HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 19:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 5558 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 223  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 15 srp 2019, 20:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 lip 2018, 08:55
Postovi: 628
debilizmu nema kraja. nakon sto je dala izjavu, stela naravno pustena i sektasi sad slave pobjedu? ona i njen advokat su navodno pobijedili jer nije u pritvoru, a tamo ni ne treba biti jer nije osumnjicena za teze djelo. policiji je trebala samo njena izjava, koju je mogla dati jos u decembru, bez skivanja sedam mjeseci u stanu.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 18 srp 2019, 11:26 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Prokleti Dodik i MUP RS. Sad će i u Njemačkoj balkanska sekta niknuti.

Citat:
Detalji stravičnog zločina: Zagrepčanin ubio Nijemca zbog frizure?
VIJESTI
srp 18, 2019

Dovoljno je bilo što se žrtvi nije sviđala njegova neobična frizura, odnosno dreadlocksi, da 32-godišnji Zagrepčanin potegne nož i ubije čovjeka.


Navodno to je razlog zašto je E. S. iz Zagreba, koji je policiji otprije poznat zbog nasilja i droge, u utorak navečer oko 22.40 na Fažanskoj cesti kraj Pule jednim ubodom u srce usmrtio 23-godišnjeg turista Patricka Bessingera iz Bavarske. Sve je počelo u jednom od beach-barova na obližnjoj plaži Hidrobaza, piše zabranjeni list.

Tražili drogu

Ondje je, navodno, svađa počela, a onda je Zagrepčanin slijedio mladog turista do pekare na Fažanskoj cesti, gdje ga je ubo nožem točno u srce. Patrick je nakon toga pobjegao na obližnju terasu restorana Lavanda, gdje je u 22.57 pozvana hitna pomoć, koja ga je reanimirala i s pulsom odvezla u pulsku bolnicu. Međutim, nije mu bilo spasa. Preminuo je oko 1.45 sati.

Istodobno je na teren izašla i policija, koja je pročešljala čitavo područje u potrazi za ubojicom, koji je pobjegao s psićem. Sat i pol kasnije lociran je i uhićen usred kampa Brioni na obližnjoj Puntiželi. Jučer je cijeli dan bio u prostorima Policijske uprave istarske, koja je provodila kriminalističko istraživanje.

A što se dogodilo u glavi tog čovjeka da povuče nož na mladog Nijemca koji je te večeri očito bezbrižno otišao na piće u obližnji beach-bar? Koliko smo čuli od ljudi u obližnjem kampu koji su ga susretali, a i samih očevidaca uhićenja, ubojica nije bio sav svoj. Rekli su nam to konobari u beach-baru Mistral u kampu Brioni, kamo je ubojica zalazio zadnja dva dana.

- Vidjelo se da nije sav svoj. Govorio je da je on dobar bog i da je nama zbog svega toga dobro. Ne znamo je li bio na drogama - kazali su nam.

Turisti iz Beograda vidjeli su dramatično uhićenje koje se dogodilo točno ispred njihove parcele u kampu. Kazali su da su najprije mislili da se radi o pretresu zbog droge, ali da im je bilo čudno da je zbog toga na terenu čak 20 policajaca.

- Nije se opirao uhićenju. Govorio je: „Ne znam zašto me hapsite, imam pravo na neki razgovor. Nisam ništa skrivio. U čemu je problem? Siromašan sam, što ću sa psom?“ I onda smo čuli da je policija rekla da je optužen za pokušaj ubojstva. Prvo su tražili drogu - kazali su. Ubojica je tada policiji rekao da u kampu ima šator, ali nije rekao točno gdje. Stalno je mijenjao priču.

Incident

- Kazao je najprije da ima šator kod svjetionika, pa na pločama, pa da je kod prijatelja. Dosta je konfuzno odgovarao na pitanja. Konobari u beach-baru su nam rekli da je govorio da dolazi iz treće galaksije. Rekao je najprije da je iz Slavonije, pa kasnije da mora zvati roditelje u Zadar. Imao je ruksak sa sobom, a onda su i njega i psa strpali u maricu. Rekli su da su našli nož u ruksaku - rekli su nam očevici koji su čuli da je osumnjičeni rekao da već godinama radi na Outlook festivalu.

Otac uhićenog ​je bez riječi te čeka okončanje istrage kako bi doznao što se doista dogodilo, a majka 32-godišnjaka kroz suze je tek kratko rekla:

- Moj je sin bolestan. U Pulu je otišao raditi i ne znam što se ondje sve dogodilo. Zadnji sam ga put vidjela u subotu, kada je otputovao, i otada mi se nije javio. Kad mi je policija javila, pala sam u nesvijest, završila na hitnoj. Ne znam kako dalje.

Susjedi pak o obitelji ne žele pretjerano govoriti.

- Sjećam se jednog incidenta kada je jedna susjeda za mladića govorila da je pijanac i da se drogira. Pa se njegova majka s tom susjedom potukla te su obje završile na policiji - prisjetila se susjeda 32-godišnjaka. Na upit imaju li psića, jer E. S. je u kobno vrijeme, prema pričanjima svjedoka, bio u društvu malog četveronožnog ljubimca, susjedi dvoje. Neslužbeno doznajemo da je zbog njega više puta zvana policija kad je prijetio posjetiteljima u jednom klubu u Zagrebu, a navodno je čak pritom u jednom slučaju mahao nožem, načinivši i veću materijalnu štetu.

Dnevnik.ba

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 06 kol 2019, 17:44 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25
Postovi: 2844
Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
Psihicki bolesnik Borislav Radanović i službeno dobio otkaz u MUP-u Srpske ...

_________________
Govorio je tad' moj debeli stric
nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh
za svu vasu zajebanciju
jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 10 kol 2019, 12:17 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Nisam psihijatar ali onako laički bih primjetio da je tip lud.

Muslimanski portali (Žurnal) jedini tu krepanu žabu drže u životu i propagiraju nezakonje na srpskom i hrvatskom teritoriju. Kako ih uglavnom muslimani čitaju poslije se čude zašto u svojim općinama imaju problem sa iskrivljenom percepcijom što je zakonito a što ne.
Pazi ti to, probao ući u ured koji nije njegov i "nastaviti raditi posao". :laugh

Citat:
BORISLAV RADOVANOVIĆ ZA ŽURNAL: Vezali su me s namjerom da me prevaspitaju!

Objavljeno: 03.09.2018. u 19:42h

Duže od godinu dana traje moja borba, nezakonito me drže pod suspenzijom. Samo sam tražio da se konačno riješi moj radno-pravni status. Danas, kada sam došao, četvorica policajaca su skočila na mene i uhapsila me

Prije 12 dana sam obavijestio kolege da ću doći u svoju kancelariju u Policijsku upravu Prijedor. Duže od godinu dana traje moja borba, nezakonito me drže pod suspenzijom. Samo sam tražio da se konačno riješi moj radno-pravni status. Danas, kada sam došao, četvorica policajaca su skočila na mene i uhapsila me. Nisam pružao otpor, kazao je za Žurnal bivši krim inspektor, bloger i jedan od najaktivnijih članova grupe „Pravda za Davida“.

Nakon što je jutros uhapšen zbog, kako su rekli u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS, ometanja rada državnih organa, ističe da nikakve probleme u policiji nije pravio, ali da kolege nsu imale milosti.

„Čim sam prišao zgradi znao sam šta će se desiti. U prostoriji u kojoj inače pijemo kafu sjedio sam sam, a onda su došli policajci. Sve su snimili, snimili su vlastito krivično djelo. Nisam se raspravljao, smotali su mi obje ruke, vezali, rekli da sam priveden. Molio sam da popuste lisice. Dozvolili su mi da se javim majci i ona je obavijestila tužilaštvo. Trebalo me prevaspitati“, priča Radovanović.

Međutim, kako tvrdi, u prijedorskom tužilaštvu glavni tužilac Mladen Mitrović nije htio da razgovara s Radovanovićevom majkom, već joj je zaprijetio da će „krivično odgovarati za lažno prijavljivanje“.

„Cijeli dan niko mi nije govorio zašto sam uhapšen. Otkinuo sam česmu i razrezao se. Zvali su Hitnu pomoć, pozlilo mi je. Sproveli su me u sud i znao sam da je odluka već donesena, ali i dalje ne znam kakva. Kordon policije je bio u hodniku. Tu sam napao tužioca, rekao da treba da ga bude sramota. Tada se pojavio advokat Miodrag Deretić i kada je zatražio da mu objasne hapšenje, pustili su me“, zaključuje Radovanović.

Šukalo: 11 godina torture

Priča o Radovanoviću, kako ističe narodni poslanik Adam Šukalo, traje gotovo 11 godina.

“Nakon što je otkrio kriminalne detalje, napakovana mu je priča o pokušaju ubistva, podignuta je optužnica i na kraju potvrđena. Prošle godine je suspendovan i ostao je bez bilo kakvih primanja. Proglasili su ga ludim. To se svakako odrazilo i na njegovu porodicu. Iz MUP-a nije dobijao informacije o povratku na posao i jutros je ušao u svoju kancelariju. Natjerali su čovjeka da u očaju podigne ruku na sebe”, naveo je Šukalo.

Kako je Žurnal jutros objavio, Radovanović je mjesecima unazad na svom blogu objavljivao informacije o smrti dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića, a bio je i član Anketnog odbora Narodne skupštine RS ispred grupe „Pravda za Davida“. Na jednoj od sjednica verbalno se sukobio sa ministrom unutrašnjih poslova Draganom Lukačem, koji se prethodno nije libio da njega i novinara Slobodana Vaskovića označi kao glavne huškače Davidovih roditelja koji već pola godine traže istinu o stradanju svog sina.

Prošle godine na svom blogu je napisao da je, kao kriminalistički inspektor, "suspendovan pretučen i prepušten sudbini“.

„Jučerašnji dan je razriješio dilemu koju sam otvorio u nedavnom tekstu. Ministar Dragan Lukač se jasno pozicionirao na stranu organizovanog kriminala i korupcije i tu više nema dilema. Međutim, to je valjda procijenjeno kao nedovoljno 'upozorenje' pa sam uveče i pretučen od strane jednog lokalnog kriminalca. Negdje oko 14 časova juče uručeno mi je rješenje o suspenziji koje je ministar lično potpisao. Procedura kratka i jasna: potpiši, predaj službenu legitimaciju i 'marš' (!) iz zgrade PU Prijedor. U obrazložeju ministar navodi da sam 29.09.2016. izvršio 'ugrožavanje sigurnosti' načelnika PU Prijedor Dalibora Ivanića, da sam zbog toga krivično i disciplinski procesuiran – šta je 'osnov' ovakve odluke. I ptice na grani znaju da nisam ugrozio nikog, odnosno da nisam počinio apsolutno nikakav delikt, nego samo branio porodicu od policijskog maltretiranja i svoja prava“, napisao je Radovanović 13. maja prošle godine.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 10 kol 2019, 12:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25
Postovi: 2844
Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
Psihički bolesnik prve kategorije, prvo što su uradili jeste da su mu oduzeli službeni pištolj pa ga tek zatim suspendovali, po fb-u pisao kako ide u banju na odmor a zapravo isao na lijecenje na psihijatrijski odjel UKCRS, čovjek ima sve papire da je psihički bolestan, zbog toga je i suspendovan i na kraju dobio otkaz, jbt vodio svoje interne istrage, prijetio ljudima, svjedoku u jednom predmetu polupao i auto, majka ga dva puta prijvljivala za nasilje u porodici, uništavao službenu dokumentaciju, svađao se sa kolegama, opet nema ženu ni djecu u svojim godinama što dovoljno govori, tip je klasicni psiho debilčina, naravno tada se okrenuo i protiv MUP-a, ljut i ponižen a utociste našao u PZD, kao odlicnom mjestu i poligonu za napade na MUP, ali ni to nije dugo trajalo, na kraju dobio otkaz a drug mu zbrisao u Austriju ...

_________________
Govorio je tad' moj debeli stric
nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh
za svu vasu zajebanciju
jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 23 kol 2019, 12:31 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25
Postovi: 2844
Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
Majku 'ebo svoju, napokon ... :laugh

Citat:
Davor Dragičević u septembru ulazi u politiku: Ja idem do kraja, za bolje sutra

Otac stardalog 21-godišnjeg Banjalučanina Davida Davor Dragičević najavio je sinoć kako od septembra ulazi u političke vode.
Kako je rekao članovima grupe Pravda za Davida, politika je dovela do ove situacije u kojoj se nalazi.

"Politika mi je ubila dijete, protjerala me, nastavlja progon moje porodice i grupe PzD. Jedini način da zaštitim porodicu, svoju kćerku, grupu PzD jeste da uđem u politiku. U septembru će sve biti jasno, bar će pozicija i opozicija imati alternativu. Za pravdu i istinu za Davida, Dženana i svu djecu BiH, ja idem do kraja, a vi vidite. Za bolje sutra. Pravda za Davida, idemo do kraja", poručio je Davor.

Pravdaši su podržali ovu njegovu namjeru kazavši kako je ovoj zemlji potreban čovjek poput njega i Muriza Memića koji će se izboriti za pravdu za svu djecu BiH.

Prve najave da bi se Davor mogao početi baviti politikom bile su krajem juna ove godine kada je najavio osnivanje političke stranke tokom obraćanja članovima grupe PzD. Dragičević je poručio kako će igrati na njihov način, misleći na aktuelne političare i pozicije i opozicije.

"Igrat ćemo na vaš način, mada ja nisam takav igrač, ali probat ću. To je ono što vam smeta i što vas boli. Mojih 10 minuta govora pred narodom vrijedi više nego vaših 10 godina pričanja. Koliko članova grupe PzD je napustilo Banju Luku? Niko ih nije zaštitio niti je reagovao. Nemate snage ni moći", kazao je tada Davor.

_________________
Govorio je tad' moj debeli stric
nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh
za svu vasu zajebanciju
jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 23 kol 2019, 12:36 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68204
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Zar jos postoji ovo cudo.

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 23 kol 2019, 12:54 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 10:10
Postovi: 37650
LakePlacid je napisao/la:
Majku 'ebo svoju, napokon ... :laugh

Citat:
Davor Dragičević u septembru ulazi u politiku: Ja idem do kraja, za bolje sutra

Otac stardalog 21-godišnjeg Banjalučanina Davida Davor Dragičević najavio je sinoć kako od septembra ulazi u političke vode.
Kako je rekao članovima grupe Pravda za Davida, politika je dovela do ove situacije u kojoj se nalazi.

"Politika mi je ubila dijete, protjerala me, nastavlja progon moje porodice i grupe PzD. Jedini način da zaštitim porodicu, svoju kćerku, grupu PzD jeste da uđem u politiku. U septembru će sve biti jasno, bar će pozicija i opozicija imati alternativu. Za pravdu i istinu za Davida, Dženana i svu djecu BiH, ja idem do kraja, a vi vidite. Za bolje sutra. Pravda za Davida, idemo do kraja", poručio je Davor.

Pravdaši su podržali ovu njegovu namjeru kazavši kako je ovoj zemlji potreban čovjek poput njega i Muriza Memića koji će se izboriti za pravdu za svu djecu BiH.

Prve najave da bi se Davor mogao početi baviti politikom bile su krajem juna ove godine kada je najavio osnivanje političke stranke tokom obraćanja članovima grupe PzD. Dragičević je poručio kako će igrati na njihov način, misleći na aktuelne političare i pozicije i opozicije.

"Igrat ćemo na vaš način, mada ja nisam takav igrač, ali probat ću. To je ono što vam smeta i što vas boli. Mojih 10 minuta govora pred narodom vrijedi više nego vaših 10 godina pričanja. Koliko članova grupe PzD je napustilo Banju Luku? Niko ih nije zaštitio niti je reagovao. Nemate snage ni moći", kazao je tada Davor.


Vlada u egzilu. :zubati

Zove narod koji pati
Ludog Davora da se vrati.
:clap

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 23 kol 2019, 13:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 lis 2010, 15:06
Postovi: 27106
Tko će koga zajebati. Po komentarima muslimani opet popušili. Sada samo kmeču kad su skontali
da su ulagali u propalu investiciju. :zubati :smajl007

https://www.klix.ba/vijesti/bih/davor-d ... /190823013

_________________
- Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022.
- Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP.
- Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 23 kol 2019, 13:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 09 lis 2009, 09:48
Postovi: 482
Vlada u egzilu,pokret u ilegali...
JZM


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 23 kol 2019, 14:47 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Znači samo jedno. Austrijanci mu odbili zahtijev za politički azil.
Očekivano. Vrlo brzo bi im došlo pola Bosne, neko bježi od Dodika, neko od Bakira.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 24 kol 2019, 13:26 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Suzana Poirot.

slika

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 24 kol 2019, 13:33 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 16 lip 2019, 21:14
Postovi: 10777
BBC je najveci stovatelj lika i djela Davora Dragicevica. Za vecinu je prica zavrsena, doduse bez raspleta, a on i dalje opsjednut. Sta te toliko ponukalo da se dusom i tijelom uneses u slucaj?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 24 kol 2019, 13:39 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Trolaš temu.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 20 ruj 2019, 14:38 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25
Postovi: 2844
Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
Samo hapsi ...

Citat:
Uhapšen Njegoš Tomić zbog protesta održanih 30. decembra u Banjoj Luci


Čak su ih i muslimani provalili ... :smijeh

Citat:
slika


Citat:
DRY374DRY
prije 3h 10m

pogledajte sliku...iza tomica stoji lik koji je osudjen da je u geodetskom zavodu ukrao 10 miliona....mislim da se zove gligoric...a iza gligorica stoji jedan od prvih ljudi sds...dake..lako je zakljuciti odkud im pare i koja je politicka stranka stajala iza njih...jos samo da vidimo koja strana ambasada je stajala iza njih...mada je dodik vec objavio da iza svega stoje englezi

_________________
Govorio je tad' moj debeli stric
nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh
za svu vasu zajebanciju
jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 20 ruj 2019, 15:06 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Imao ilegalnu pušku i 70 metaka. Nisam kriv časni suče.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 21 ruj 2019, 14:35 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Uhapsen pa pusten.

https://www.facebook.com/story.php?stor ... %2As%2As-R

Inace, ko hoce neka podrzi brata Njegosa.

https://www.facebook.com/groups/1793875944228233?group_view_referrer=profile_browser

https://www.facebook.com/pokrettreciblok/

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 21 ruj 2019, 17:54 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 lip 2018, 08:55
Postovi: 628
naravno da je pušten kad je odradio svoju građansku dužnost. da je dao izjavu odmah kad je trebao, potjernice za njim ne bi bilo

pa, gdje si ti Vladimire?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 21 ruj 2019, 18:00 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Niti je bilo potjernice, vec je covjek otisao u policijsku stanicu i dao izjavu.

Kao sto vidis, evo me.

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 21 ruj 2019, 18:04 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 lip 2018, 08:55
Postovi: 628
pardon, bila raspisana potraga, pa ga klepili. daleko od toga da se sam predao

https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... aga/559245

inače, njegoš tomić ukratko. pa ga podržite :zubati
https://banjaluka24h.com/ko-je-njegos-t ... ao-drzavu/


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 21 ruj 2019, 18:44 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Potraga, a ne potjernica. Velika razlika. Potraga se raspisuje kad neko nestane, a potjernica kad neko nije dostupan organima gonjenja.

Inace, kriminal je dobiti subvencije. :zubati

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 21 ruj 2019, 19:12 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 lip 2018, 08:55
Postovi: 628
velika je razlika da li ga je policija klepila ili je pristupio dobrovoljno, kako ti to navodiš. inače, tražili su ga zbog remećenja javnog reda i mira, dakle zbog prekršaja, pa ne ide potjernica već potraga.

međutim, sad kad su mu našli oružje u kući, bolje bi mu bilo da se javi na poziv za saslušanje kad ga dobije. poslije toga opet može da štrajkuje "glađu" :zubati


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 21 ruj 2019, 22:00 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25
Postovi: 2844
Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
nema veze je napisao/la:
pardon, bila raspisana potraga, pa ga klepili. daleko od toga da se sam predao

https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... aga/559245

inače, njegoš tomić ukratko. pa ga podržite :zubati
https://banjaluka24h.com/ko-je-njegos-t ... ao-drzavu/


Imaš li šta pametno da kažeš za predsjednicu Željku Cvijanović? i Milorada Dodika? :zubati :kava

_________________
Govorio je tad' moj debeli stric
nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh
za svu vasu zajebanciju
jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 21 ruj 2019, 22:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 lip 2018, 08:55
Postovi: 628
jesu li to oni što su na izborima rasturili sds do kraja? :zubati


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 22 ruj 2019, 00:08 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
nema veze je napisao/la:
velika je razlika da li ga je policija klepila ili je pristupio dobrovoljno, kako ti to navodiš. inače, tražili su ga zbog remećenja javnog reda i mira, dakle zbog prekršaja, pa ne ide potjernica već potraga.

međutim, sad kad su mu našli oružje u kući, bolje bi mu bilo da se javi na poziv za saslušanje kad ga dobije. poslije toga opet može da štrajkuje "glađu" :zubati

Eto, nesto smo novo naucili, razliku izmedju potjernice i potrage. Potraga se inace raspisuje i kad nekoga nema duze od 48 casova, dok potjernica se raspisuje za bjeguncem. Njegos nije bio bjegunac, tako da nije ni mogla da se za njim raspise potjernica.

Ima li ko u ovoj zemlji da nema bar pistolj ili lovacku pusku? Tu ne racunam djecu i pacifiste. Ovdje (u RS) izgleda aman jedino opozicija ima oruzje, dok pripadnici rezimske policije oruzjem pljackaju kombi sa novcem usred ulice i usred bijela dana. To je RS pod Dodikom. Niko ne smije da nas bije, osim Lukaceve milicije. Izvini se Djuri, sto te je tukao. :zubati

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5558 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 223  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 274 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO