Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
emt je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Umjesto BiH, počeli smo dijelit pajceke... A baš nam je dobro krenulo... Nebula počeo s baklavom a završili s glavnim jelom. Valjda ide obratno...
Ma ko što jede to je njegova stvar.
Nego obzirom da si ti gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen i meni simpa, hoćeš FB profil od Emt pa da provjeriš ko sam i kakva sam ?Ha ?
U tebe imam povjerenja :))
Ali ja nikom ne vjerujem, sorry... "gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen", sve stoji ali ne znači da su to jedine moje osobine. Ima još sepet...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61377 Lokacija: DAZP HQ
emt je napisao/la:
dudu je napisao/la:
ne vjeruj njemu, lažno se pretstavlja, znam ga ja. zato meni daj, a ja ću ostalima reći kakva si.
Ne smijem.Zavešćeš me :((
O tebi opasne glasine kruže, ta se nije rodila koja tebi odolila :)
Junuz je bezopasan.A i da razbijemo famu
ko te to slagao? očito taj plete mrežu oko tebe na način da meni radi blokadu. ajmo se sakrit tu u sijeno, možda dođe zli dudu, pa da te ne vidi. podlo, ali inteligentno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Nego obzirom da si ti gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen i meni simpa, hoćeš FB profil od Emt pa da provjeriš ko sam i kakva sam ?Ha ?
U tebe imam povjerenja :))
Ali ja nikom ne vjerujem, sorry... "gospodin, dobrodržeći, fin , kulturan, oženjen", sve stoji ali e znači da su to jedine moje osobine. Ima još sepet...
Eh jbg sad ,znam ja laskati.Do sutra
Jadni moj BBC uvijek je u strahu da me ko ne ubije, ako otkrijem identitet.On je tako dobra duša.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
ko te to slagao? očito taj plete mrežu oko tebe na način da meni radi blokadu. ajmo se sakrit tu u sijeno, možda dođe zli dudu, pa da te ne vidi. podlo, ali inteligentno.
Ma kakvi, nema mreža :))
Mada nije da ne bi voljela.No eto ;)
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
dudu je napisao/la:
emt je napisao/la:
Ne smijem.Zavešćeš me :((
Hm, nemoj da ti i voditeljice zavedem...
Dok sam bio mlađi zavodio sam komade na svoj fizički izgled. Bilo je dovoljno. Sad moram i druge tehnike upotrebljavat...
Šalim se, da mi je do treba, bio bih na iskrici...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
emt je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Ma kakvi, nema mreža :))
Mada nije da ne bi voljela.No eto ;)
ko što čitam ljiljana, čitam i tebe. znači, srce ti je već zauzeto, nema mjesta za mene. ali da znaš...provjereno sam zgodniji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Junuz Djipalo je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Hm, nemoj da ti i voditeljice zavedem...
Dok sam bio mlađi zavodio sam komade na svoj fizički izgled. Bilo je dovoljno. Sad moram i druge tehnike upotrebljavat...
Šalim se, da mi je do treba, bio bih na iskrici...
danas je dovoljna jedna tehnika, pun novčanik, najčešće....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26645 Lokacija: Heartbreak Hotel
zlatni_ljiljan je napisao/la:
De reci matere ti mile da ne bi ovo guzio? Al iskreno ono od srca! Ja bi i hoca ako Bog da InsAllah
Pa hebo te... čovječe ovo su muški koji se prerušavaju u ženske!!? Jel znaš ti to?? Bijedna sirotinja koja prodaje svoje tijelo debelim zapadnim bolesnicima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
emt je napisao/la:
dudu je napisao/la:
ko što čitam ljiljana, čitam i tebe. znači, srce ti je već zauzeto, nema mjesta za mene. ali da znaš...provjereno sam zgodniji.
Jeste, ko' čitavo Sarajevo u jednom komadu.Mislim tako je zauzeto
eh kad patiš za Bosnom i padaš na te sarajevske fore, umjesto da napokon udahneš Austriju i bečku škole i napokon prihvatiš prednosti srednjoeuropskog kulturnog kruga.
Bobovac je napisao/la:
zlatni_ljiljan je napisao/la:
De reci matere ti mile da ne bi ovo guzio? Al iskreno ono od srca! Ja bi i hoca ako Bog da InsAllah
Pa hebo te... čovječe ovo su muški koji se prerušavaju u ženske!!? Jel znaš ti to?? Bijedna sirotinja koja prodaje svoje tijelo debelim zapadnim bolesnicima.
kolega mi je bio u discoteci "alcazar" u bangkoku, pokazao mi slike, sve komadi boli glava, a kaže on sve muškarci, do jednog, strava, pa ti popi koju više....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
Jeste, ko' čitavo Sarajevo u jednom komadu.Mislim tako je zauzeto
eh kad patiš za Bosnom i padaš na te sarajevske fore, umjesto da napokon udahneš Austriju i bečku škole i napokon prihvatiš prednosti srednjoeuropskog kulturnog kruga.
Mudro zboriš, ali bože, daj mi dudu čarobnu formulu da pomognem sebi :)
Evo uzgred osi o bečkoj šnicli iz 1907 :)
Die Bezeichnung „Wiener Schnitzel“ wurde erst gegen Ende des 19. Jahrhunderts geprägt, die erste bekannte Erwähnung findet sich in einem Kochbuch aus dem Jahr 1831.[1] In dem bekannten süddeutschen Kochbuch von Katharina Prato wird das Gericht noch 1907 als „eingebröselte Kalbsschnitze“ bezeichnet
Pitajte BBC-a da je teletina ovo pod navodnicima, da ne bude Emt laže
Jel ok ?
emt je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Mudro zboriš, ali bože, daj mi dudu čarobnu formulu da pomognem sebi :)
pitaj Edinu Šećerović za formulu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.