|
|
Stranica: 14/21.
|
[ 505 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:36 |
|
|
doc je napisao/la: Poletno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:37 |
|
|
Pa znaš koja je definicija šovinista? Čovjek koji mrzi Srbe više nego je normalno. Isto iz tog vremena. Neka neka. Da i mi pokažemo kako znamo bit multietnićni. Nisu samo gradžani takvi.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:37 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
DzoniBG je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Srpski purger  glavom i bradom (može i šprehica po zagrebački kao dokaz  ) , trabunjanje o Drini ili liniji V-K-K ostavljam drugima ,nije to moj teren. Od toliko ljudi koji su krstarili realnim i zivotom i u virtuali, prvi si ovakav "primerak" Imam ja drugara koji je zapalio 1991 iz Zagreba, kad je dosao bio je pun purgeraja, najjace mi je bilo kad napolju zaledi, a on kaze - vani je sljiva  A jbg , sjećam se kad su moj stari i kolega radili u stanu Hrvatici iz Beograda (al to je bilo prije par godina) ,ova kaže dečku da pokupi prašinu sa "đubretarom"  ,ovaj zino u čudu đubretara= mala lopatica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:41 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Cuvaj se jednog dana ako hoces da prizenis lokalku...da ne bude ono - ma u redu je kceri, dobar je momak, ali je Srbin Moj cale je bio u vojsci na Plesu, nesto se povredio, zavrsio na Rebru, tamo se spandjao sa nekom medicinskom sestrom... zavrsio kod nje na gajbi... Mrtva ladna mu isprica vic - zatrudnela riba, rodi crnca...u porodici shok, majka pridje i sapnu joj - nije strasno, bolje i to nego Srbin A pazi, to je 1968-1969  Koje kompleksaške lovačke priče. Ti fakat svakim svojim upisom padaš sve niže.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:42 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Niš posebno , ganjam faks, kafići ,cuga ,studentski život  Nisam bil na Kaptolu od ljeta ,ionak tam idem na cugu , Tkalča rules  Cuvaj se jednog dana ako hoces da prizenis lokalku... Ma to nije neki problem , ako se moj stari uspio oženit sa curom iz tradicionalne hrvatske i katoličke obitelji,valjda ni je neću imat problem, doduše nisu ni "naše"  zagrebačke cure loše 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:43 |
|
|
doc je napisao/la: Pa znaš koja je definicija šovinista? Čovjek koji mrzi Srbe više nego je normalno. Isto iz tog vremena. Neka neka. Da i mi pokažemo kako znamo bit multietnićni. Nisu samo gradžani takvi. Purgeri i multi-kulti...ko ja i balet... U tom hoch drustvu ako si i dalmos, hercigonja...druga si kategorija...ako si Srbin, to vec klizi ka poluzivotinji Ima takvih i beogradjana, urbani ego-manijaci, metiljavci koji nikad nisu makli iz centra grada, a svako sa malo drugacijim naglaskom je uljez.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:44 |
|
|
|
Čuvaj se da te ustaše ne pounijate.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:45 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Koje kompleksaške lovačke priče. Ti fakat svakim svojim upisom padaš sve niže.
Vidi ovog kretena... Jel te je neko nesto pitao?! Pazi da izmislim ovakvu pricu...toliku imaginaciju nemam, a da ti dokazujem da je istina, ne pada mi na pamet 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:49 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: [ Vidi ovog kretena... Jel te je neko nesto pitao?! Pazi da izmislim ovakvu pricu...toliku imaginaciju nemam, a da ti dokazujem da je istina, ne pada mi na pamet  Dokazao si se već bezbroj puta kao malouman primitivac, debilčino bolesna. Svoje komplekse liječi negdje drugdje.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:49 |
|
|
doc je napisao/la: Pa znaš koja je definicija šovinista? Čovjek koji mrzi Srbe više nego je normalno. Isto iz tog vremena. Neka neka. Da i mi pokažemo kako znamo bit multietnićni. Nisu samo gradžani takvi. Zagreb je za Sarajevo što se toga tiče Space Shuttle ,i prije rata i danas , nisu samo nacionalni postotci bitni kad govorimo o "multietničnosti"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:51 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: A jbg , sjećam se kad su moj stari i kolega radili u stanu Hrvatici iz Beograda (al to je bilo prije par godina) ,ova kaže dečku da pokupi prašinu sa "đubretarom"  ,ovaj zino u čudu đubretara= mala lopatica  Evo djubretare 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 02 tra 2012, 23:53 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Dokazao si se već bezbroj puta kao malouman primitivac, debilčino bolesna. Svoje komplekse liječi negdje drugdje.
Mislim da tu Aga briljira sa jednostavnim obracanjem: Gospodine Svinjo Ajde izbegni me, ne pricam sa tobom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 00:00 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: doc je napisao/la: Pa znaš koja je definicija šovinista? Čovjek koji mrzi Srbe više nego je normalno. Isto iz tog vremena. Neka neka. Da i mi pokažemo kako znamo bit multietnićni. Nisu samo gradžani takvi. Purgeri i multi-kulti...ko ja i balet... U tom hoch drustvu ako si i dalmos, hercigonja...druga si kategorija...ako si Srbin, to vec klizi ka poluzivotinji Ima takvih i beogradjana, urbani ego-manijaci, metiljavci koji nikad nisu makli iz centra grada, a svako sa malo drugacijim naglaskom je uljez. Dobro nije baš tako , u svakom gradu imaš određen postotak idiota. Više je danas bitnije kakav si kao čovjek ,Zagreb je pun Dalmatinaca ,Bosanaca i Hercegovaca tako da je priča o nekoj netrpeljivosti isfurana. Jbg ljudi nije potrebno vrijeđanje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 00:05 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Dobro nije baš tako , u svakom gradu imaš određen postotak idiota. Više je danas bitnije kakav si kao čovjek ,Zagreb je pun Dalmatinaca ,Bosanaca i Hercegovaca tako da je priča o nekoj netrpeljivosti isfurana.
Jbg ljudi nije potrebno vrijeđanje
Jasno da nije. Ali što očekivati od jadnika koji su vidjeli Zagreb samo na razglednici, ali znaju da se tu Srbi tretiraju kao "poluživotinje". Uz to još pate od brojnih psihičkih poremećaja, a na hrvatskim forumima vise minimum 15 h na dan.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 00:06 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Dobro nije baš tako , u svakom gradu imaš određen postotak idiota. Više je danas bitnije kakav si kao čovjek ,Zagreb je pun Dalmatinaca ,Bosanaca i Hercegovaca tako da je priča o nekoj netrpeljivosti isfurana.
Ja sam bio u Zagrebu 5 puta, i to solidno vremena... naravno da nisu svi, nije ni vecina, govorim o specificnoj grupi onih koji se furaju na svoje poreklo, a ograniceni su ko balkoni... Toga imas u svakom vecem gradu... http://www.domacifilmovi.biz/domaci-fil ... 0a593.htmlOvo je vec purgerska elita, Ksenija Pajic je vrhunski odigrala...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 00:17 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Dobro nije baš tako , u svakom gradu imaš određen postotak idiota. Više je danas bitnije kakav si kao čovjek ,Zagreb je pun Dalmatinaca ,Bosanaca i Hercegovaca tako da je priča o nekoj netrpeljivosti isfurana.
Ja sam bio u Zagrebu 5 puta, i to solidno vremena... naravno da nisu svi, nije ni vecina, govorim o specificnoj grupi onih koji se furaju na svoje poreklo, a ograniceni su ko balkoni... Toga imas u svakom vecem gradu... http://www.domacifilmovi.biz/domaci-fil ... 0a593.htmlOvo je vec purgerska elita, Ksenija Pajic je vrhunski odigrala... Naravno da ima takvih ljudi , ali to je uglavnom preseravanje i mislim da oni nisu dobar uzorak ,ljudi su opterećeni životnim pitanjima, dapače rekao bih da prosječan Zagrepčanin nema pojma o mnogim uslovno kažimo "nacionalnim" pitanjima. Pa to već i ovdje sami Hrvati diskutiraju vezano za situaciju u BiH a ja imam sam doživio da je čovjek mislio da sam musliman pošto sam Srbin  Tako da ipak tu treba bit pošten
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 10:55 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
DzoniBG je napisao/la: govorim o specificnoj grupi onih koji se furaju na svoje poreklo, a ograniceni su ko balkoni...
Toga imas u svakom vecem gradu... Potvrđujem primjerima iz svog grada. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 12:11 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Potvrđujem primjerima iz svog grada.  Rezolutno se pridružujem opažanju i rezignirano izjavljujem da ni Banja Luka ne oskudjeva takovim 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 14:11 |
|
|
|
Iako nije tema, ne znam odakle vam ovo kako u Zagrebu posebno ne vole Srbe. Mislim da je u ostatku Hrvatske animozitet prema Srbima puno izraženiji, osim možda u Istri. Zagreb je dosta otvoren grad, primio je mnoge i postao im dom...
_________________ U vražju mater!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 17:42 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Srpski purger  glavom i bradom (može i šprehica po zagrebački kao dokaz  ) , trabunjanje o Drini ili liniji V-K-K ostavljam drugima ,nije to moj teren. Od toliko ljudi koji su krstarili realnim i zivotom i u virtuali, prvi si ovakav "primerak" Imam ja drugara koji je zapalio 1991 iz Zagreba, kad je dosao bio je pun purgeraja, najjace mi je bilo kad napolju zaledi, a on kaze - vani je sljiva  tako ja uviek kazem heheh koja sljiva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 17:45 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ibar je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Od toliko ljudi koji su krstarili realnim i zivotom i u virtuali, prvi si ovakav "primerak" Imam ja drugara koji je zapalio 1991 iz Zagreba, kad je dosao bio je pun purgeraja, najjace mi je bilo kad napolju zaledi, a on kaze - vani je sljiva  tako ja uviek kazem heheh koja sljiva  Počeo ti korienskim pravopisom pisat  ? Inače jel bi na kraju što od ove inicjative osim medijske hajke  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 17:52 |
|
|
|
Isto kao i prethodna 3 puta... Ništa. Kod tih hepeninga je bitan afterparty. Astal šaren šalje mešano meso, Gusan par burića piva, tura tamburaša i razlaz kući.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zaviša
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 18:24 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 21:41 Postovi: 366 Lokacija: Smederevo
|
|
Ima ljudi koji jednostavno u sebi nose nekakav amozitet. Ja sam u Smederevu više puta kamenovan, jednom prilikom su gađali ciglom i pogodili dovratak na vratima crkve, jednom su potegli nečim žestokim, razbilo vitraž na vratima prozujalo kao metak, policija je bila ubeđena da je pucanao pa se ispostavilo da je praćka, pisale i novine o tome a i po internetu moglo da se nađe.
Drugi put odem ja sa decom iz beogradske nadbiskupije na Ohrid, bila setra Andrijana, velečasni Barišić i ja i jedno 50 dece. Tamo u samom centru isusovaci imaju svoju crkvu i depadans. Sve bi bilo super ali došao jedan sveštenik, umro je Bog dušu da mu prosti iz Đakova, pa me tako čovek izvređao zbog mog ekavskog, pa kad je čuo da su sva deca "ekavci", on pita : "odakle je ova stoka neodgojena"? Bio tu pater Kušić, inače je predavao filozofiju u Zagrebu na bogosloviji, jedan mladi sveštenik iz Zadarske biskupije, sestra i ja. I šta da mu kažem?
_________________ Ja sam kršćanin i time se dičim, tko me zbog tog mrzi kadionicom ga spičim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 19:40 |
|
|
Zaviša je napisao/la: Ima ljudi koji jednostavno u sebi nose nekakav amozitet. Ja sam u Smederevu više puta kamenovan, jednom prilikom su gađali ciglom i pogodili dovratak na vratima crkve, jednom su potegli nečim žestokim, razbilo vitraž na vratima prozujalo kao metak, policija je bila ubeđena da je pucanao pa se ispostavilo da je praćka, pisale i novine o tome a i po internetu moglo da se nađe.
Drugi put odem ja sa decom iz beogradske nadbiskupije na Ohrid, bila setra Andrijana, velečasni Barišić i ja i jedno 50 dece. Tamo u samom centru isusovaci imaju svoju crkvu i depadans. Sve bi bilo super ali došao jedan sveštenik, umro je Bog dušu da mu prosti iz Đakova, pa me tako čovek izvređao zbog mog ekavskog, pa kad je čuo da su sva deca "ekavci", on pita : "odakle je ova stoka neodgojena"? Bio tu pater Kušić, inače je predavao filozofiju u Zagrebu na bogosloviji, jedan mladi sveštenik iz Zadarske biskupije, sestra i ja. I šta da mu kažem? pa to je budala, da dici tako nesto govori.sto se tu ima vise reci.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Predloženo osnivanje Republike Vojvodine Postano: 03 tra 2012, 20:18 |
|
|
Zaviša je napisao/la: Ima ljudi koji jednostavno u sebi nose nekakav amozitet. Ja sam u Smederevu više puta kamenovan, jednom prilikom su gađali ciglom i pogodili dovratak na vratima crkve, jednom su potegli nečim žestokim, razbilo vitraž na vratima prozujalo kao metak, policija je bila ubeđena da je pucanao pa se ispostavilo da je praćka, pisale i novine o tome a i po internetu moglo da se nađe.
Drugi put odem ja sa decom iz beogradske nadbiskupije na Ohrid, bila setra Andrijana, velečasni Barišić i ja i jedno 50 dece. Tamo u samom centru isusovaci imaju svoju crkvu i depadans. Sve bi bilo super ali došao jedan sveštenik, umro je Bog dušu da mu prosti iz Đakova, pa me tako čovek izvređao zbog mog ekavskog, pa kad je čuo da su sva deca "ekavci", on pita : "odakle je ova stoka neodgojena"? Bio tu pater Kušić, inače je predavao filozofiju u Zagrebu na bogosloviji, jedan mladi sveštenik iz Zadarske biskupije, sestra i ja. I šta da mu kažem? Znači obožavaće me u domovini, prekrasno! Lika bi složio u dva poteza da mi je tako nešto sasuo u lice, i to pred DECOM.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|