|
|
Stranica: 6/75.
|
[ 1871 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 18:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: A maloprije je ipak Perić posto od ˝antiMedjugorca˝ ˝proMedjugorac˝ sad te odjednom ne zanima.
Samo sam ti na tvrdnje jednog pojedinca Perića dao tvrdnje drugih pojedinaca. Samo po sebi nebitno, nešto kao test za tebe. Pa si ih odmah u starom komunsitičkom maniru pokušao diskreditirati. Pusti komunističke manire. Radi se o biskupu nadležnom za Međugorje njegovo mišljenje je itekako važno, shvati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 18:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60329 Lokacija: DAZP HQ
|
njegovo mišljenje više nije bitno jer je stvar davnih dana došla do Vatikana i papa će dati konačni sud.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 18:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ibar je napisao/la: BBC je napisao/la: Samo sam ti na tvrdnje jednog pojedinca Perića dao tvrdnje drugih pojedinaca. Samo po sebi nebitno, nešto kao test za tebe. Pa si ih odmah u starom komunsitičkom maniru pokušao diskreditirati.
Pusti komunističke manire. Radi se o biskupu nadležnom za Međugorje njegovo mišljenje je itekako važno, shvati. Ti znaš da ga je Vatikan isključio iz svega toga ? Ne znaš....znaš...ne znaš....nagađaš. Hajde odluči se.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 18:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: O čemu ti BBC? Ja papak? Da ne vjerujem u ukazanja u Medjugorju reko bih to. Perić ne vjeruje u to. Kako objasniti tvoje trpanje njega u diskusiju. Pa kako ga neću stavit u diskusiju čovjek je Mostarski biskup. Medjugorje se nalazi u toj biskupiji halo ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Koga će se pitat neke stvari i čije mišljenje saslušat ako ne njegovo. Nije sad tu bitno da je dotični Perić. Prije njega su bila dva druga čovjeka koja se oba nisu izjasnila afirmativno o Medjugorskim ukazanjima. On je nasljedio njih i čovjek posjeduje jedno znanje i upućenost u sam slučaj i kao biskup date biskupije sigurno je osoba koja i odgovara za zbivanja u Medjugorju i oko njega jer je to njegova biskupija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 18:52 |
|
|
Perić je dobio nogu ne zbog mišljenja o Međugorju, već zbog svoje divlje i agresivne retorike kad priča o Međugorju.
Ni Crkvi, ni Vatikanu ni vjernicima takvo nešto ne treba. Sam je sebi kriv, nema to veze sa mnom. Na spomen Međugorja je znao reagirati kao Šešelj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caruga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 18:52 |
|
|
Ibar je napisao/la: caruga je napisao/la: Nedavno biskup Perić izjavi mislim u Večernjaku... Ne radite od Međugorja Babilon,radite novi Jeruzalem.... dobro im je i rekao ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif) Jest im dobro rekao... Ali to znači da i on možda vjeruje...ali da ga smetaju stvari koje smetaju i inače svakog normalna čovjeka dole.... Da ih ne nabrajamo... Za to bi već drugu temu trebalo otvoriti...
[i]Istina je u tome da se Međugorje napada upravo radi prisustva onoga koji na cijelom planetu nit ore nit kopa...A svađa i rastače sve što se svaditi i rastočiti može...Narod je izgubio vjeru...I on to zna...I napada...
[/i]
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 18:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: Pusti komunističke manire. Radi se o biskupu nadležnom za Međugorje njegovo mišljenje je itekako važno, shvati.
Ti znaš da ga je Vatikan isključio iz svega toga ? Ne znaš....znaš...ne znaš....nagađaš. Hajde odluči se. Međugorje je i dalje dio Mostarske biskupije. Nije isključeno iz nje. Nit će bit. Ovdje sam mislio na biskupijsku jurisdikciju odnosno pastoral. Sam fenomen je izvan Perićeve jurisdikcije a i nikad nije bio skroz pod njegovom jurisdikcijom. Perić nije bio biskup 80-ih. No dobro hoću ti reć da je Perić bio jasan prije koju godinu sam čitao da se usprotivio korištenju i spominjanju ukazanja pod Misama i dao naputke kleru kako se ponašati. Tako da je jedno ovo o čem ti pričaš da je proučavanje fenomena otišlo u Rim a nešto sasvim drugo pastoralna skrb koju Perić ima za Medjugorje. Ako on ne želi da se javno spominju ukazanja i da se donosi time unaprijed neki sud on na to ima pravo. On je biskup.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 18:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60329 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: Perić je dobio nogu ne zbog mišljenja o Međugorju, već zbog svoje divlje i agresivne retorike kad priča o Međugorju.
Ni Crkvi, ni Vatikanu ni vjernicima takvo nešto ne treba. Sam je sebi kriv, nema to veze sa mnom. Na spomen Međugorja je znao reagirati kao Šešelj. zavidan je fratrima. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 18:56 |
|
|
Ibar, usrao si diskusiju sa tim Perićem.
Pitam te ponovo: Slažeš li se Perićem oko Međugorja ? Ne budi pizda i odgovori.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:00 |
|
|
caruga je napisao/la: Ibar je napisao/la: dobro im je i rekao ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif) Jest im dobro rekao... Ali to znači da i on možda vjeruje...ali da ga smetaju stvari koje smetaju i inače svakog normalna čovjeka dole.... Da ih ne nabrajamo... Za to bi već drugu temu trebalo otvoriti...
[i]Istina je u tome da se Međugorje napada upravo radi prisustva onoga koji na cijelom planetu nit ore nit kopa...A svađa i rastače sve što se svaditi i rastočiti može...Narod je izgubio vjeru...I on to zna...I napada...
[/i] Poanta cijele te priče sa biskupom je poslušnost. Ako je to Božje djelo svi ga mogu napadati Bog će se za svoje pobrinuti. Kao što se pobrinuo za Bernardicu il dječicu iz Fatime i nešto što je izgledalo kao nemoguće i kao bajka postalo je od Crkve priznata stvarnost. U Medjugorju vidim problem kod dijela klera i vidjelica koji su ignorirali istina Bog stroge ali opet biskupove želje, naredbe i naputke na koje on kao biskup ima potpuno pravo. Da li je u pravu.. vrijeme ce pokazati.. no to nije na vjernicima da odlucuju vec da poslusaju. Mozda se Bog bas sluzi sa biskupom iako je ovaj nekad prestrog. Nemozemo mi tu vidjeti cijelu sliku jer nam je nedostupna . Poslušnost biskupu nemoze biti krivi potez, vlastita samovolja itekako da..Preozbiljne su tu stvari u pitanju..Al opet princip je najbitniji.. moglo se raditi i o manjoj stvari..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar, usrao si diskusiju sa tim Perićem.
Pitam te ponovo: Slažeš li se Perićem oko Međugorja ? Ne budi pizda i odgovori. Slazem se da tu neke stvari neštimaju. I da su vidjelice u nekim stvarima krivo postupile. Ne slazem se da se Gospa nije ukazala. dakle ono sto sam odgovorio o Medjugorju opcenito. Vjerujem u ukazanja( ona prva) i same pocetke. Oko ovog kasnije sam skeptican. Neznam sta ti tu nije jasno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caruga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:02 |
|
|
Ibar je napisao/la: BBC je napisao/la: Ti znaš da ga je Vatikan isključio iz svega toga ? Ne znaš....znaš...ne znaš....nagađaš. Hajde odluči se.
Međugorje je i dalje dio Mostarske biskupije. Nije isključeno iz nje. Nit će bit. Ovdje sam mislio na biskupijsku jurisdikciju odnosno pastoral. Sam fenomen je izvan Perićeve jurisdikcije a i nikad nije bio skroz pod njegovom jurisdikcijom. Perić nije bio biskup 80-ih. No dobro hoću ti reć da je Perić bio jasan prije koju godinu sam čitao da se usprotivio korištenju i spominjanju ukazanja pod Misama i dao naputke kleru kako se ponašati. Tako da je jedno ovo o čem ti pričaš da je proučavanje fenomena otišlo u Rim a nešto sasvim drugo pastoralna skrb koju Perić ima za Medjugorje. Ako on ne želi da se javno spominju ukazanja i da se donosi time unaprijed neki sud on na to ima pravo. On je biskup. Istina je da je biskup Perić,bar do sada bio pristran...Ovdje mislim da je na fenomen Međugorja gledao isključivo ljudskim očima i uviđao samo ono što takve oči i mogu uvidjeti...a to je realnost koja dole uopće nije bajna...I zbog toga ga beskrajno poštujem... Ali dole ima i jedan drugi,po meni mnogo bitniji faktor kojega ne uočava ili bolje rećeno nije uočavao,a to je da Međugorje ima plodove koji nemaju veze sa materijalnim....A DOBRI SU...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:04 |
|
|
Ibar je napisao/la: BBC je napisao/la: Ibar, usrao si diskusiju sa tim Perićem.
Pitam te ponovo: Slažeš li se Perićem oko Međugorja ? Ne budi pizda i odgovori. Slazem se da tu neke stvari neštimaju. I da su vidjelice u nekim stvarima krivo postupile. Ne slazem se da se Gospa nije ukazala. dakle ono sto sam odgovorio o Medjugorju opcenito. Vjerujem u ukazanja( ona prva) i same pocetke. Oko ovog kasnije sam skeptican. Neznam sta ti tu nije jasno. Onda lažeš. Prvo sam sebe pa nas. Perić je jasan, nema sredine, ne vjeruje u to nikako. Ako drugi put želiš lagati i muljati bar citiraj osobe koje potvrđuju tvoja laganja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:05 |
|
|
dudu je napisao/la: BBC je napisao/la: Perić je dobio nogu ne zbog mišljenja o Međugorju, već zbog svoje divlje i agresivne retorike kad priča o Međugorju.
Ni Crkvi, ni Vatikanu ni vjernicima takvo nešto ne treba. Sam je sebi kriv, nema to veze sa mnom. Na spomen Međugorja je znao reagirati kao Šešelj. zavidan je fratrima. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Mislim da nije. Ali ovo sa Medjugorjem je definitivno povezano sa fratarsko-biskupijskim sukobom koji traje već poduže. To jest ispreplelo se.. Svaka čast fratrima i njihovih xy godina ovdje prvi sam ih branio još dok ih je zrikavac znao kritizirat al ako biskup oće negdje postavit petrovca na neku zupu gdje su do jucer bili fratri njihovo je da poslusaju. Kraj price. A poslije mi mozemo razgovarat jel biskupova odluka vezano uz zupni pastoral bila najbolja. Crkva je kao vojska. Kad ne bi bilo te poslušnosti nastalo bi rasulo. To je moj glavni argument vezano uz medjugorje i ovo sa fratrima. Eto toliko. pozz
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Ibar je napisao/la: Slazem se da tu neke stvari neštimaju. I da su vidjelice u nekim stvarima krivo postupile.
Ne slazem se da se Gospa nije ukazala.
dakle ono sto sam odgovorio o Medjugorju opcenito. Vjerujem u ukazanja( ona prva) i same pocetke. Oko ovog kasnije sam skeptican. Neznam sta ti tu nije jasno.
Onda lažeš. Prvo sam sebe pa nas. Perić je jasan, nema sredine, ne vjeruje u to nikako. Ako drugi put želiš lagati i muljati bar citiraj osobe koje potvrđuju tvoja laganja. Pa dobro za ime Božje oćeš ti više prestat stalno izvrtat moje riječi. Šta je s tobom si puko? Lijepo ti kažem da je razlika izmedju njega i mene što ja vjerujem (donekle) a on nikako. A ondje gdje mi se misljenje poklapa s njegovim odnosno njegovo s mojim je da nevjerujem u dio te čitave Medjugorske priče u koji naravno ni on ne vjeruje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:08 |
|
|
Ibar je napisao/la: Pa dobro za ime Božje oćeš ti više prestat stalno izvrtat moje riječi. Šta je s tobom si puko?
Lijepo ti kažem da je razlika izmedju njega i mene što ja vjerujem (donekle) a on nikako. I što nevjerujem u dio te priče u koji naravno ni on ne vjeruje. Pa dobro, i ja rado citiram Mesića i vjerujem u njegove riječi. Samo se ne slažem sa njim u vezi ustaša, partizana, komunista, antifašista, morala, politike, itd... Tako odprilike zvuče tvoje nebuloze.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:12 |
|
|
Ne kuzim te ovdje raspravljamo o Medjugorju. Vas 10 je full za Mini protiv. Vec se povuko to jest izguro si ga malo i ja nesmijem niti spomenut mostarskog biskupa i automatski se moje misljenje poklapa s njegovim. O Boze svasta. Jel ovo forum il šta? Tu smo da sagledamo konkretnu ovu stvar iz svih kuteva. Dakle naslov teme je jasan. Ne vidim zašto drugoj strani ne dati šansu slagali se mi s njom ili ne. Uopće to nije bitno toliko. Već da nije uniformirano i da tu potvrdujemo sve jedni drugima. A opet kazem svoj stav imam i reko sam ti ga. Al biskupov smatram itekako vaznim, i biskupa prije njega naravno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:15 |
|
|
Postoji vrlo jasan razlog zašto si navalio sa tim Perićem. A on nije cijene suvenira, već ukazivanja. Samo očekujem da budeš malo hrabriji i priznaš da ne vjeruješ u ukazanja, neće te nitko pojesti. Ni prvi ni posljednji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:19 |
|
|
Očekujem da budeš malo hrabriji i da mi vjeruješ na riječ makar 2 posto kolko vjeruješ Vicki ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) I da ne gledaš uvijek u svemu neku teoriju zavjere.. Pitaj ako nisi siguran što sam mislio il zašto sam nešto napisao a ne odma udri..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25930 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
POL_GASOL je napisao/la: Vicki, Ivanu i Mariji je povjereno 9, a Mirjani, Jakovu i Ivanki svih 10 tajni.
Mirjani je Gopa namjenila posebnu ulogu u otkrivanju tajni koje će kada za to dođe vrijeme najprije povjeriti fra Petru
Ljubičiću. To će biti 10 dana prije određenog događaja. Oni će provesti 7 dana u postu i molitvi, a tri dana prije ostvarenja tajne on će to objaviti cijelom svijetu. A i to mi je budalaština te neke tajne... Jakih mi tajni kada neće saopćiti o čemu se radi dok se to ne dogodi, kao što su u Lurdu navodno čuvali tajnu o padu komunizma sve dok komunizam nije pao a onda objavili, mislim ono... hej??! Ako je tajna onda je tajna, onda ne smiješ reći ni da imaš neku tajnu jer inače navodiš na pomisao da težiš nekom senzacionalizmu! Mada ima jedan zanimljiv detalj - ukazanje desilo 24/25 lipnja 1981. Točno deset godina kasnje počeo je otvoreni rat u ex YU, a Hrvatska i Slovenija su proglasile neovisnost.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
orleanski
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:32 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2011, 18:04 Postovi: 705 Lokacija: Hercegovina
|
Ibar je napisao/la: BBC je napisao/la: Samo sam ti na tvrdnje jednog pojedinca Perića dao tvrdnje drugih pojedinaca. Samo po sebi nebitno, nešto kao test za tebe. Pa si ih odmah u starom komunsitičkom maniru pokušao diskreditirati.
Pusti komunističke manire. Radi se o biskupu nadležnom za Međugorje njegovo mišljenje je itekako važno, shvati. Ti shvati da je sad Vatikan preuzeo međugorski fenomen pod svoje okrilje. Ali, naravno, nikakva se promjena ne može dogoditi bez suglasnosti ili pristanka mjesnog biskupa.
_________________ It iz aj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
orleanski
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:36 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2011, 18:04 Postovi: 705 Lokacija: Hercegovina
|
Ibar je napisao/la: BBC je napisao/la: Perić ne vjeruje u to. Kako objasniti tvoje trpanje njega u diskusiju.
Pa kako ga neću stavit u diskusiju čovjek je Mostarski biskup. Medjugorje se nalazi u toj biskupiji halo ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Koga će se pitat neke stvari i čije mišljenje saslušat ako ne njegovo. Nije sad tu bitno da je dotični Perić. Prije njega su bila dva druga čovjeka koja se oba nisu izjasnila afirmativno o Medjugorskim ukazanjima. On je nasljedio njih i čovjek posjeduje jedno znanje i upućenost u sam slučaj i kao biskup date biskupije sigurno je osoba koja i odgovara za zbivanja u Medjugorju i oko njega jer je to njegova biskupija. Ključna riječ: supsidijarnost. Kad niža instanca može nešto sama riješiti, onda se viša ne miješa. Pazi kronologiju događanja u Međugorju. Župnik - mjesni biskup - biskup. konferencija - vatikanska komisija. Ring any bells? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ It iz aj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:39 |
|
|
Orle govorio sam o cijeloj priči dakle računam sve i prijašnje biskupe i ono razdoblje kad vatikanska komisija još nije preuzela pitanje. Što se tiče cijele priče o Medjugorju kazem ti najviše me i intrigira upravo ono prvotno razdoblje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:42 |
|
|
orleanski je napisao/la: Ibar je napisao/la: Što ljude privlači u Stonehenge? Sto tisuce i tisuce ljudi privlaci na neka mjesta gdje je navodno operirao NLO? Pusti ljude.. Ljudi su često puta čopor koji ide za senzacijama.. Dobro je to Isus rekao..
Isus je rekao "prepoznajte ih po njihovim djelima". Bio sam u Stonehengeu. To mi je bila životna želja još otkako sam k'o dijete gledao Moćnog Maxa. Otišao, vidio. I više me ništa ne vuče tamo. U Međugorje pak da... Pogrešna paralela. ![wink :wink](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wink.gif) To što si katolik sigurno nema nimalo veze sa tim? Ljudi dožive "ekstaze" i preobražaje na milion različitih mjesta, npr pri posjeti Velikom kanjonu i vraćaju se tamo svake godine. Ja bih se vraćao na Old Traford(nogometni stadion) svake sedmice i uvijek bih se osjećao ispunjen. Inače, što se tiče same ankete vjernicima ne bi trebao biti neki veliki problem vjerovati u to, kao ni nevjernicima što nije nevjerovati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caruga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 01 srp 2012, 19:58 |
|
|
Najvažnije poruke Međugorja su MIR,LJUBAV,OBRAĆENJE i OPROST.... Tako da čovjek ne treba puno pameti ni mudrosti kome ovo najviše smeta....
Mislim da ovdje jako bitno za istaknuti da se BDM nije slučajno izabrala ovaj kraj,ali i činjenicu da se nije ukazala ekskluzivno samo Hrvatima,već i svima ostalima...Tako da spominjanje ostalih naroda pa i vjera u ovoj raspravi u bilo kojem negativnom kontekstu nije mislim dobro...štaviše mislim da je kontraproduktivno...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|