|
|
Stranica: 6/11.
|
[ 252 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 10:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Crvena Sonja je napisao/la: da je kojim slučajem drugačija situacija , Hercegovci izbjeglice koje vlast želi smjestiti na neku lokaciju u Bosni, pored nekog sela koji svojata tu zemlju, bi li reakcija bila slična? Pa, bi. Samo što bi ta skupina imala nekog političkog zaštitnika, mecenu; ovi toga očito nemaju. Sad je jasna žal za N. Lozančićem, kakav god da je bio. Nisu ljudi bolji ili lošiji samo je pitanje pozicije. Svejedno, osjeti se to licemjerje. Ako je iko loše prošao u ratu to je taj dio od K. Sutjeske do Vareša. Naprosto su im se mjesta nalazila na pogrešnom mjestu, i za hrvatsku politiku i za muslimansku. I sad ih neko jo zaj. u Eraniji. Previše brate. Možda Čapljina u nekom idućem ratu bude na "pogrešnom" mjestu, treba to uvijek imat na umu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 10:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Koji je tvoj problem Džunuze ? Dosadno u Zagrebu ? Nisi bio na "špici" u subotu ?
Nezgodno je kad odeš na kavu a Rohatinski tu subotu propusti, pa ne sjedi do stola. Traume to ostavlja na jadnim borcima za Zenicu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 10:44 |
|
|
A zašto bih uopće imao problema?  Imao sam malo sreće nesretnih godina, a mogao sam neimat...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 11:12 |
|
|
lirik je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Na čemu zasnivaš boldane navode i predstavljaš ih kao gotove činjenice. Obrazloži! Usput malo informacija za tebe-čivije HDZ-a: Nikola Lovrinović- zamjenika predsjednika HDZ BiH -SB Marinko Čavara-predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a BiH -SB Niko Lozančić- zastupnik u državnom parlamentu-Kakanj Lidija Bradara –ravnateljica Političke akademije HDZ-a- SB Vlado Đžojić -glavni tajnik HDZ-a-Posavina
Mogla si dodati i spisak sa "civijama" iz Hercegovine koji su u pravilu po funkciji iznad ovih a isto tako i nabrojati ministre iz Vijeca ministara i iz Federalne vlade(naravno one iz Hrvatskog naroda) pa da malo usporedimo te spiskove. Pa ne mislis valjda da si mi s ovih pet imena dokazala da su Hrvati iz Bosne zastupljeniji u politickom zivotu od onih iz Hercegovine?Ne misliš valjda da je tebi moram nešto dokazivati?? Postao si Đžambasa i ustvrdio kako ima u njegovom govoru istine!? Moš mislit!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 11:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: da je kojim slučajem drugačija situacija , Hercegovci izbjeglice koje vlast želi smjestiti na neku lokaciju u Bosni, pored nekog sela koji svojata tu zemlju, bi li reakcija bila slična? Pa, bi. Samo što bi ta skupina imala nekog političkog zaštitnika, mecenu; ovi toga očito nemaju. Sad je jasna žal za N. Lozančićem, kakav god da je bio.
Nisu ljudi bolji ili lošiji samo je pitanje pozicije. Svejedno, osjeti se to licemjerje.
Ako je iko loše prošao u ratu to je taj dio od K. Sutjeske do Vareša. Naprosto su im se mjesta nalazila na pogrešnom mjestu, i za hrvatsku politiku i za muslimansku. I sad ih neko jo zaj. u Eraniji. Previše brate. Možda Čapljina u nekom idućem ratu bude na "pogrešnom" mjestu, treba to uvijek imat na umu. Ja sam naivno vjerovala da političari štite interese jednih i drugih, to je jedna velika laž, ne štite oni nikoga osim svoje fotelje i rodbinu, ostalo- bilo tko, prepušteni su sami sebi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lirik
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 11:24 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 21:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
Crvena Sonja je napisao/la: lirik je napisao/la: Mogla si dodati i spisak sa "civijama" iz Hercegovine koji su u pravilu po funkciji iznad ovih a isto tako i nabrojati ministre iz Vijeca ministara i iz Federalne vlade(naravno one iz Hrvatskog naroda) pa da malo usporedimo te spiskove.Pa ne mislis valjda da si mi s ovih pet imena dokazala da su Hrvati iz Bosne zastupljeniji u politickom zivotu od onih iz Hercegovine?
Ne misliš valjda da je tebi moram nešto dokazivati?? Postao si Đžambasa i ustvrdio kako ima u njegovom govoru istine!? Moš mislit!!  Pa i ne moras mi nista dokazivati.Meni su cinjenice poznate a ako ti pred njima oci zatvaras i jednostrane argumente iznosis onda neka ti bude.Bit ce da ja i tisuce drugih ili nemamo pojma o materiji ili iz dosade provociramo.
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 11:27 |
|
|
lirik je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Ne misliš valjda da je tebi moram nešto dokazivati?? Postao si Đžambasa i ustvrdio kako ima u njegovom govoru istine!? Moš mislit!!  Pa i ne moras mi nista dokazivati.Meni su cinjenice poznate a ako ti pred njima oci zatvaras i jednostrane argumente iznosis onda neka ti bude.Bit ce da ja i tisuce drugih ili nemamo pojma o materiji ili iz dosade provociramo. Nekome je važna kvaliteta kadrova, nekome kvantitet, osobno preferiram kvalitetu bez obzira odakle dolaze, Bosna ili Hercegovina ako već želiš podjelu na jedne ili druge. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lirik
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 11:34 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: lirik je napisao/la: Pa i ne moras mi nista dokazivati.Meni su cinjenice poznate a ako ti pred njima oci zatvaras i jednostrane argumente iznosis onda neka ti bude.Bit ce da ja i tisuce drugih ili nemamo pojma o materiji ili iz dosade provociramo.
Nekome je važna kvaliteta kadrova, nekome kvantitet, osobno preferiram kvalitetu bez obzira odakle dolaze, Bosna ili Hercegovina ako već želiš podjelu na jedne ili druge.  Dobro Sonja jasno mi je na sto ciljas:kvaliteta je u Hercegovini kod kuce,to je ocigledno a bosanci su malo priglupi,to je opce poznato! To objasnjava hercegovacku dominaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 11:40 |
|
|
lirik je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Nekome je važna kvaliteta kadrova, nekome kvantitet, osobno preferiram kvalitetu bez obzira odakle dolaze, Bosna ili Hercegovina ako već želiš podjelu na jedne ili druge.  Dobro Sonja jasno mi je na sto ciljas:kvaliteta je u Hercegovini kod kuce,to je ocigledno a bosanci su malo priglupi,to je opce poznato! To objasnjava hercegovacku dominaciju. Ne ciljam tako nešto! Ciljam, na kronični nedostatak kvalitetnog kadra, kvantitet iz određenog područja uopće nije problem. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 11:52 |
|
|
|
Vala baš!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 13:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28460 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Crvena Sonja je napisao/la: Ne znam o čemu ti pišeš, nikada nijedan hercegovački političar nije slao poruke mržnje ili potencirao podjelu Hrvata na bosanske i hercegovačke.
Pa normalno da nijedan oziljan političar tako nešto ne bi javno govorio. Druga je stvar što pojedini privatno misle o pojedinim stvarima, a s obzirom da ih znam raznih imalo bi se i tu svašta pričati... Citat: Što se tiče lokalnih događanja koje si naveo u prijašnjem postu, oko podijele zemljišta i reakcije seljana obližnjeg sela, o tome treba pisati i govoriti. Točno, treba pisati i govoriti. O tomu i tim sličnim stvarima treba jasno i otvoreno polemizirati i na to ukazivati, a ne svako ukazivanje na takve negativne pojave okarakterizirati kao potenciranje negativnih vibracija između Bosanaca i Hercegovaca. Jer mi do poboljšanje odnosa ne možemo doći negiranjem takvih negativnih pojava. Ja zbilja pokušavam biti maksimalno suzdržan i ne ići predaleko i preduboko, ali o nekih stvarno očitim stvarima mora se i treba govoriti i pisati. Naveo sam samo taj jedan primjer, ali ima ih još mali milijun. Jedna negativna pojava sama po sebi jeste loša i možda rezultat greške pojedinca, ali masa takvih je odraz jedne negativne svijesti i stereotipa kod cijelih društvenih zajednica. Ta negativna svijest se mora mijenjati za dobro svih nas, a prvi korak je otvoreno pisanje o tomu i priznavanje toga. Citat: Samo želim obratiti pažnju na jednu stvar- da je kojim slučajem drugačija situacija , Hercegovci izbjeglice koje vlast želi smjestiti na neku lokaciju u Bosni, pored nekog sela koji svojata tu zemlju, bi li reakcija bila slična? Čija reakcija? U ovome konkretnom slučaju apsolutno nije bilo nikakve reakcije i ne bi je vjerojatno ni bilo da je obrnuta situacija, i to dakako ne bi bilo u redu isto kao što je to i sada slučaj. Pogledaj ovaj video ispod i vidi kako bi tebi bilo da ljudi iz tvoje općine žive ovako 20 godina ( uz napomenu da je ovaj video star desetak godina kada su uvjeti u tom kolektivnom smještaju bili neusporedivo bolji nego sada). http://rebuildforbosnia.org/tasovcici.html
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 13:09 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: lirik je napisao/la: Dobro Sonja jasno mi je na sto ciljas:kvaliteta je u Hercegovini kod kuce,to je ocigledno a bosanci su malo priglupi,to je opce poznato! To objasnjava hercegovacku dominaciju. Ne ciljam tako nešto! Ciljam, na kronični nedostatak kvalitetnog kadra, kvantitet iz određenog područja uopće nije problem.  Jesi li malo ironična, malo se zezaš, je li te lupila kakva daska po glavi ili si samo malo zločesta? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 13:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pogledaj ovaj video ispod i vidi kako bi tebi bilo da ljudi iz tvoje općine žive ovako 20 godina ( uz napomenu da je ovaj video star desetak godina kada su uvjeti u tom kolektivnom smještaju bili neusporedivo bolji nego sada). http://rebuildforbosnia.org/tasovcici.htmlPrestrašno! 20 godina kažeš? Čovječe, to je 7300 dana. To je 175 200 sati. Od toga, 58 400 radnih sati. Mada, ako se nema onda treba uložiti više od 8 sati dnevno. Za 12 sati dnevno, to bi bilo 87 600 radnih sati. Ali evo, sa 8 sati dnevno, bez subota i nedjelja, to je oko 40 000 radnih sati. Minimum minimuma. Pa znate li vi što se sve može učiniti za 40 000 radnih sati???? To je 2 milijuna i 400 tisuća radnih minuta. Propalih i bačenih... Ovo je veliki propust gradonačelnika i HDZa Čapljina.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1468 of 2558 - 57.39%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ali evo, sa 8 sati dnevno, bez subota i nedjelja, to je oko 40 000 radnih sati. Minimum minimuma. Pa znate li vi što se sve može učiniti za 40 000 radnih sati???? To je 2 milijuna i 400 tisuća radnih minuta. Propalih i bačenih... Da... pjesnik je ovom tiradom htio reći da su svi ti ljudi mogli u međuvremenu da se skuće svojim radom a ne zna da su većina tih ljudi starci, invalidi, samohrane majke... Ima istina, i bilo je radno sposobnih, to je većinom otišlo u USA, Kanadu... snašli se sami. Neki su proveli nekoliko godina u Njemačkoj u izbjeglištvu pa su bili neko vrijeme u kampu, u međuvemenu skrpili nešto kućerka na Bobanovu i Šuškovu... Ali to je manjina, većina nije mogla si riještiti stambeno pitanje jer je nesposobna za rad, nema posla, ili ako ga i ima riječ je o povremenim i mizerno plaćenim poslovima, draži su poslodavcima muslimani sa Tromeđe jer oni su bolji ljudi - rade za 5 maraka manje tjedno. Osobno znam tipa od 60 godina koji radi na nekom gradilištu u Metkoviću, svako jutro ustaje u 5, stopira do Metkovića, radi do 18.00 - ovisno o godišnjem dobu - onda stopira nazad i dođe kući obično kasno navečer da bi sutradan ustao u 5 i ponovno sve ispočetka. Dakako plaću nije primio dugo. Što je poenta svega ovoga? Pa to da je duboka duša pjesnička i ona zna da svak tko hoće da radi nađe sebi dobroga posla i može dobro zaraditi samo ako to hoće, a bome i kuću si napraviti!! P.S. I ne kaže nitko da su za njihovu sudbinu odgovorni općina, načelnik, lokalni HDZ... od njih više nitko više ni očekuje pomoć, problem je što oni čak odmažu, jer svaka eventualna strana donacija prvo mora proći kroz njihovo rešeto. Svakom stranom pomoći i donacijo mora se prvo rođaku nekog lokalnog dužnosnika napraviti kuća a za te odrpance ako što ostane dobro i jeste. E moji pjesnici... Kako ono ide: - Pjesnici su cudjenje u svijetu Oni idu zemljom i njihove oci velike i nijeme rastu pored stvari Naslonivsi uho na cutanje sto ih okruzuje i muci pjesnici su vjecno treptanje u svijetu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:15 |
|
|
|
Kako je tolika razlika između tog sela i Šuškovog, Bobanovog sela ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Prestrašno! 20 godina kažeš? Čovječe, to je 7300 dana. To je 175 200 sati. Od toga, 58 400 radnih sati. Mada, ako se nema onda treba uložiti više od 8 sati dnevno. Za 12 sati dnevno, to bi bilo 87 600 radnih sati. Ali evo, sa 8 sati dnevno, bez subota i nedjelja, to je oko 40 000 radnih sati. Minimum minimuma. Pa znate li vi što se sve može učiniti za 40 000 radnih sati???? To je 2 milijuna i 400 tisuća radnih minuta. Propalih i bačenih... Ovo je veliki propust gradonačelnika i HDZa Čapljina. Ja bih predložio da mi s foruma organiziramo radnu akciju, recimo jedne subote (treba naći termin koji će odgovarati što većem broju ljudi jer nismo uvijek svi slobodni, a ne volim davati obećanja koja neću moći ispuniti). Neka dođe 30 ljudi i radi 8 h, to je sve skupa 240 radnih sati. Još ako se pridruži isto toliko lokalnih stnovnika, bilo bi super. Ako je netko voljan donirati i dovesti šljunak, za to vrijeme bi stigli srediti putove. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
BBC je napisao/la: Ti si preživčan za raspravu o šarolikosti i bogatstvu hrvatskog naroda. Reci Splićanima da su isti kao Zagrepčani pa ćeš vidjeti svog Boga.  Zivcan sam samo na glupost... Za odnsose u RH ja znam vrlo dobro, al jedna glupost ne opravdava drugu... Nema ovo veze s "raznolikosi" nego s debilnosti... Ja sam se nacitao svega za Hercegovca, pa sve do tog ta tuku zene... al izvoditi bilo kakve zakljucke na temelju kupovine nekakvog auto, i jos to "potkrijepiti" "dokazom" kako su Osmanlije duze bili u Bosni no u Hercegovini je prica za sebe...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lirik
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pogledaj ovaj video ispod i vidi kako bi tebi bilo da ljudi iz tvoje općine žive ovako 20 godina ( uz napomenu da je ovaj video star desetak godina kada su uvjeti u tom kolektivnom smještaju bili neusporedivo bolji nego sada). http://rebuildforbosnia.org/tasovcici.htmlPrestrašno! 20 godina kažeš? Čovječe, to je 7300 dana. To je 175 200 sati. Od toga, 58 400 radnih sati. Mada, ako se nema onda treba uložiti više od 8 sati dnevno. Za 12 sati dnevno, to bi bilo 87 600 radnih sati. Ali evo, sa 8 sati dnevno, bez subota i nedjelja, to je oko 40 000 radnih sati. Minimum minimuma. Pa znate li vi što se sve može učiniti za 40 000 radnih sati???? To je 2 milijuna i 400 tisuća radnih minuta. Propalih i bačenih... Ovo je veliki propust gradonačelnika i HDZa Čapljina. Stvarno seres kvake!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:51 |
|
|
|
Vi ste zreli za Markešićeve stranke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:52 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pogledaj ovaj video ispod i vidi kako bi tebi bilo da ljudi iz tvoje općine žive ovako 20 godina ( uz napomenu da je ovaj video star desetak godina kada su uvjeti u tom kolektivnom smještaju bili neusporedivo bolji nego sada). http://rebuildforbosnia.org/tasovcici.htmlPrestrašno! 20 godina kažeš? Čovječe, to je 7300 dana. To je 175 200 sati. Od toga, 58 400 radnih sati. Mada, ako se nema onda treba uložiti više od 8 sati dnevno. Za 12 sati dnevno, to bi bilo 87 600 radnih sati. Ali evo, sa 8 sati dnevno, bez subota i nedjelja, to je oko 40 000 radnih sati. Minimum minimuma. Pa znate li vi što se sve može učiniti za 40 000 radnih sati???? To je 2 milijuna i 400 tisuća radnih minuta. Propalih i bačenih... Ovo je veliki propust gradonačelnika i HDZa Čapljina. Još je gore selo na Hodovu. Kuće u kamenu, bez fasada, zmija ko mrava. Ne znam kako se zove tj po kojem hrvatskom "velikanu" je dobilo ime, ali mi ga zovemo Sivi dom. Šteta što ne mogu da nađem sliku. I svi su oni razočarani. Naravno da će biti razočarani kad im je obećavano sve i svašta. Dovedeni su kako bi Hrvati ovdje bili većina i na kraju su, da izvineš, popushili. Svi oni pate za svojim kućama i zemljom u Bosni. Barem velika većina s kojim sam ja kontaktirala.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:53 |
|
|
|
Šta je sa Hrvatima Krajišnicima, oni ni tamo ni 'vamo, pretpostavljam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:53 |
|
|
|
Eto vidite da sam bio u pravu za Markešića. Odjednom ste na temi dobili "potporu" muslimanke. Samo vrebaju priliku kad će uletjeti i dodatno zavađati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:54 |
|
|
|
Evo ga i drugi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:54 |
|
|
|
Odoh malo komentirati teme o Dodiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Odnos između hercegovačkih i bosanskih Hrvata Postano: 15 svi 2012, 14:58 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
BBC je napisao/la: Eto vidite da sam bio u pravu za Markešića. Odjednom ste na temi dobili "potporu" muslimanke. Samo vrebaju priliku kad će uletjeti i dodatno zavađati. Za razliku od tebe u meni ima nešto ljudskosti. Taj narod je izigran i tačka. Imaš sela koji su poprilično sređena, kuće su dobre, bašte, i kod njih je druga priča. Njima je vjerujem fino tu gdje jesu. Ali imaš i ove koje ne bi ni najvećem neprijatelju poželio (dobro ti bi), pa se malo raspitaj i upitaj ih kako im je i šta oni misle o svemu tome.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|