|
|
Stranica: 149/223.
|
[ 5557 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 16:01 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: kolubara je napisao/la: I BARABO LAJAVA ODVOJ DODU I SRPSKU!
SRPSKU RUSITI NECETE SEME VAM SVIMA ODREDA!
A DODU IDI J.EBI GREBI IDI GA UBIJ AKO OCES JE.BE MI SE...
srpsku neces prodani olosu rusiti . Znaci jebes majku 850 hiljada ljudi u RS koji nisu podrzali Dodika.  JA SAM TI OLOSU REKAO ETO TI DODO J.EBI GA GREBI GA UBIJA GA RADI STO OCES PLACENICE I TI I SLICNI TEBI NE BRIGA ME NI MALO OCES GA LJUBITI ILI UBITI! A SVIMA VAMA KOJI RUSITE SRPSKU SEME VAM IZDAJNICKO! DZAB IZVRCES MOJE RECI , STOKO ANTI SRPSKA.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 16:04 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: BBC je napisao/la: Tužilaštvo (puno njih iz oporbe) je namjerno rastezalo do izbora da zajebu Dodika. Izbori bili udarna stvar za Dodikovu stranku. Sad tužilaštvo ostalo sa vrućim krompirom. Tuzilastvo RS je pod Dodikovom kontrolom. To je ujedno mozda i hlavni razlog zasto istaga tapka u mjestu iako znaju ko je ubio Davida. NE LAZI! PUNO JE IZ OPOZICIJE I UPRAVO ONI KOJI VODE I RAZVLACE OVAJ SLUCAJ PO VASEM SCENAIRJU TREBALI SU ODUGOVLACITI DO IZBORA I OVO PRETVORITI U GLAVNU STVAR PROTIV DODIKA DA PADNE NA IZBORIMA. PALI STE VI I OSTALA SAKA JADA NA TRGU!!! SADA IM JE dodik dao mesec dva da to rese ili lete iz fotelja a slucaj ce prebaciti na bih sud... pa tamo je.bte sami sebi mater. a ovi sto ne rade svoj posao kako treba isto su odugovlacili dobili su mesec dva da odrade ili pedala... NEMOJ VISE DA LAZES OVDE NAROD, JER U TUZILASTVO IH NE POSTAVLJA RS! RASPITAJ SE MALO ... i znaj da je prvi covek tuzilastva MAHMUT SVRAKA .... prava srbenda jel de...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 16:15 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mile GENIJE! Odmah poslije toga referendum o Sudu BiH!  Prekasno se sjetio! Posto je prijethodno mjesecima iznapadao ljude koji se okupljaju oko PzD, kao i SzP i tako sebi stvorio alternativu jacu od svog rezims. Sada je i vise nego ocigledno da vecina RS je izvan domasaja Dodikovog rezima. 350 hiljada zaplasenih Dodikovaca vs. 850 hiljada slobodnih ljudi. Dodik je zapravo izgubio. Dzaba mu pobjeda, kada je pro-forme i nije sustinska tj. vecinska u ukupnom broju stanovnika. A u RS svih milion i 200 tisuca ljudi ima pravo glasa i izlazi na izbore?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 16:18 |
|
|
|
Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) je, tokom prvog dana sjednice koja se održava 6. i 7. septembra 2017. godine u Sarajevu, donijelo odluku o imenovanju nosilaca pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Na poziciju glavnog tužioca Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske imenovan je Mahmut Švraka, na poziciju sudije Vrhovnog suda Republike Srpske Svjetlana Knežević, na poziciju sudije Osnovnog suda u Banjaluci Mario Vinac, i na poziciju dodatnog sudije Osnovnog suda u Banjaluci Igor Marić.
dakle evo dokaz da ovo placeno govance vlado laze sve do jedne!!!
tuzilastvo je i zakon oko toga je u bih i rs kreirala ebena medjunarodna zajednica...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 16:49 |
|
|
BBC je napisao/la: BBC je napisao/la:  Da se podsjetimo kako sin završi ako otac izgubi kontrolu nad njegovim odgojem. Facts, crno na bijelo. Zbog novonastalih i zlobnih dezinformacija na temi ponavljam ovaj komentar. Kako ono Junuze - fin momak, sportas, student ETF 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 16:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Lažov i manipulator, indeed.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 17:22 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
PCM je napisao/la: BBC je napisao/la: Zbog novonastalih i zlobnih dezinformacija na temi ponavljam ovaj komentar.
Kako ono Junuze - fin momak, sportas, student ETF  Pa imam i ja takvu prijavu a znaš da sam dobar k'o kruv. Doduše kod mene nema tragova nasilja a i svhedoci nisu ništa vidjeli. Prebio je jednog od 3 u 3:35. Sigurno ne bezveze. Vjerojatno nekih guzonja sinovi, vratili mu kasnije preko mafije. Odi sad na FER u Zg, 600 ih ima u generaciji. Nađi kriminalca. Ne znam da sam ikad vidio da je nekom suđeno. Naprosto to nije taj tip ljudi. Postoje iznimke ali koliko sam čitao o ovom dečku prije bih da mi na njega sinovi liče nego na Lukača. Može li mi netko objasnit zašto je tužiteljstvo (bibićko, Hrvati govore hrvatski) krivo a ne policija?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 17:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: PCM je napisao/la: Kako ono Junuze - fin momak, sportas, student ETF  Pa imam i ja takvu prijavu a znaš da sam dobar k'o kruv. Doduše kod mene nema tragova nasilja a i svhedoci nisu ništa vidjeli. Prebio je jednog od 3 u 3:35. Sigurno ne bezveze. Vjerojatno nekih guzonja sinovi, vratili mu kasnije preko mafije. Odi sad na FER u Zg, 600 ih ima u generaciji. Nađi kriminalca. Ne znam da sam ikad vidio da je nekom suđeno. Naprosto to nije taj tip ljudi. Postoje iznimke ali koliko sam čitao o ovom dečku prije bih da mi na njega sinovi liče nego na Lukača. Može li mi netko objasnit zašto je tužiteljstvo (bibićko, Hrvati govore hrvatski) krivo a ne policija? Nije ga prebio vec ga je iscipelario na podu ko zadnja picketina. Ove ozlijede koje su potvrdjene od lijecnika govore da je "tatino zlato" David najobicniji degenerik. A ako i ti imas prijavu sa potresom mozga, lomovima zuba i kostiju glave - ni tebi nisu sve na broju definitivno, pa da si najbolji na svijetu, a svemu je uzrok kako si ti rekao "pusi kurac". Nevjerovatno sta citam. Tip je lokalni klosar, sitni diler i evidentno tucaros i sad mu sve to amnestira studiranje ETF-a i bavljenje sportom. Pa faks koji sam ja zavrsio (nije sigurno nista laksi od ETF ako ne i tezi) je skupa sa mnom zavrsilo i nekoliko ljudi kojima nebi dao da bicikl pricuvaju jebote, cuj studiranje jebenog ETF je sada mjerna jedinica za normalnog momka... Ja al u kurcu mom... Da se razmemo nadam se da ce se do kraja rasvijetliti sto se dogodilo s Davidom pa makar da ga je ubio netko moj a kamoli Dodikov ili ciji vec, al nemoj me jebat s tom glupom pricom o nekakvom "finom i normalnom momku".
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 17:49 |
|
|
|
Scene na Trgu Krajine iste kao sinoć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 17:53 |
|
|
PCM je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa imam i ja takvu prijavu a znaš da sam dobar k'o kruv. Doduše kod mene nema tragova nasilja a i svhedoci nisu ništa vidjeli.
Prebio je jednog od 3 u 3:35. Sigurno ne bezveze. Vjerojatno nekih guzonja sinovi, vratili mu kasnije preko mafije.
Odi sad na FER u Zg, 600 ih ima u generaciji. Nađi kriminalca. Ne znam da sam ikad vidio da je nekom suđeno. Naprosto to nije taj tip ljudi. Postoje iznimke ali koliko sam čitao o ovom dečku prije bih da mi na njega sinovi liče nego na Lukača.
Može li mi netko objasnit zašto je tužiteljstvo (bibićko, Hrvati govore hrvatski) krivo a ne policija?
Nije ga prebio vec ga je iscipelario na podu ko zadnja picketina. Ove ozlijede koje su potvrdjene od lijecnika govore da je "tatino zlato" David najobicniji degenerik. A ako i ti imas prijavu sa potresom mozga, lomovima zuba i kostiju glave - ni tebi nisu sve na broju definitivno, pa da si najbolji na svijetu, a svemu je uzrok kako si ti rekao "pusi kurac". Nevjerovatno sta citam. Tip je lokalni klosar, sitni diler i evidentno tucaros i sad mu sve to amnestira studiranje ETF-a i bavljenje sportom. Pa faks koji sam ja zavrsio (nije sigurno nista laksi od ETF ako ne i tezi) je skupa sa mnom zavrsilo i nekoliko ljudi kojima nebi dao da bicikl pricuvaju jebote, cuj studiranje jebenog ETF je sada mjerna jedinica za normalnog momka... Ja al u kurcu mom... Da se razmemo nadam se da ce se do kraja rasvijetliti sto se dogodilo s Davidom pa makar da ga je ubio netko moj a kamoli Dodikov ili ciji vec, al nemoj me jebat s tom glupom pricom o nekakvom "finom i normalnom momku". Ma ne samo to, već je tip stalno hodao sa "leptir" nožem u džepu. Ne znam gdje to može biti normalno. Sigurno vam mogu reći da osoba koja uživa Marihuanu uopće nema takve furke, noževi, tučnjave, agresija. Što jako ukazuje da je uz Marihuanu David konzumirao nešto drugo što izaziva agresivnost. Alkohol, Amphetamine su jeftina varijanta i lako moguće. (Ne pišem ovo da bih rekao da je opravdano ubiti nekog takvog, ako je uopće ubijen. Već zbog nekih ublehara sa zeničkom školom što misle da mogu slagati priče.)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:02 |
|
|
|
Ili objasnimo to slikovito ovako. Hipotetski, da David ide u školu sa mojim sinom ne bih se 3 sekunde promišljao da nazovem policiju i prijavim da David dolazi sa nožem u školu. I to bih ponavljao sve dok bih imao informacije da nije prestao sa tim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:03 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: BBC je napisao/la: Tužilaštvo (puno njih iz oporbe) je namjerno rastezalo do izbora da zajebu Dodika. Izbori bili udarna stvar za Dodikovu stranku. Sad tužilaštvo ostalo sa vrućim krompirom. Tuzilastvo RS je pod Dodikovom kontrolom. To je ujedno mozda i hlavni razlog zasto istaga tapka u mjestu iako znaju ko je ubio Davida. Kako je tužilaštvo pod dodikovom kontrolom kad nivo BIH imenuje sudije i tužioce i kad je REPUBLIČKI JAVNI TUŽILAC RS MUSLIMAN ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:03 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Ovi samo zahtjevaju ... 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:04 |
|
|
|
Opet ispraznili trg. Ovi odoše u šetnju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:05 |
|
|
|
Što se tiče iskustva s drogom tu jesam mala beba za tebe Bibići... Mi smo u Ze nosali noževe, leptire. Ništa čudno, pogotovo ako si nekom stao na žulj. U pravu ste za cipelarenje ali ovo je optužnica a ne presuda. U optužnici stoje navodi onoga tko tuži.
Meni je normalno da onaj tko me namjerno izaziva i nakon upozorenja nastavi, dobije potres mozga i sposobnost letenja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:09 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
BBC je napisao/la: Opet ispraznili trg. Ovi odoše u šetnju. Ne smiju se zadrzavati, inace slijedi pendrečenje, ovako se okupe na trgu par minuta, malo se sllikaju, snime ih za dnevnika i pravac "šetnja" Inace ... Citat: Identifikovan siledžija koji brutalno šutira policajca na zemlji Policija je identifikovala i večeras privela muškarca koji je udarao policajca, tokom jučerašnjih dešavanja na banjalučkom Trgu Krajine. Kako saznaje ATV, radi se o Brani Miloševiću i on se trenutno nalazi u prostorijama Policijske uprave Banjaluka. Na snimku se jasno vidi kako muškarac prilazi već oborenom policajcu i brutalno ga udara nogom u leđa. Brane Milošević je predsjednik udruženja Švajcarac, predstavljao je Udruženje malih akcionara, a javnosti je postao poznat kad je osumnjičen za malverzacije u preduzeću "Metal".
U periodu od 2003. do 2006. godine je bio na funkciji pomoćnika ministra trgovine i turizma ispred PDP-a u vladama Dragana Mikerevića i Pere Bukejlovića, za vrijeme ministra Borisa Gašpara.
Kasnije je promjenio stranku postavši jedan od funkcionera manje poznate Stranke socijalne sigurnosti srpskih boraca koja je na lokalnim izborima 2016. godine na teritoriji Banjaluke osvojila ukupno 751 glas.Kako nisu uspjeli da se kvalifikuju za učešće na Opštim izborima 2018. godine, Milošević je svoje političke aktivnosti nastavio na Trgu Krajine protestujući zajedno sa grupom "Pravda za Davida".  Dovodili su ga u vezu i sa pokretom "Restart Srpska.
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mi smo u Ze nosali noževe, leptire. Ništa čudno, pogotovo ako si nekom stao na žulj. Meni je to neprihvatljivo a stvarno nisam znao za taj običaj u Zenici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:11 |
|
|
Davor: Ja opet stojim na Trgu Davida Dragičevića, svoga sina. Ne možete mi ništa!Otjeralo ih 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što se tiče iskustva s drogom tu jesam mala beba za tebe Bibići... Mi smo u Ze nosali noževe, leptire. Ništa čudno, pogotovo ako si nekom stao na žulj. U pravu ste za cipelarenje ali ovo je optužnica a ne presuda. U optužnici stoje navodi onoga tko tuži.
Meni je normalno da onaj tko me namjerno izaziva i nakon upozorenja nastavi, dobije potres mozga i sposobnost letenja. Zanimljivo. A već 2 dana ublehariš o "samoubojstvu" koje ne stoji ni u jednoj optužnici, niti to itko više spominje. Predstavljaš to kao neku provjerenu činjenicu, da tužilaštvo tvrdi. No, nećemo te jeftine zeničke škole. Pogotovo ne od ublehara učenika koji je ponavljao razrede te škole.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:15 |
|
|
Predali zahtijev za prosvjed (Nedjelja) po prvi put i dobili ga (od MUP-a, kojeg ne priznaju). Velika pobjeda institucija i pravnog sistema. Navodno bar da su zatražili. Poslije skupa dolazi inspekcija da vidi jesu li počistili smeće za sobom. Inače više neće moći dobiti dozvolu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stratilat
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:17 |
|
|
|
@kolubara ne pali se.ukoliko istraju u svome da se krv pusti,dati im prostora...jeste da ce pozivati medjunarodnu zajednicu kao moderatore ovdje ali spartlom ce ih skupljati...pozivam na ignore i iskljuci caps look
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:22 |
|
|
|
Pratim kolonu Live. Premračno, jedva se vidi. "Oćemo ljevo ili desno ?" Munjeni totalno. Davor ubacuje nove mantre pa se sektaši izgube, ne znaju ponoviti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Što se tiče iskustva s drogom tu jesam mala beba za tebe Bibići... Mi smo u Ze nosali noževe, leptire. Ništa čudno, pogotovo ako si nekom stao na žulj. U pravu ste za cipelarenje ali ovo je optužnica a ne presuda. U optužnici stoje navodi onoga tko tuži.
Meni je normalno da onaj tko me namjerno izaziva i nakon upozorenja nastavi, dobije potres mozga i sposobnost letenja. Zanimljivo. A već 2 dana ublehariš o "samoubojstvu" koje ne stoji ni u jednoj optužnici, niti to itko više spominje. Predstavljaš to kao neku provjerenu činjenicu, da tužilaštvo tvrdi. No, nećemo te jeftine zeničke škole. Pogotovo ne od ublehara učenika koji je ponavljao razrede te škole. Pa to je bio prvi nalaz policije. Imaš link od JL. Na njega se referiram. Moje mišljenje, prebio je ove likove, oni platili nekog iz policije da ga malo propuste kroz ruke, ovaj bio prejak. Ubili ga. Počelo zataškavanje. Mislili da će lako proći, vjerojatno više puta i jest. E sad, vjerojatno je netko koga je Lukač doveo inače bi ga pustio niz vodu. Dodik mrzi Lukija ali ga ne smije napasti jer ga drži u šaci. Dodo je pragmatik, davno bi se on njega riješio bez obzira bio kriv ili ne. Ostalo se sve kalemi na to. CIA skužila da može pogurat reformu policije ili barem malo zaljuljat i imamo to što imamo. Eto, i ja sam puno filmova gledao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:24 |
|
|
Citat: Veterani specijalne brigade policije: Puna podrška MUP-u Srpske i ministru Lukaču
Veterani Specijalne brigade policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske upozorili su da se u Srpskoj "sprovode aktivnosti pojačanih subverzivnih dejstava pojedinih zapadnih obavještajnih službi", te uputili punu podršku MUP-u i resornom ministru Draganu Lukaču u obavljanju poslova u okviru nadležnosti i ovlašćenja koja su im dodijeljena zakonom.
Veterani u saopštenju ističu da, nakon višemjesečnih protesta grupe građane na Trgu Krajine, koji su nastavljeni fizičkim napadom na pripadnike MUP-a Srpske, imaju moralno pravo i obavezu da se obrate javnosti i apeluju da građani u Srpskoj "ne nasjedaju na neistine pojedinih medija, samozvanih blogera i neodmjerene, nedemokratske izjave pojedinih političara".
"Očigledno je da se u Srpskoj sprovode aktivnosti pojačanih subverzivnih dejstava pojedinih zapadnih obavještajnih službi sa poznatim nosiocima tog oblika ugrožavanja bezbjednosti", ističe se u saopštenju.
Veterani upozoravaju da se jasno može definisati plansko i organizovano, a sada i koordinisano više mjera i postupaka u nekoliko gradova u BiH s ciljem uništenja MUP-a Srpske.
"Takođe, prepoznaju se metode subverzivnog djelovanja, odnosno izazivanje kriza u državi, subverzivna propaganda pojedinih medija, iznošenje neistina od takozvanih nezavisnih novinara, a pojedini političari pozivaju na 'borbu' koja bi dovela do nasilnog prevrata nakon nedavno održanih izbora", ističe se u saopštenju i dodaje da se za sve ovo koristi tragedija koja je zadesila porodicu Dragičević.
Veterani ističu da je od takvog oblika ugrožavanja najbolji garant bezbjednosti MUP Srpske, a građane u Republici napominju da je Srpska stvorena prvenstveno zahvaljujući jedinstvu Srba i da se samo tako može očuvati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 27 pro 2018, 18:26 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10452 Lokacija: Banja Luka
|
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=321280Sve mi se cini da se blizi ''velika rokada'' i neki novi potezi drzave , koji ce mnoge iznenaditi . Ono sto me raduje , da ima vise varijanti da se odgovori ovom pokusaju da nas razjebu uz pomoc shupaka i budala iz nasih redova , poput ovog retardiranog Rusa . Zadnja je da na ulicu izadje velika vecina naroda , koji za sad suti i gleda gdje ovo goni , i stane iza svoje policije ( citaj drzave) Ako se ona desi , volio bih neg ista da sretnem Rusa , i pomognem mu da zdravije sagleda stvari . Lutko ,ako do toga dodje , obuci majicu BNTV zarad prepoznavanja .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|