|
|
Stranica: 17/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 22:15 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Malčice sam razočaran da nisam na listi. Izgleda da trebam pojačat informacijska dejstva.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 22:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
aleksije radicevic je napisao/la: Crni_bombarder, divizija, Rika, Dzoni, KiMi, Planina. Jeste li videli kako vas je Inkvi zamislio? http://www.hrhb.info/showthread.php?t=7006&page=36Ma Inkvi je zanimljiv lik, vrijeđa me, ja njega i to je to. Ja nisam za baniranje. Anyway, rastjera sve tamo pa onda dođe tu. On je tip koji nigdje ne funkcionira. Ne može tako sirov, pogotovo ne u Zg.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 22:43 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Malčice sam razočaran da nisam na listi. Izgleda da trebam pojačat informacijska dejstva. Čudi me da te izostavio s liste. Al zanimljivo da mu je Aleksa četnik bio počasni mod na forumu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 22:48 |
|
|
Pa vidiš da vraća dugove.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 22:49 |
|
|
Inkviju je sad tko Vučiću. Ako podrži konzerve slične sebi, onda je prorus, a ako ne, onda je ********. Nije lako.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 22:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zar nije Inkvizitor u Ukrajini ? Čuo sam da se Pupovac pojavio u Lugansku.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 22:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa vidiš da vraća dugove. Ili mu se Aco uvlačio u analni otvor,ili inkvi voli četnike. Treće opcije nema.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 22:55 |
|
|
BBC je napisao/la: Zar nije Inkvizitor u Ukrajini ? Čuo sam da se Pupovac pojavio u Lugansku. Kritikovo je oštro na forumu Zulua što savijetuje Hrvatima da ne idu u Ukrajinu. Kao ko je Zulu da to izjavi.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 23:08 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Tvinki je teletabis.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 23:10 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Tvinki je teletabis. Pretpostavljo sam dok ga grobar hvali.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 23:17 |
|
|
ZA RUSE I KRISTA PROTIV SOROŠA I SOTONISTA.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 23:25 |
|
|
Bravo HHerceg!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 23:34 |
|
|
Dinamo! BBB.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 13 ožu 2022, 23:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dinamo! BBB. Palac gore onima koji su bengalkama gađali navijče na zapadnoj tribini poljudskog stadiona?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 00:05 |
|
|
BBB postali ******** kao i navijačke skupine na zapadu sa "refugees welcome" transparentima, još jedan dokaz koja je Kifla gnjilotina te Zegej pogotovo, šteta što atomska nije bila na onom dronu da vaporizira taj smrad.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 00:10 |
|
|
Radije bih da mi sin kaže da je ******** nego to što si ti izjavio.
Bolesnik si žešći. Tko i Rika i onaj Th.
Kakve to (ne)ljude odgajamo?
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 00:38 |
|
|
Nema ovo veze sa zagrebom. Zagreb je metropola, hrvatski meltingpot. Ti navijaci u kavezu su vecinom olos s dna kace. Nista drugacije od one ekipe placenika oko zelinskog ili putina koji ce radit sta god im se naredi ako im das lovu. Nemaju oni veze sa zivotom, vecinom su placenici u pitanju, neka politicka grupacija stoji iza svega toga. Dovoljno se sjetit eura 2016 i onih krezubih orangutana koji su napravili nered na utakmici. Pa za otic u fr, ulaznica, smjestaj ovo ono, cirka 500 eura po glavi, njih 10 a nitko u dzepu nema prebijene. Pa samo retardiran idiot nije u stanju zakljucit da ih netko financira
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 00:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Radije bih da mi sin kaže da je ******** nego to što si ti izjavio.
Bolesnik si žešći. Tko i Rika i onaj Th.
Kakve to (ne)ljude odgajamo? Doći će dan kada ćemo se obračunati sa vama, kad i ovde zakuva a zakuvat će prije nego što misliš, vi ste prvi na listi, ne Srbi, ne Muslimani, nego vi domaći izdajnici, soroševci.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 02:12 |
|
|
48 : 51, odličan rezultat u ovim vremenima turbo pranja mozga.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 02:18 |
|
|
To je loš rezultat, nije mi jasno ko glasa za Ukre.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 02:28 |
|
|
- muslimani svi redom - hrvati epp hdz ******** zegej soroš pereci - hrvati ptsp ratne generacije kojima se namjesto rusa priviđaju krajina, velika srbija, jna, sloba, četnici
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 09:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25761 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
HHerceg je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dinamo! BBB. Palac gore onima koji su bengalkama gađali navijče na zapadnoj tribini poljudskog stadiona? Fakat meni kao Dinamovcu dođe da preispitam svoja navijačka uvjerenja i počnem navijati za neke južnije klubove. Da se BBB tako ponize? Da budu marionete establišmenta? Može li niže? Može jedino ako preko cijele tribine razvuku veliku LGBTQXY+ zastavu. Ja sam uvjeren da će uskoro i to napraviti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 10:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Palac gore onima koji su bengalkama gađali navijče na zapadnoj tribini poljudskog stadiona? Fakat meni kao Dinamovcu dođe da preispitam svoja navijačka uvjerenja i počnem navijati za neke južnije klubove. Da se BBB tako ponize? Da budu marionete establišmenta? Može li niže? Može jedino ako preko cijele tribine razvuku veliku LGBTQXY+ zastavu. Ja sam uvjeren da će uskoro i to napraviti. jok, treba bit za ove koji bi pobili Hrvate koji ne misle tko oni.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 10:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Palac gore onima koji su bengalkama gađali navijče na zapadnoj tribini poljudskog stadiona? Fakat meni kao Dinamovcu dođe da preispitam svoja navijačka uvjerenja i počnem navijati za neke južnije klubove. Da se BBB tako ponize? Da budu marionete establišmenta? Može li niže? Može jedino ako preko cijele tribine razvuku veliku LGBTQXY+ zastavu. Ja sam uvjeren da će uskoro i to napraviti. Pričaš apsolutne gluposti. BBB su najhrvatskiji dio hrvatskog bića. Uostalom i navijači južnijih klubova imaju ukrajinske zastave na tribini. Apsolutno sve hrvatske stranke, od radikalne ljevice do radikalne desnice podržavaju Ukrajinu u ovom sukobu. Da sam na mjestu vas ruso(srbo)fila, jako bi se zamislio...
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 10:42 |
|
|
teranova je napisao/la: ..nije mi jasno ko glasa za Ukre. Pa valjda ovi normalniji.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|