|
|
Stranica: 7/11.
|
[ 252 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Odjebi sa teme. Bezobrazni muslimani koji upravo sad hoće brisati hrvatsko izbjegličko selo zbog autoceste nemaju pravo glasa na ovoj temi. Ovi su unutarnje hrvatske stvari.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:01 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:03 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Prestrašno! 20 godina kažeš? Čovječe, to je 7300 dana. To je 175 200 sati. Od toga, 58 400 radnih sati. Mada, ako se nema onda treba uložiti više od 8 sati dnevno. Za 12 sati dnevno, to bi bilo 87 600 radnih sati. Ali evo, sa 8 sati dnevno, bez subota i nedjelja, to je oko 40 000 radnih sati. Minimum minimuma. Pa znate li vi što se sve može učiniti za 40 000 radnih sati???? To je 2 milijuna i 400 tisuća radnih minuta. Propalih i bačenih... Ovo je veliki propust gradonačelnika i HDZa Čapljina. Još je gore selo na Hodovu. Kuće u kamenu, bez fasada, zmija ko mrava. Ne znam kako se zove tj po kojem hrvatskom "velikanu" je dobilo ime, ali mi ga zovemo Sivi dom. Šteta što ne mogu da nađem sliku. I svi su oni razočarani. Naravno da će biti razočarani kad im je obećavano sve i svašta. Dovedeni su kako bi Hrvati ovdje bili većina i na kraju su, da izvineš, popushili. Svi oni pate za svojim kućama i zemljom u Bosni. Barem velika većina s kojim sam ja kontaktirala. Selo na Hodovu napreduje. Istina, bilo teško prvih godina ali sada grabi krupnim koracima naprijed. Doveli smo vodu što je najvažnije. Ne manje važno je integriranje, osnovan je Judo klub, održavaju se tečaji informatike na Hodovu. Najbitnije od svega je da se mještani osjećaju u svemu jednaki. Ljudi se međusobno pomažu. Neki starosjedioci su se također naselili u naselju zajedno sa pridošlim. Ovo što je urađeno u Čapljini je veleizdaja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1468 of 2558 - 57.39%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ali evo, sa 8 sati dnevno, bez subota i nedjelja, to je oko 40 000 radnih sati. Minimum minimuma. Pa znate li vi što se sve može učiniti za 40 000 radnih sati???? To je 2 milijuna i 400 tisuća radnih minuta. Propalih i bačenih... Da... pjesnik je ovom tiradom htio reći da su svi ti ljudi mogli u međuvremenu da se skuće svojim radom a ne zna da su većina tih ljudi starci, invalidi, samohrane majke... Ne znam ja ništa o tome. Znam samo ono što si mi ti rekao, a koliko vidim do sad to dole naselje je katastrofa. Na videu koji si postavio ima puno djece u naselju. Otkud onda ta djeca ako su sve starci?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1468 of 2558 - 57.39%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:09 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
BBC je napisao/la: Evo ti tema i komentiraj. Ta se tiče tebe. post416605.html#p416605Kakve ja imam veze sa Čapljinskom opštinom 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:11 |
|
|
|
Daj još jedan smajli. Tako nisi dovoljno objasnila fenomen da se voliš po muslimanski petljati u stvari Hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:13 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:14 |
|
|
|
Kako je biti manjina ? Tako će ti i djeca, govoriti "kava", "tisuća" i slično.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
O čemu ti NK?
Meni i mojima nije padalo napamet ići u bilo kakav izbjeglički centar, niti uzeti i gram humanitarne. Imali, radili, plaćali podstanarstvo, gradili - svoje.
I ogromna većina ljudi iz Bosne koje ja znam.
No, kao i u svakom društvu, postoje i socijalno ugrožene skupine, ljudi s bolesnom djecom, stari ljudi, ljudi koji misle da su privremeno na dnu, alkoholičari, udovice, udovci...
U blizini mene su socijalne zgrade u Zg, isti profil ljudi, a među njima ih ima koji imaju skupe pse ili aute, odjeću i iPhone koji nikako ne pristaju uz smještaj tamo. No, to su iznimke, većinom jesu ljudi koji zaslužuju socijalu po raznoraznim kriterijima.
Ako je tako u Zg, vjerujem kad bi sutra sve Hrvate Mostara neko protjerao, njih 80 % bi se razmililo kod rodbine u Hr i na zapadu, nakon kratkog vremena bi započelo težak ali svoj život, 10 % bi bilo kriminalaca, lijenčina, 10 % ne bi znalo ni moglo što sa sobom. Nažalost u koju god sredinu bi došli svi bi piljili u onih 20 %.
Ti postoci se ralikuju od regije do regije ali u par postotaka, ne u desecima. Obično bude isto kao u starom kraju, ko je imao - ima opet, ko nije - nema, ko je bio krimos - on je opet, ko je bio socijala - opet je. Samo što su pod povećalom nove sredine pa više dolazi do izražaja. Uz iznimke naravno.
Uglavnom, što se Bobijevog priloga tiče, uvjeren sam kako je to slučaj ljudi o kojima se treba brinuti, vidi se i po humanitarcima koji im pokušavaju pomoći.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:16 |
|
|
|
O ovakvim stvarima se ne smije ćutati!
Već pisati i javno prozivati, evo šta čeka ekipa sa poskoka? Aktivisti, moš mislit.
Šta je gore: Musliman koji progovara o ovim problemima, ili Hrvatina koji ćuti i gura pod tepih??
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako je biti manjina ? Tako će ti i djeca, govoriti "kava", "tisuća" i slično. Iritantan si inače, a sad si već promašio "fudbal". Sjaši Tite ti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:17 |
|
|
|
Nema što jedna muslimanka diskutirati odnose između Hrvata po regijama. Nije u džamiji.
Neka ide na druge forume otvarati teme sa nickom "Atheist" i tražiti prostitutke. Koliko čovjek mora biti bolestan u glavu da takvo nešto i pomisli, kamoli uradi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
BBC je forumski pitbull.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:21 |
|
|
|
Možda jesam. Ali kad bi ti mama i tata bili ubijeni, ova koju ti obožavaš bi rekla "neka, ustaše su".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:22 |
|
|
Ma neka ga. On je moja duša  Hajde nećemo više u off. Odoh spavati..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vratimo se na temu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vratimo se na temu. Da, u pravu si. Čekam tamo njen komentar na temi kako Sarajevo želi izbrisati Šuškovo selo sa karte.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 15:38 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ne znam kako se zove tj po kojem hrvatskom "velikanu" je dobilo ime Zašto je riječ velikani u navodnicima?
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 17:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je forumski pitbull. A ja sam forumski veterinar. Bit će on O.K. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 17:08 |
|
|
|
Ti si purger. Ja ove moje uspio obraditi da me pitaju kad ću ih voditi na feštu u Čavoglave. Tebe tamo u Zagrebu napravili malim Pekinezerom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 18:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Nema što jedna muslimanka diskutirati odnose između Hrvata po regijama. Nije u džamiji.
Neka ide na druge forume otvarati teme sa nickom "Atheist" i tražiti prostitutke. Koliko čovjek mora biti bolestan u glavu da takvo nešto i pomisli, kamoli uradi. haha, zanimljivo... pa ništa mi ne pričaš. aj, iđen pristavit kavu, pa ćemo teferičit... 
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 18:08 |
|
|
|
Moja gotova. Miris baca dalje nego moj jadni Wireless router.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 18:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Moja gotova. Miris baca dalje nego moj jadni Wireless router. jel moguće da je ta žena, kako se zove, uistinu onaj tamo dečkić što traži prostitutke? ja to ne mogu vjerovati. ono žensko ne može napisati. premaštovito je i nabijeno testosteronom. p.s. dakle, šta ti misliš, jesu li ti jadni hrvati protjerani odnekle ili su ih boban i šušak nagovorili da dođu i poprave etnički sliku doline neretve? ono, ajte ljudi amo, evo kavoda...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 18:19 |
|
|
Je. Tu je to sama napisala: post416244.html#p416244Znam i razlog zašto je napisala, i što je smutila. Ali nebitno, ovdje smo zbog politike i trećeg.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 18:22 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: dakle, šta ti misliš, jesu li ti jadni hrvati protjerani odnekle ili su ih boban i šušak nagovorili da dođu i poprave etnički sliku doline neretve? ono, ajte ljudi amo, evo kavoda... Mislim da su ta dva sela puno urednija i ljepša od mase starih sela koje znam u Hercegovini. Bar po slikama, nisam bio uživo tamo. Kome se ne sviđa selo trebao je mijenjati imanje i kuću sa muslimanom za stan u Mostaru. Puni su oglasi bili takvih ponuda.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|