|
|
Stranica: 27/37.
|
[ 918 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 07 svi 2016, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Doom za tjedan, a ovo za 5 mjeseci, ajme, goodbye life! Ko bi rekao da će jedna ovako komercijalna franšiza posegnuti za WW1 (uglavnom ignoriran u igricama). Odavno nisam vidio ništa bolje, ludilo. Baš me zanima hoće li biti i naših na talijanskom frontu, s obzirom da u traileru čak imaju i arapsku kampanju. Battlefield 1 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 07 svi 2016, 15:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45920 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Zar igraš BF serijal, ima da cijepamo onda skupa u squadu.
Ja sam se nadao WW2 tematici ali ni WW1 nije loše, poslušali su community za razliku od COD-a koji leti u svemir. Trailer za COD Infinite ima hrpu negativnih komentara, jedina dobra stvar je što izlazi legendarni remastered COD4.
Doom sam igrao Open betu i nije me nešto oduševio, preći ću samo SP.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 07 svi 2016, 18:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Znate neku Sniper PC igru sa velikim i prostranim mapama ? Da ima M82 sniper ili slično. Nisam ništa igrao godinama. Odkad su Nova Logic uhvatili da koriste piratski software pa ih kaznama u stečaj otjerali.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 08 svi 2016, 06:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
daramo je napisao/la: Zar igraš BF serijal, ima da cijepamo onda skupa u squadu.
Stvar je u tome da ne igram (skoro 20-ak godina), iako imam PS4. Ne znam ni razlike između BF i COD. Možda jedanput svakih 3-6 mjeseci uključim NBA 2K, FIFA ili Rugby League, i to samo ako neko navrati. Jednostavno ishlapilo jer nemam vremena a ni živaca za učenje svih kombinacija. Samim time je i značajnije kad se za nešto zainteresiram. Ovaj BF1 izgleda predobro. Doom je za mene više nostalgija (moja prva prava igrica na PC-u, ako zaboravimo C64). Za razliku filmova rebootova koji su razočarenja i blasfemija (jer mijenjaju klasične glumce), svaki reboot igrice je pozitiva. Nećemo se vidjeti online ako ne budem makar donekle prosječan.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 08 svi 2016, 09:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45920 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
U sportske simulacije je teško uskočiti u mp pošto ima ekipe koja samo to tuče. BF MP je druga stvar ipak je to 64v64 igrača, igraš support medica ili recona u pozadini.
Što se tiče snipera jedino arma 3 ima ogromne mape, ovo sve ostalo je poglupljeno radi Amera i konzola.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Install Gentoo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 08 svi 2016, 21:37 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2016, 20:31 Postovi: 8 Lokacija: Cajperspejs
|
Igrao sam Raptor: Call of the shadows ali sam strašno nezadovoljan s 24 locked fps a i zvuk je lošiji. Upravo sada se igra ZDoom.(Ghoul forest)  Jedva očekujem Doom'16 iako znam da gameplay neće biti isti kao orginalni ali šta ćeš. Toliko sam vremena potrošio da je ovo više brand loyalty.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 08 svi 2016, 22:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nevjerojatno, pričate o glupostima a izišao trailer za BF1. mi ti volimo misliocke igre! http://www.zabranjeni.url/life/tehnologija ... u/3728879/procito ovaj clanak pa me zainteresirali jel ko probo ovako nesta? ja bi mozda probo al ima previse veterana a nevolim bit noob
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Install Gentoo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 08 svi 2016, 23:14 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2016, 20:31 Postovi: 8 Lokacija: Cajperspejs
|
Heero je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nevjerojatno, pričate o glupostima a izišao trailer za BF1. mi ti volimo misliocke igre! http://www.zabranjeni.url/life/tehnologija ... u/3728879/procito ovaj clanak pa me zainteresirali jel ko probo ovako nesta? ja bi mozda probo al ima previse veterana a nevolim bit noob Prvo: Pitaj za trial invite nekoga aktivnoga igrača na forumu i uključi i e-mail adresu. Dobiješ ti taj trial od trijest dana čak i ako ne pitaš za invite ali ako ga iskoristiš i subscrajbaš tvoj inviter dobije PLEX, koji on može prodati i podjeliti ga s tobom (vrlo puno para za početnika). Ali zapamti da ne postoji način da nađeš onoga tko te invajta osim ako ti on to kaže u invite majlu pa nemoj prihvaćati invite osim ako email uključuje kontakt ime! 2: Mogu li napraviti dovoljno ISK to PLEX za vrijeme triala? Ako to moraš pitati nemoguće je za tebe. 3. Tek sam započeo, šta raditi? Igraj se okolo s Opportunities onda nađi Career Agents i uradi SVE njihove misije (uključujući one za rudarenje ako ćeš PvP, misije za industriju čak i ako misliš istraživat itd.) oni ti daju ISK, brodove, skillbookove i uče te osnovama. 4: Je li prekasno da igram EVE Ne. 5. Moraš imati visoki SP da igraš EVE pa je prekasno. Netočno na toliko puno razina. Možeš biti koristan i ispod 1M SP i nema ničega da te spriječava od T1 frig solo pvp-a koji je meni i najdraži dio igre. 6: Šta je PLEX PLEX je kratica za 30 Day Concord Pilot License Extension. To je ingame stvar s kojom možeš igrati još mjesec dana a da neplaćaš subscription. Može se dobiti ingame s ISK s kojim kupuješ PLEX s marketa. I nemoj se bojati biti noob. Svak je u jednoj točki svoga života bio najveći mogući noob i community u ovoj igrici je dobar prema novim igračima u odnosu na druge MMO-ove
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 08 svi 2016, 23:19 |
|
|
Ne, čak ni pasijans ne otvaram. Znam da ima vrlo kompleksnih igara ali me to nikada nije privlačilo. Draže mi je da obrnem sa društvom partiju ajnca, rauba, remi baš i ne, ali i briškula ako naletim da nekoga ko zna. Nekada sam igrala i mađarske karte dok sam imala s kim. Ima li ko da mi preporuči neku igru koja će me relaksirati nakon umnog rada. Važno mi je da igra nije agresivna, da je lep dizajn, muzika i da ima ženskih likova jer bez žena, kao i u filmovima, sve je tako monotono i dosadno (no homo)? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 08 svi 2016, 23:40 |
|
|
|
a placa se .( a ne,ne ja sam pirat ja to neradim!
ode mozda opet coh instalat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 09:25 |
|
|
|
Igram American Truck Simulator, vozam se po Kaliforniji i Nevadi i slušam ZZ Top s kamionskog playera. Čista uživancija, daleko od pucnjave i ubijanja koji su me odavno smorili.
Valjalo bi lagano obnoviti gradivo, pa ponovo pokrenuti kamionske legende iz Hard Truck serijala, zatim serijala 18 Wheels Of Steel, pa onda ponovo odigrati Euro Truck Simulator 1 i 2 .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 11:43 |
|
|
Eto i ja da si priključim pohvalama na račun ATS, igrao sam dugo i ETS2 ali sam se prebacio na ATS čim je izašao. Super osjećaj vozikanja po Americi u ovim mrcinama, opušteno uz mjuzu. Ovo je reći simulacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 11:55 |
|
|
Heero je napisao/la: jel mogu pirati igrat?
tsardoms beta je izasla,probaj je da se zarazis ali postimaj rezoluciju i windoved mode Jesi probao, u uputama ide preko steama? Mod je odličan, jedinice premoćne, jedino trenutno ima malo problema s balansom jer su cavs i polearm op, ali se to sredi postavljati pravila u partiji i ograničavanjem. Nikada više igrača Online, tuče se Medivial Kingdoms na veliko. Tako i ja navečer uvijek odigram koju partiju 2v2 ili 4v4, ma to budu epske borbe. Sad ću malo hostati rekonstrukcije povijesnih bitaka Sad ne znam valjda može i preko lana, mogli bi nešto srediti pa odigrati koju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 19:51 |
|
|
Zahvaljujem ljubaznoj gospodi na sugestijama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 20:53 |
|
|
|
Moje omiljene: Stronghold Crusader Age of Empires Patrician
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 20:56 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Ima li ko da mi preporuči neku igru koja će me relaksirati nakon umnog rada. Važno mi je da igra nije agresivna, da je lep dizajn, muzika i da ima ženskih likova jer bez žena, kao i u filmovima, sve je tako monotono i dosadno (no homo)?  Ima, gospođice Ksenija. Reč je o avanturističkim igrama-nastavcima Syberia 1 i Syberia 2 gde u ulozi jedne devojke obilazite prelepe pejsaže francuskih Alpa i Sibira, u potrazi za tajnama koje su pred vama. Nema nasilja i agresije i igra je kao jedna prelepa slikovnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 20:59 |
|
|
Cure/žene ti obično igraju ove girlish MMO-etipa Guilds Wars 2, Simse ili mobe. Mada ima gamerica koje tuku i žešće stvari, ima dosta Ruskinja na CS:GO Moža neke avantre tipa Firewatch, Trine serijal, Subnautica, Talos Principle, Ori and the Blind Forest, The Long Dark
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 21:11 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 21:25 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Moje omiljene: Stronghold Crusader Age of Empires Patrician Što su ti ukusi, to je čudo. Mene te strategije nikad nisu zanimale, jednostavno se ne mogu uživiti u njih. Gledam na jubitou nekakve tačkice kako grade nekakve tvrđave, okopavaju bašte, seku se mačevima a mene nigde među njima. A i da me ima, jednostavno se s tim tačkicama ne mogu saživiti u onom igračkom smislu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 21:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Moje omiljene: Stronghold Crusader Age of Empires Patrician Što su ti ukusi, to je čudo. Mene te strategije nikad nisu zanimale, jednostavno se ne mogu uživiti u njih. Gledam na jubitou nekakve tačkice kako grade nekakve tvrđave, okopavaju bašte, seku se mačevima a mene nigde među njima. A i da me ima, jednostavno se s tim tačkicama ne mogu saživiti u onom igračkom smislu. Ja sam od ostalih igara igrao Need for speed, GTA vice city i jos neke. Ali ipak su strategije moja strast. Kako iskoristiti prostor i resurse, kako napraviti solidno naselje, osigurati mu dobru odbranu i fortifikacije. A s druge strane organizovati efikasnu vojsku, imati genijalan plan za napad i opsadu dvorca suparnika, a koji su pozeljno da prodju sa sto manje gubitaka. Nije to toliko razbibriga mora bas da se udje potpuno umom u igru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 svi 2016, 21:57 |
|
|
|
Kapiram da tu ima stvari koje privlače ljude ali jednostavno nisam tip za tu vrsti igara. Ako je u pitanju rat i sukob u igrama, draže mi je ispaliti RPG u nečiji tenk ili mu iz aviona potopiti brod, ili ga snajperom skratiti za glavu ili mu bombu hitnuti među noge nego upravljati tim tačkicama ili osvajati kontinente a da metka nisam ispucao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 10 svi 2016, 00:06 |
|
|
Evo jednog leđendarija od pre 12 godina. Prvi kontakt s njom je bio preko nekog gejmerskog časopisa, gledam skrinove i čitam najave i jedva čekam da je nabavim i odigram. A tek ono zadovoljstvo kad sam sverkio da se može igrati i u ulozi Vietkongovca. Koji je to divan osećaj bio, pucaš po odvratnim amerikanskim agresorima, sedneš u neki ruski tenk i negde se zavučeš da te njihovi ljigavi piloti ne otkriju a onda ih ubijaš sa slašću hehhe. U ovoj se igri brzo ginulo ali šta je poginuti za slobodarski Vietkong? Znači ginulo se ali brale i ubijalo ehhhehe. Šalu na stranu, kako vreme prolazi sve mi se manje igraju nove igre a mnogo više stare. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 10 svi 2016, 08:49 |
|
|
|
Jesi onda igrao Battlefield Bad Company 2 Vietnam?
Ja obožavam strategije kao što je Vujo rekao tu se baš moraš uključiti i razmišljati posebno Online protiv drugih ljudi. Isto tako i pucačine kjima treba barem malo razmišljati, ove nove dječje COD naslove ne podnosim gdje samo trčiš i pucaš ko Rambo.
Vujo jesi probao Attilu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 10 svi 2016, 12:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kapiram da tu ima stvari koje privlače ljude ali jednostavno nisam tip za tu vrsti igara. Ako je u pitanju rat i sukob u igrama, draže mi je ispaliti RPG u nečiji tenk ili mu iz aviona potopiti brod, ili ga snajperom skratiti za glavu ili mu bombu hitnuti među noge nego upravljati tim tačkicama ili osvajati kontinente a da metka nisam ispucao. Točkicama? Koju si zadnju strategiju i igrao i kada, jeste tako bilo u strategijama prije 10 godina. Medieval Kingdoms Total WarGrand Principality of SerbiaOvo ne liči baš na točkice Srbi u igri    
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 10 svi 2016, 13:07 |
|
|
Vujadin je napisao/la: stronghold je prakrican bio!stane na najjadniji usb i moze ga svaki komp pokrenit al meni je tezak zaprelazit,komp moze brze popravit zidove negi sto ti mozes katapultima pucat haha @daramo ja sad sa francima igram kampanju,silujem rimljane a sa svim germanima imam nenapadanje i trgovinu da mi vidis drzave!!od flandrije ko zmija se priteze sve do sicilije a lijevo i desno sve gernani okupirali i u savezu su samnom a i kelti su mi alies imam i u brit par enklava
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|