|
|
Stranica: 5/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:09 |
|
|
|
Meni je Agin avatar baš dobar prikaz njegove rafinirane prirode i blagih odjećanja.
I bilo mi je jako krivo kad ga je zamjenio onim ružnim kosturom.
Mislim da mu avatar baš pristaje i meni je super.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:13 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Doživljavate li Agu kao ružnog tipa zbog Čengića? Zbog g. Agathonikosa, a prema pouzdanim podacima koje iznosim, mnoge dame i damice su propatile, mnoge i dalje pate, te se može zaključiti kako zaista izgleda g. Agathonikos. Ovom prilikom želim da Vas pozdravim, uvaženi g. Agathonikos i nasmešim se pod slatkim teretom vaše neodoljive muževnosti, lepote i šarma, a sve u nadi da će vaš čvrsti karakter i dalje odolevati vapajima ženskih srdaca .   a ženska solidarnost? ccc, gospođice Ksenija...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:14 |
|
|
Gospodin Agathonikos nije samo fizički neodoljiv, ne zaboravi na njegov blistavi um. Ni jedan potez nije bez razloga. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:16 |
|
|
ZGabriel je napisao/la:  a ženska solidarnost? ccc, gospođice Ksenija... Šta mogu učiniti za tebe, draga Gabice? Znaš da si mi extra simpa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:17 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22076 Lokacija: među zvijezdama
|
doc je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pravo si im iritantan  Valjda ja nisam tipično zensko, pa mene ne iritiraš. Kome sam to iritantan? Eto onda onima bitnima nisam.  Eh sad  Upotrijebi taj neodoljivi šarm pa će sve doći na svoje.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:18 |
|
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la:  a ženska solidarnost? ccc, gospođice Ksenija... Šta mogu učiniti za tebe, draga Gabice? Znaš da si mi extra simpa.  za mene apsolutno ništa. ali malo suosjećanja sa slomljenim ženskim srcima ipak sam očekivala...čak i kad ih ostavi ovakav jedan markantan lik kao rečeni brkajlija. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:32 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: za mene apsolutno ništa. ali malo suosjećanja sa slomljenim ženskim srcima ipak sam očekivala...čak i kad ih ostavi ovakav jedan markantan lik kao rečeni brkajlija.  Ni broja im ne znam koje su se najecale na mom ramenu, i sve sam ih razumela ali džaba, draga moja Gabice. Nisam rekla da ih je ostavljao, ali niti da je imao neku od omađijanih njegovom pojavom. Eh, da je hteo... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Kome sam to iritantan? Eto onda onima bitnima nisam.  Eh sad  Upotrijebi taj neodoljivi šarm pa će sve doći na svoje. Ma tako ti ja pecam žene. Najbolje je imati stav koji ih iziritira i zaintrigira. A nakon vatrene rasprave uključim šarm i onda se ona sva ozari, pa ti uopće nisi takav kreten, ble bla (a jesam  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:42 |
|
|
doc je napisao/la: pa ti uopće nisi takav kreten, ble bla (a jesam  ) da sam na tvom mjestu, pazila bih šta pišem. nikad ne znaš tko te čita. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:47 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: pa ti uopće nisi takav kreten, ble bla (a jesam  ) da sam na tvom mjestu, pazila bih šta pišem. nikad ne znaš tko te čita.  Ma ja se dobrim dijelom i zezam. Pa i ono što kažem o sebi ili drugima (ovo je veći problem) ne mislim. Ovo za druge mi je veći problem jer ja iskorištavam situaciju u kojoj se netko nađe da ju okrenem na smješniju stranu pri tome ne misleći ništa loše o toj osobi ili želeći ju povrijediti (što naravno druga strana ne treba shvatiti tako, pa ju povrijedi). Ne znam naći granicu u tom situacijskom humoru, koji je dosta brutalniji od Seinfeldovog. Oni koji me znaju se trgaju, oni koji ne... A tko me čita? Mama jesi to ti? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:50 |
|
|
|
Jagnje, daj mu snickers opet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:51 |
|
|
doc je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: da sam na tvom mjestu, pazila bih šta pišem. nikad ne znaš tko te čita.  Ma ja se dobrim dijelom i zezam. Pa i ono što kažem o sebi ili drugima (ovo je veći problem) ne mislim. Ovo za druge mi je veći problem jer ja iskorištavam situaciju u kojoj se netko nađe da ju okrenem na smješniju stranu pri tome ne misleći ništa loše o toj osobi ili želeći ju povrijediti (što naravno druga strana ne treba shvatiti tako, pa ju povrijedi). Ne znam naći granicu u tom situacijskom humoru, koji je dosta brutalniji od Seinfeldovog. Oni koji me znaju se trgaju, oni koji ne... A tko me čita? Mama jesi to ti?  de, šta si se uplašio, nisam ja tako strašna.  ne moraš se opravdavati. mislila sam na potencijalne. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 15:57 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: de, šta si se uplašio, nisam ja tako strašna.  ne moraš se opravdavati. mislila sam na potencijalne.  Poštuj oca i majku... Nema tu labavo. Ma nema problema s njima. Ja sam ti jako drag kad me upoznaš. Mame i bake me jako vole. Ne mislim da si strašna. Žao mi je što više ne pišeš kad imaš šta za reći nego igraš tu neku "fakinsku" igru. A može i bez toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 16:07 |
|
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: za mene apsolutno ništa. ali malo suosjećanja sa slomljenim ženskim srcima ipak sam očekivala...čak i kad ih ostavi ovakav jedan markantan lik kao rečeni brkajlija.  Ni broja im ne znam koje su se najecale na mom ramenu, i sve sam ih razumela ali džaba, draga moja Gabice. Nisam rekla da ih je ostavljao, ali niti da je imao neku od omađijanih njegovom pojavom. Eh, da je hteo...   da nije srbenda iscupala bi mu srce I nabila u pakash Ovako ti je simpa
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 16:11 |
|
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: za mene apsolutno ništa. ali malo suosjećanja sa slomljenim ženskim srcima ipak sam očekivala...čak i kad ih ostavi ovakav jedan markantan lik kao rečeni brkajlija.  Ni broja im ne znam koje su se najecale na mom ramenu, i sve sam ih razumela ali džaba, draga moja Gabice. Nisam rekla da ih je ostavljao, ali niti da je imao neku od omađijanih njegovom pojavom. Eh, da je hteo...   da nije srbenda iscupala bi mu srce I nabila u pakash Ovako ti je simpa
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 16:20 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ksenija je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Doživljavate li Agu kao ružnog tipa zbog Čengića? Zbog g. Agathonikosa, a prema pouzdanim podacima koje iznosim, mnoge dame i damice su propatile, mnoge i dalje pate, te se može zaključiti kako zaista izgleda g. Agathonikos. Ovom prilikom želim da Vas pozdravim, uvaženi g. Agathonikos i nasmešim se pod slatkim teretom vaše neodoljive muževnosti, lepote i šarma, a sve u nadi da će vaš čvrsti karakter i dalje odolevati vapajima ženskih srdaca .  Lijep pozdrav Agina glasnogovornice. A za ovo boldirano znam. Nekad davno Agu sam okarakterisala kao lika koji u podrumu drži sprave za mučenje nevaljalih gospođica. Tulkas je napisao/la:  da nije srbenda iscupala bi mu srce I nabila u pakash Ovako ti je simpa Lebowski je napisao/la: Jagnje, daj mu snickers opet. Nego, na ovom forumu niko nije postavljao svoje slike, a svako svakog zna. I svi lijepi i zgodni. Nikad nisam vidjela da neko za nekog kaže da je prosječan. Znači ovdje se ne skupljaju samo najpametniji forumaši bivše Juge, nego i najzgodniji. A ja samo Lebowskog znam i iskreno ću reći da je 7/10 (karakter 9/10).
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 16:34 |
|
|
|
E Lebac a koju ti ocjenu das za Sayuri
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 16:37 |
|
|
U prosjeku sam znači 8/10.  Mislim da je 7 pretjerano obzirom koliko pazim na izgled. No, da sam zgodan, mršav, da imam sve zube, da obrijem obrvu i da pazim na stajling bio bih 9/10 barem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 16:45 |
|
|
|
Izbjegavas ocjenu dati. Hmmm
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 16:46 |
|
|
|
To je moja procjena na osnovu slika, ali naravno ne znači da bi tako bilo i uživo. Možda bi me razočaralo npr tvoje glupavo ponašanje, a možda bi me očarao tvoj pogled, osmijeh, način na koji komuniciraš itd. Zato ja ne vjerujem u te online ljubavi. Što neću vidjeti svojim očima i osjetiti pod svojom rukom, nema tu ništa. Tako je pretpostavljam i s vama muškarcima. Neka žena može biti lijepa na slikama ali tek kad je upoznaš vidiš da je pomno birala slike na kojima je ispala najljepša, plus ima kreštav glas ili nešto slučno, dok ona prosječnog izgleda može opčiniti nekim svojim skrivenim adutima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 16:58 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Izbjegavas ocjenu dati. Hmmm Na osnovu čega?  Ovako preko foruma mi je 19/20, a vjerujem i drugima. Sayuri je napisao/la: To je moja procjena na osnovu slika, ali naravno ne znači da bi tako bilo i uživo. Možda bi me razočaralo npr tvoje glupavo ponašanje, a možda bi me očarao tvoj pogled, osmijeh, način na koji komuniciraš itd. Zato ja ne vjerujem u te online ljubavi. Što neću vidjeti svojim očima i osjetiti pod svojom rukom, nema tu ništa. Tako je pretpostavljam i s vama muškarcima. Neka žena može biti lijepa na slikama ali tek kad je upoznaš vidiš da je pomno birala slike na kojima je ispala najljepša, plus ima kreštav glas ili nešto slučno, dok ona prosječnog izgleda može opčiniti nekim svojim skrivenim adutima. Našao bih ja nešto da te razočaram.  Samo jednom sam se zaljubio na prvi pogled, ono baš, da nisam curu ni čuo, ni pogledao izbliza, ni progovorio, ništa. Sviđalo mi se kako hoda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 17:02 |
|
|
|
Hahaha čuj kako hoda. Mene je jedan oborio pogledom. Samo jednim pogledom. Danima nisam znala gdje se nalazim. A baš u to vrijeme bi popularna pjesma Pogled ispod obrva od Severine, pa čim bih je čula negdje vani sjetila bih se njega. Proklinjala sam i sebe i njega zbog toga. Ja, tadašnja okorjela rokerica da se topim na Sevkinu pjesmu... Nečuveno!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 17:08 |
|
|
Pa nije to neobično za cure, većina se i zaljubi tako. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 17:11 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Pa nije to neobično za cure, većina se i zaljubi tako.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 02 ruj 2013, 17:15 |
|
|
doc je napisao/la: Ma nema problema s njima. Ja sam ti jako drag kad me upoznaš. Mame i bake me jako vole. čuj, ja ti nemam ni djece ni unuka, džabe se hvališ.  nećakinja ionako ide Krševanu. a prva sljedeća je još u vrtiću.  Citat: Ne mislim da si strašna. Žao mi je što više ne pišeš kad imaš šta za reći nego igraš tu neku "fakinsku" igru. A može i bez toga. ama ubih se pišući, vidiš da sam stalno na chatu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|