|
|
Stranica: 10/1116.
|
[ 27885 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 18:45 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
pada kiša
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 18:52 |
|
|
Evo mene kod Top Hrvatice.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 18:56 |
|
|
Čuj Gabi, meni kiša jako prija jer mi se formiraju prirodne lokne pri dnu, i nikakvi vikleri ne bi napravili takve valove kao kišne kapi. Šta novoga kod tebe?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 18:58 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Evo mene kod Top Hrvatice. dobrodošao. kava ili rakijica? ili oboje? Ksenija, izvukla sam gumenjače, sad moram upariti haljinu i baloner s njima, da ne kasnim ujutro.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:07 |
|
|
Ma sve troje, Pol je to. Obavezno upari, nikada ne znaš kakva te sreća čeka iza ugla.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:18 |
|
|
veliš, ako od šoka padnem u prvu lokvu, barem ću biti stajliš? jedna moja kolegica se tako skoro zakucala u banderu. okrenula se za nekim tipom i eto belaja.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:23 |
|
|
A moja drugarica prišla na kolovoz oborenom pešaku da vidi šta je, njemu ništa, malo mu se zamutilo u glavi. Ona ga pozove kod sebe da se osveži vodom i kaficom. Evo već desetu godinu guraju i to u srećnom braku. Pa ti vidi da li ćeš se upariti.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:28 |
|
|
brza ti je drugarica. dok je jadan čovjek došao sebi, ona ga je snimila i proučila.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:37 |
|
|
Tako bih i ja ali nikako da naletim na "nesrećni slučaj".
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:43 |
|
|
kod nas kažu - neće ti nitko pozvonit na vrata. e pa meni jest. jednom sam se zezala sa susjedima na tu foru, jer kao, previše sam radila, a zabava ništa (to što se mi zabavljamo u labosu nije se računalo ). pa rekoh, bez brige, pozvonit će on. i stvarno, jedne subote idemo mi na neki koncert, ja se spremam i čekam da krenemo, kad netko zvoni na vrata. otvorim i . malo smo buljili jedno u drugo, dok se on nije snašao i rekao - i ja idem s vama na koncert, poslali su me da te povedem. nije dugo trajalo, al šta sad. došao mi je na vrata.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:48 |
|
|
I šta je bilo dalje? Nisi valjda sve pustila niz rijeku (bez povratka)?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:52 |
|
|
Ksenija je napisao/la: I šta je bilo dalje? Nisi valjda sve pustila niz rijeku (bez povratka)? pa rekoh da nije dugo trajalo. nije baš bio materijal za vezu, pa smo se brzo razišli.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ZGabriel je napisao/la: Ksenija je napisao/la: I šta je bilo dalje? Nisi valjda sve pustila niz rijeku (bez povratka)? pa rekoh da nije dugo trajalo. nije baš bio materijal za vezu, pa smo se brzo razišli. Bona, ostavio te jer si dosadna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 19:57 |
|
|
o, zar je već prošlo mjesec dana?
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:08 |
|
|
Onda ok, i meni je lakše. Nada poslednja umire. Nego, gde je Karmelo da ga pitam za avatar, više mi je utrnula desna ruka pod glavom. Gabi, i moj jubilarni na tvojoj temi.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:13 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Onda ok, i meni je lakše. Nada poslednja umire. Nego, gde je Karmelo da ga pitam za avatar, više mi je utrnula desna ruka pod glavom. Citat: Gabi, i moj jubilarni na tvojoj temi. a da mijenjamo naziv teme u "Tema za jubilarce i kapitalce"?
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:13 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Na Sajuri je navikla biti šefica u virtualnim općilištima, pa da li je razočarana što joj je ta uloga ovdje neponudjena..Ne znam. Uglavnom, sve vidi kao napad na svoju forumsku veličinu. Ljubomora i rivalstvo ? Jest, kako da ne Ćirila je na ovu temu kad joj tamo niko ne dolazi a ti si joj trn u oku i smeta joj što si slobodnija sa Hrvatima, ona još živi u mržnji potajno se nada osveti, bolja si od nje xy puta iako se ne slažem s tobom u 90% stvari. Slobodnija sa Hrvatima, a? A ako nije, ako drzi do svog ponosa i svoje casti, i ne kupuje vase jeftine fore, onda ne valja?! Naravno da se tebi i tebi slicnima ne svida Sayuri, Irma i Seherzada. A pitanje je da li je Sarajka uopcste Bosnjakinja, s obzirom da smo ustanovili, tj. ona je priznala, da ima sokacke krvi. To je i donekle vadi za koketiranje s vama, caci joj na cast.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Levitas je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ćirila je na ovu temu kad joj tamo niko ne dolazi a ti si joj trn u oku i smeta joj što si slobodnija sa Hrvatima, ona još živi u mržnji potajno se nada osveti, bolja si od nje xy puta iako se ne slažem s tobom u 90% stvari. Slobodnija sa Hrvatima, a? A ako nije, ako drzi do svog ponosa i svoje casti, i ne kupuje vase jeftine fore, onda ne valja?! Naravno da se tebi i tebi slicnima ne svida Sayuri, Irma i Seherzada. A pitanje je da li je Sarajka uopcste Bosnjakinja, s obzirom da smo ustanovili, tj. ona je priznala, da ima sokacke krvi. To je i donekle vadi za koketiranje s vama, caci joj na cast. Šokica prava
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:16 |
|
|
Levitas je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ćirila je na ovu temu kad joj tamo niko ne dolazi a ti si joj trn u oku i smeta joj što si slobodnija sa Hrvatima, ona još živi u mržnji potajno se nada osveti, bolja si od nje xy puta iako se ne slažem s tobom u 90% stvari. momak, na ovoj temi samo se vi Muslimani prepucavate, ostali se zabavljaju kako i priliči podforumu i temi. ajd prošetaj do politike, tamo imaš više publike. Slobodnija sa Hrvatima, a? A ako nije, ako drzi do svog ponosa i svoje casti, i ne kupuje vase jeftine fore, onda ne valja?! Naravno da se tebi i tebi slicnima ne svida Sayuri, Irma i Seherzada. A pitanje je da li je Sarajka uopcste Bosnjakinja, s obzirom da smo ustanovili, tj. ona je priznala, da ima sokacke krvi. To je i donekle vadi za koketiranje s vama, caci joj na cast.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:16 |
|
|
Levitas je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ćirila je na ovu temu kad joj tamo niko ne dolazi a ti si joj trn u oku i smeta joj što si slobodnija sa Hrvatima, ona još živi u mržnji potajno se nada osveti, bolja si od nje xy puta iako se ne slažem s tobom u 90% stvari. Slobodnija sa Hrvatima, a? A ako nije, ako drzi do svog ponosa i svoje casti, i ne kupuje vase jeftine fore, onda ne valja?! Naravno da se tebi i tebi slicnima ne svida Sayuri, Irma i Seherzada. A pitanje je da li je Sarajka uopcste Bosnjakinja, s obzirom da smo ustanovili, tj. ona je priznala, da ima sokacke krvi. To je i donekle vadi za koketiranje s vama, caci joj na cast. momak, na ovoj temi samo se vi Muslimani prepucavate, ostali se zabavljaju kako i priliči podforumu i temi. ajd prošetaj do politike, tamo imaš više publike.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:31 |
|
|
Eto, tako ti neko uništi merak i sada mi se ne da pisati.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:35 |
|
|
a štaš, neki ne znaju damski prihvatiti poraz.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To su vam ti novi "mladi muslimani", napredne muslimanske "mutli-kulti snage".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:38 |
|
|
Pa nije mala stvar biti prva pratilja.
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:39 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Eto, tako ti neko uništi merak i sada mi se ne da pisati. Upis se ne tice tebe niti ZGabriel. Upis je bio odgovor polu gasolu. Sada slobodno nastavite raspravu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|