|
|
Stranica: 50/334.
|
[ 8347 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 20 ruj 2013, 18:50 |
|
|
Citat: imaju i neku marksističku gerilu.  Pa njihova glavna oslobodilačka organizacija se zove "Radnička partija Kurdistana". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 20 ruj 2013, 20:09 |
|
|
Prussian Chancellor Otto von Bismarck is sometimes credited with the proverb, “God has a special providence for fools, drunks and the United States of America.”Observing the unfolding of the Syrian crisis, the Iron Chancellor was an insightful man. http://buchanan.org/blog/sun-peeking-war-clouds-5888Kako američki domoljubi gledaju na ovaj Putinov dribling. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 20 ruj 2013, 20:14 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Što se tiče bombi, to si u pravu, ali mislim da će to će Kurdi da rade. Posebno sad kada imaju poludržavu u Iraku i "slobodnu teritoriju" u Siriji, i mogu Turcima da prave velika sranja.
U Turskoj nema Šiita, barem koliko ja znam. Samo 28%, i to baš Alevita... čemu služi vikipedija?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 20 ruj 2013, 20:21 |
|
|
Metemma je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Što se tiče bombi, to si u pravu, ali mislim da će to će Kurdi da rade. Posebno sad kada imaju poludržavu u Iraku i "slobodnu teritoriju" u Siriji, i mogu Turcima da prave velika sranja.
U Turskoj nema Šiita, barem koliko ja znam. Samo 28%, i to baš Alevita... čemu služi vikipedija? Ja sam lenčina i računam na tebe da izguglaš, analiziraš podatke i predočiš mi koncizan odgovor.  Je l' su ti Aleviti etnički Turci ili... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 20 ruj 2013, 20:28 |
|
|
|
Aleviji i Alaviti nisu ista religijska grupa, Aleviji kombiniraju šijizam sa sufizmom, dok Alaviti s kršćanstvom... Zanimljivo da Turci uopće ne provjeravaju vjeru i nacionalnost tijekom popisa...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 20 ruj 2013, 20:50 |
|
|
|
Simpatično, ne provjeravaju. Nije stvar da ne provjeravaju, već ne priznaju nijednu drugu naciju osim turske, osim onih koje moraju zbog Sporazuma iz Lozane ako se ne varam, jevrejsku, grčku i jermensku.
Oni su bili idoli bošnjačkih nacionalista sa integralnim bosanstvom dok nije došao popis.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 20 ruj 2013, 20:54 |
|
|
Metemma je napisao/la: Simpatično, ne provjeravaju. Nije stvar da ne provjeravaju, već ne priznaju nijednu drugu naciju osim turske, osim onih koje moraju zbog Sporazuma iz Lozane ako se ne varam, jevrejsku, grčku i jermensku.
Oni su bili idoli bošnjačkih nacionalista sa integralnim bosanstvom dok nije došao popis. A jbg, videli od Francuza, Grka, Bugara.... I mi bi trebali da se ugledamo na njih, ali bi onda ispali licemeri u BiH, tako da ne možemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 20 ruj 2013, 21:12 |
|
|
Vraćaju se trudne 'Seksualni džihad': Tunižanke u Siriji zadovoljavaju pobunjenike Tuniski ministar unutarnjih poslova Lofti Ben Jeddo kazao je u Nacionalnoj skupštini da žene i djevojke često imaju odnose i sa "20, 30 ili 100 pobunjenika". http://www.vecernji.hr/vijesti/seksualn ... nak-616729Alah ih blagoslovio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 20 ruj 2013, 21:41 |
|
|
To kao po šerijatu il u fušu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 21 ruj 2013, 15:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 22 ruj 2013, 11:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Metemma je napisao/la: Simpatično, ne provjeravaju. Nije stvar da ne provjeravaju, već ne priznaju nijednu drugu naciju osim turske, osim onih koje moraju zbog Sporazuma iz Lozane ako se ne varam, jevrejsku, grčku i jermensku.
Oni su bili idoli bošnjačkih nacionalista sa integralnim bosanstvom dok nije došao popis. A jbg, videli od Francuza, Grka, Bugara.... I mi bi trebali da se ugledamo na njih, ali bi onda ispali licemeri u BiH, tako da ne možemo. Nama ne treba bilo kakvo kršenje bilo čijih prava ili negiranje bilo čijeg identiteta. (pišem ovo samo zato da doc i volvoks popizde  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 22 ruj 2013, 21:24 |
|
|
Citat: U Siriji pogubljen časnik kršćanin Sirijski aktivisti poslali su dramatičan apel zapovjedništvu slobodne sirijske vojske da interveniraju kod pripadnika Islamske države Irak i Levante
Piše: Hassan Haidar Diab/VLM
Sirijski aktivisti poslali su dramatičan apel zapovjedništvu slobodne sirijske vojske da interveniraju kod pripadnika Islamske države Irak i Levante, koji su povezani sa Al-Qaidom, da ne izvrše smrtnu kaznu nad bivšim časnikom sirijske vojske, kršćaninom, Antoniom Maluhiem , kojeg su uhitili prije nekoliko dana u gradu Raka koji se nalazi na sjeveroistoku Sirije.
Naime, aktivisti su u svom apelu naglasili kako je taj časnik pomagao slobodnoj sirijskoj vojsci i pobunjenicima te je zbog toga bio u režimskom zatvoru. Podsjetili su i da je zahvaljujući upravo tom časniku, koji je vodio operaciju u tom gradu, grad Raka pao u ruke pobunjenika. Međutim, ne obaziruči se na zasluge, Islamski sud osudio je Antonia Maluhia isključivo zato što je kršćanin jer po njihovom vjerovanju kršćani su nevjernici i nečisti te će se svakom koji ubije kršćana otvoriti vrata raja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 22 ruj 2013, 21:24 |
|
|
|
Nikad ne zaboravite da bosanski muslimani simpatiziraju sa ovakvom stokom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 22 ruj 2013, 21:30 |
|
|
Citat: Syrian Jihadist Slits Throat of Christian Man Refusing to Deny Christ, Then Taunts Fiancée, ‘Jesus Didn’t Come to Save Him’
(The Christian Post) Ghastly attacks on Christians mocked as “Crusaders” in Syria continued unabated as Jihadists reportedly forced one man to convert to Islam at gunpoint and slit the throat of another Christian woman’s fiancé and then told her, “Jesus didn’t come to save him.”
Residents who fled from the ancient town of Maalula in Syria told AFP that jihadists ambushed the town last week and forced a man to convert to Islam at gunpoint.
“They arrived in our town at dawn… and shouted ‘We are from the Al-Nusra Front and have come to make lives miserable for the Crusaders,” said one woman identified as Marie in Damascus, where many people from Maalula fled after rebels first attacked that town on Sept. 4.
One of the most renowned Christian towns in Syria, many of Maalula’s approximately 5,000 residents speak Aramaic, the language Jesus spoke. Rebels want to tighten their control of the town for its strategic value as a launching point to level attacks on the highway between the capital and Homs, a key regime supply route.
On Tuesday, Marie and hundreds of others in exile in Damascus, attended the burial of three Christian pro-regime militiamen who were killed in fighting.
Adnan Nasrallah, 62, told AFP that an explosion destroyed an archway just across from his house that leads into Maalula during the fighting last week.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 22 ruj 2013, 21:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64294 Lokacija: DAZP HQ
|
treba im poslat Salka u Siriju. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 23 ruj 2013, 08:31 |
|
|
|
Ništa mi nema gluplje kada neko kaže - Kršćanin. Kršćanstvo je duboko podijeljeno na Rimokatolike, Pravoslavne i Protestante. Pa šta je od toga bio taj časnik?
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 23 ruj 2013, 08:36 |
|
|
|
Najvjerojatnije pravoslavac ili katolik istočna obreda...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 23 ruj 2013, 10:32 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Ništa mi nema gluplje kada neko kaže - Kršćanin. Kršćanstvo je duboko podijeljeno na Rimokatolike, Pravoslavne i Protestante. Pa šta je od toga bio taj časnik? To je tvoja reakcija na ovo pajcek?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 23 ruj 2013, 10:48 |
|
|
Metemma je napisao/la: Nama ne treba bilo kakvo kršenje bilo čijih prava ili negiranje bilo čijeg identiteta. (pišem ovo samo zato da doc i volvoks popizde  ) Ma što bi se mi ljutili. Mi znamo da ti samo srbuješ, a tu je sve dopušteno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 23 ruj 2013, 19:04 |
|
|
Žao mi je što je jedno pristojno desničarstvo koje ne uključuje učenja maršala Šovena ni pod kakvim izgovorima i koje poštuje sve ljude i njihove različitosti too advanced za neke 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 23 ruj 2013, 20:38 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Ništa mi nema gluplje kada neko kaže - Kršćanin. Kršćanstvo je duboko podijeljeno na Rimokatolike, Pravoslavne i Protestante. Pa šta je od toga bio taj časnik? Kršćanstvo je ujedinjeno u Kristu,a institucionalne razlike gube na značaju onima koji razumiju ono prvo. Poanta ovdje jeste da je taj tip nemusliman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 23 ruj 2013, 20:43 |
|
|
|
To kod Beče je refleks, mora biti tako.
Čitam ka Klix komentare vezano uz ovo u Keniji, Pakistanu, pa ispovjed jedne Amerikanke koju je muž držao kao roba u Afghanistanu. Skoro svi do jednog Bošnjaka reagiraju da im to podvaljuje britanska tajna služba. Gdje bi islam vjera ljubičica i ljubavi bila takva. Niti muslimani mogu takve stvari raditi, podvaljuju im. Ludi su ne 100%, već 350%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 24 ruj 2013, 04:57 |
|
|
|
To je dobra slika stanja uma jedne nacije. Od devedesete oni nikad nisu krivi ni za šta niti odgovorni za svoje postupke. Uvijek postoji neko objašnjenje i opravdanje. Ovde je primjer emt, za loše odnose sa Hrvatima kriv je Dodik, rat s Hrvatima izazvalo srpsko osvajanje istočne Bosne...
I onda ti Sayuri priča kako je ovaj forum isto što i klix. Nije, mada se neki trude da bude.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 24 ruj 2013, 10:26 |
|
|
Metemma je napisao/la: Žao mi je što je jedno pristojno desničarstvo koje ne uključuje učenja maršala Šovena ni pod kakvim izgovorima i koje poštuje sve ljude i njihove različitosti too advanced za neke  Nas samo grije rodoljubni žar i ljubav prema domovini. Nicolas Chauvin is a legendary, possibly apocryphal French soldier and patriot who is supposed to have served in the First Army of the French Republic and subsequently in La Grande Armée of Napoleon. His name is the eponym of chauvinism, originally a term for excessive nationalistic fervor. Chauvinism, in its original and primary meaning, is an exaggerated, patriotism and a belligerent belief in national superiority and glory. Its eponym is a French soldier Nicolas Chauvin who was credited with many superhuman feats in the Napoleonic wars.Mi smo samo mladi romantičari. Striče Assade opet su nas napali...čujem zvuk bombi i granata...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Sirija: Politička kriza u Zemlji Postano: 24 ruj 2013, 12:09 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Ništa mi nema gluplje kada neko kaže - Kršćanin. Kršćanstvo je duboko podijeljeno na Rimokatolike, Pravoslavne i Protestante. Pa šta je od toga bio taj časnik? Kršćanstvo je ujedinjeno u Kristu,a institucionalne razlike gube na značaju onima koji razumiju ono prvo. Poanta ovdje jeste da je taj tip nemusliman. Znači kad Gospa u Međugorju zasvjetli i Pravoslavni i Protestanti dođu da to vide?
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|