|
|
Stranica: 65/90.
|
[ 2244 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86461 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Iselite iz Hrvatske u HB i počnite praviti antivaxerske kibutze, napučite DGG. Tako su i Amiši pobjegli iz Nizozemske.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:46 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2279 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jel ti to hoćeš reć da ste vi djeca onih koji su nekada stvarali službeni narativ, pa nemate prirodno urođenog otpora prema tome?
Da gutamo službeni narativ, dočekivali bi Rapefugees na granici sa "Welcome refugees" i borili se protiv "islamofobije".
Vi antivaxeri ste mali šablončici, mali klonovi, lišeni mogućnosti kritičkog rasuđivanja, koji o ogromnom broju nepovezanih pitanja imate borgovski stav koji vam usađuju "influnceri" poput Bujičara.
Cookie cutter conservatives. Potpis 
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
HHerceg je napisao/la:
91,1% potpuno cijepljenih (19 godina i stariji) i 94,2% sa jednom dozom. Nema ovo veze sa COVIDom ili se nešto skriva.
Od 15.12. ukidanje svih restrikcija, nema nošenja maski, nema QR kodova, ničega, za cijepljenje i za necijepljenje. Nema karantene za ulaske u zemlju iz inozemstva (za cijepljenje). Po slobodi će biti u ovom trenutku najslobodnija država na svijetu (osim naravski raspalih država u Africi).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:51 |
|
|
Planina je napisao/la: kiler je napisao/la: Ovo sam skoro isto napisao,samo na jednom drugom mjestu,otprilike isti dan kad i ti... Ne bih nikad rekao da će svanuti dan kada će mi biti drago da živim u BiH ,a ne u Hrvatskoj...  Bgmi pajdo to baš iskreno mislim, i viruješ li ovo, jučer nas zovu ova dvojca sa sela koji su trenutno u Zagrebu, spremaju stvari nazad za TG, kažu treba bježati od ovoga sotonizma dok se još može, također znam još nekoliko momaka i cura koji su gore na faxu i ako treba prekinuti će školovanje i vratiti se ovamo ali cijepiti se neće. Kifla je propala tvorevina, ne daj Bože da se HB ikad priključi ovoj truleži. Bjež´te nazad dok se još može. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43705 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Radujem se povratku COVID izbjeglica iz RH i Njemačke.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:57 |
|
|
Kažu mi prijatelji u Kanadi da se kod njih već dosta Balkanaca vraća nazad. Imaju neki rok do 30.11. Neki su, ogorčeni zbog mjera, na aerodromu nosili majice s natpisom "Refugees from Canada". Bez zezenja. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:58 |
|
|
carles je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zar ne želite biti dio ekipe u kojoj je Robbie, dudu, PCM, Bobovac, DrMag, moja malenkost...? Ne. Ovo nadmeno i s visine neke kvazielite (a trulo i jadno iznutra) postavljanje i dociranje tjera s foruma. Propagiranje ateizma i ismijavanje katoličanstva od strane tih samoprozvanih stručnjaka visoke inteligencije odavno već izaziva mučninu. Ovo oko korone samo dodatno ojačava tu potrebu za nečitanjem ovoga svega. Ja, malen i nebitan i male inteligencije (po svim službenim testovima IQ preko 140 i sa samo 300 postova u 4 godine) prestajem ovo pratiti, vama je svakako svejedno znam nego eto samo sam imao potrebu napisat to. Uživajte u svojim luzerskim životima (vas osam nema zajedno 5ero djece) van HB koju svi volite na daljinski i slušajte stručnjake, a ja ću uživat u svojoj slobodi koju samo On daje, nikakvi Plenkovići i doktori ovog svita... Zbogom Koliko znam, sa tog popisa je samo Robbie ukazivao na neke nelogičnosti u kršćanstvu, a ostali su koliko znam, vjernici. Inače, legitimno mišljenje, mada ne mislim da vrijedi napuštati forum zbog cjepiva. Meni je legitimno da se ne cijepiš, ali ne mogu tolerirati propagandu i manipulacije na forumu koje će možda ubiti neke naše jadne boomere. Ja na to gledam kao moje suučesništvo u ubojstvu. Budi necjepiša unutar svoja četiri zida, ne treba ti forumski ili ulični prajd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 13:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86461 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: Kažu mi prijatelji u Kanadi da se kod njih već dosta Balkanaca vraća nazad. Imaju neki rok do 30.11. Neki su, ogorčeni zbog mjera, na aerodromu nosili majice s natpisom "Refugees from Canada". Bez zezenja.  Zanimljiva dinamika. Nadam se da neće ostat na meme-u.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 14:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Budi necjepiša unutar svoja četiri zida, ne treba ti forumski ili ulični prajd.
E da. Prepusti to nama cijepljenjima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 14:16 |
|
|
|
30.11. im je rok, jer nakon toga neće moći ne cijepljeni u avion.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 14:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27788 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Sad ga i ti pretjera isto kao ovaj @Inkvi klon. Ima na ovoj listi i ljudi s djecom a i mlađih ljudi koji po svim uzusima tek trebaju zasnovati obitelj. Međutim, ako je brojnost djece odraz genijalnosti onda je sve jasno. Idemo pitati Cigane za pravu istinu o Covidu.
A tko točno je povezao inteligenciju sa brojem djece? Nitko to nije ni tvrdio.  A eto, učinilo mi se da se @carles toga dotiče jer je njegov post i bio o inteligenciji nasuprot luzerizmu onih koji nemaju djece.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 15:16 |
|
|
Planina je napisao/la: kiler je napisao/la: Ovo sam skoro isto napisao,samo na jednom drugom mjestu,otprilike isti dan kad i ti... Ne bih nikad rekao da će svanuti dan kada će mi biti drago da živim u BiH ,a ne u Hrvatskoj...  Bgmi pajdo to baš iskreno mislim, i viruješ li ovo, jučer nas zovu ova dvojca sa sela koji su trenutno u Zagrebu, spremaju stvari nazad za TG, kažu treba bježati od ovoga sotonizma dok se još može, također znam još nekoliko momaka i cura koji su gore na faxu i ako treba prekinuti će školovanje i vratiti se ovamo ali cijepiti se neće. Kifla je propala tvorevina, ne daj Bože da se HB ikad priključi ovoj truleži. Imam ja jednog, pobjego čim je cijepljenje spomenuto, ali taj nije baš u dure, ona vrsta je dobar, a nije. Inače što se tiče rasprave, s jedne strane argumenti, podatci, činjenice, analize, s druge strane ništa. Osim priglupih etiketa i superargumenta "tako kažu stručnjaci. Divizija je cijelo vrijeme imao dobre argumente i nikoga nije naveo na necijepljenje. Tako da napad na njega je ništa drugo nego borgovsko pristajanje uz najnoviju modu, gdje je svako odstupanje svetogrđe koje zaslužuje kolac u srce. Nemoš vjerovat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 15:23 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
zaba1111 je napisao/la: Planina je napisao/la: Bgmi pajdo to baš iskreno mislim, i viruješ li ovo, jučer nas zovu ova dvojca sa sela koji su trenutno u Zagrebu, spremaju stvari nazad za TG, kažu treba bježati od ovoga sotonizma dok se još može, također znam još nekoliko momaka i cura koji su gore na faxu i ako treba prekinuti će školovanje i vratiti se ovamo ali cijepiti se neće. Kifla je propala tvorevina, ne daj Bože da se HB ikad priključi ovoj truleži.
Imam ja jednog, pobjego čim je cijepljenje spomenuto, ali taj nije baš u dure, ona vrsta je dobar, a nije. Inače što se tiče rasprave, s jedne strane argumenti, podatci, činjenice, analize, s druge strane ništa. Osim priglupih etiketa i superargumenta "tako kažu stručnjaci. Divizija je cijelo vrijeme imao dobre argumente i nikoga nije naveo na necijepljenje. Tako da napad na njega je ništa drugo nego borgovsko pristajanje uz najnoviju modu, gdje je svako odstupanje svetogrđe koje zaslužuje kolac u srce. Nemoš vjerovat. S druge strane imamo poziv na inteligenciju i širok ideološpki spektar. Nemoj sad ni ti izmišljat 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 15:26 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Meni je legitimno da se ne cijepiš, ali ne mogu tolerirati propagandu i manipulacije na forumu koje će možda ubiti neke naše jadne boomere. Ja na to gledam kao moje suučesništvo u ubojstvu.
Budi necjepiša unutar svoja četiri zida, ne treba ti forumski ili ulični prajd. Ma ne gledaš ti na to kao na suučesništvo na ubojstvo, nego kao atak na svoj prosvjetiteljski poziv, a koji izvire ne znam odakle.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 16 stu 2021, 15:28 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Inače što se tiče rasprave, s jedne strane argumenti, podatci, činjenice, analize, s druge strane ništa. Osim priglupih etiketa i superargumenta "tako kažu stručnjaci. Divizija je cijelo vrijeme imao dobre argumente i nikoga nije naveo na necijepljenje. Tako da napad na njega je ništa drugo nego borgovsko pristajanje uz najnoviju modu, gdje je svako odstupanje svetogrđe koje zaslužuje kolac u srce. Nemoš vjerovat. Evolucionisti - komunisti  U sustav se prijavi manje od 1% nuspojava... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 17:14 |
|
|
|
Ko koristi twitter, ima zanimljiv antivaxerski space svaku noc oko 9, na profilu Goran Minda. Sinoc je bilo oko 1500 slušalaca, uglavnom bio je neki doktor, mikrobiolog, kojeg su ispitivali od 9 do 1. Uglavnom, covjek se izborio sa njih 20. Bit ce i veceras.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 17:40 |
|
|
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 19:33 |
|
|
|
Pitanje za antivaksere.
Od 200 zemalja svijeta.
200 znanstvenih zajednica.
200 antivakserskih sekti.
Koja od zemalja sluša laike koji međusobno dijele teorije zavjera i dezinformacije po društvenim mrežama, umjesto da slušaju biologe, medicinare i epidemiologe?
Ima li koja zemlja da ne preporučuje cjepivo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 19:38 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 20:03 |
|
|
Citat: Ima li koja zemlja da ne preporučuje cjepivo? Interesantno je da su u početku sve bile protiv cjepljenja mladih, a pogotovo djece. I kako se cjepivo pokazuje sve više kao neučinkovito, tako se sve više država odlučuje za što više cijepljenja pa i djece. Taktika kad nešto ne radi pojačaj dozu. Ista stvar je bila i kod mjera, kad nisu radile optuži narod da se ne pridržava i dodatno pojačaj i postroži.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 20:23 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Citat: Ima li koja zemlja da ne preporučuje cjepivo? Interesantno je da su u početku sve bile protiv cjepljenja mladih, a pogotovo djece. I kako se cjepivo pokazuje sve više kao neučinkovito, tako se sve više država odlučuje za što više cijepljenja pa i djece. Taktika kad nešto ne radi pojačaj dozu. Ista stvar je bila i kod mjera, kad nisu radile optuži narod da se ne pridržava i dodatno pojačaj i postroži. Haha, da, to je zanimljivo od početka pandemije. Kada brojevi padaju, onda vlada dobro radi svoj posao. Kada brojevi rastu onda je narod kriv. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 20:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Interesantno je da su u početku sve bile protiv cjepljenja mladih, a pogotovo djece. I kako se cjepivo pokazuje sve više kao neučinkovito, tako se sve više država odlučuje za što više cijepljenja pa i djece. Taktika kad nešto ne radi pojačaj dozu. Ista stvar je bila i kod mjera, kad nisu radile optuži narod da se ne pridržava i dodatno pojačaj i postroži.
Haha, da, to je zanimljivo od početka pandemije. Kada brojevi padaju, onda vlada dobro radi svoj posao. Kada brojevi rastu onda je narod kriv.  Kako to tumače u zemlji malina respiratora? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 20:41 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Haha, da, to je zanimljivo od početka pandemije. Kada brojevi padaju, onda vlada dobro radi svoj posao. Kada brojevi rastu onda je narod kriv.  Kako to tumače u zemlji malina respiratora?  Mi odavno nikom ništa ne vjerujemo. Da nam kažu nebo je plavo, gledali bi je li baš plavo, de ti to provjeri.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 20:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Kako to tumače u zemlji malina respiratora?  Mi odavno nikom ništa ne vjerujemo. Da nam kažu nebo je plavo, gledali bi je li baš plavo, de ti to provjeri. Nemoj tako o anti-plavljacima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Koronavirus i vakcine Postano: 17 stu 2021, 22:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: HHerceg je napisao/la:
91,1% potpuno cijepljenih (19 godina i stariji) i 94,2% sa jednom dozom. Nema ovo veze sa COVIDom ili se nešto skriva. Od 15.12. ukidanje svih restrikcija, nema nošenja maski, nema QR kodova, ničega, za cijepljenje i za necijepljenje. Nema karantene za ulaske u zemlju iz inozemstva (za cijepljenje). Po slobodi će biti u ovom trenutku najslobodnija država na svijetu (osim naravski raspalih država u Africi). Što ne znači da će tako ostati, Izrael je probao pa je ipak morao vratiti mjere, a sad čak i poslovično blagomjeraška Švedska uvodi kovid potvrde.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|