|
|
Stranica: 4/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:18 |
|
|
dudu je napisao/la: Glazba na ovim prostorima je toliko razvijena da bi trebalo, da je imalo pameti, vidjeti kako to izvoziti i srušiti duopol američko-latinske glazbene industrije.
Ničim ne zaostajemo, dapače naš zvuk bi bio svjež i nov za zapadnjačke uši, a mio svim istočnjacima.
Čudi me da nema ljudi koji bi krenuli ozbiljno u napad na svjetsko tržište s pjesmama na engleskom, ali s autentičnom melodijom.
Ili makar osvojiti slavenske narode, meni nije jasno koji k slušaju Rusi, Ukrajinci, Poljaci, Česi i slični, kakva su to sranja i vradžbine. Je li ovo neka zajebancija? Možeš li nabrojiti 5 autora s izvoznim potencijalom? Pogledaj za primjer Doru: preskočimo rock band s 40 godina staža i nekoliko godina do starosne mirovine (oni su tu sad i nikad više) ostatak liste su bili 40-godišnjaci koji oponašaju boy bandove iz ranih dvijetisućitih i mlade "pjevačice" koje se žele pojaviti na televiziji jer će tako lakše ostvariti svoj životni cilj, udaju za nogometaša.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Brane je napisao/la: Ja nebi zabranio, al nebi dao da se reklamiraju po gradu iz poštovanja prema braniteljima i žrtvama rata.
Međutim s obzirom da su srbi prvi počeli ko i obično, krađom hrvatske muzike '90i pa sve do danas (ne znam jesu počeli plaćat tantijeme). Progonom Thompsona, ja bi svim srbima zabranio da nastupaju u RH dok mu neplate odštetu. Dok god neplate tantijeme od '90i naovamo im nebi dao ni kune, jer oni dobivaju €ure kad se vrti njihova muzika kod nas. Kad smo mi zabranili nekom hrvastskom pjevaču nastup?  ..da Marko navrati u bl.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:22 |
|
|
dudu je napisao/la: Brane je napisao/la: Pa ko vas je naučio svirat, harmonika je tradicionalni instrument iz Austrije/Njemačke (i Italije) od tuda je došla u Hrvatsku i onda smo vas mi educirali.
Prosječan bend iz Hrvatske će odsvirat bilo koji 10 stavari od nekog srbskog pjevača. Dok odsvirat 10 stvari recimo od Magazina će jako teško i najbolji bendovi u Srbiji.
Misliš da imamo bolje harmonikaše od Srba? Borko Radivojević, Aca Sofronijević i Aca Čergar su vrh, barem su mi tako rekli ponajbolji hrvatski harmonikaši, meni je šogor svirač pa sam s tamburašima i harmonikašima svakih mjesec dana. Evo i večeras baš.  Jel Stefan bolji od ovi tvoji? Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ti stvarno misliš da branitelji i njihova djeca ne idu na cajke? Ili samo misliš da se na cajke treba ići diskretno "iz poštovanja prema braniteljima"? Pa sad su ti ljudi rekli da im smeta tu na temi, šta mene pitaš. novovrijeme je napisao/la: Kad smo mi zabranili nekom hrvastskom pjevaču nastup? Thompsonu su srbi konstantno zabranjivali nastupe, pa i Vučić ga spominje stalno kao fašistu i da bi mu otežao nastupe.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:25 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Baci bombu, goni bandu preko izvora.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:25 |
|
|
Ja ne znam u kojoj ste vi godini zapeli ali cajke vise niko ne slusa. Sad je u modi tzv balkaton, kopija regetona. Dakle, ljudima u Hrvatskoj samo treba objasniti da je to sad zvuk katoličke latinske amerike a ne orjenta, samo eto slučajno su se Sarajevo i Beograd opet isprofilisali kao lideri i bu bilo sve 5.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:27 |
|
|
Treba nanijeti takve udarce da cajke praktički nestanu 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:28 |
|
|
To je to Ajmo ruke
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:30 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kad smo mi zabranili nekom hrvastskom pjevaču nastup?  ..da Marko navrati u bl..  Kod Srba nije htio svirati ni Oriver a kamoli Marko. Čovjek kaže da ga ne zanimamo. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:31 |
|
|
Brane je napisao/la: Thompsonu su srbi konstantno zabranjivali nastupe, pa i Vučić ga spominje stalno kao fašistu i da bi mu otežao nastupe. Link?
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:33 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ja ne znam u kojoj ste vi godini zapeli ali cajke vise niko ne slusa. Sad je u modi tzv balkaton, kopija regetona. Dakle, ljudima u Hrvatskoj samo treba objasniti da je to sad zvuk katoličke latinske amerike a ne orjenta, samo eto slučajno su se Sarajevo i Beograd opet isprofilisali kao lideri i bu bilo sve 5. Sarajevo prije mjesec dva... 
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:35 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Karabaja je napisao/la: Ja ne znam u kojoj ste vi godini zapeli ali cajke vise niko ne slusa. Sad je u modi tzv balkaton, kopija regetona. Dakle, ljudima u Hrvatskoj samo treba objasniti da je to sad zvuk katoličke latinske amerike a ne orjenta, samo eto slučajno su se Sarajevo i Beograd opet isprofilisali kao lideri i bu bilo sve 5. Dudule kao pravi mittelojropski uljudbenik samo sluša ovo, srbijanske pevaljke, ne nikako  :
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ja ne znam u kojoj ste vi godini zapeli ali cajke vise niko ne slusa. Sad je u modi tzv balkaton, kopija regetona. Dakle, ljudima u Hrvatskoj samo treba objasniti da je to sad zvuk katoličke latinske amerike a ne orjenta, samo eto slučajno su se Sarajevo i Beograd opet isprofilisali kao lideri i bu bilo sve 5. Jel mogu skupit 50.000 ljudi na koncertu u nekom gradiću sa 10.000 stanovnika. Najveća zvjezda zadnjih 50 godina je Thompson i srbi to ne mogu podnijet i onda organizirano preko ambasada i razno razni udruga seru o nekom fašizmu da bi mu zabranili koncerte. On je Bruce Springsteen Europe.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:38 |
|
|
Brane je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja ne znam u kojoj ste vi godini zapeli ali cajke vise niko ne slusa. Sad je u modi tzv balkaton, kopija regetona. Dakle, ljudima u Hrvatskoj samo treba objasniti da je to sad zvuk katoličke latinske amerike a ne orjenta, samo eto slučajno su se Sarajevo i Beograd opet isprofilisali kao lideri i bu bilo sve 5. Jel mogu skupit 50.000 ljudi na koncertu u nekom gradiću sa 10.000 stanovnika. Najveća zvjezda zadnjih 50 godina je Thompson i srbi to ne mogu podnijet i onda organizirano preko ambasada i razno razni udruga seru o nekom fašizmu da bi mu zabranili koncerte. On je Bruce Springsteen Europe. Misliš na Knin?
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:39 |
|
|
Brane je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja ne znam u kojoj ste vi godini zapeli ali cajke vise niko ne slusa. Sad je u modi tzv balkaton, kopija regetona. Dakle, ljudima u Hrvatskoj samo treba objasniti da je to sad zvuk katoličke latinske amerike a ne orjenta, samo eto slučajno su se Sarajevo i Beograd opet isprofilisali kao lideri i bu bilo sve 5. Jel mogu skupit 50.000 ljudi na koncertu u nekom gradiću sa 10.000 stanovnika. Najveća zvjezda zadnjih 50 godina je Thompson i srbi to ne mogu podnijet i onda organizirano preko ambasada i razno razni udruga seru o nekom fašizmu da bi mu zabranili koncerte. On je Bruce Springsteen Europe. Ma niđe veze. Thompsnova publika je jako uska - Hrvati. To je vaša verzija našeg Baje. Nema prostora za širenje izvan Hrvata. Za razliku od srpskih zvijezda koje obožavaju svi koji razumiju riječi i mentalitet.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Brane je napisao/la: Thompsonu su srbi konstantno zabranjivali nastupe, pa i Vučić ga spominje stalno kao fašistu i da bi mu otežao nastupe. Link?
Privitak/ci: |

Screenshot 2023-02-24 at 12-38-36 Thompsonu zabranjen koncert u Austriji objašnjenja su nevjerojatna.png [ 56.24 KiB | Pogledano 2128 put/a. ]
|

Screenshot 2023-02-24 at 12-39-02 Thompsonu zabranjen koncert u Austriji objašnjenja su nevjerojatna.png [ 19.66 KiB | Pogledano 2128 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:41 |
|
|
Brane je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Link?
Pa to je Austija. Ja kontam da hoćeš reći kako smo mu zabranjili nastup u Srbiji pa se čudim šta pričaš. To su vama vjerovao ili ne Austrijanci zabranili.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:42 |
|
|
Mogu do sutra stavljat linkove...

Screenshot 2023-02-24 at 12-41-25 THOMPSONU ZABRANJEN KONCERT U MARIBORU - Tacno.net.png [ 16.59 KiB | Pogledano 2124 put/a. ]
|

Screenshot 2023-02-24 at 12-41-10 THOMPSONU ZABRANJEN KONCERT U MARIBORU - Tacno.net.png [ 35.8 KiB | Pogledano 2124 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Brane je napisao/la: Thompsonu su srbi konstantno zabranjivali nastupe, pa i Vučić ga spominje stalno kao fašistu i da bi mu otežao nastupe. Link? Ne treba nikakav link. Odeš na google i upišeš thompson zabranjen nastup. Diljem svjeta Srbi kmeče kad se Thompson pojavi i šalju hapelacije da se zabrani koncert. Nama ne pada na pamet tužakati okolo kao kakve... 
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Brane je napisao/la: Pa to je Austija. Ja kontam da hoćeš reći kako smo mu zabranjili nastup u Srbiji pa se čudim šta pričaš. To su vama vjerovao ili ne Austrijanci zabranili. Ma znaš ti dobro, samo glumiš čitam te ko knjigu... 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:44 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Brane je napisao/la: Jel mogu skupit 50.000 ljudi na koncertu u nekom gradiću sa 10.000 stanovnika.
Najveća zvjezda zadnjih 50 godina je Thompson i srbi to ne mogu podnijet i onda organizirano preko ambasada i razno razni udruga seru o nekom fašizmu da bi mu zabranili koncerte. On je Bruce Springsteen Europe. Ma niđe veze. Thompsnova publika je jako uska - Hrvati. To je vaša verzija našeg Baje. Nema prostora za širenje izvan Hrvata.Za razliku od srpskih zvijezda koje obožavaju svi koji razumiju riječi i mentalitet. Kako nema, u Crnoj Gori ima tisuće obožavatelja. Na Cetinju bi bio veći koncert nego u Kninu
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:47 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma niđe veze. Thompsnova publika je jako uska - Hrvati. To je vaša verzija našeg Baje. Nema prostora za širenje izvan Hrvata.
Za razliku od srpskih zvijezda koje obožavaju svi koji razumiju riječi i mentalitet.
Kako nema, u Crnoj Gori ima tisuće obožavatelja. Na Cetinju bi bio veći koncert nego u Kninu U pravu si, dopunjavam: Thompsnova publika je jako uska - Hrvati i oni koji mrze Srbe.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:47 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Link?
Ne treba nikakav link. Odeš na google i upišeš thompson zabranjen nastup. Diljem svjeta Srbi kmeče kad se Thompson pojavi i šalju hapelacije da se zabrani koncert. Nama ne pada na pamet tužakati okolo kao kakve...  Nebi bilo korektno da ne kažemo da su i muslimani/bošnjaci isto se priključili progonu Thompsona (iako ne znam kakve veze imaju s njim). Zato po meni treba zabranit srbima i muslimanima koncerte u RH, jednostavno ne mogu podnjet da je Thompson MEGA zvjezda dok su oni popularni samo lokalno.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Kako nema, u Crnoj Gori ima tisuće obožavatelja. Na Cetinju bi bio veći koncert nego u Kninu
U pravu si, dopunjavam: Thompsnova publika je jako uska - Hrvati i oni koji mrze Srbe. Thompsona slušaju i srbi pogotovo borci iz '90i 

Screenshot 2023-02-24 at 12-52-13 SRBI SE OKOMILI NA THOMPSONA ‘Danas najveći ustaša a Thompson je nekad čuvao koze i služio Srbe’.png [ 32.91 KiB | Pogledano 2067 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 14:09 |
|
|
Citat: Uprkos moralisanju, ljudi vole folk: Milica Pavlović je sinoć nastupila u punoj dvorani u Osijekuhttps://www.klix.ba/magazin/muzika/uprk ... /230224081 Hrvati ko vam je sad ta Milica Pavlović? Vi izgleda slušate sve što dolazi od Srba? 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 14:13 |
|
|
Upavo ovo vam rekoh. Kad nešto braniš ljudi u inat idu. Citat: Bekuta i Keba ne mogu, a Milica Pavlović može? Pevačica nastupila u Osijeku par sati nakon zabrane https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyy ... id=2293928
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|