|
|
Stranica: 12/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 19:40 |
|
|
Turci opasno čačkaju mečku. http://www.youtube.com/watch?v=e0agxnaz ... re=relatedNjihovo nezadovoljstvo artikulišu hodže, a ne političari. Zbog toga se ovo može označiti kao islamski ekstremizam, a ne kao bošnjački nacionalni pokret. Uglavnom, malo ih je, izolovani su i podeljeni, tako da bi mogli da dobiju batine dok si rek'o piksla. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 19:42 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
StariTorcidaš je napisao/la: Doći ćete i vi na red, gospodine "Čengiću" !
Ajdeee  A šta se ćeka, limunada 
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 19:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 19:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Uglavnom, malo ih je, izolovani su i podeljeni, tako da bi mogli da dobiju batine dok si rek'o piksla.  Nemojte tako oštro. Samo Zukorlića malo povucite za uši 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 19:51 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: Neće dugo genocidna Srbija, kada joj se odvoje Sandžak i Hrvatsko-Mađarska vojvodina ostat će samo Beogradski pašaluk. Kako ide ona mudroslovna; ''Srbija ko nokia, sve manja i manja)  Čudim se da navijaš za sandžačke muslimane, jer su oni, po svedočenjima hercegbosanaca, bili udarna igla muslimanske agresije na Hrvate u Centralnoj Bosni i dolini Neretve, i da su uglavnom radili za Srbe 1992-1995. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 19:51 |
|
|
|
pa momci, šta se čeka. što se ne ide u odbranu, čega no.....ako je crna gora bila oko u glavi, kosovo srce, šta bi sandžak mogao biti? šupak srbije?
_________________ ....on the other side
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 19:55 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Prigorac je napisao/la: Daklem da rasčlanimo rečenicu. Ta autonomija (samoproglašena i nepriznata od nikog relevantnog) je brutalno ukinuta od strane velikosrpskog režima (gle možemo svakaj govoriti o KPJ al da je 45 bio velikosrpski, ma dajte. Onda bi cjela ili večina BiH pripala Srbiji, te ne bi bilo CG i MAK, a granice s HR bi bili drugačije, na štetu Hrvata. Znači lošija vezija Banovine) Josipa Broza (dakle Hrvat komunist provodi velikosrpsku politiku, dobroooooo  ), odmah po završetku WWII tako su sandžaklije izvisili (ovo jedino ima smisla) Ja si u šupi proglasim autonomiju, i kad mi dojde policija odmah ču okrivit velikosrbe. Niste uopće informirani, ta autonomija je bila priznata od AVNOJ-a, jednako kao i ostalih autonomnih pokrajina. Očito ne vidite razliku između ovih tvrdnji: Sandžak je imao autonomiju potkraj 2. sv. rata. Bosna [/b]bi mogla pripasti[/b] Srbiji. Prvo je notorna činjenica, a drugo tek fikcija. A Tito je bio Jugoslaven, hrvatsko - slovenskog porijekla, tako se sam izjašnjavao službeno, iako postoje neke tvrdnje da je u pojedinim privatnim razgovorima govorio da je Hrvat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 19:55 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Uglavnom, malo ih je, izolovani su i podeljeni, tako da bi mogli da dobiju batine dok si rek'o piksla.  Nemojte tako oštro. Samo Zukorlića malo povucite za uši  Posle "tekbira" i napada na policiju, čitava ona grupa demonstranata zaslužila je da ih se polomi od batina. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: pa momci, šta se čeka.
Ništa. To što se oni preganjaju oko nekakvog "vakufa" - zaboli nas tuki, to je njihova stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 19:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Posle "tekbira" i napada na policiju, čitava ona grupa demonstranata zaslužila je da ih se polomi od batina.  Ok to. Mislio sam na nešto drugo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:08 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
|
..drzava se pravi krvavi gaca, lako je lajati na zvijezde, i skrivati se iza svecenika, politicara, i slicni lesinara. ...tako i mi Hrvati lajemo godinama u BiH, al' sve su prilike qurcu.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:16 |
|
|
totem je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: A što je s najavama osnivanja nekih srbskih obćina, ter svako malo u Vukovaru izkrsne neki četnički nadpis gdje se veličaju klanja u Vukovaru.  Dane, daj malo principijelnosti. Sandzaklije traze isto ono sto su trazili cetnici u hrvatskoj. I nama se to nije svidjelo.  Srbi su uzimali tuđe, a pod to spada i Sandžak. Ovo što Srbi rade sa Sandžakom, nije ništa drugčije od onoga s krajinom i rs.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:24 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: totem je napisao/la: Dane, daj malo principijelnosti. Sandzaklije traze isto ono sto su trazili cetnici u hrvatskoj. I nama se to nije svidjelo.  Srbi su uzimali tuđe, a pod to spada i Sandžak. Ovo što Srbi rade sa Sandžakom, nije ništa drugčije od onoga s krajinom i rs. Za ovaj post si zaslužio jedan šlampavi šamar i šut u dupe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:28 |
|
|
teranova je napisao/la: Za ovaj post si zaslužio jedan šlampavi šamar i šut u dupe. Ne trošite snagu na forumu, nego na Sandžak, pa tamo šamarajte i šutajte u dupe... ali ne pravac BiH, nego pravac Türkiye ;-)
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:29 |
|
|
Vuco je napisao/la: teranova je napisao/la: Za ovaj post si zaslužio jedan šlampavi šamar i šut u dupe. Ne trošite snagu na forumu, nego na Sandžak, pa tamo šamarajte i šutajte u dupe... ali ne pravac BiH, nego pravac Türkiye ;-) Kaži to našoj pederskoj vladi, ne meni. Kako će izgubiti sledeće izbore...Unapred se radujem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:33 |
|
|
Vuco je napisao/la: pa tamo šamarajte i šutajte u dupe... ali ne pravac BiH, nego pravac Türkiye ;-) Nema potrebe za tim, oni sami idu. Omiljene destinacije raških muslimanaca su Turska i Sarajevo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
h.lecter
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:35 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Daklem da rasčlanimo rečenicu. Ta autonomija (samoproglašena i nepriznata od nikog relevantnog) je brutalno ukinuta od strane velikosrpskog režima (gle možemo svakaj govoriti o KPJ al da je 45 bio velikosrpski, ma dajte. Onda bi cjela ili večina BiH pripala Srbiji, te ne bi bilo CG i MAK, a granice s HR bi bili drugačije, na štetu Hrvata. Znači lošija vezija Banovine) Josipa Broza (dakle Hrvat komunist provodi velikosrpsku politiku, dobroooooo  ), odmah po završetku WWII tako su sandžaklije izvisili (ovo jedino ima smisla) Ja si u šupi proglasim autonomiju, i kad mi dojde policija odmah ču okrivit velikosrbe. Niste uopće informirani, ta autonomija je bila priznata od AVNOJ-a, jednako kao i ostalih autonomnih pokrajina. Očito ne vidite razliku između ovih tvrdnji: Sandžak je imao autonomiju potkraj 2. sv. rata. Bosna [/b]bi mogla pripasti[/b] Srbiji. Prvo je notorna činjenica, a drugo tek fikcija. A Tito je bio Jugoslaven, hrvatsko - slovenskog porijekla, tako se sam izjašnjavao službeno, iako postoje neke tvrdnje da je u pojedinim privatnim razgovorima govorio da je Hrvat. I sam avnoj je jedan skup samozvanaca ili,grupe građana ni od koga ovlašćenih da odlučuju o bilo čemu.Druga je stvar što su odluke tog skupa provedene ali iz nekih sasvim drugih razloga a ne zbog autoriteta avnoja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:38 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 13:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
divlja svinja je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Daklem da rasčlanimo rečenicu. Ta autonomija (samoproglašena i nepriznata od nikog relevantnog) je brutalno ukinuta od strane velikosrpskog režima (gle možemo svakaj govoriti o KPJ al da je 45 bio velikosrpski, ma dajte. Onda bi cjela ili večina BiH pripala Srbiji, te ne bi bilo CG i MAK, a granice s HR bi bili drugačije, na štetu Hrvata. Znači lošija vezija Banovine) Josipa Broza (dakle Hrvat komunist provodi velikosrpsku politiku, dobroooooo  ), odmah po završetku WWII tako su sandžaklije izvisili (ovo jedino ima smisla) Ja si u šupi proglasim autonomiju, i kad mi dojde policija odmah ču okrivit velikosrbe. Niste uopće informirani, ta autonomija je bila priznata od AVNOJ-a, jednako kao i ostalih autonomnih pokrajina. Očito ne vidite razliku između ovih tvrdnji: Sandžak je imao autonomiju potkraj 2. sv. rata. Bosna [/b]bi mogla pripasti[/b] Srbiji. Prvo je notorna činjenica, a drugo tek fikcija. A Tito je bio Jugoslaven, hrvatsko - slovenskog porijekla, tako se sam izjašnjavao službeno, iako postoje neke tvrdnje da je u pojedinim privatnim razgovorima govorio da je Hrvat. Dakle ako je to priznato od ostalih KPova odnosno budučih saveznih republika kako to da onda nakon rata nije nastala AP SAndžak. Zar su se sami tog odrekli. Mislim da je Sandžak sudjelovao zasebno u ratu, ali kad je došao mir i kada se uređivala držav ništa od njih. I prvi Makedonski KP je proglasio da če se rađe ujediniti sa Bugarskom, zar da smatramo Mak okupiranim teritorijem od strane Juge sve do 1991? Govorimo o realnostima koje su se desile, znači Sandžak nije imao autonomiju u novoj Jugoslaviji dakle nema pravo potraživati na temelju nekih povjesnih prava. Pa istom logikom se vodi i dane pa time prisvaja Sandžak nekoj imaginarnoj velikoj Hrvatskoj jer je NDH kratko vladala tim teritorijem i imala određene pretenzije prema njemu.
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:39 |
|
|
teranova je napisao/la: Kaži to našoj pederskoj vladi, ne meni. Kako će izgubiti sledeće izbore...Unapred se radujem.
I ja. Rušite govna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:41 |
|
|
teranova je napisao/la: Kaži to našoj pederskoj vladi, ne meni. Kako će izgubiti sledeće izbore...Unapred se radujem. To je problem i Srbije i Hrvatske, pederska vlada. Da je se toga riješiti sve bi se ostalo lako raskrstilo, i Sandžak i BiH. Evo pošto je Sandžak dio NDH, ja bih vam dao Sandžak u zamjenu za Posavinu, vama RS, nama HB i problem riješen. ;-)
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:41 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: teranova je napisao/la: Kaži to našoj pederskoj vladi, ne meni. Kako će izgubiti sledeće izbore...Unapred se radujem.
I ja. Rušite govna. Krajnje je vreme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:43 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 13:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
h.lecter je napisao/la: I sam avnoj je jedan skup samozvanaca ili,grupe građana ni od koga ovlašćenih da odlučuju o bilo čemu.Druga je stvar što su odluke tog skupa provedene ali iz nekih sasvim drugih razloga a ne zbog autoriteta avnoja. O avnoju nemam ljepih rječi, ali to je međunarodno priznata država i povjesna činjenica. Za nekih 10 godina RS proglasi da imaju povjesno pravo na autonomiju i secesiju, te ujedinjenje sa drugim državama. Da li bi tada priznali takvo subjektivno tumačenje zakona i prava? I samo nemojte Bosna je jedna i jedina, nedjeljiva i međunarodno priznata. Jer sve je to i Srbija ili Hrvatska danas. Pa tu pilite o nekom pravu nekog u Srbiji. Srbi imaju 10x više prava od Bošnjaka u Srbiji pa čemu se igrat za te tri opčine, a pola države vam može pobječ?
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:44 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Nema potrebe za tim, oni sami idu. Omiljene destinacije raških muslimanaca su Turska i Sarajevo. Ma ja upravo govorim da ih šaljete za Tursku, a ne za BiH. Daj bre rešite to, recimo onako kako su Rvati rešili Krajinu. Dobro, to je sad malo deplasirano, ali razumeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:53 |
|
|
Vuco je napisao/la: Ma ja upravo govorim da ih šaljete za Tursku Znam. Njihovim dolaskom u tzv. biH povećava se procenat muslimanaca ovde. To jeste problem. Opet, ako neki od njih više teže k Turskoj, buyrum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 20:54 |
|
|
Vuco je napisao/la: teranova je napisao/la: Kaži to našoj pederskoj vladi, ne meni. Kako će izgubiti sledeće izbore...Unapred se radujem. To je problem i Srbije i Hrvatske, pederska vlada. Da je se toga riješiti sve bi se ostalo lako raskrstilo, i Sandžak i BiH. Evo pošto je Sandžak dio NDH, ja bih vam dao Sandžak u zamjenu za Posavinu, vama RS, nama HB i problem riješen. ;-) Svoju kuću daj kome god želiš, ali tuđa dvorišta ne ćeš ti prodavat. Jad i bieda kad takve prodane duše poput tebe govore nešto protiv Josipovića, a podpuno ste jedno te isto.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|