|
|
Stranica: 6/18.
|
[ 436 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 17 lip 2019, 19:30 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Čestitam, nemoj da ispališ, Vujadin te je već ubacio u tabelu
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 17 lip 2019, 19:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59922 Lokacija: DAZP HQ
|
Poklopit ćemo Austriju. Sve su Alpe sve su Alpe generala Ante.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 17 lip 2019, 19:39 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Čestitam, nemoj da ispališ, Vujadin te je već ubacio u tabelu Dobar je on čoek u suštini. A čarkamo se komšijski, po navici.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 17 lip 2019, 19:46 |
|
|
dudu je napisao/la: Poklopit ćemo Austriju. Sve su Alpe sve su Alpe generala Ante. Tako je rode moj! Iće se u Bleiburg ko na Rivu!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 17 lip 2019, 23:52 |
|
|
buenos aires je napisao/la: dudu je napisao/la: Poklopit ćemo Austriju. Sve su Alpe sve su Alpe generala Ante. Tako je rode moj! Iće se u Bleiburg ko na Rivu! Ako ne možemo do Zemuna, možemo na sjever.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 07:23 |
|
|
dudu je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Tako je rode moj! Iće se u Bleiburg ko na Rivu! Ako ne možemo do Zemuna, možemo na sjever. Kad ovladamo Alpima, Zemun će sam past na kolina za koricu kruva.
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 18 lip 2019, 09:41 |
|
|
Vujadin je napisao/la: dudu je napisao/la: ovo što si ti naveo kao Novi Sad je paralelno Splitu, Kaštelima, Solinu, Klisu i Podstrani, a tu živi nešto preko 250 tisuća ljudi.
samo što Novi Sad i Split ni po čemu drugom nisu usporedivi, Novi Sad je kao što rekoh grad bez identiteta, a Split ima mentalitet velegrada i takve identitetske simbole i snagu koja ga stavlja u mnogo stvari na pijedestal. Today I find myself in Split, Croatia. Basically Africa with electricity. https://www.vecernji.hr/media/img/0b/bf ... 142b8.jpeg https://www.vecernji.hr/vijesti/prvi-do ... om-1198261Za tu Afriku sa strujom bi Srbi dali kožu s leđa i lijevu i desnu ruku, kad bi mogli. Split je svjetski grad, u koji dolaze ljudi iz cijelog svijeta tijekom cijele godine, Novi Sad je lokalni grad bitan Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 09:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76590 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Srbi bi mijenjali dva Nova Sada za Pulu, a kamoli Split.
I mi bi mijenjali pet Osijeka za Split. Ma šta pet, deset, kada bi ih bilo.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 10:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
deder
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 11:35 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Novi Sad će postati predgrađe Beograda pa ćete dobiti aerodrom.
Uvek zanimljiva tema o balkanskim metropolama.
Neću ja dobiti ništa, ja palim za Austriju nagodinu. Fuckers! Willkommen! Ako bude trebalo preveseti kakve dokumente, javi. Dosadilo mi samo BH Hrvatima prevoditi. Masa ih dolazi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 11:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ah ta takija. Tako šuplja, prazna, glupa, bezvezna.
Ti si ono nekad "jebavao Poljakinju na oltaru crkve" ? "Imaš 2 prijatelja muslimana Sirijca koji se rokaju rakijom" i postali asimilirani i integrirani zapadnjaci ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 11:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sorry za offtopic, ali moram. Ovog smrdljivog i lažljivog džamijaša treba staviti na njegovo mjesto. Citat: @granica, @telaad, @rmpalija, @djiha-djiha:Citat: djeca su te garant u skoli zajebavali naravno, ukoliko nisi pohadjo neki frigidni katolicki internat Citat: Koliko ljudi je ubio ISIL a koliko hrvatski nacionalisti u Jasenovcu? Citat: to si mogo i ti napiskarati pogotovo to "bosnian army" pod navodnicima. tako nesto ameri nikad nebi napisali Citat: I ono sto je bilo prije tri dana je povijest, tupane kamenjarski. Citat: sha je ba daramo malo ti cudno sto ne ispoljava svako tu divljacku, hercegovackim katolicima svojstvenu mrznju prema svemu islamskog (koja proizilazi naravno iz kmetovskog mentaliteta i duboko usadjenog kompleska nize vrijednosti)? Citat: Da, islam je malo moderniji od krscanstva.
Citat: haha najbolje mi je ovo kad se potomci ustaskog pokreta trude da okaljaju casnu cetnicku antifasisticku borbu UkrBosnia, do not believe daramo than he is one of these people from kamenjar region which I have allready mentioned today. The lie and the profit are their most important features. Like this snakes we call poskok. Citat: dje ti dokaz svinjoglavce kamenjarski?
Citat: Kakvo hrvacko pitanje? Citat: - Ustasa, patriotsko nacionalni izraz u Hrvata..domoljuba..dio hrvatskog nacionalizma (inace tada, a i sada iako u manjem obliku, veoma popularnog kod Hrvata u Hercegovini).
Citat: dokle ce se bosnjani tri vjeroispovijesti klati u ime religija Citat: Kad pricam s relativno mladim Turcima, a ne znam ih mnogo - tacnije dvoje, a koji su onako vise liberalno i ljevicarski orijentisani, ne mogu a da ne primjetim neku vrstu slicnosti u stavovima kao kod normalnih, isto tako mladjih i liberalnijih Srba tamo negdje na koncu devedesetih i dalje. Dakle ta neka potreba da se po svaku cijenu distancira od rezima, da, cak i neka vrsta stida zbog neceg sto oni i ne mogu promjeniti - dakle rezima u njihovim zemljama. Citat: Samo jedna stvar je Bumbare sigurna: Radikalizacija dodatna ne vodi nicemu - a pogotovo ne iz ugla brojcano najmanjeg naroda u BiH.
Citat: Znam ljude, doduse samo dvoje, jednu curu, Hrvaticu, iz Bihaca, koja predaje Bosanski jezik, i nisam osjetio nikakve negativne "vibracije" s njene strane iliti da je neko prema njoj bio los. A isto sto se tice jednog momka, isto Hrvata.
Citat: Bio sam u Mostaru dva puta. Jednom 2000. godine, tada samo prosao s dva prijatelja, Austrijanca, Citat: Bakir Izetbegovic uopste nije nesto vjerski nafuran tip i ono sto iskazuje je vise proforma radi.
Citat: Protesti jedne majke iz Beca su doveli do toga da se iz gimnazije njenog djeteta izbacuju krizevi iz ucionica.
Citat: Ja samo zamislim sebe i dovoljno mi je - ja kao Bosnjak nebi mogao tamo zivjeti a kamoli kao Hrvat. Citat: Ja nikada ne lazem. Niti zagovaram bilo kakvu naciju, pa ni BiH naciju. Neki od novijih: Citat: cuuuj dudua (cuuj s mehkim c)..krbacka sad i od njeacke mocnija..
Citat: Pa bogte, valjda si u medjuvremenu naucio toliko njemacki jezik, pa da razumijes statistike glasackog ponasanja citaoca Kronenzeitung-a (inace velikog smeca..slika preko pola stranice, teksta pet recenica).
Citat: "Sultan" ISIL-ovce nikad nije - barem ne direktno - pomagao. Vise se tolerisala fluktuacija dzihadista kroz Tursku + tajno naoruzavanje tu i tamo..dakle putem obavjestajne sluzbe.
Citat: To je dakle ono sto svi vi ksenofobi i drkadzije na kolektivizam imate zajednicko, svejedno da li se radilo o nacionalistima, vjerskim fanaticima.
Citat: Bakir Izetbegovic je ozbiljan politicar koji se bavi za zivot bitnim pitanjima a ne gleda gdje ima jeftinih politickih poena da se ubere na populistickoj prici i demagogiji.
Citat: Meni je taj Ljubuski kao neko mjesto iz mitoloskih prica u kojem se svi nedjeljom nakom mise u crnim odorama okupljaju na glavnom trgu (ukoliko tu postoji nesto poput glavnog trga). U 2 takoreci..ili 3..ili 4...5...6...7...itd..
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
deder
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 11:50 |
|
|
Kako si samo bolestan.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 13:19 |
|
|
Bbc njusi dzamijase odma po nicku, uzalud se trudite. Ali bas su ocajni takijasi, sramotno lose lazu. Koliko je samo bilo pokusaja laznog predstavljanja kao hrvati, i doslovno svaki put iz prvog posta jasno da je dzamijas. Tragedija
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 18 lip 2019, 18:17 |
|
|
Grunf je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Za tu Afriku sa strujom bi Srbi dali kožu s leđa i lijevu i desnu ruku, kad bi mogli. Split je svjetski grad, u koji dolaze ljudi iz cijelog svijeta tijekom cijele godine, Novi Sad je lokalni grad bitan Srbima. Dođu i narkomani iz Birmingema jedared godišnje, napit se srpskog piva i pojebat šta... Sate of Exit, bre.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 18 lip 2019, 18:47 |
|
|
Grunf je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Za tu Afriku sa strujom bi Srbi dali kožu s leđa i lijevu i desnu ruku, kad bi mogli. Split je svjetski grad, u koji dolaze ljudi iz cijelog svijeta tijekom cijele godine, Novi Sad je lokalni grad bitan Srbima. I sam Splićanin kaže da mu je grad vukojebina. post1192476.html#p1192476Novi Sad je Moсква i New York zajedno u odnosu na Split.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 18:49 |
|
|
LOL Novi Sad i Split se mogu usporedjuvat samo u glavama onih koji broke mrtve slovacke i hrvatske babe po Vojvodini.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 18:57 |
|
|
ciao đaci.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 19:03 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Zagreb tijekom velikosrpske hegemonije i okupacije. Demografska propast i depopulacija Zagreba tijekom velikosrpske okupacije (međupopisno razdoblje 1921-1931). Statistikom protiv suštine. A suština je da vas nisu hteli, samo ste im trebali jedno vreme. Mišić sve lepo objasnio Aci onomad, avaj... Zar nije ironično da im glavni grad nikad veću stopu porasta nije imao nego tokom vladavine Karađorđevića!? Otkad su neovisni, rasipa im se pućanstvo sve od Irske do Austrije. Vidim da ćeš i ti u Austriju, pa da ti poželim srećan put.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 19:04 |
|
|
PCM je napisao/la: LOL Novi Sad i Split se mogu usporedjuvat samo u glavama onih koji broke mrtve slovacke i hrvatske babe po Vojvodini. Novi Sad, Temišvar, Pečuh- same old shit.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 19:55 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
PCM je napisao/la: LOL Novi Sad i Split se mogu usporedjuvat samo u glavama onih koji broke mrtve slovacke i hrvatske babe po Vojvodini. Novi Sad može jedino biti izvor jeftine radne snage za Split. Do povijesnog datuma 1.1.2020.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 18 lip 2019, 20:59 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: LOL Novi Sad i Split se mogu usporedjuvat samo u glavama onih koji broke mrtve slovacke i hrvatske babe po Vojvodini. Novi Sad, Temišvar, Pečuh- same old shit. No name gradovi. Dodjes i prodjes. To je to.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: 1995.-2019. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 18 lip 2019, 22:01 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Grunf je napisao/la: Za tu Afriku sa strujom bi Srbi dali kožu s leđa i lijevu i desnu ruku, kad bi mogli. Split je svjetski grad, u koji dolaze ljudi iz cijelog svijeta tijekom cijele godine, Novi Sad je lokalni grad bitan Srbima.
I sam Splićanin kaže da mu je grad vukojebina. post1192476.html#p1192476Novi Sad je Moсква i New York zajedno u odnosu na Split. https://www.youtube.com/watch?v=dUUPhqA-CeoDa, zato Novi Sad posjeti 100.000 turista, a Split milijun. Možda bi netko trebal reći strancima da su u zabludi i da trebaju ići do panonske Moskve radije.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 19 lip 2019, 02:59 |
|
|
Ja sam seljo gorstak koji gadi gradove generalno, split je na repertoaru jer sam u njemu, ali nigdje nisam rekao da su istocne moldavija vukojebine kao novi sad i po cemu bolje. Split je monte karlo za jebeni NS. Taj moj post sto je linkao vujadin, usporedjujem split sa mostarom i atenom po ljetnim vrucnimama, iako je atena tu neprikosnoveni prvak. Jel atena africka vukojebina zbog toga? Gadim mediteransku klimu (za koju ce velika vecina i dalje reci da je najbolji tip klime) ali to ne znaci da je klima vojvodine bolja, zimi oblaci, magla, blato, a ljeto ko ljeto, upece i u nizini, vlaga i sparina, najezde komaraca, mora nikakvog, kamoli otoka i planina koje u splitu biras di ces. Imate jedino frusku goru u blizini. Split ima marjan u sred grada. Ma smijesno za usporedjivat. Iako novi dijelovi splita vecinom jesu neplanski favela cirkus, iako grad je jako gusto naseljen jer je na poluotoku i nema se di sirit, itd. Samo palaca u starom gradu vrijedi vise nego cijeli NS. Kazem da je more kanalizacija sto je istina ako se usporedjuje sa morem na kornatima npr ali ga bar ima, meni to nista ne znaci opet jer sam seljo gorstak ali velika vecina ljudi zivi za 2 tjedna brckanja u moru a splicani ga imaju sa 3 strane grada. I opet milijun otoka ako oces ljepse i cisce. Dalje bura ima i svoje prednosti, cist zrak, neusporedivo cisci nego bilo gdje u unutrasnjosti gdje po cijelu zimu bude onaj ustajali zatrovani zrak u toj maglusini, bura = suvo i hladno ali i suncano i cisto. Nemere i ovce i novce niđe. I naravno split je centar regije, glavni grad od trsta do tirane, centar specificne dalmatinske kulture i jezika i svega ostalog, a novi sad je najobicnije predgradje beograda bez ikakvog mirisa i okusa, bas bezlican grad. eto necu vise jer ce jos ispast da volim split
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Zagreb vs Beograd i ostalo Postano: 19 lip 2019, 04:22 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Ne znam što bulazni onaj bloger ili što, zar u Africi nema struje? Kreten...
Ali inače ima nešto u tome, Novi Sad po meni je ugodniji ovako za živjet preko godine, šetat, provest tjedan dana itd, nije nabacan kao St, koji se btw kad sam zadnji put bio katastrofalno brine za palaču, onako se sir prodavao tamo.... No stvar je u tome da Split ima neusporedivo bolji geografski položaj, ima more, možeš ga posjetiti kad i više gradova po obali, jednostavno neusporedivo s NS. To je kao uspoređivat dva muškarca od kojih jedan ima privlačniji karakter i bolje izgleda al ima manji društveni krug, slabo ga se zna, nema bas para, eksponira se jednom godišnje (kao za Exit), s nekim tipom koji je ružan i pomalo neugodan ali bogatiji, eksponiraniji, s većim društvenim krugom, jednostavno jer je ispao iz prave vagine tj u to je rođen bez svojih zasluga... Koji više jebe? Samo ovaj čudak iz Zemuna može reći da je NS za St, pazi, i Moskva i NY. Tako da, Vujo, you lose again.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|