|
|
Stranica: 5/83.
|
[ 2070 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 02 kol 2012, 21:49 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC je napisao/la: Mašović: Iz masovne grobnice u Potočarima ekshumirana jedna osoba
I zbog ovoga su pravili toliki cirkus kad je šef UN-a dolazio. I zašto je zovu "masovna". Kad već oni sami trguju svojim mrtvima nitko drugi im ne bi trebao žaliti mrtve. Mislis da neko od srpskog odvjetnika i najveceg hajkaca na bosnjacke forumase ocekuje sucut ? Daj molim te ne laskaj si, da će bilo tko nasjesti na provokaciju i uzeti tvoje misljenje zaozbiljno. Zalosna je cinjenica da tu glumis nekog vjernika ( posjete medjugorju i sl )a redovito pljujes mrtav narod i koristis zrtve u svoje dnavnopoliticke mahinacije i prepucavanja. I to zato sto si dokon i nemas pametnijeg posla. Tebi je vijest i kad u Sarajevu zagore cevapi ili burek bude previse mastan. Odrasti covjece !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 02 kol 2012, 21:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bošnjaci kolektivno sve što misle i osjećaju kontra Srba to isto rade i kontra Hrvata. Što ja tu mogu, vaš problem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 02 kol 2012, 21:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Bošnjaci kolektivno sve što misle i osjećaju kontra Srba to isto rade i kontra Hrvata. Što ja tu mogu, vaš problem. Zachatavas bespotrebno temu i iznosis neistine kao i obicno.Licno mi ne smeta tvoje kenjanje u dnevnopolitickim prepucavanjima ( znas biti i zanimljiv ) no mrtve ljude ostavi na miru.Bio jedan, 10, 100 ili 10 0000000. Degutantno je, bezobrazno i bez osnovne kulture i postovanja.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 02 kol 2012, 22:10 |
|
|
Pa ne uvaljujem ja šefu UN-a mrtve kad ovaj dolazi u posjetu. Prećerali ste davno.
I dobro, svi se vole, BiH je idila i ne davi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 02 kol 2012, 22:11 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Opet se svađate javno ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ? Ajmo back to the topic, ima li neko slika Srebrenice da se vidi grad, da vidimo kako mjesto izgleda ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 02 kol 2012, 23:44 |
|
|
BBC je napisao/la: Mašović: Iz masovne grobnice u Potočarima ekshumirana jedna osoba
Stani, jel' u grobnici više ljudi sahranjeno, pa su zasad ekshumirali samo jednu osobu, a dalje istražuju... ili se radi o jednoj osobi, pa marketinški koriste izraz "masovna grobnica"? (da ostave utisak na genseka)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 02 kol 2012, 23:48 |
|
|
O tri osobe navodno. Druge dvije nisu uspjeli pronaći, evo već puno dana kopanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 02 kol 2012, 23:57 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: BBC je napisao/la: Mašović: Iz masovne grobnice u Potočarima ekshumirana jedna osoba
Stani, jel' u grobnici više ljudi sahranjeno, pa su zasad ekshumirali samo jednu osobu, a dalje istražuju... ili se radi o jednoj osobi, pa marketinški koriste izraz "masovna grobnica"? (da ostave utisak na genseka) Šteta sto ih niste planski zatrpavali sa skicama i kartama.Lakse bi im najblizi srodnici kosti pronalazili.Obzirom da se radilo o 25 m duzine i polovinu toga sirine, logično je pomisliti da je zatrpana masa ljudi.Te od tud naziv " masovna grobnica " Obzirom takodje da ste nam takvih ostavili diljem lijepe nase BiH neutvrdjen broj, ali svakako se radi o stotinama, takodje je logicno pomisliti opet sto ? Masovna ! I beba je navodno bacena.Nadam se da su ti konacno jasni svi podaci, ako trebas dodatnih objasnjenja mozemo od koricanskih stijena, pa Podrinjem lagano svaku pojedinacno apsolvirati.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 02 kol 2012, 23:59 |
|
|
Ne kaki. ![rigam :rigam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a030.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:04 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ne kaki. ![rigam :rigam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a030.gif) Zakaj ? Nisi li ti prvi poceo.Pa da te educiram. Obzirom na omalovazavajuce, sumnjicav stav tvog posta, mogu ja to. Nego kosi li se to sa imidzom tvog srpstva ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:07 |
|
|
Ja nisam ništa počeo. Lepo i uljudno sam pitao jer me zanimalo. Forum između ostalog, služi i za to.
Omalovažavanje, izrugivanje žrtvama i pranje zločinaca je više tvoj stil.
Tako, da ne ponavljam prethodni post...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:12 |
|
|
A zašto mene napada. Samo sam izrazio zabrinutost kako Bošnjaci imaju timing baš kad sekretar UN-a dolazi, i to "masovna" od 1 ili 3 osobe.
Pokušavaju unovčiti svoje mrtve, jer dominacija i politička moć = novac.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:13 |
|
|
Nije valjda.Citiraj me i posjeti.Doživjela sam amneziju.Dakle ako su nasli kosti jedne osobe a ostale jos traze, zasto koristis izraz marketinski ?
Mozda mislis da je neko lud, glup, polupismen te nece prepoznati ironiju u tvom postu ? Smanji čitanje viceva o Muji i Fati.I po ovakvim temama se iz uljudnosti, kulture i odgoja ne orgija. Ako već izostaje sucut i karakter.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:15 |
|
|
BBC je napisao/la: A zašto mene napada. Samo sam izrazio zabrinutost kako Bošnjaci imaju timing baš kad sekretar UN-a dolazi, i to "masovna" od 1 ili 3 osobe.
Pokušavaju unovčiti svoje mrtve, jer dominacija i politička moć = novac. Jel 'to tebi pricinjava štetu u austrijskim alpama ? Ko sto rekoh skontaj razliku izmedju zdrave i bolesne zezancije.I ti i ovaj vojvodjanin.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:17 |
|
|
Iste gluposti i mlaćenje prazne slame pokušavate i kontra Hrvata. Ili ćete se unormaliti skroz ili nikako, nema sredine. Nemoguća je.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Iste gluposti i mlaćenje prazne slame pokušavate i kontra Hrvata. Ili ćete se unormaliti skroz ili nikako, nema sredine. Nemoguća je. Ti o stratustima i bosnjackom stradanju od strane Srba ne bi trebao da imas uopce taj omalovazavajuci stav.Kao sto rekoh zdrava zezancija je jedno, a provokacija zrtvama drugo.Pogotovo iz razloga sto su ti isti Srbi počinili zlocine i po matici HR.Nije Mladic došao u Srebrenicu odmah, prvo je ubijao neduzne po HR. Zato se ti unormali, a ja sam sasvim OK.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:26 |
|
|
Pa dobro, odvojite 3 dana u godini i slavite svoje pobjede, tugujte za Srebrenicom. Skoro svaki dan vam je rat po medijima.
Za ovih 17 godina ste mogli uraditi DNA analizu nad 350.000 mrtvih, ali ne ostavili vi za svake godine po par stotina da pokopate da se možete nadati da će vam to srušiti RS. Svijet će se kao sažaliti pa za vas urediti državu kako vi priželjkujete.
Prozirno i jadno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije valjda.Citiraj me i posjeti.Doživjela sam amneziju.Dakle ako su nasli kosti jedne osobe a ostale jos traze, zasto koristis izraz marketinski ?
Mozda mislis da je neko lud, glup, polupismen te nece prepoznati ironiju u tvom postu ? Smanji čitanje viceva o Muji i Fati.I po ovakvim temama se iz uljudnosti, kulture i odgoja ne orgija. Ako već izostaje sucut i karakter. a) Ne čitam viceve o Muji i Fati. Dosadni su. b) Tebe u školi nisu učili značenje reči "ili"? c) Jedina koja trenutno orgija po ovoj temi si ti. SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle ako su nasli kosti jedne osobe a ostale jos traze, zasto koristis izraz marketinski ? Jagnjeca brigada je napisao/la: Stani, jel' u grobnici više ljudi sahranjeno, pa su zasad ekshumirali samo jednu osobu, a dalje istražuju... ili se radi o jednoj osobi, pa marketinški koriste izraz "masovna grobnica"? (da ostave utisak na genseka) Sad, da li ne čitaš tuđe postove pa samo ulećeš da provociraš i bez potrebe praviš od teme sranje ili imaš problem sa razumevanjem srpskog jezika dok pokušavaš da pišeš pola bosanski-pola fol hrvatski... ja zaista ne znam. Pa eto onda ovako školski da razdvojim i da pojasnim. Nećeš verovati, ali ne sedim kao ti po čitav dan za računarom i preturam vesti o Srebrenici. Lepo sam pitao, BBC je isto tako lepo odgovorio. Sve jasno. Kraj priče.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:35 |
|
|
Da su predani ratni zlocinci na vrijeme, a ne skrivani i unovcavani od strane Srbije kreditima i aplikacijama za EU, do sad bi se vjerovatno polovina čitave price zavrsila.
Takodje i to pronalazenje " nestalih " 20 g unazad otezava situaciju.Nisu ljudi krivi sto su ih prilikom egzikucija bacali kao oguljenu kozu sto Lijanovic sa goveda poklanih zatrpava. Porodice svakako imaju pravo na dostojan pokop svojih clanova.Nismo mi stoka BBC, i mozda se gadis Islama, ali imamo i mi svakako poput krscana svoje obrede i sahrane.Jel to mozda mnogo traziti za ubijenog clana obitelji ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:38 |
|
|
Nisi upućena. Tijela većine mrtvih se nalaze u par "suhih" prostorija. DNA analize plaća zapad. DNA uzorci sve rodbine su davno uzeti.
Sve je jasno, Bošnjaci koji rade sa tim tijelima ne žele da se potrude i ubrzaju DNA analize, jer im trebaju mrtvi svake godine za politička prepucavanja sa RS.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:41 |
|
|
Meni se čini da i ti nis upućen al nebitno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:44 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: BBC je napisao/la: Mašović: Iz masovne grobnice u Potočarima ekshumirana jedna osoba
Stani, jel' u grobnici više ljudi sahranjeno, pa su zasad ekshumirali samo jednu osobu, a dalje istražuju... ili se radi o jednoj osobi, pa marketinški koriste izraz "masovna grobnica"? (da ostave utisak na genseka) Ti vojvodjanine esejima mozes zadiviti jedino neko africko pleme, ako uspijes da im prevedes napisano.Rijec " marketinski " i vaša cjelokupna rasprava imala je samo jednu svrhu.Sto se tice oredavanja o načinu pisanja, odlicno komuniciram na jos dva svjetska jezika, a moj stil ovdje nisi mjerodavan komentirati. U raspravu si upao ti, pogledaj vrijeme mog i svog postanja.Takodje dobro procitaj i postove prije no repliciras. Da ti se ne bi marketinski obilo o glavu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:46 |
|
|
7773 osobe DNA identificirane, 5137 osobe do sad za ovih 17 godina pokopane. 520 ove godine.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25899 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sjećam se jednog TV priloga u kojemu voditelj tog centra u Visokom sa žaljenjem konstatira što je ove godine spremeljeno manje tabuta za Srebrenicu. Pravda se time što je eto, sve manje kostiju "na lageru" i što se s vremenom sve manje posmrtnih ostataka otkriva- što je dakako i logično, pa ne mogu se dovijeka nalaziti masovne grobnice. Ali fakat, čovjek tužnu facu složio- pa eto, imamo mamnje ove godine nego prošle... samo što nije rekao dabogda iduće godine imali puno više nego ove. Čisti kretenizam.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srebrenica Postano: 03 kol 2012, 00:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Nisi upućena. Tijela većine mrtvih se nalaze u par "suhih" prostorija. DNA analize plaća zapad. DNA uzorci sve rodbine su davno uzeti.
Sve je jasno, Bošnjaci koji rade sa tim tijelima ne žele da se potrude i ubrzaju DNA analize, jer im trebaju mrtvi svake godine za politička prepucavanja sa RS. Ne lupaj gluposti.Blizak srodnik u TZ mi radi na identifikaciji.Dovezu hrpetinu kostiju covjece, pa ti slaži i pronalazi dijelove tijela.Mislis to je kostur kao na biologiji, očuvan i samo DNA da se utvrdi ko je.Pojedincima nalaze ruke ili noge par godina poslije.Bageri su to zatrpavali a kamioni prevozili.Sto je tebi ? Googlaj u vezi tog instituta za identifikaciju u Tz biće ti jasno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|