|
|
Stranica: 424/1358.
|
[ 33949 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kolubara
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 18:05 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: sivi vuk je napisao/la: Zbog handzar divizije zelenog kadra ustaša i svog ostalog nacističko fašističkog sranja danas i postoji Republika Srpska. Što se tiče vašeg životnog prostora koji ste umislili i koji poistovećujete sa nekakvom Bosnom jedino što možete dobiti je da-poginete. Neki pak kazu, da je Republika Srpska krivac za postojanje handzar divizije zelenog kadra ustasa i svog ostalog nacisticko fasistickog sranja. Vi sa Kosova pobjegli u Hrvatsku i Bosnu, i hocete tu da pravite Srbiju? I onda kmecite o sranjima...  pa vi tu pravite tursku mi cemo srbiju jer se mi nismo promenuli za razliku od vas vi svoje mi nase usput popusi nam ove pravoslavne pitone
|
|
Vrh |
|
 |
Sandalj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 18:19 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1877 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Vladimir RUS je napisao/la: ... Kosovo je istorijsko mjesto za Srbiju i srpski narod. Pola srpskih pravoslavnih crkava nalazi se na Kosovu. To je mjesto odakle se srpska drzava uzdizala i branila od Turaka. I koga to u Evropi interesuje ukoliko tu više nema Srba u relevantnom broju. Sad bi trebali početi i Nijemci: "Prag je kolijevka naše kulture, tamo je osovan prvi univerzitet na njemačkom jeziku. Istočna Pruska je temelj naše nacije, tu se u križarskim pohodima oblikovala nacionalna njemačka svijest." Ali isto kao što Kaliningrad više nije Königsberg i Uroševac ponovo postade Ferizaj i dotično se neće mijenjati dok su na datim prostorima trenutni narodi.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 18:33 |
|
|
Koga briga šta Evropu interesuje.To vi tako razmišljate. Nas interesuje.A to je više nego dovoljno.
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 18:40 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Vladimir RUS je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la:  Srpcani su na vrhuncu svoje moci, sa sve JNA na raspolaganju, uspjeli napraviti entitet iz 4 dijela! I to su platili gubitkom srpskog korpusa u Hr, CG, KiMu, i bombanjem Srbije. BiH je za Srbeke zemlja kao zivo blato, sto se vise koprcaju, to vise tonu u nju!  Mi Srbeki se koprcamo se u 49 odsto, gospodjo ili gospodjice Seho, dok vi sta god da ste, u jednosobmoj teritoriji mozete samo da se bez tog "ko". Vama Bosnjama jedina perspektiva u vecinski hriscanskoj Evropi je u asimilaciji i prihvatanju vjerskog identiteta vasih predaka. Nama je trenutna perspektiva u većinski bošnjačkoj FBiH i Distriktu Brčko. Ili ako baš hoçeš, na 32,74% teritorije BiH. 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 19:16 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Mi Srbeki se koprcamo se u 49 odsto, gospodjo ili gospodjice Seho, dok vi sta god da ste, u jednosobmoj teritoriji mozete samo da se bez tog "ko". Vama Bosnjama jedina perspektiva u vecinski hriscanskoj Evropi je u asimilaciji i prihvatanju vjerskog identiteta vasih predaka. Nama je trenutna perspektiva u većinski bošnjačkoj FBiH i Distriktu Brčko. Ili ako baš hoçeš, na 32,74% teritorije BiH.  Federacija, slazem se. U Brckom su Srbi pojedinacna vecina, tijesna, ali ipak vecina kad izuzmemo fiktivne gradjane. Na tako maloj teritoriji za narod broj 1 jedina perspektiva je odlazak usled skucenog prostora za daljnje sirenje.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 21:32 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Nama je trenutna perspektiva u većinski bošnjačkoj FBiH i Distriktu Brčko. Ili ako baš hoçeš, na 32,74% teritorije BiH.  Federacija, slazem se. U Brckom su Srbi pojedinacna vecina, tijesna, ali ipak vecina kad izuzmemo fiktivne gradjane. Na tako maloj teritoriji za narod broj 1 jedina perspektiva je odlazak usled skucenog prostora za daljnje sirenje. U Brckom su Bosnjaci ogromna vecina. 6500 vise, + svake godine mnogo vise prvacica, sto samo dokazuje ko vise napreduje. Zato ne lupaj gluposti cobane sa Ozrena.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 21:38 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Znaju i sve one srpske snajke kako jebu osuneceni. Zna i princeza Olivera a bgm znate i svi vi kako ste nastali. Znaju i Bosnjaci kakva je svinjetina i rakija, a i muslimanke kako lola dere. Mi Srbi nastali smo isto ko i vi Bosnjaci, od Srba. Bgm sve je vise Srba koji su presli na Islam a znam i puno vise Srpkinja koje s sa Bosnjacima deru. Pandurevicka je pimjer nabolji Zato ne tjesi se uzalud za vrijeme Osmanlija krili ste se po sumama i hajducili dok su bogate age pravile vasim snasama djecu. Vi ste muslimanku mogli jebat samo kroz silovanje , znaci na silu . Znaci krmci iskompleksirani Bosnjacima koji im satrase zene. I sam si prdukt aga, zato ih i mrzis.
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 21:49 |
|
|
Boga mi što vam se društvo više ekstremizuje to više muslimana koji su normalni u glavi beži od vas i prelazi u pravoslavlje. Muslimanke inače vole da ih taslače Srbi a i radije će se udati za Srbina nego za nekog slinavka Muju. Jedna od poznatijih.Mislim da je poznatija od Pandurovićke.Šta ti misliš? 
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 22:40 |
|
|
U svakom narodu ima izroda, pogotovo ženskih. Ćud je ženska smiješna rabota...
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 22:48 |
|
|
sivi vuk je napisao/la: Boga mi što vam se društvo više ekstremizuje to više muslimana koji su normalni u glavi beži od vas i prelazi u pravoslavlje. Muslimanke inače vole da ih taslače Srbi a i radije će se udati za Srbina nego za nekog slinavka Muju. Jedna od poznatijih.Mislim da je poznatija od Pandurovićke.Šta ti misliš?  U vrijeme bratstva i jedinstva takvih je bilo na svim stranama. Ali dns nakon rata i svih ubijanjja, Srpkinje masovno sklapaju brak sa Bosnjacima. Sem Kusturice i nekoliko izoliranih slucajeva jako malo sam cuo primjera prelaska na pravoslavlje. S druge strane pravoslavci prelaze na Islam, mnogo ih znam koji su jednom hodzi u Brcko dolazili na lijecenje. Cak je i Kolarov bio.
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 23:02 |
|
|
Hahahaha...mujo da te nema morali bi te izmisliti.Pravi si muja. 
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 06 lis 2017, 23:05 |
|
|
Sta je smijesno? Komunizam i "bratstvo i jedinstvo" jeste kriv za tu pojavu. Nijedna Bosnjakinja koja iole drzi do sebe ne bi svoj pljunula na svoj narod tako sto bi otisla za Srbina ili bilo koga druge nacionalnosti ili vjere. Hvala Bogu, toga je sve manje danas.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 lis 2017, 17:02 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Federacija, slazem se. U Brckom su Srbi pojedinacna vecina, tijesna, ali ipak vecina kad izuzmemo fiktivne gradjane. Na tako maloj teritoriji za narod broj 1 jedina perspektiva je odlazak usled skucenog prostora za daljnje sirenje. U Brckom su Bosnjaci ogromna vecina. 6500 vise, + svake godine mnogo vise prvacica, sto samo dokazuje ko vise napreduje. Zato ne lupaj gluposti cobane sa Ozrena. Ako sam dobro upucen fiktivni (od kojih dominiraju Bosnjaci) nisu uracunati tako tako da na tih 6500 ne racunaj. Osim toga prve dvije stranke koje su pobjedile na izborima su srpske stranke, sto govori o tome ko je stvarna vecina u Brckom. P.S. Pozdrav od cobanina iz Posavine. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 lis 2017, 17:26 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Znaju i Bosnjaci kakva je svinjetina i rakija, a i muslimanke kako lola dere.
Mi Srbi nastali smo isto ko i vi Bosnjaci, od Srba. Bgm sve je vise Srba koji su presli na Islam a znam i puno vise Srpkinja koje s sa Bosnjacima deru. Pandurevicka je pimjer nabolji Zato ne tjesi se uzalud za vrijeme Osmanlija krili ste se po sumama i hajducili dok su bogate age pravile vasim snasama djecu. Vi ste muslimanku mogli jebat samo kroz silovanje , znaci na silu . Znaci krmci iskompleksirani Bosnjacima koji im satrase zene. I sam si prdukt aga, zato ih i mrzis. Mnogi clanci na internetu govore da su i mnoge muslimanke presle na pravoslavlje, a kako i nebi kada vide lolu visokog kao jablan, u svakom smislu i svakom pogledu. Pandurevicka je primjer dame koja dominira i ubija seksom.  Turci su nas drzali 500 godina i vratili smo ih u Tursku pritom smo im na milione primjeraka suknuli. Jedan od te skole i Sulejman Velicanstveni koji je polusrbin, a zena Ruskinja iz Ukrajine tako da u paru on je bio 25 odsto musliman 75 odsto pravoslavac. Ovo sa 25 odsto je i bosnjacka prica. Suljo i Suljini.  Mi vase bule obicno ne gledamo koliko istima zapadnemo za oci pa same se pecaju po principu razmisljanja em zgodan, em pravoslavac, zabranjeno voce, da se pohvalim prijateljicama i babi.  Vase bule kad cuju srpsko ime Vladimir, Boris, Ivan, Goran, odmah im ribica se pomami.  Cuvajte Mujo vase zenske! 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 lis 2017, 17:26 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Znaju i Bosnjaci kakva je svinjetina i rakija, a i muslimanke kako lola dere.
Mi Srbi nastali smo isto ko i vi Bosnjaci, od Srba. Bgm sve je vise Srba koji su presli na Islam a znam i puno vise Srpkinja koje s sa Bosnjacima deru. Pandurevicka je pimjer nabolji Zato ne tjesi se uzalud za vrijeme Osmanlija krili ste se po sumama i hajducili dok su bogate age pravile vasim snasama djecu. Vi ste muslimanku mogli jebat samo kroz silovanje , znaci na silu . Znaci krmci iskompleksirani Bosnjacima koji im satrase zene. I sam si prdukt aga, zato ih i mrzis. Mnogi clanci na internetu govore da su i mnoge vase muslimanke presle na pravoslavlje, a kako i nebi kada vide lolu visokog kao jablan, u svakom smislu i svakom pogledu. Pandurevicka je primjer dame koja dominira i ubija seksom.  Turci su nas drzali 500 godina i vratili smo ih u Tursku pritom smo im na milione primjeraka suknuli. Jedan od te skole i Sulejman Velicanstveni koji je polusrbin, a zena Ruskinja iz Ukrajine tako da u paru on je bio 25 odsto musliman 75 odsto pravoslavac. Ovo sa 25 odsto je i bosnjacka prica. Suljo i Suljini.  Mi vase bule obicno ne gledamo koliko istima zapadnemo za oci pa same se pecaju po principu razmisljanja em zgodan, em pravoslavac, zabranjeno voce, da se pohvalim prijateljicama i babi.  Vase bule kad cuju srpsko ime Vladimir, Boris, Ivan, Goran, odmah im ribica se pomami.  Cuvajte Mujo vase zenske! 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 07 lis 2017, 17:34 |
|
|
sivi vuk je napisao/la: Boga mi što vam se društvo više ekstremizuje to više muslimana koji su normalni u glavi beži od vas i prelazi u pravoslavlje. Muslimanke inače vole da ih taslače Srbi a i radije će se udati za Srbina nego za nekog slinavka Muju. Jedna od poznatijih.Mislim da je poznatija od Pandurovićke.Šta ti misliš?  A tu je i Nada (Senada) Topcagic koja je rodom iz Breninih krajeva, tacnije iz Modrice.
|
|
Vrh |
|
 |
Sandalj
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 00:54 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1877 Lokacija: Stara Hercegovina
|
sivi vuk je napisao/la: Koga briga šta Evropu interesuje.To vi tako razmišljate. Nas interesuje.A to je više nego dovoljno. Interesuje vas sad koliko su i Nijemce interesovale istočne oblasti poslije II sv. rata. Treba vam još jedno 20-30 godina da data tema izgubi političku težinu.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 01:44 |
|
|
Sandalj je napisao/la: sivi vuk je napisao/la: Koga briga šta Evropu interesuje.To vi tako razmišljate. Nas interesuje.A to je više nego dovoljno. Interesuje vas sad koliko su i Nijemce interesovale istočne oblasti poslije II sv. rata. Treba vam još jedno 20-30 godina da data tema izgubi političku težinu. Onda ti ne poznaješ Srbe.Što nije ništa novo.
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 01:48 |
|
|
Vidiš ovo vaše održavanje tenzije kroz medije i političku elitu. Kada bi tu količinu sranja primenio na Srbima za samo tri meseca bi nastao sveopšti rat.Vas time tovare 25 godina pa ste se eto malo nešto radikalizovali.Kosovo će biti oprano krvlju.U bukvalnom smislu.
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 05:23 |
|
|
dudu je napisao/la: tesko mi je zamislit, nisam jos toliko emotivno vezan uz pojam Herceg-Bosne da bi nesto naveliko slavio. mozda se to promjeni do 20.e obljetnice. Mislim da je ovo za jedno ozbiljno upozorenje ili čak i ban na 48h. Šta ti dudu kažeš?
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 07:29 |
|
|
Herceg bosna ko herceg bosna ni meni ne znaci nesto posebno jer je dozivljavam samo kao postaju na putu do banovine hrvatske, za pocetak. Osjecam se ko da tu slavim podiljenost hrvatskog naroda tim vjestackim granicama. Ko da slavim sto mi je nabilo tu jebenu granicu svaki put kad idem na selo. Samo jedna hrvatska drzava me zanima. Nije da nas ima 500 milijuna. A vi koji mislite da bi prikljucenje hrhb rh unistilo hrhb gospodarski ili kako vec. Smijesni ste. Unistilo koje gospodarstvo? Da imamo samostalnu hrhb imali bi nabildaniji mostar a ovo ostalo bi bile jos gore vukojebine nego da smo u rh. A i da nije tako svejedno nezelim mrtvu granicu tu di je. Ako se vama drugima svidja granica namontirajte je isprid svog sela. Toliko.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 11:50 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Bgm sve je vise Srba koji su presli na Islam a znam i puno vise Srpkinja koje s sa Bosnjacima deru. Pandurevicka je pimjer nabolji Zato ne tjesi se uzalud za vrijeme Osmanlija krili ste se po sumama i hajducili dok su bogate age pravile vasim snasama djecu. Vi ste muslimanku mogli jebat samo kroz silovanje , znaci na silu . Znaci krmci iskompleksirani Bosnjacima koji im satrase zene. I sam si prdukt aga, zato ih i mrzis. Mnogi clanci na internetu govore da su i mnoge vase muslimanke presle na pravoslavlje, a kako i nebi kada vide lolu visokog kao jablan, u svakom smislu i svakom pogledu. Pandurevicka je primjer dame koja dominira i ubija seksom.  Turci su nas drzali 500 godina i vratili smo ih u Tursku pritom smo im na milione primjeraka suknuli. Jedan od te skole i Sulejman Velicanstveni koji je polusrbin, a zena Ruskinja iz Ukrajine tako da u paru on je bio 25 odsto musliman 75 odsto pravoslavac. Ovo sa 25 odsto je i bosnjacka prica. Suljo i Suljini.  Mi vase bule obicno ne gledamo koliko istima zapadnemo za oci pa same se pecaju po principu razmisljanja em zgodan, em pravoslavac, zabranjeno voce, da se pohvalim prijateljicama i babi.  Vase bule kad cuju srpsko ime Vladimir, Boris, Ivan, Goran, odmah im ribica se pomami.  Cuvajte Mujo vase zenske!  Kako da ne, ti si najbolji primjer. 
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 12:14 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Bgm sve je vise Srba koji su presli na Islam a znam i puno vise Srpkinja koje s sa Bosnjacima deru. Pandurevicka je pimjer nabolji Zato ne tjesi se uzalud za vrijeme Osmanlija krili ste se po sumama i hajducili dok su bogate age pravile vasim snasama djecu. Vi ste muslimanku mogli jebat samo kroz silovanje , znaci na silu . Znaci krmci iskompleksirani Bosnjacima koji im satrase zene. I sam si prdukt aga, zato ih i mrzis. Mnogi clanci na internetu govore da su i mnoge vase muslimanke presle na pravoslavlje, a kako i nebi kada vide lolu visokog kao jablan, u svakom smislu i svakom pogledu. Pandurevicka je primjer dame koja dominira i ubija seksom.  Turci su nas drzali 500 godina i vratili smo ih u Tursku pritom smo im na milione primjeraka suknuli. Jedan od te skole i Sulejman Velicanstveni koji je polusrbin, a zena Ruskinja iz Ukrajine tako da u paru on je bio 25 odsto musliman 75 odsto pravoslavac. Ovo sa 25 odsto je i bosnjacka prica. Suljo i Suljini.  Mi vase bule obicno ne gledamo koliko istima zapadnemo za oci pa same se pecaju po principu razmisljanja em zgodan, em pravoslavac, zabranjeno voce, da se pohvalim prijateljicama i babi.  Vase bule kad cuju srpsko ime Vladimir, Boris, Ivan, Goran, odmah im ribica se pomami.  Cuvajte Mujo vase zenske!  Mnogi clanci? Navodite 5-6 slucajeva i tako u krug. Pa vidis glupane koliko Islam raste iz godine u godinu a koliko je pravoslavaca u svijetu. Sulejman je u paru 25% musliman? Ahahahahagh. Koliko si samo glup i opet nastavljas, na bilo kakav nacin dokazati pa makar i u paru. Znaci ja sutra ozenim budistkinju i ja sam u paru pola budista. Ahahahahaha. Jesi ti stvarno toliko glup? Cedo Sulejman je bio musliman 1000% , njegova zena takodje,majka i td. To sto je neko bio nemusliman rsnije pa postao ,zivio i umro kso musluman , nikako ga ne umanjuje od drugih mudlimana. Nagrada je cak i veca. Elem taj Suljo je natakario vise pravoslavki nego svi ovdje na forumu. Sto se Aleksandre tice nezz bas dal dominira al znam da je cesta u Sarajevu, al eto ako te tjesi nek dominira.hahaha Bule se jebu sa osunecenima jer smo cisti i mirisljavi, a bgm i mnoge srpkinje nam odaju priznanje za to. A tebi uvijek ostaje Mia Khalifa ona je bula, na nju mozes bacat, kad vec pravim ne mozes prici. Za kraj sjeti se ko ti je babu guzio. Zadnjih 600 god nosis procenat turske krvi.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 12:24 |
|
|
Mia Khalifa je kršćanka iz Libana.
|
|
Vrh |
|
 |
ludi mujo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 lis 2017, 12:27 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Mia Khalifa je kršćanka iz Libana. Jebi je znam da se oblaci ko bula valjda da bi ovakvi kao ovaj Rus mogli da zamisljaju lakse.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 43 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|