|
|
Stranica: 14/27.
|
[ 675 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 22:29 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
|
Oni žele samo ono što imaju i Srbi u RS, ustvari puno manje, a ne neovisnost. A u načelu, nisu se ni oni lijepo ponijeli prema Hrvatima u BIH, pa nas i ne trebaju previše brinuti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 22:33 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
pohana jetrica je napisao/la: teranova je napisao/la: Kaži to našoj pederskoj vladi, ne meni. Kako će izgubiti sledeće izbore...Unapred se radujem.
I ja. Rušite govna. Oni četnici bi baš bili super, jelda? Onaj Nikolić, pa Vuk Drašković i slični. A bilo bi predobro da mogu vaskrsnuti veliki srpski državnici iz ratnog vremena, posebno krajiški. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 22:35 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 18:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
divlja svinja je napisao/la: A u načelu, nisu se ni oni lijepo ponijeli prema Hrvatima u BIH, pa nas i ne trebaju previše brinuti. Oni su uglavnom bili skoncentrisni na rat s vama. Isključujem Sarajevo jer iz Sarajeva nisu ni mogli izaći. Da jesu, pitanje je gdje bi bili upućeni. U srednju Bosnu, najvjerovatnije.
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 22:37 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Oni četnici bi baš bili super, jelda? Onaj Nikolić, pa Vuk Drašković i slični. A bilo bi predobro da mogu vaskrsnuti veliki srpski državnici iz ratnog vremena, posebno krajiški.  Kakvi oni. J*bo njih. Nemam pojma koga bih volio viditi na vlasti u Srbiji ali dosta je i ovih. Smrde koliko su već dugo tu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 22:40 |
|
|
|
Aga kako ti bolan nije vise dosadno..., pa vi sami vise ne znate o cemu baljezgate. Boze svasta.
|
 |
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 22:42 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Aga kako ti bolan nije vise dosadno..., pa vi sami vise ne znate o cemu baljezgate. Boze svasta. Zato ste vi tu da nas uputite, druže Krajišniče Vidim, zaboli vas bander za "sunarodnjacima" u Raškoj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCELICA
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 22:44 |
|
|
Prigorac je napisao/la: h.lecter je napisao/la: Nesporazum.Nisam Bošnjak niti podržavam njihovu politku ustvari,na sasvim suprotnoj strani a nesporazum potiče od prvog posta koji si citirao a što sam tek maloprije primijetio. Rečenica " brutalno ukinuta autonomija sandžaka od strane velikosrpskog režima josipa broza .. . " je napisana u šaljivom tonu.Zaboravio sam da dodam neki prikladan smajlić. A to je uvijek problem sa forumima, ono kaj je nekom sarkazam kad se napiše na ekran nože zvučat jako ozbiljno. I dalje ne mislim da Bošnjaci na Sandžaku imaju ikakva povjesna prava na autonomiju. Ako proglašeno u ratu ne legaliziraš na neki način u miru, kao da i nije postojalo. A etnički princip im je isto tanak. Večina su u tri opčine, ajd da je cjeli Sandžak, al tri opčine, ispast če svako selo republika.  dobro sam ja reko dacemo srbima ono malo oko beograda pa nek se ocjepe ......a di je pocelo nek i zavrsi ........ 
_________________ [bVeni, vidi, vici ][/b]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 22:44 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Aga kako ti bolan nije vise dosadno..., pa vi sami vise ne znate o cemu baljezgate. Boze svasta. Zato ste vi tu da nas uputite, druže Krajišniče Vidim, zaboli vas bander za "sunarodnjacima" u Raškoj  Tacno, zaboli me kita.
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 23:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: pohana jetrica je napisao/la: Nemojte tako oštro. Samo Zukorlića malo povucite za uši  Posle "tekbira" i napada na policiju, čitava ona grupa demonstranata zaslužila je da ih se polomi od batina.  A kad su tukli one huligane koji divljase Beogradom nakon proglasenja nezavisnosti Kosova si isto tako aplaudiro muriji..? Da li si zvao muriju kad je bagra zapalila dzamiju u sred Beograda?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 23:06 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: teranova je napisao/la: Kaži to našoj pederskoj vladi, ne meni. Kako će izgubiti sledeće izbore...Unapred se radujem.
I ja. Rušite govna. A onda jos samo da se Sheki vrati iz cuze pa da procvetaju lale..? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 23:18 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: G-recht je napisao/la: A onda jos samo da se Sheki vrati iz cuze pa da procvetaju lale..?  Bolje i lale nego zumbul Kakav Šešelj g. Recht. Tanko je to sve Možda bi Čeda Prašak bio i najbolji  Jok ba, kakav Ceda, ja sam ti jetrice moja anarhista posto ne vjerujem ni strankama ni politicarima (sto iz principa sto zbog detaljnog poznavanja historije covjecanstva), ne izlazim na izbore ne samo zbog toga sto su mi ovi mainstream politicari dosadni do bola, tako da bi mi Sheki bio najdrazi na celu Srbijice..on bar zna pravo lupnuti i nasmijati me. A i vi bi opet garant bili numera na Balkanu s njim kao vozdom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 06 ruj 2010, 23:23 |
|
|
totem je napisao/la: G-recht je napisao/la: Nije mi jasno kako ovi orkovi mogu pjevati o Sandzaku a ono oduvijek bila Raska?!  Mora da jos nisu dobili direktivu kad je pjesma pisana  Imali su i sandzacku brigadu, ako se ne varam. Imali su i muslimana za vojvodu. Zaista. Jebate, kako mu stajala samo sajkaca. A bradonja, nema zime za njega, baci sajkacu, stavi onaj sal oko glave....i eto ti mudjahedin prve klase. Vjerujem, mudzahedine i cetnike zaista nikad nisam znao razlikovati. Jednom vidio Vehabiju na Ferhadiji (bio jos mladji) i pomislio da je cetnik dok mi tata nije objasnio da to ustvari i jeste cetnik ali u drugom pakovanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 00:27 |
|
Pridružen/a: 01 ruj 2010, 03:09 Postovi: 225 Lokacija: Prelijepa Naša
|
teranova je napisao/la: pohana jetrica je napisao/la:  Gospodine Torcidaš, kako vam se zove taj klub? Jel to nešto iz Novog Pazara ili Tutina  torcida sandzak sirp ikinci liginde oynayan novi pazar (yeni pazar) takimi. kulup armasinda uc hilal bulunmaktadir. tahmin edilecegi uzere orada yasayan bosnak ve turklerin takimidir. ayrica ulkenin en fanatik, hatta holiganizmi benimsemis tribunlerine sahip, takimlardan biridir. web sitesi: http://www.torcida-sandzak.org.yu/prazno2/sajt/  Sandžak je mnogo širi pojam od samoga N. Pazara i Tutina. A "TORCIDA" je uvijek - i svugdje - "TORCIDA" ! Isto tako je i sa moren našim - Jadranskim: Kad netko izgovori riječ SPLIT, to automatski podrazumijeva, onaj beskrajni modri prostor - od PIRANSKOG ZALJEVA do BOKE KOTORSKE ! 
_________________ Ispiranje mozga počinje punjenjem ušiju ! ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 00:46 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
Drzi se Srbije,hodza, daidza itd.. a, ne masi sa tom zastavom, niti svojataj Jadran, osobito ne Split..Jer sa istim nimas nista. Znaci, odfakaj u poskocima s' tom pricom poturice 
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 00:49 |
|
|
teranova je napisao/la: pohana jetrica je napisao/la: Bolje i lale nego zumbul Kakav Šešelj g. Recht. Tanko je to sve Možda bi Čeda Prašak bio i najbolji  Velja Ilić i Vesna Pešić - moja kombinacija snova. Bez dlake na jeziku, spoj zdravog nacionalizma i inteligentnog pragmatizma. Ne bi to išlo bez mladjanoga Čede Jovanovića i Nenada Čanka. Jer bi to, bez njih dvojice, bila čista demokratura. A NATO vam to neće dopustiti ! ( TORCIDA je - takodjer - već u NATO-u !!!  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 03:47 |
|
|
|
Nadam se da ce Srbi imat pameti i nagodit se u Sandzaku. Da su bili pametni mogli su dobit 1/3 Kosova, a sada nude presevsku dolinu za Sjeverno Kosovo. Dat muslimanima 1/2 Sandzaka i precrtat granice. HB Hrvatskoj, RS Srbiji i okrenut se radu. Sanse za tako sto na Balkanu...10%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCELICA
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 06:07 |
|
|
G-recht je napisao/la: totem je napisao/la: Imali su i sandzacku brigadu, ako se ne varam. Imali su i muslimana za vojvodu. Zaista. Jebate, kako mu stajala samo sajkaca. A bradonja, nema zime za njega, baci sajkacu, stavi onaj sal oko glave....i eto ti mudjahedin prve klase. Vjerujem, mudzahedine i cetnike zaista nikad nisam znao razlikovati. Jednom vidio Vehabiju na Ferhadiji (bio jos mladji) i pomislio da je cetnik dok mi tata nije objasnio da to ustvari i jeste cetnik ali u drugom pakovanju. e sad ga ti prisra ,,,,ja ne podrzavam vehabizam i stojim iza toga to je trenutno zlo u bih koje treba sjeci u korjenu ali usporedjivati vehabije i cetnike ....e stvarnoooo 
_________________ [bVeni, vidi, vici ][/b]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 09:13 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Nadam se da ce Srbi imat pameti i nagodit se u Sandzaku. Da su bili pametni mogli su dobit 1/3 Kosova, a sada nude presevsku dolinu za Sjeverno Kosovo. Dat muslimanima 1/2 Sandzaka i precrtat granice. HB Hrvatskoj, RS Srbiji i okrenut se radu. Sanse za tako sto na Balkanu...10%. I šta bi oni radili sa pola tzv.Sandžaka? Sa kim bi se to spajali kad su okruženi sa svih strana srpskim opštinama? Da je njima bilo stalo do spajanja ne bi oni glasali za samostalnu Crnu Goru dobivši time državnu granicu posred tzv.Sandžaka. Državotvorni su u majčinu. Uostalom, nek ima da Crna Gora autonomiju, dužan im je Milo Đukanović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 09:24 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Nadam se da ce Srbi imat pameti i nagodit se u Sandzaku. Da su bili pametni mogli su dobit 1/3 Kosova, a sada nude presevsku dolinu za Sjeverno Kosovo. Dat muslimanima 1/2 Sandzaka i precrtat granice. HB Hrvatskoj, RS Srbiji i okrenut se radu. Sanse za tako sto na Balkanu...10%. sta vam je to HB.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josi
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 09:31 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 20:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
zapovjednik je napisao/la: Frankopan je napisao/la: Nadam se da ce Srbi imat pameti i nagodit se u Sandzaku. Da su bili pametni mogli su dobit 1/3 Kosova, a sada nude presevsku dolinu za Sjeverno Kosovo. Dat muslimanima 1/2 Sandzaka i precrtat granice. HB Hrvatskoj, RS Srbiji i okrenut se radu. Sanse za tako sto na Balkanu...10%. sta vam je to HB. Kako to neznas Hrvatska Bosna  Joj gdje ti zivis. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 09:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63506 Lokacija: DAZP HQ
|
zapovjednik je napisao/la: medju cini mi se nece vis nikad imat al zastava nek ima koliko god hoce.
Viva Bosnia Free sandzak loše ti se čini. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 09:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63506 Lokacija: DAZP HQ
|
zapovjednik je napisao/la: dudu je napisao/la: loše ti se čini.  a zasto ako mogu znat. ne možeš. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
G-recht
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:19 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Nadam se da ce Srbi imat pameti i nagodit se u Sandzaku. Da su bili pametni mogli su dobit 1/3 Kosova, a sada nude presevsku dolinu za Sjeverno Kosovo. Dat muslimanima 1/2 Sandzaka i precrtat granice. HB Hrvatskoj, RS Srbiji i okrenut se radu. Sanse za tako sto na Balkanu...10%. Vidi ovog, on bi opet na precrtavanje granica a zna se do cega je isto dovelo tamo u prvoj polovini devedesetih..mislis ovaj put bi proslo glatko..!? @ svi hercegbosanci: sto se mene tice mozemo BiH slobodno nazvati Herceg-Bosna ali nek ostane cjelovita i nezavisna..drzava svih njenih GRADJANA ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:22 |
|
|
Neretva73 je napisao/la: Drzi se Srbije,hodza, daidza itd.. a, ne masi sa tom zastavom, niti svojataj Jadran, osobito ne Split..Jer sa istim nimas nista. Znaci, odfakaj u poskocima s' tom pricom poturice  A ti se javljaš, koji bi samo tako razprodavao hrvatsku zemlju na večeri s Dodikom.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
StariTorcidaš
|
Naslov: Re: Nemiri na Sandžaku: Zukorlićeve pristalice blokirale sve prilaze Novom Pazaru! Postano: 07 ruj 2010, 10:24 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: Vidim kako se ugodno čavrlja o liku i djelu četničkog koljača Pavla Đurišića. I nitko tako blagoglagoljanje ne smatra uvredljivom. Nema upozorenja, nema banova..... Forumska srpčad pogotovo daju jednu dozu simpatije prema koljaču u svojim upisima. A vjerojatno će se sad oštro naljutiti i tražiti sankcije kad kažem da je tek na kraju dobio ono što što ga je davno trebalo sljedovati, i da se napokon našao na prirodnom srpskom izletištu; Jasenovcu. Bog te blagoslovio ! ( Evo što ONI veličaju i slave... ) Ovo im ne podmeće "ustaško-balijska" propaganda. Ovo je njihovo vlastito priznanje. Prešućivano je i skrivano od javnosti, sve do 1991. godine ! To je priča o njihovom antifašizmu, koji je i po Zakonu o mirovinskim naknadama, izjednačen sa komunističko-partizanskim ! Dajmo podršku Sandžaku, Baskiji, Palestini, Sjevernoj Irskoj, Tibetu...!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|