britanskih tajnih sluzbi a covjek nije neka budala bio sam na prezentaciji lošine knjige s kolegom iz srednje bosne(guča gora), koji je kod nas u postrojbu došao 1994., slatko se nasmijao na tu lošinu konstrukciju, posprdno, a do tada je lošu smatrao ozbiljnim čovjekom....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zomby
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 02 sij 2012, 17:56 |
|
|
osa je napisao/la: Ibar je napisao/la: DAvor Domazet Loso
tvrdi da je to maslo britanskih tajnih sluzbi
a covjek nije neka budala
bio sam na prezentaciji lošine knjige s kolegom iz srednje bosne(guča gora), koji je kod nas u postrojbu došao 1994., slatko se nasmijao na tu lošinu konstrukciju, posprdno, a do tada je lošu smatrao ozbiljnim čovjekom.... Ovo je stvarno smjesno na prvu i kada se gleda cinjenicno stanje na terenu, glede Tute i tuticevaca! Ali ipak im malo i istine u onom djelu kada Loso govori o SMRADOVIMA SVJEDSKIM britancima, zasto su odustali od prvobitnog smjestaja, koji je dogovoren u Engleskoj prije polaska kntigenta, i onoga sto se desilo na terenu,kada su odlucili da im baza bude u Vitezu,kada je tada u tom djelu BiH bilo mirno!? Toliko su bili bahati da su JAVNO pomagali ABiH,ovo javno je u punom smislu rjeci,cak se nisu ni krili prilikom dostave naoruzanja,municije,ljekova i hrane,...!? Ovo je doista zanimljivo sto je biljezeno tjedno minimalno jednom, a znalo se desavati i vise puta dnevno!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croat
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 14:36 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
totem
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 14:51 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Jel moze netko poslije ovoga jos biti cvijecar?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
TРОМЕЂА
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 16:37 |
|
|
Vi Hrvati u tzv. bih ste majkemi glup narod umjesto da ste u ratu zacrtali svoje ciljeve kaomi u bih i donekle u hrvatskoj viste toalno srljali ko muve bez glave U mesto da ste sami gradili HRHB I da ste se borili zateritorije na kojima vas je dosta bilo npr.bugojno,travnik,konjic,jablanoca,jajcei te delove oko hercegovine i ocistili ih od bosnji naselilii hrvarima iz tuzle,posavine,zenice mogli ste imati najbolji entitet sa 600000 stanovnika i najpravilnijeg oblika.A ne uzdali se u dusmana Tudjmana te pobratimili se sa ****** pa kao ratovali za srednju bosnu u kojoj niste imali nikakve sanse pa na kraju ratovali za stvari u kojima niste nikakav interes to jest agresija na bos. Krajinu .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mario_cro
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 16:39 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
TРОМЕЂА je napisao/la: Vi Hrvati u tzv. bih ste majkemi glup narod umjesto da ste u ratu zacrtali svoje ciljeve kaomi u bih i donekle u hrvatskoj viste toalno srljali ko muve bez glave U mesto da ste sami gradili HRHB I da ste se borili zateritorije na kojima vas je dosta bilo npr.bugojno,travnik,konjic,jablanoca,jajcei te delove oko hercegovine i ocistili ih od bosnji naselilii hrvarima iz tuzle,posavine,zenice mogli ste imati najbolji entitet sa 600000 stanovnika i najpravilnijeg oblika.A ne uzdali se u dusmana Tudjmana te pobratimili se sa ****** pa kao ratovali za srednju bosnu u kojoj niste imali nikakve sanse pa na kraju ratovali za stvari u kojima niste nikakav interes to jest agresija na bos. Krajinu . Glava me zabolila. Stvari su puno kompliciranije a ne tako jednostavne kao što misliš.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 18:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25919 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
TРОМЕЂА je napisao/la: Vi Hrvati u tzv. bih ste majkemi glup narod umjesto da ste u ratu zacrtali svoje ciljeve kaomi u bih i donekle u hrvatskoj viste toalno srljali ko muve bez glave Tu ste bili vrlo pametni, kako ste zacrtali tako vam je i bilo. Citat: U mesto da ste sami gradili HRHB I da ste se borili zateritorije na kojima vas je dosta bilo npr.bugojno,travnik,konjic,jablanoca,jajcei te delove oko hercegovine i ocistili ih od bosnji naselilii hrvarima iz tuzle,posavine,zenice mogli ste imati najbolji entitet sa 600000 stanovnika i najpravilnijeg oblika.A ne uzdali se u dusmana Tudjmana te pobratimili se sa ****** pa kao ratovali za srednju bosnu u kojoj niste imali nikakve sanse pa na kraju ratovali za stvari u kojima niste nikakav interes to jest agresija na bos. Krajinu . Prvo kritiziraš jer se kao nismo borili za Središnju Bosnu pa onda kritiziraš što smo se borili za nju??! Nimalo te ne kužim.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
TРОМЕЂА
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 19:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: TРОМЕЂА je napisao/la: Vi Hrvati u tzv. bih ste majkemi glup narod umjesto da ste u ratu zacrtali svoje ciljeve kaomi u bih i donekle u hrvatskoj viste toalno srljali ko muve bez glave Tu ste bili vrlo pametni, kako ste zacrtali tako vam je i bilo. Mi smo se bar junacki ponosito i dostojanstveno držali 4 godine pred neuporedivo vecom i jacom silom i sve do kraja dok nismo bili izdani a ne ko vi jedan dan ratujete sa bosnjama drugi dan sklapate bratstva sa njima treci dan trgijjete sa nama oko teritorija. ZBOG KRAJINE I SPALJENIH SELA NEKOME ĆE RUPA POSRED ČELA..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 19:52 |
|
|
TРОМЕЂА je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Tu ste bili vrlo pametni, kako ste zacrtali tako vam je i bilo. Mi smo se bar junacki ponosito i dostojanstveno držali 4 godine pred neuporedivo vecom i jacom silom i sve do kraja dok nismo bili izdani a ne ko vi jedan dan ratujete sa bosnjama drugi dan sklapate bratstva sa njima treci dan trgijjete sa nama oko teritorija. ZBOG KRAJINE I SPALJENIH SELA NEKOME ĆE RUPA POSRED ČELA.. eto a imo si šanse poživit na forumu, ali sad ti nema spasa ![ban :ban](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/ban.gif)
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mario_cro
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 19:56 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Nemogu vjerovat,čemu takva gluma?
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 19:59 |
|
|
Kako bi bilo odlično da su Srbi u federaciji sa muslimanima, a Hrvati imaju svoju republiku!;)
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
TРОМЕЂА
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 20:03 |
|
|
A sta neverujete da sam srbin
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 21:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25919 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
TРОМЕЂА je napisao/la: ZBOG KRAJINE I SPALJENIH SELA NEKOME ĆE RUPA POSRED ČELA.. Vidim nekima je već poveća rupa i u gloovi. A šta veliš na ponositi hrvatski stijeg koji su postavili hrabri hrvatski branitelji na tvrđavi iznad hrvatskog kraljevskog grada Knina, 1995 kada je taj grad oslobođen?? ![Zastava Hrvata :zastava_Hrvata](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/zastavahrvata.gif)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
TРОМЕЂА
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 11 sij 2012, 23:37 |
|
|
Nemoze Knin nikako da bude oslobodjen jedino ako vi to smatrate oslobodjenjem kad ga oslobodis od naroda koji ga je osnovao koji je ugradijo sebe u temelje Knina i koji je tu ziveo od pantivjeka skoro 600 godina i bijo jedino njegovo stanovnistvo.PREMA POPISU 91 CELA OPCINA SRBI 39 000 HRVATI 2 000 OSTALI 1 000. U gradu je zivelo oko 14 hiljada. A od tog ponosa nece ostati nista jer je tada knin definitivno unisten jer su sela opustosena i popaljena a po selima je zivelo 70 posto stanovnistva i po selima su jedino ziveli srbi. Knin 2011 Grad 13 000 SELA OKO 4 OOO (PROSECNA STAROST 70 GOD) Danasnji stanovnici kako ih mi nazivamo bosncima su mahom doseljeni iz srednje bosne i posavine kojima je drzava dala stanove i kuce samo da tu zive i obecala im kule i gradove a od toga nije nista ispunila.No ti hrvati odlaze u split zagreb sibenik neki su se vratili a sad ih dosta trazi papire za evropu.Tako da se moze ocekivati da taj ponositi grad postane pustahija jer ti doseljenici nemaju nukakvuljubav prema kninu niti znaju da zive na kamenu i to im je bila prolazna varijanta. A mi pravi knjinjani danas smo rasuti na sve strane svjeta daleko od rodne grude koju smo vekovima opevavali i branili i kojom cemo patiti do groba.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DaNi
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 12 sij 2012, 09:58 |
|
|
Dogodine u Kninu ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Vidim kako patis za Kninom, vec si presao u Ekavce i Breovce, ajme izvorni Kninski dijalekt. A za Knin se ti ne sekiraj, pati, cekaj grob, Knin ce biti Oke. Pusa!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neo
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 13 sij 2012, 23:04 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
TРОМЕЂА je napisao/la: Nemoze Knin nikako da bude oslobodjen jedino ako vi to smatrate oslobodjenjem kad ga oslobodis od naroda koji ga je osnovao koji je ugradijo sebe u temelje Knina i koji je tu ziveo od pantivjeka skoro 600 godina i bijo jedino njegovo stanovnistvo.PREMA POPISU 91 CELA OPCINA SRBI 39 000 HRVATI 2 000 OSTALI 1 000. U gradu je zivelo oko 14 hiljada. A od tog ponosa nece ostati nista jer je tada knin definitivno unisten jer su sela opustosena i popaljena a po selima je zivelo 70 posto stanovnistva i po selima su jedino ziveli srbi. Knin 2011 Grad 13 000 SELA OKO 4 OOO (PROSECNA STAROST 70 GOD) Danasnji stanovnici kako ih mi nazivamo bosncima su mahom doseljeni iz srednje bosne i posavine kojima je drzava dala stanove i kuce samo da tu zive i obecala im kule i gradove a od toga nije nista ispunila.No ti hrvati odlaze u split zagreb sibenik neki su se vratili a sad ih dosta trazi papire za evropu.Tako da se moze ocekivati da taj ponositi grad postane pustahija jer ti doseljenici nemaju nukakvuljubav prema kninu niti znaju da zive na kamenu i to im je bila prolazna varijanta. A mi pravi knjinjani danas smo rasuti na sve strane svjeta daleko od rodne grude koju smo vekovima opevavali i branili i kojom cemo patiti do groba. sjedi dole 1 uzmi malo bukvar prouci povijest i onda se javi na ispravak
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
TРОМЕЂА
|
Naslov: Re: HRVATSKO-MUSLIMANSKI SUKOB Postano: 14 sij 2012, 18:05 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ateist i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|