|
|
Stranica: 1/7.
|
[ 156 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
terminatorx1
|
Naslov: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 10:25 |
|
|
Ako smo pravi vjernici i ako vjerujemo u Boga i ako je Bog jedan onda moramo prihvatiti činjenice. Zar ne?
1. U početku je bila Židovska vjera. Židovi su svoje svete knjige zvali Pisma a onda je došao Isus. Bog je poslao Isusa zato jer nije bio zadovoljan svojim izabranim narodom.
2. Isus je bio posljednji prorok ili poslednji poslanik u prvom stolječu. Isusa su razapeli i vjernici su prihvatili Isusa. Tada se mislilo da će se kršćanstvo prošititi po cijelom svijetu. Ali u 6 stolječu se pokazalo danešto nije u redu.
3. Onda je Bog poslao Muhameda. Tako da je danas Muhamed posljednji Božji poslanik. Vjernici bi moraliu poštivati Božju volju. Jer i u Kuranu piše sve o Isusu. Ali očigledno je i to je vrijeme pokazalo da Bog u 6 stolječu nije bio zadovoljan pa je poslao Muhameda.
Iz ovih kratkih izlaganja morali bismo zaključiti da je Bog u početku stvorio svoj izabrani narod. Izabrani su Boga razočarali i poslao je Isusa. Kad je Isus ubijen Bog je vidio da mora pokušati spasiti ljude posljednji put i poslao nam je Muhameda.
Pitanje hoćemo li prihvatiti božju volju i prihvatiti Islam???
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 10:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Većina normalnih ljudi će prije prihvatiti (ako su prisiljeni birati) Sotonu i antikrista nego Alaha i njegovog poslanika Muhameda. A sada nastavite sa glupostima na religiji.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
terminatorx1
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 10:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Većina normalnih ljudi će prije prihvatiti (ako su prisiljeni birati) Sotonu i antikrista nego Alaha i njegovog poslanika Muhameda. A sada nastavite sa glupostima na religiji. Nisam ja ni tražio nečije mišljenje nego dokaze. A iz mojeg izlaganja se vidi ono što se dade vidsjeti. Viste se očigledno uplašili dati jedini logičan odgovor. Zaključili ste upravo ono ste morali zaključiti i umjesto da staloženo i racionalno odgovorite dozvolili ste sebi da vas obuzme slijepi nacionalizam. To se vidi po vašem spominjanju Sotone i Antikrista. Veoma mi je žao ako nekoga obuzimaju takve misli ali logika povjesnog razvoja i nastanka ovih triju svjetskih monoteističkih religija (Judaizma, Kršćanstva i Islama) postavlja ovakvo pitanje i ja tu nisam ništa kriv. Dakle da ponovim temeljne činjenice i pitanja: Da li je Bog jedan? Postoje li tri religije? Ako postoje tri religije onda govorimo o tome da je Bog izabrao svoj izabrani narod, poslao Isusa, ali Isus je kao što znamo, a to piše u bibliji Izdan, mučen i razapet. Bog je morao intervenirati i treći put. Ovog puta je poslao Muhameda. Uputno bi bilo da vjernici prouče što u Kuranu piše o Isusu pa će lako doći do pravog zaključka. Muhamed je od Boga dobio sve bitne informacije i znao je da poslednji poslanik kojega bog šalje za spas vjernika.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 10:47 |
|
|
Ministar u gradskom parku  
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 11:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
terminatorx1 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Većina normalnih ljudi će prije prihvatiti (ako su prisiljeni birati) Sotonu i antikrista nego Alaha i njegovog poslanika Muhameda. A sada nastavite sa glupostima na religiji. Nisam ja ni tražio nečije mišljenje nego dokaze. A iz mojeg izlaganja se vidi ono što se dade vidsjeti. Viste se očigledno uplašili dati jedini logičan odgovor. Zaključili ste upravo ono ste morali zaključiti i umjesto da staloženo i racionalno odgovorite dozvolili ste sebi da vas obuzme slijepi nacionalizam. To se vidi po vašem spominjanju Sotone i Antikrista. Veoma mi je žao ako nekoga obuzimaju takve misli ali logika povjesnog razvoja i nastanka ovih triju svjetskih monoteističkih religija (Judaizma, Kršćanstva i Islama) postavlja ovakvo pitanje i ja tu nisam ništa kriv. Dakle da ponovim temeljne činjenice i pitanja: Da li je Bog jedan? Postoje li tri religije? Ako postoje tri religije onda govorimo o tome da je Bog izabrao svoj izabrani narod, poslao Isusa, ali Isus je kao što znamo, a to piše u bibliji Izdan, mučen i razapet. Bog je morao intervenirati i treći put. Ovog puta je poslao Muhameda. Uputno bi bilo da vjernici prouče što u Kuranu piše o Isusu pa će lako doći do pravog zaključka. Muhamed je od Boga dobio sve bitne informacije i znao je da poslednji poslanik kojega bog šalje za spas vjernika. Sotona i Alah su izmišljene osobe, a sve to ima neki korijen u dualizmu koji se provlači kroz ovaj ili onaj oblik tisućama godina prije A.D.. Za Sotonu konkretno ne vidim nikakvih dokaza da je loš čovjek, čini se kao pravi narodni čovjek, trol, zajebant, šaljivdžija (Isus vs Sotona u pustinji). Muhamed je povijesna osoba koja je počinila takva zlodjela, da bi se eventualno suđenje u Haagu oteglo nekoliko desetljeća, a u usporedbi sa Muhamedom, neki tamo Mladić ili Karadžić nisu ni deseta liga. Dakle, visoko moralna osoba, humanist će odabrati Sotonu, jer je riječ o proizvodu mašte, koji nije i ne može povrijediti živo biće, za razliku od Muhameda. Što se tiče kronološkog reda štancanja ovog ili onog vjerskog teksta - ako je kriterij da je najnoviji tekst ujedno i najispravniji - pridruži se nekom new-age kultu, a ako baš mora biti organizirana ili "priznata" religija, preporučam ti Mormone jer imaju najnovijeg, pa samim time i najsuperiornijeg poslanika (po tvojoj logici) - Josepha Smitha. Dodatni bonus je što mislim nije nikoga ubio, a sličan je Muhamedu jer je prakticirao poligamiju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Sandalj
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 11:27 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1877 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Ministry of Sound je napisao/la: Većina normalnih ljudi će prije prihvatiti (ako su prisiljeni birati) Sotonu i antikrista nego Alaha i njegovog poslanika Muhameda. A sada nastavite sa glupostima na religiji. Uvijek sam sumnjao da sam nadnormalan, evo sada dobih i potvrdu. 
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 12:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84033 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
hinterland produžit ću ti ban na mjesec dana
Zar nema nekih knjiga u toj gradskoj knjižnici?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 12:31 |
|
|
terminatorx1 je napisao/la: Ako smo pravi vjernici i ako vjerujemo u Boga i ako je Bog jedan onda moramo prihvatiti činjenice. Zar ne?
1. U početku je bila Židovska vjera. Židovi su svoje svete knjige zvali Pisma a onda je došao Isus. Bog je poslao Isusa zato jer nije bio zadovoljan svojim izabranim narodom.
2. Isus je bio posljednji prorok ili poslednji poslanik u prvom stolječu. Isusa su razapeli i vjernici su prihvatili Isusa. Tada se mislilo da će se kršćanstvo prošititi po cijelom svijetu. Ali u 6 stolječu se pokazalo danešto nije u redu.
3. Onda je Bog poslao Muhameda. Tako da je danas Muhamed posljednji Božji poslanik. Vjernici bi moraliu poštivati Božju volju. Jer i u Kuranu piše sve o Isusu. Ali očigledno je i to je vrijeme pokazalo da Bog u 6 stolječu nije bio zadovoljan pa je poslao Muhameda.
Iz ovih kratkih izlaganja morali bismo zaključiti da je Bog u početku stvorio svoj izabrani narod. Izabrani su Boga razočarali i poslao je Isusa. Kad je Isus ubijen Bog je vidio da mora pokušati spasiti ljude posljednji put i poslao nam je Muhameda.
Pitanje hoćemo li prihvatiti božju volju i prihvatiti Islam??? Bog-Isus je došao iz sasvim drugih razloga,koji nemaju veze sa podebljanim,a imaju veze sa padom u grijeh itd.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 12:45 |
|
|
Ovo je samo jedan glupavi pokušaj utrpavanja islamske ideologije da je Muhamed zadnji prorok jedinoga boga i da posle njega ih više neće biti , pa nam začetnik teme daje šatro logičan niz dešavanja ne bi li utemeljio svoju priču kao istinitu i logičnu. Ovakva postavka stvari kao što je koncipiran islam nije ništa do fašistička ideologija(uostalom kao i ove druge dve religije) i da se ja pitam islam bi trebalo zabraniti jer ako se čita Kuran i njegovi zakoni onda se može primetiti da nema suštinske razlike izemđu islama i hilterovih i Staljinovih zakona , sve će čista tiranija i fašizam koja počiva na dogmatici. Poganost islama se još ogleda u tome što njeni vernici još od samog postanka šatro govore o toleranciji spram hrišćanstva , pa danas možemo čuti na sva zvona od strane kojekkvih talibana tu pokvarenu i podlu bajku , a niko ne vidi da je to upravo smišljeno da se da do znanja da će svi sigurno jednom "shvatiti" da je Muhamed zadnji prorok a islam zadnje religija u jednog boga. Ali možda se pojavi i četvrti prorok jednog boga , ovde na forumu ima više kandidata za tu časnu funckiju ministra bez portfelja nebeskih prilika. Markane ja znam da si ti skroman i da si hrišćanin , ali aj bar preuzmi mandat proroka bar na određeno vreme jer od ovih islamsita se ne može živeti. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:04 |
|
|
To što pišeš je čisti imbecilizam. Nije da sam ljubitelj šerijata (ne dao Bog), ali njegove su odredbe daleko od nacizma i fašizma. Ti zakoni su rezultat svojega vremena, normalno da danas više nisu prikladni, ali su u svoje vrijeme osiguravali kakav-takav opstanak društva.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:06 |
|
|
Čuj ovog Pereca, nije više samo simpatizer Broza, sad bi nam i Sharia Law uvodio Treba vama Zegejcima poslati milijun Arapa i Turaka, pa uživajte s njima na trgu Broza
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84033 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
O Muhamedu se može imati politička korektnost jednaka kao prema Karadžiću. Karadžić bar nije bio pedofil, a bio je i pismen.
Pedofilske sklonosti, nepismen, ratni zločinac. Sve troje dokumentirano u Kuranu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:09 |
|
|
volvoks je napisao/la: Čuj ovog Pereca, nije više samo simpatizer Broza, sad bi nam i Sharia Law uvodio Treba vama Zegejcima poslati milijun Arapa i Turaka, pa uživajte s njima na trgu Broza Scheriatisches Gesetz, kako bi se reklo u Zalcburgu. 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:11 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: To što pišeš je čisti imbecilizam. Nije da sam ljubitelj šerijata (ne dao Bog), ali njegove su odredbe daleko od nacizma i fašizma. Ti zakoni su rezultat svojega vremena, normalno da danas više nisu prikladni, ali su u svoje vrijeme osiguravali kakav-takav opstanak društva. Pa na to sam i mislio pobogu čoveče!! Ako neko fura vrednosti i zakone od pre 1500 godina šta je to nego fašizam?! Kakav opstanak društva?! , daj nemoj molim te da ideš na vodu religijašima i fanaticima koji furaju priče "Da nije nas i naše vere sve bi otišlo u p.m , ali sva sreća pa smo se pojavili". Tako da po tebi ako nije bilo islama tada ,onda bi svi Arapi i okolni narodi se poubijali međusobno,vršili kolektivne inceste,svi na gomilu bi jebeli pse i mačke i naravno prejedali se krmetine do zadnjeg uzdaha,......i na kraju sva kultura i sav život bi nestao da se nije eto pojavila neka religija.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: O Muhamedu se može imati politička korektnost jednaka kao prema Karadžiću. Karadžić bar nije bio pedofil, a bio je i pismen. Ako govorimo o pravilima koje je propisao, to nije ništa novo ni posebno (dobro ili loše). Preuzeo je dio običajnih arapskih zakona (npr. poligamiju) i židovske zakone iz Starog zavjeta (npr. zabrana svinjetine). Opet ni ti zakoni nisu nešto različito od onih po kojima su živjela druga društva na tom stupnju razvoja.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:16 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: O Muhamedu se može imati politička korektnost jednaka kao prema Karadžiću. Karadžić bar nije bio pedofil, a bio je i pismen. Ako govorimo o pravilima koje je propisao, to nije ništa novo ni posebno (dobro ili loše). Preuzeo je dio običajnih arapskih zakona (npr. poligamiju) i židovske zakone iz Starog zavjeta (npr. zabrana svinjetine). Opet ni ti zakoni nisu nešto različito od onih po kojima su živjela druga društva na tom stupnju razvoja. Sad si prešao na drugu priči pa kažeš "Nije ni dobro ni loše" , a meni si rekao da je islam obezbedio "opstanak društva". Uh! 
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:18 |
|
|
joe enter je napisao/la: Pa na to sam i mislio pobogu čoveče!! Ako neko fura vrednosti i zakone od pre 1500 godina šta je to nego fašizam?! Kakav opstanak društva?! , daj nemoj molim te da ideš na vodu religijašima i fanaticima koji furaju priče "Da nije nas i naše vere sve bi otišlo u p.m , ali sva sreća pa smo se pojavili". Tako da po tebi ako nije bilo islama tada ,onda bi svi Arapi i okolni narodi se poubijali međusobno,vršili kolektivne inceste,svi na gomilu bi jebeli pse i mačke i naravno prejedali se krmetine do zadnjeg uzdaha,......i na kraju sva kultura i sav život bi nestao da se nije eto pojavila neka religija. Rekao bih anakronizam, a ne fašizam. Oko toga je li religija izvor morala ili je on pstojao prije religije (što i ja u načelu mislim) bi se dalo raspravljati, ali bitno je da ona nije išla protiv morala i djelovala destruktivno na društvo. Možemo mi raspravljati je li prikladno ubojici, silovatelju ili lopovu odrezati glavu, kitu ili ruku, ali osnovna ideja dasu ubojstvo, silovanje i krađa loši i da ih treba kažnjavati, stoje.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:18 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: O Muhamedu se može imati politička korektnost jednaka kao prema Karadžiću. Karadžić bar nije bio pedofil, a bio je i pismen. Ako govorimo o pravilima koje je pro pisao, to nije ništa novo ni posebno (dobro ili loše). Preuzeo je dio običajnih arapskih zakona (npr. poligamiju) i židovske zakone iz Starog zavjeta (npr. zabrana svinjetine). Opet ni ti zakoni nisu nešto različito od onih po kojima su živjela druga društva na tom stupnju razvoja. Pisao?
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:19 |
|
|
Pa ja nisam Musliman i ne vjerujem da ih je pisao netko drugi nego on sam.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:49 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: joe enter je napisao/la: Pa na to sam i mislio pobogu čoveče!! Ako neko fura vrednosti i zakone od pre 1500 godina šta je to nego fašizam?! Kakav opstanak društva?! , daj nemoj molim te da ideš na vodu religijašima i fanaticima koji furaju priče "Da nije nas i naše vere sve bi otišlo u p.m , ali sva sreća pa smo se pojavili". Tako da po tebi ako nije bilo islama tada ,onda bi svi Arapi i okolni narodi se poubijali međusobno,vršili kolektivne inceste,svi na gomilu bi jebeli pse i mačke i naravno prejedali se krmetine do zadnjeg uzdaha,......i na kraju sva kultura i sav život bi nestao da se nije eto pojavila neka religija. Rekao bih anakronizam, a ne fašizam. Oko toga je li religija izvor morala ili je on pstojao prije religije (što i ja u načelu mislim) bi se dalo raspravljati, ali bitno je da ona nije išla protiv morala i djelovala destruktivno na društvo. Možemo mi raspravljati je li prikladno ubojici, silovatelju ili lopovu odrezati glavu, kitu ili ruku, ali osnovna ideja dasu ubojstvo, silovanje i krađa loši i da ih treba kažnjavati, stoje. Čuj anahronizam?! , čuj dalo bi se raspravljati je bilo morala ili ne pre religije?! Pa ne govorimo o veterini ili hortikulturi sa početka 20.veka koja jeste anahrona ako se danas primenjuje , ali islam svesti kao nešto anahrono a imati saznanje da je on osnova zakona i morala milionima ljudi koji još hoće da ga postavi danas na isti način kao pre 1500 godina je apsolutno neprihvatljiva priča. I pre Hitlera se sudilo ubicama,silovateljima,... , a kad je došao Hilter on je pobio sve pedere,Jevreje,Rome,.... , ali je takođe osudio i pobio ubice,lopove,silovatelje,....
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 13:56 |
|
|
Šerijat je izrazito anakron samo u pogledu seksualnih sloboda, a zbog stavljati Islam u ravan s nacizmom nije u redu... S time da Šerijat omogućava jednostavniju rastavu od kanonskog prava bilo katoličke bilo pravoslavne crkve...
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 14:15 |
|
|
volvoks je napisao/la: Šerijat je izrazito anakron samo u pogledu seksualnih sloboda, a zbog stavljati Islam u ravan s nacizmom nije u redu... S time da Šerijat omogućava jednostavniju rastavu od kanonskog prava bilo katoličke bilo pravoslavne crkve... Sve što oduzima ljudske slobode i ljudska prava a bazirano je na dogmatici neke ideologije ili boga je fašizam. Ja zaista ako nešto mrzim to je kad počne priča da je jedna fašistička ideologja malo ipak bolja od druge fašisttičke ideologije , pa samim time ta što je "manje" fašistička dobija društvenu prođu i licencu. E tako se vrši fašizacija društva , krene se sa relativiziranjem ljudskih prava tako što se tzv.manji fašizam opravdava kuđenjem tzv.većeg fašizma , a poenta ostaje ista da su svi drugi i drugačiji spremni za odstrel. Ali kad dođu na vlast ti "manji fašisti" postaju jedini i kako to fašstička ideologija nalaže oni će svoju vlast braniti do zadnje kapi krvi naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 14:20 |
|
|
Zna se što je fašizam, nije to unicerzalna riječ koju možeš upotrijebiti za doslovno svaku pojavu, osim naravno ako nisi govornik bošnjačkog jezika  Dobro, Islam ograničava slobodu, ali to čini doslovno svaki državni zakon... Zašto ja ne smijem voziti dizelaša iz 1967., zašto moram vezati pojas, zašto moram plačati doprinose ako mislim da se sam mogu bolje pobrinuti za svoju budućnost?? Nema slobode, Joe, nema je...
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 14:34 |
|
|
volvoks je napisao/la: Zna se što je fašizam, nije to unicerzalna riječ koju možeš upotrijebiti za doslovno svaku pojavu, osim naravno ako nisi govornik bošnjačkog jezika  Dobro, Islam ograničava slobodu, ali to čini doslovno svaki državni zakon... Zašto ja ne smijem voziti dizelaša iz 1967., zašto moram vezati pojas, zašto moram plačati doprinose ako mislim da se sam mogu bolje pobrinuti za svoju budućnost?? Nema slobode, Joe, nema je... Isuse kak' si pametan. Pa pojas vežeš jer možeš poginuti , a dizelaša ne smeš voziti jer je star pa time može ugroziti druge u saobraćaju ali takođe u zatrovati izduvnim gasovima. Plaćaš doprinose jer može se desiti da jednog dana ostaneš bez para a da ti je kuća na klizištu i dete ti kuka zato što je gladno i hladmi mu. E onda će država u koju uplaćuješ biti dužna da ti pomogne jer si i ti uplaćivao doprinos. A da niko nije uplaćivao , onda si osuđen na miloti i nemilost nekih ljudi i njihove dobre volje , a ja verujem da sebe stavljanje na milost i nemolost belom svetu je najgore nešto , jer ti nemaš nikakve garancije a ljudski ponos apsolutno uništen. Elementarna pravda je još nedostižna za dugo vremena , ali moramo se truditi tj.to ti jedino preostaje.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ima li dokaza da moramo prihvatiti Islam? Postano: 27 vel 2013, 16:28 |
|
|
joe enter je napisao/la: Markane ja znam da si ti skroman i da si hrišćanin , ali aj bar preuzmi mandat proroka bar na određeno vreme jer od ovih islamsita se ne može živeti.  Nema težeg posla,biti prorok Prezren,odbačen,nigdje nije dobrodošao,pogledaj kako su završili većina....ljudi ne žele da slušaju takve,nego one koji će afirmirati njihovo dotadašnje ponašanje,opravdavati njihove postupke i prijestupe... Ministry of Sound je napisao/la: Sotona i Alah su izmišljene osobe...
Dakle, visoko moralna osoba, humanist će odabrati Sotonu, jer je riječ o proizvodu mašte, koji nije i ne može povrijediti živo biće, za razliku od Muhameda.
To ti je veoma lako provjeriti. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|