|
|
Stranica: 5/14.
|
[ 331 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
teranova
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 22:56 |
|
|
BBC je napisao/la: Pustite Teru. Već se izjasnila da ne ide u Hrvatsku zbog politike. Sad izmišlja gluposti. Šta se odma' primaš ko saučešće? Jel mogu malo da vas peckam ili ne mogu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro1
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 22:56 |
|
Pridružen/a: 10 pro 2011, 18:21 Postovi: 316 Lokacija: Dalmacija
|
BBC je napisao/la: Pustite Teru. Već se izjasnila da ne ide u Hrvatsku zbog politike. Sad izmišlja gluposti. Pa znam, osjećam. Ljubomora svašta radi. Nego, zašto toliko malo ljudi godišnje dolazi u CG (oko milijun). Više ih dođe i u Srbiju (duplo), Sloveniju (duplo)?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 22:57 |
|
|
Ibar je napisao/la:   molunat biser konavala   OTOK LOPUD a da ne govorimo o hvaru, bracu, visu, lastovu.. Jaooo, ne odaji sve te dobre kote 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 22:57 |
|
|
Cro1 je napisao/la: .. netko voli pješčane plaže bez borova, a netko šljunčane s borovinom i prirodu povrh provoda.  Problem je što kod vas (bar na severu) šljunčana plaža je u stvari kamena ..a u Crnoj Gori je šljunak ono skroz sitno, zdrobljeno kamenje.. Zeznuli su me domicilni par puta preporučujući mi "šljunčanu plažu"..ja odem, a ono u stvari kamenje.. Sve bi ja to kažnjavala  , jeftinije im je da nabacaju to, nego fin šljunak ili pesak, a onda masa stranih turista gacka po plažama u onim smešnim plastičnim patikicama za plažu Hrvatska ima strašno puno potencijala, ali i puno lopova (ko svuda u okolini) i sem onog osnovnog (autoputeva) u primorje nije uložena ni dvadesetina onoga što bi trebalo i moglo iz toga da se napravi.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 22:58 |
|
|
|
Treba obići puno toga da bi se davale ocjene. Šta se želi. Povijest ili priroda. Nekoliko spomenu velebit u negativnom kontekstu sto je nenormalno. Očigledno neznanje Imamo par otoka koji sami vrijede no cijela cg Bacam na stol samo cres brač i Mljet Za sada.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro1
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 22:58 |
|
|
Real gone je napisao/la: Cro1 je napisao/la: .. netko voli pješčane plaže bez borova, a netko šljunčane s borovinom i prirodu povrh provoda.  Problem je što kod vas (bar na severu) šljunčana plaža je u stvari kamena ..a u Crnoj Gori je šljunak ono skroz sitno, zdrobljeno kamenje.. Zeznuli su me domicilni par puta preporučujući mi "šljunčanu plažu"..ja odem, a ono u stvari kamenje.. Sve bi ja to kažnjavala  , jeftinije im je da nabacaju to, nego fin šljunak ili pesak, a onda masa stranih turista gacka po plažama u onim smešnim plastičnim patikicama za plažu Hrvatska ima strašno puno potencijala, ali i puno lopova (ko svuda u okolini) i sem onog osnovnog (autoputeva) u primorje nije uložena ni dvadesetina onoga što bi trebalo i moglo iz toga da se napravi. To nisu kamenja, već kamenčići. Meni su te najdraže, ne volim se prljati na onim tamnopješčanim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 22:59 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Cro1 je napisao/la: BBC je napisao/la: Pustite Teru. Već se izjasnila da ne ide u Hrvatsku zbog politike. Sad izmišlja gluposti. Pa znam, osjećam. Ljubomora svašta radi. Nego, zašto toliko malo ljudi godišnje dolazi u CG (oko milijun). Više ih dođe i u Srbiju (duplo), Sloveniju (duplo)? Pa kako neznaš odgovor na to? Voziš auto 100 na sat ,malo se zamisliš i već si na izlazu iz Albanije. Isto važi i za Sloveniju . Ode ja ,tera će se naljutit. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:00 |
|
|
di bas od svih otoka na jakljanu bila  vecina hrvata nezna ni sta je to kamoli di je  btw Korcula je naljepsi otok na svijetu a grad korcula naljepsi gradic real gone ne idi u albaniju objasnim na inbx sutra sve 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63467 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:01 |
|
|
teranova je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Moj tata je jači od tvog tate. Eto u to se pretvorila ta prepucavanja čije je lipše.  Tako je. A sad se zagrlimo.  Daj mi adresu ,doći ću . I izut ću se kad budem ulazio u kuću. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:02 |
|
|
mario_cro je napisao/la: teranova je napisao/la: Tako je. A sad se zagrlimo.  Daj mi adresu ,doći ću . I izut ću se kad budem ulazio u kuću.  Samo to ne. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:02 |
|
|
znam ovaj kamen dudu svaki put kad idem za dub ga zapamtim 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:05 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Cro1 je napisao/la: Pa znam, osjećam. Ljubomora svašta radi.
Nego, zašto toliko malo ljudi godišnje dolazi u CG (oko milijun). Više ih dođe i u Srbiju (duplo), Sloveniju (duplo)? Pa kako neznaš odgovor na to? Voziš auto 100 na sat ,malo se zamisliš i već si na izlazu iz Albanije. Isto važi i za Sloveniju . Ode ja ,tera će se naljutit.  ne moj mario upravo suprotno voznja kroz albaniju 10 ak sati ako imas srece 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:06 |
|
|
teranova je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Daj mi adresu ,doći ću . I izut ću se kad budem ulazio u kuću.  Samo to ne.  Ti ćeš noćas sanjat izuvene ljude kako ti šetaju po kući. A joe enter će sanjat da su mu daljinski i tipkovnica umotane u najlon . 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro1
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:07 |
|
|
Možda sam subjektivan, ali stvarno je Croatia najljepša od svih ex-yu država. Dugačka obala s toliko otoka, ravnice u Slavoniji, planine u Gorskom Kotaru i Lici, zagorski bregi (  ), jezera (Plitvička), rijeke. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28287 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
teranova je napisao/la: Cro1 je napisao/la: Eto njima Crna Gora. Podsjeća me na Albaniju.  Ne možete uspoređivati 6000 km hrvatske i 290 km crnogorske obale. A pogotovo plaže. Zna se gdje su najljepše i koja je ex-yu država najljepša.  Ti više ceniš tonu uglja nego karat dijamanta. Odlično.  A gdje ideš ti na ljetovanje u Crni Goru? Možda u Zaljev hrvatskih svetaca, kod vas poznat i pod imenom Boka Kotorska?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:08 |
|
|
Cro1 je napisao/la: To nisu kamenja, već kamenčići. Meni su te najdraže, ne volim se prljati na onim tamnopješčanim. U srpskom jeziku je kamen sve što ima veći prečnik od par milimetara (ostalo je šljunak) Dakle, ovo je kamenje:  A ovo je šljunak:  I kako bi se isprljao od ovog belog šljunka, to mi je misterija 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:09 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
BBC je napisao/la: Koliko vas bi prije kupili neki goli otok na Jadranu, a ne ove otoke na prodaju u Australiji ? http://www.privateislandsmag.com/catego ... -for-sale/Jasno, ja kad vidim krš i otok ja procvitam, kakve palme puste 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:09 |
|
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro1
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:10 |
|
|
Bobovac je napisao/la: teranova je napisao/la: Ti više ceniš tonu uglja nego karat dijamanta. Odlično.  A gdje ideš ti na ljetovanje u Crni Goru? Možda u Zaljev hrvatskih svetaca, kod vas poznat i pod imenom Boka Kotorska? Pa ona to još smatra srpskom Spartom. Zato preferira CG. Hrvatska obala je bolna točka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:10 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro1
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:11 |
|
|
Real gone je napisao/la: U srpskom jeziku je kamen sve što ima veći prečnik od par milimetara (ostalo je šljunak) Dakle, ovo je kamenje:  A ovo je šljunak:  I kako bi se isprljao od ovog belog šljunka, to mi je misterija  I mislio sam na ovu drugu sliku. Evo pogledaj slike Brela što je dudu postavio. To.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: teranova je napisao/la: Ti više ceniš tonu uglja nego karat dijamanta. Odlično.  A gdje ideš ti na ljetovanje u Crni Goru? Možda u Zaljev hrvatskih svetaca, kod vas poznat i pod imenom Boka Kotorska? Budimo ozbiljni Bobovac. Kakvi Bokeljski Hrvati, bog s tobom? Ako misliš na Srbe katolike kao što je recimo muž moje drugarice, Kotoranin - Ilija Milošević, onda je to nešto sasvim drugo. Srpski karakter Boke Kotorske je neupitan, pročitaj nešto u pauzi između dva pojavljivanja na forumu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bivša Juga pa i dalje Postano: 05 vel 2012, 23:12 |
|
|
Real gone je napisao/la: imamo isti pojam šljunka i meni se par puta dogodilo da mi kažu "predivna šljunčana plaža", a ono kamenje za vola ubit. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|