|
|
Stranica: 942/1116.
|
[ 27891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:03 |
|
|
Normalno da valja... Samo..koliko ti ono imas godina?
Vidila je bakica tetuvaze... to joj nije smetalo kao cigarete. i to ponajvise jer bezveze bacam novce.
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
38 (mada, ako ne lažu, većinom mi kažu da misle da mi je cirka 30-ak), pa može sve od 26-38. Nabaci asistenciju.
Baba baš moderna, svaka čast i pokoj joj duši.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:13 |
|
|
@ministar s obzirom na godine ( ) ,čuješ li od svojih kod kuće neka dobacivanja da se trebaš ženit i sve ostalo?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne baš često, uglavnom žele zamijeniti uloge.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: 38 (mada, ako ne lažu, većinom mi kažu da misle da mi je cirka 30-ak), pa može sve od 26-38. Nabaci asistenciju.
Baba baš moderna, svaka čast i pokoj joj duši. Di ces rago stara na dijete. sestra mi ima 22. godine
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:31 |
|
|
Ma dobro, ja kontao ti mojih godina, pa pomislio sestra možda 30-ak. Ništa. Ili ipak?
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ma dobro, ja kontao ti mojih godina, pa pomislio sestra možda 30-ak. Ništa. Ili ipak? Ja sam u Isusovim godinama Ona je malo zabjegla starcima
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:38 |
|
|
Da, da, taj famozni Vatikanski rulet.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:44 |
|
|
Ma da ti iskreno kazem ja mislim da su je stvarno planirali. Sjecam se da je susjeda nesto mumljala materi u smislu di ce sa vec velikom djecom trudna biti pa joj je mater odbrusila da nek gleda svoja posla i ako ce se njoj imati jos djece da ce ih imati. Aaali lako moguce da joj ta izjava i nema veze sa planiranjem. Barem sam ja tako sestri pricala. Da su se zajebali sta su je imali. Mucica kako se znala rastuliti
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:50 |
|
|
Nije loša strategija da se starci na taj način podmlade. Mada sigurno nije djetetu svejedno kad im upute kompliment kako im se "baba i dida" dobro drže.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60170 Lokacija: DAZP HQ
|
ništa neobično i ja imam sestru iz tih pobjedničkih dana 1995. godine.
razumno je zaključiti da trebamo u nove oluje kako bi podigli natalitet.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:53 |
|
|
dudu je napisao/la: ništa neobično i ja imam sestru iz tih pobjedničkih dana 1995. godine.
razumno je zaključiti da trebamo u nove oluje kako bi podigli natalitet. Dobar športski rezultat (SP 2018?), besplatno Karlovačko i pratri koji masovno buše kurtone.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije loša strategija da se starci na taj način podmlade. Mada sigurno nije djetetu svejedno kad im upute kompliment kako im se "baba i dida" dobro drže. Pa i nisu mi starci nesto tako stari. Mater je brata rodila sa 18 ...drugog sa 19... mene sa 24 i sestru sa 34 Nas i Srba dvesta miliona dudu je napisao/la: ništa neobično i ja imam sestru iz tih pobjedničkih dana 1995. godine.
Razumno je zaključiti da trebamo u nove oluje kako bi podigli natalitet. Bog ih blagoslovi. Neka ih.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 14:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60170 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: ništa neobično i ja imam sestru iz tih pobjedničkih dana 1995. godine.
razumno je zaključiti da trebamo u nove oluje kako bi podigli natalitet. Dobar športski rezultat (SP 2018?), besplatno Karlovačko i pratri koji masovno buše kurtone. možda čak i Eurobasket, ja sam svoju odmah zaskočio nakon pobjede u pripremnoj protiv Slovenije. da mi je još netko probušio kondom, pa da zaigram vatikanski rulet, tko zna.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:03 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nije loša strategija da se starci na taj način podmlade. Mada sigurno nije djetetu svejedno kad im upute kompliment kako im se "baba i dida" dobro drže. Pa i nisu mi starci nesto tako stari. Mater je brata rodila sa 18 ...drugog sa 19... mene sa 24 i sestru sa 34 Nas i Srba dvesta miliona Po ovome se vidi da ste živjeli u kući. Nas u gradovima strpali u 70-ak kvadrata (i dobiti i to od firme je bila premija), apsolutno cijela moja generacija je bila samo 1 ili 2 djece.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:14 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Pa i nisu mi starci nesto tako stari. Mater je brata rodila sa 18 ...drugog sa 19... mene sa 24 i sestru sa 34 Nas i Srba dvesta miliona Po ovome se vidi da ste živjeli u kući. Nas u gradovima strpali u 70-ak kvadrata (i dobiti i to od firme je bila premija), apsolutno cijela moja generacija je bila samo 1 ili 2 djece. U mladim danima i nije bilo zanimljivo....tukli smo se non stop. Sad smo vec veci pa se vidi benefit od svega toga. Ako nista drugo imas drustvo za izlazak vec nam se i necak gura u subotnje izlaske
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:19 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Po ovome se vidi da ste živjeli u kući. Nas u gradovima strpali u 70-ak kvadrata (i dobiti i to od firme je bila premija), apsolutno cijela moja generacija je bila samo 1 ili 2 djece.
U mladim danima i nije bilo zanimljivo....tukli smo se non stop. Sad smo vec veci pa se vidi benefit od svega toga. Ako nista drugo imas drustvo za izlazak vec nam se i necak gura u subotnje izlaske Ček dok se popičkate oko naslijeđa kad vas nahuškaju bračni suputnici jedne na druge.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: U mladim danima i nije bilo zanimljivo....tukli smo se non stop. Sad smo vec veci pa se vidi benefit od svega toga. Ako nista drugo imas drustvo za izlazak vec nam se i necak gura u subotnje izlaske Ček dok se popičkate oko naslijeđa kad vas nahuškaju bračni suputnici jedne na druge. Ak je njima do popickavanja samo naprijed. ja sam se svega odrekla.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:26 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ček dok se popičkate oko naslijeđa kad vas nahuškaju bračni suputnici jedne na druge. Ak je njima do popickavanja samo naprijed. ja sam se svega odrekla. Pa i red je, ženske u korist muških koji će produžiti lozu, jelte.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ak je njima do popickavanja samo naprijed.
ja sam se svega odrekla.
Pa i red je, ženske u korist muških koji će produžiti lozu, jelte. Sovinisto
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:34 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa i red je, ženske u korist muških koji će produžiti lozu, jelte.
Sovinisto Zezam se, ja bih se prije ubio nego dopustio sestri da i pokuša nešto slično. Roditelji su nas isto stvorili i voljeli, sve 50/50 (ako treba za nju i više). Naravski, ako ima luzera muža, all bets are off.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:47 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Sovinisto Zezam se, ja bih se prije ubio nego dopustio sestri da i pokuša nešto slično. Roditelji su nas isto stvorili i voljeli, sve 50/50 (ako treba za nju i više). Naravski, ako ima luzera muža, all bets are off. Ma nisu oni ni trazili ni nudili. rekla sam zbogom zohari, uzivajte, a ja cu sebi stvoriti sto trebam. Iako je otac preko matere porucio da mi ostavlja nekakav vinograd sa parcelom ako bi si htjela nekad kucu gradit. Necu.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:49 |
|
|
Kad smo vec kod tih nekih tema.
Kolegica na poslu je Indijka. Ribica mala od 23 godine. Ima dogovoreni brak. Vidila zenika samo preko skajpa. Ali njoj je to super i ona je sva uzbudena. Svasta sam je ispitivala. kako di sto zasto...ma sto i jedno pitanje. Ali curica je toliko sretna i odusevljena svime time da mi je bas drago.
istina da im je to kultura i tako su nauceni i valjda bi im bilo cudno drugacije...ali svejedno ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:49 |
|
|
Čuj zbogom žohari, to ono zalupila vrata dupetom pri izlasku?
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 14 kol 2017, 15:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Čuj zbogom žohari, to ono zalupila vrata dupetom pri izlasku? Ne...ja to njima od milja Nismo mi tipicni...cim za nekog nades gori nadimak to ga vise voles
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|