|
|
Stranica: 5/11.
|
[ 271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59970 Lokacija: DAZP HQ
|
Šeha No.2, samo ti fali još malo smajlića.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:46 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20873 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti iz Hercegovine dociraš nekom iz Sarajeva? O zaostalosti i lošim ekonomskim prilikama kroz povijest. Bližu ili dalju oduševljena sam. Pa život vam se do aktueliziranja Medjugorskog fenomena svodio na što? U bivšoj Jugi niste bili ni šupak, nego septička jama. Bravar vas kaznio kao da ne pripadate hrvatskom narodu. ..niti općenito ljudima. Zar ne? Pedesetih godina prošlog stoljeća iz te septička jame ste se na magarcima išli preko loših puteva liječiti u Split i druge gradove. Vi niste znali sto je ambulanta, a ne dom zdravlja. Tucanje kamena na golom otoku bila je najrazvijenija grana privrede lokalnog stanovništva. Ili nasilno pečalbarenjenije bez mogućnosti povratka onih koji su čistke preživjeli... Da nije bilo islamiziranog Slavena Džemala Bijedića koji se zauzeo za vaš bezizlazan položaj.... VI bi i početak devedesetih dočekali ko septička jama. I to koje li ironije zahvaljujući Hrvatu O Turcima dalje ne bih, otićićemo u duboke uvrede.... No logično je da kod islamiziranog stanovništva nisu uživali nikakva prava prve bračne noći. A te tvoje mantre su glupe kontrukcije dugotajno potlačenih i izopćenih ljudi. Stoljećima pod Turcima, pa onda pod komunizmom To više ne može biti ni psihološki poremećaj to je generacijsko ludilo. " bolesno psihičko nasledje" Jbg. Žao mi ipak. Bogareti šta je vama Saralijima bila glavna gospodarska grana do dolaska tvojih Bečlija koji sam vam izgradili cijeli šeher, možda skupljanje harača po ostatku BiH kao i danas. Zahvalite drugu Hrvatu Joži koji vas je civilizirao i unormalio, jedino ste u njegovo doba izgledali kao normalno čeljade. Bolje biti i pošten siromah nego živjeti na tuđoj grbači kradući i zlostavljajući drugoga. Narod koji je totalno izgubio moralni kompas i osjećaj za pravičnost, skupina psihički poremećenih kradljivaca i zlostavljača koji za za sve krive žrtvu i još se hvale s tim. Bolje začepi gubicu ispadaš glupa kad sama sebi proturiječiš kao i većina Bošnjaka kad se zapletete u laži svoje istorije. Koliko ja znam pravo prve bračne noći su imali plemići aka age i begovi, pa zar maloprije ne reče da su to u Bosni islamizirani Slaveni. Nije ni čudo što ste vi i Srbi ko rođena braća po svemu, vidi se da se pravo prakticiralo pravo, prostom matemetikom i brojnošću čistih Slavena i Vlaha jasno zašto ste danas takvi. Da može svako haračiti to ne bi bila beneficija privilegiranih. Haračili za vrijeme Turaka, haračimo i dan danas kroz proračune, porez i sl. .Misliš ti da lako stotinama godina unapredjivati sistem uzimanja harača " raji " e moj daramo Jednom beg, uvijek beg. Jednom kmet, zauvijek kmet. ... to je mentalitet LOL Sad idem ća... pizdićeš čitav dan. Jbg, obaveze :*
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Šeha No.2, samo ti fali još malo smajlića. Dijelom ste moji pa mi je stvarno beed što ste idioti. Samo vas zahebavam. .. Ali bez zadovoljstva.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Bogareti šta je vama Saralijima bila glavna gospodarska grana do dolaska tvojih Bečlija koji sam vam izgradili cijeli šeher, možda skupljanje harača po ostatku BiH kao i danas. Zahvalite drugu Hrvatu Joži koji vas je civilizirao i unormalio, jedino ste u njegovo doba izgledali kao normalno čeljade.
Bolje biti i pošten siromah nego živjeti na tuđoj grbači kradući i zlostavljajući drugoga. Narod koji je totalno izgubio moralni kompas i osjećaj za pravičnost, skupina psihički poremećenih kradljivaca i zlostavljača koji za za sve krive žrtvu i još se hvale s tim.
Bolje začepi gubicu ispadaš glupa kad sama sebi proturiječiš kao i većina Bošnjaka kad se zapletete u laži svoje istorije. Koliko ja znam pravo prve bračne noći su imali plemići aka age i begovi, pa zar maloprije ne reče da su to u Bosni islamizirani Slaveni. Nije ni čudo što ste vi i Srbi ko rođena braća po svemu, vidi se da se pravo prakticiralo pravo, prostom matemetikom i brojnošću čistih Slavena i Vlaha jasno zašto ste danas takvi.
Da može svako haračiti to ne bi bila beneficija privilegiranih. Haračili za vrijeme Turaka, haračimo i dan danas kroz proračune, porez i sl. .Misliš ti da lako stotinama godina unapredjivati sistem uzimanja harača " raji " e moj daramo Jednom beg, uvijek beg. Jednom kmet, zauvijek kmet. ... to je mentalitet LOL Sad idem ća... pizdićeš čitav dan. Jbg, obaveze :* begovi na Tromeđi
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Šeha No.2, samo ti fali još malo smajlića. Dijelom ste moji pa mi je stvarno beed što ste idioti. Samo vas zahebavam. .. Ali bez zadovoljstva. nemaš ti veze s Hrvatima, bez obzira što si umišljaš.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39410 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dje neću imati kompleks više vrijednosti?-kad vas pogledam kako mlatite praznu slamu o nekim super evropskim nacijama. A jedino dostignuće odnosno nasledje je duboka psihička poremećenost, mitomanija, nerealno poimanje stvarnosti i sopstvenih mogućnosti i s.
Pa izidjite u svijet. U današnje vrijeme možeš jeftinih aranžmana naći. .. popričajte s evropskim narodima koji su za vas kad je kultura, nacionalna superiornost i sl miljama ispred ...Nenormalni ste i to kažem bez zlih namjera. Beznačajni do te mjere da niko ne zna ni da postojite. ..osim zemalja s kojim graničite i gdje su većina vaših u pečalbi. Jedino se vi bavite vašom ludom povijesću. Drugi vas ne pominju. Šizofrenija na kub.
A ti tvoji Bošnjaci su superiorna rasa čistih slavogotoilira, svi potomci begova i aga s tolikim doprinosom na svjetsku civilizaciju da vas čovjek prosto gleda sa divljenjem. Vidi se da je mala indoktrinirana germanskom školom više vrijednosti u odnosu na te beznačajne divljake na istoku, mogli bi vama skoro opet ti barbari u posjet da nam pokažete više vrijednosti. Nego navedi nam nekog Bošnjaka koji je nešto doprinio svijetu? Popis beznačajnih šizofreničara nije tako mala: Nikola Tesla, Ruđer Bošković, Lavoslav Ružička, Vladimir Prelog, Faust Vrančić, Ivan Vučetić, Franjo Hanaman, Ante Šupuka itd.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:54 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dijelom ste moji pa mi je stvarno beed što ste idioti. Samo vas zahebavam. .. Ali bez zadovoljstva. nemaš ti veze s Hrvatima, bez obzira što si umišljaš. Ti si pokatoličeni Srbin. S tobom svakako ne. Općenito se odnosilo. ..ne konkretno na tebe. Hebeš ti " etnički čistog hrvata a na razini mentalno zakinutog Srbina" lip ti dan :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:55 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dje neću imati kompleks više vrijednosti?-kad vas pogledam kako mlatite praznu slamu o nekim super evropskim nacijama. A jedino dostignuće odnosno nasledje je duboka psihička poremećenost, mitomanija, nerealno poimanje stvarnosti i sopstvenih mogućnosti i s.
Pa izidjite u svijet. U današnje vrijeme možeš jeftinih aranžmana naći. .. popričajte s evropskim narodima koji su za vas kad je kultura, nacionalna superiornost i sl miljama ispred ...Nenormalni ste i to kažem bez zlih namjera. Beznačajni do te mjere da niko ne zna ni da postojite. ..osim zemalja s kojim graničite i gdje su većina vaših u pečalbi. Jedino se vi bavite vašom ludom povijesću. Drugi vas ne pominju. Šizofrenija na kub.
A ti tvoji Bošnjaci su superiorna rasa čistih slavogotoilira, svi potomci begova i aga s tolikim doprinosom na svjetsku civilizaciju da vas čovjek prosto gleda sa divljenjem. Vidi se da je mala indoktrinirana germanskom školom više vrijednosti u odnosu na te beznačajne divljake na istoku, mogli bi vama skoro opet ti barbari u posjet da nam pokažete više vrijednosti. Nego navedi nam nekog Bošnjaka koji je nešto doprinio svijetu? Popis beznačajnih šizofreničara nije tako mala: Nikola Tesla, Ruđer Bošković, Lavoslav Ružička, Vladimir Prelog, Faust Vrančić, Ivan Vučetić, Franjo Hanaman, Ante Šupuka itd. raspravljaš se s pripadnicom naroda kojima je najveći uspjeh na OI 11. mjesto u polufinalu pikada u 7. grupi. tolika je težina tog naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 13:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Bogareti šta je vama Saralijima bila glavna gospodarska grana do dolaska tvojih Bečlija koji sam vam izgradili cijeli šeher, možda skupljanje harača po ostatku BiH kao i danas. Zahvalite drugu Hrvatu Joži koji vas je civilizirao i unormalio, jedino ste u njegovo doba izgledali kao normalno čeljade.
Bolje biti i pošten siromah nego živjeti na tuđoj grbači kradući i zlostavljajući drugoga. Narod koji je totalno izgubio moralni kompas i osjećaj za pravičnost, skupina psihički poremećenih kradljivaca i zlostavljača koji za za sve krive žrtvu i još se hvale s tim.
Bolje začepi gubicu ispadaš glupa kad sama sebi proturiječiš kao i većina Bošnjaka kad se zapletete u laži svoje istorije. Koliko ja znam pravo prve bračne noći su imali plemići aka age i begovi, pa zar maloprije ne reče da su to u Bosni islamizirani Slaveni. Nije ni čudo što ste vi i Srbi ko rođena braća po svemu, vidi se da se pravo prakticiralo pravo, prostom matemetikom i brojnošću čistih Slavena i Vlaha jasno zašto ste danas takvi.
Da može svako haračiti to ne bi bila beneficija privilegiranih. Haračili za vrijeme Turaka, haračimo i dan danas kroz proračune, porez i sl. .Misliš ti da lako stotinama godina unapredjivati sistem uzimanja harača " raji " e moj daramo Jednom beg, uvijek beg. Jednom kmet, zauvijek kmet. ... to je mentalitet LOL Sad idem ća... pizdićeš čitav dan. Jbg, obaveze :* Evo outfit koji ce daramo i vlado navuć sarajki na svecanoj veceri nakon podjele bosne prsten i lanac dace ti herceg-bosanac
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 13:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Osjećam bez zezanja da su balkanski kršćani u nekom ludilu koje ne znam kako nazvati. Možda buna potlačenih i zakinutih stoljećima unazad. Oni i dan danas 500 godina od odlaska Turaka imaju frustracije i strahove. Koji su to psihološki momenti i koji zakinuti mentalni sklopovi za nepovjerovati. Radi li iko na balkanu naučne studije na ovu temu? Cijeli balkan je kolektivna ludnica opasno bolesnih ljudi. Tragedija; ) ti si glupa,nepostoji nikakav poluotok balkan tebi je nabilo komplekse,balkan je rasisticko guranje raznih naroda pod jedan krov,to rade imperijalisti jer njihovom mentalitetu oodgovara ta slika nekakvih plemena koja neznaju da su jedno pa ih uturaju u prirodni geografski prostor,to moze u kini,indiji saud arabiji ali balkan nije poluotok nego najveca kopnena masa europe a narodi su od romanskih,ilirskih,helenskih,slavenskin ima malo i ugrofinskih niđe veze!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 13:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39410 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dijelom ste moji pa mi je stvarno beed što ste idioti. Samo vas zahebavam. .. Ali bez zadovoljstva. Mala moja, lako se zajebavati dok beg Franz reze alpsku kobasu. Begovima i seljacima u BiH nije do zajebavanja. Beg Mujo nema šta da harači ni ispod nokta pa prodaje begovinu u bescijenje. S druge strane kmetovi sve nestrpljiviji, dio već pobježe begu Franzu jer tamo ima kobase a dio samo čeka da uhvati Muju za vrat i naplati begovanje.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 13:57 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Cak govori da Hrvati cesto pustose Donju Bosnu. A u pm, vazda mi genocidni, k'o da nas je Džingis kan pravio. Nisi razumeo. Hrvati su pustošili bosnjake KATOLIKE. Niko ne pustoši svoga brata. Pereci vas ni pre 4 st nisu mnogo postivali. Što se ocituje do današnjih dana.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 14:21 |
|
|
Ova Sarajka nije normalna. Muslimani i poduzetništvo, koja smijurija. Glavni grad im preživljava isključivo kao parazit, a u ostatku trokuta trunu socijalistička propala poduzeća.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 14:23 |
|
|
Kad naraste ova tema i kad postade tema o ponosu i superiornosti konvertitske rase?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 14:32 |
|
|
lider30 je napisao/la: Kuripešićov putopis je možda najbitniji putopis kroz Bosnu da se skine glupost Deretićevskih razmjera u novokomponovanoj bošnjačkoj mitomaniji.
Dakle 1530. godine, kada on prolazi kroz Bosnu: - vrlo malo/neznatno se domaćih ljudi islamiziralo oko 1530. godine (60-tak godina nakon pada Bosne); - niti uopće ima spomena bosanskih krstjana, tj. u Bosni su samo katolici (rimsko-krstjanske vire) i pravoslavci, za koje on tvrdi da su došli iz Srbije - martolozi i cici ih još naziva.
Ova dva fakta, cijelu novokomponovanu i izmišljenu bošnjačku historiografiju pobija. Ovakvo tumačenje istorije je tipična bušnjačka metoda. Otprilike, naiđe katoliči pop, popriča s petoricom ljudi, to zapiše, i 500 godina kasnije to smatraš stvarnom slikom. Zamislimo nekog Džona koji DANAS prođe kroz Bosnu pa zapiše svoje utiske, koliko bi to relevantno i vjerno bilo situaciji a kamo li istoriji i etnologiji. Osnova ali osnova istorijske nauke je procjena istorijskih izvora.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 14:35 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Opet prepucavanja, omaložavanja, vređanja? Pa dokle više, braćo Srbi i sestre Srpkinje. Sve tri vere.......ili jedne vere.....izjasni se .
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 14:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa izidjite u svijet. U današnje vrijeme možeš jeftinih aranžmana naći. .. popričajte s evropskim narodima koji su za vas kad je kultura, nacionalna superiornost i sl miljama ispred ...Nenormalni ste i to kažem bez zlih namjera. Beznačajni do te mjere da niko ne zna ni da postojite. ..osim zemalja s kojim graničite i gdje su većina vaših u pečalbi. Jedino se vi bavite vašom ludom povijesću. Drugi vas ne pominju. Šizofrenija na kub. Tako je, treba neki Hans, Gvido ili Zoltan meni da objasni koliko sam bitan, ja, moja porodica, rođaci, prijatelji, komšije... Izgleda da je potreba za maženjem po glavi od strane stranog gospodara prešla u gene Bićeš ti dobra Osterrajšanka
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 14:44 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Netočno. Ti muslimani koji su se naselili na navedena područja su kolonizatori iz istočnijih krajeva. A za zagorske muslimane u životu nisam čuo. Ma nemaš ti pojma... osmansko-tursko prisustvo u Hrvatskoj traje od 1493 do 1699. Za tih 206 godina je masa lokalnih Hrvata prešla na islam, što milom, što silom, i među njima i dobar dio mojih predaka.
Osmanlije napuštaju današnju Hrvatsku tek 1718 u potpunosti. Jugoslavija je trajala 70 godina, pa ti je jasno kakave je posljedice ostavila. Sad pomnoži sa tri puta. Govorimo o Dalmatinskoj Zagori, a ne o Zagorju na sjeveru ... Ne zavaravaj se ustašo. Ti si Srbin, srpskog roda, srpske krvi i kolena. Islamizacije u hrvatskim krajevima je bilo jako malo. Svi muslimani koji su se doselili nakon turskog osvojenja nisu bili domicilni islamizirani Hrvati, već uglavnom kolonizatori štokavci s istoka.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 14:53 |
|
|
Inače, mislim da smo prije 300 godina mi na Balkanu imali potencijala da budemo jedan narod i jedna država koliko i Njemačka, Italija ili Francuska.
Jednostavno, takav razvoj nam nije dozvoljen, još ako bi dodali Bugare, eto ti ne baš beznačajne države u Evropi. Velike sile to nisu dozvolile, divide et impera.
Jedini koji je uspio uprkos polovici svijeta da ujedini Južne Slovene bez Bugara bio je kralj Aleksandar. Ali okolnosti su bile jako nepovoljne za to, i jepga.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 15:04 |
|
|
Ceha je napisao/la: lider30 je napisao/la: Zato što je u tom kontekstu vremena srpska država bila svježija od hrvatske, koja je potonula 13. stoljeću (prije nastala i prije potonula od srpske države), a srpska je dočekala Turke, znači sve do 15. stoljeća. Kasnije nastala, kasnije pala. Kuripešić izrijekom tvrdi da su pravoslavci došli iz Srbije. Nema domaćih pravoslavaca na području tadašnje Bosne, osim ovih što su došli za Turcima. Referirajući se na današnje granice BiH jedini pravoslavci su u krajnjem južnom toku Drine i sama sjeveroistočna Hercegovina, koji su bili prije Turaka,možda 5-6% površine današnje BiH.. HR država nije potonula u 13. stoljeću. Po tebi Šubići, Zrinski, Frankopani su Mađari? otkrit ću ti tajnu je napisao/la: Točno. Tri bitne podloge za zajedničku državu i naciju u vremenu nacionalnih preporoda su tu: jezik, vjera, etnija Možda bi bez Turaka nacionalni preporod rezultirao i zajedničkom jugoslavenskom državom (sa ili bez Bugara?), ali za to imamo znatno manje argumenta, manje poveznica - nije ista vjera, jezik blizak, ne i isti
(tada su razlike i veće nego danas, utjecaj crkve i crkvene literature na književnost mnogo veći nego kasnije), izmješanost ne postoji A izmješanost možda i jest ključ nacije. Na tome je, između ostaloga i jugoslavenska pala. Ako roditelji ne imaju prigovora na miješanje s pripadnikom druge skupine, možemo reći da se radi o istoj naciji. Ako imaju, ako savjetuju da to nije pametno ili se čak štoviše oštro protive, to je znak da nije ista nacija. Sumnjam da bi se sa Srbima miješali. Oni su u srednjem vijeku bugarska parcela. daramo je napisao/la: Koje srpske gluposti, koliko ja vidim spominje Bosance koji su logično starosjedioci Bosne. Druga stvar što ti o povijesti Bosne pojma nemaš, nego kakve veze bosanski Srbi imaju sa Beogradom, nikakve do 1918. Glavna stvar je što jasno govori tko su starosjeditelji, ne zna ništa o famoznim bogumilima i jasno kaže da si ti Vujo sljego iz Smedereva. Tebi kao i svakom mitomanu samo Surffeni zapeli za oči a ove činjenice lako onda promaknu. Hrv zet je izdao Smederevo stolni grad srpske despotove 70 godina posle boja na Kosovu . 1459.posle vlasti od TRI MESECA. On beži u Bosnu i izdaje pucanstvo. Srbi idu za njim pred najezdom Turaka. Picka da je hrabro poginula ne bi Srba bilo u Bosni više od 10 posto . Herc i okolica Gorazda Visegrad Foca Srebrenica Zvornik Romanija.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 15:25 |
|
|
KiM je napisao/la: Ceha je napisao/la: HR država nije potonula u 13. stoljeću. Po tebi Šubići, Zrinski, Frankopani su Mađari? Sumnjam da bi se sa Srbima miješali. Oni su u srednjem vijeku bugarska parcela. Hrv zet je izdao Smederevo stolni grad srpske despotove 70 godina posle boja na Kosovu . 1459.posle vlasti od TRI MESECA. On beži u Bosnu i izdaje pucanstvo. Srbi idu za njim pred najezdom Turaka. Picka da je hrabro poginula ne bi Srba bilo u Bosni više od 10 posto . Herc i okolica Gorazda Visegrad Foca Srebrenica Zvornik Romanija. Koji hrvatski zet?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 15:34 |
|
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa izidjite u svijet. U današnje vrijeme možeš jeftinih aranžmana naći. .. popričajte s evropskim narodima koji su za vas kad je kultura, nacionalna superiornost i sl miljama ispred ...Nenormalni ste i to kažem bez zlih namjera. Beznačajni do te mjere da niko ne zna ni da postojite. ..osim zemalja s kojim graničite i gdje su većina vaših u pečalbi. Jedino se vi bavite vašom ludom povijesću. Drugi vas ne pominju. Šizofrenija na kub. Tako je, treba neki Hans, Gvido ili Zoltan meni da objasni koliko sam bitan, ja, moja porodica, rođaci, prijatelji, komšije... Izgleda da je potreba za maženjem po glavi od strane stranog gospodara prešla u gene Bićeš ti dobra Osterrajšanka Ma jok. Nema vama pomoći. VI ste na mentalnom nivou onih iz Ruande nekoć. Treba vam dati mačeta, pa do potpunog istrebljenja da civilizirani svijet gleda balkanski " opstanak ". Tag Rad. Ja sam mislila da se die " telektualaca " zafrkava s mitomanijom u dnevno politička prepucavanja. Kad vidi vraga ljudi ozbiljni. Gdje počinje balkanska kaljuža tu logika prestaje. Zato se istrijebite čim prije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 15:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Metemma je napisao/la: Tako je, treba neki Hans, Gvido ili Zoltan meni da objasni koliko sam bitan, ja, moja porodica, rođaci, prijatelji, komšije... Izgleda da je potreba za maženjem po glavi od strane stranog gospodara prešla u gene Bićeš ti dobra Osterrajšanka Ma jok. Nema vama pomoći. VI ste na mentalnom nivou onih iz Ruande nekoć. Treba vam dati mačeta, pa do potpunog istrebljenja da civilizirani svijet gleda balkanski " opstanak ". Tag Rad. Ja sam mislila da se die " telektualaca " zafrkava s mitomanijom u dnevno politička prepucavanja. Kad vidi vraga ljudi ozbiljni. Gdje počinje balkanska kaljuža tu logika prestaje. Zato se istrijebite čim prije. Prešlo se sa "moja jadna braća iz Kozluka" faze u "Ja dijaspora vi vnago" fazu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 16:14 |
|
|
Opširno sam postavila opservaciju prije prelaska. Dudu me do srca razočarao plus svega. Ja sam mislila da on one matre prodaje ko zezu....godinama... kad lik mrtav ozbiljan. Čovječe....
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 16:19 |
|
|
Ovu temu moderatija da prebaci na povijest.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|