|
|
Stranica: 4/10.
|
[ 228 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
škerac
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 20 kol 2014, 10:49 |
|
|
BGabriel je napisao/la: A iz tebe vrca pamet.
Da, loša kopijo sofisticirane gospođe. I još imam brončanu put za razliku od tebe i bolji kupaći kostim! Boje su mraaak. :imadasesmrači
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 20 kol 2014, 11:31 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Ksenči nije moja kopija.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 20 kol 2014, 11:43 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ksenči nije moja kopija. Poklončić za tebe. Vrati se u kavanicu u miru.
|
|
Vrh |
|
|
WL Ukraine
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 29 pro 2017, 13:56 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Pitanje je više za momke, ali i djevojke se mogu priključiti u raspravi na ovu temu. :)
Dakle realno i jedan i drugi tip cura su na svoje načine zanimljive, stoga slijedi nekoliko pitanja:
Koje vam se cure čine više atraktivnijima: neiskusne ili iskusne?
Sa kojom od ova dva tipa cura biste krenuli u akciju?
Dali pravite selekciju (birate) ili vam je svejedno i ne obraćate pažnju na to? Volim djevojka stariji od sebe, ali ne samo . Vrlo mlada čak i nije postojala kod meni. Sve iste dobre.
|
|
Vrh |
|
|
WL Ukraine
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 29 pro 2017, 14:01 |
|
|
kiler je napisao/la: Ateist je napisao/la: Skoro da ne postoje lijepe djevice starije od 17 godina. +++ Puni broj ljepotica između 25-40 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 29 pro 2017, 15:44 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Postoji onaj Bundyjev teorem po tom pitanju, ide otprilike ovak`.
VŽ = BP/VS
Gdje su
VŽ - VRIJEDNOST ŽENE
BP - BROJ PARTNERA
VS - VELIČINA SISA
Znači što su veće sise to se više zanemaruje činjenica da je bila glavna radodajka u državi. Svakako će ti reći da si drugi. Tako da samo gledaj, slušanjem nećeš doći do istinitog podatka. I ja sam svakoj bio drugi, i većini ljudi koje znam su svojim lepšim polovinama bili drugi. Drage žene, ako vi stvarno mislite da ne znamo da lažete, onda lažite i dalje. Vama će biti lakše, nama će biti svejedno.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 29 pro 2017, 15:45 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7434 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
WL Ukraine je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Pitanje je više za momke, ali i djevojke se mogu priključiti u raspravi na ovu temu. :)
Dakle realno i jedan i drugi tip cura su na svoje načine zanimljive, stoga slijedi nekoliko pitanja:
Dali pravite selekciju (birate) ili vam je svejedno i ne obraćate pažnju na to? Volim djevojka stariji od sebe, ali ne samo . Vrlo mlada čak i nije postojala kod meni. Sve iste dobre. tako je,pajdo...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 sij 2018, 16:18 |
|
|
Iskusne su donekle bolje, kao i neiskusne. Najbolje probati sa obje.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 27 pro 2018, 00:41 |
|
|
Budući da ću ostati djevac, ako se ne računa puko lizanje ženskih stopala, tražim statistiku koliko sam poseban. Prema podacima za SAD, tek 5% staraca i starica (90-godišnjaka i 90-godišnjakinja) umre bez da su se ikad vjenčavali. Manje od 0.3% žena umiru kao djevice i manje od 1.2% muškaraca kao djevci, ne računajući umrle u djetinjstvu i mladosti neprirodnom smrću (bolesti, nesreće, ratovi). Stoga je starac koji umire prirodnom smrću kao djevac prava rijetkost, 1 ili 2 od 100.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 27 pro 2018, 21:42 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Pokretac teme vlado? Bog te ' ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 27 pro 2018, 21:44 |
|
|
Ateist je napisao/la: Budući da ću ostati djevac, ako se ne računa puko lizanje ženskih stopala, tražim statistiku koliko sam poseban. Prema podacima za SAD, tek 5% staraca i starica (90-godišnjaka i 90-godišnjakinja) umre bez da su se ikad vjenčavali. Manje od 0.3% žena umiru kao djevice i manje od 1.2% muškaraca kao djevci, ne računajući umrle u djetinjstvu i mladosti neprirodnom smrću (bolesti, nesreće, ratovi). Stoga je starac koji umire prirodnom smrću kao djevac prava rijetkost, 1 ili 2 od 100. Pa nađi kurvicu!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 27 pro 2018, 21:45 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Pitanje je više za momke, ali i djevojke se mogu priključiti u raspravi na ovu temu. :)
Dali pravite selekciju (birate) ili vam je svejedno i ne obraćate pažnju na to? A ono da su teen i da ih se moze dodat na FB-u
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 27 pro 2018, 23:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24043 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Eminencija je napisao/la: Ateist je napisao/la: Budući da ću ostati djevac, ako se ne računa puko lizanje ženskih stopala, tražim statistiku koliko sam poseban. Prema podacima za SAD, tek 5% staraca i starica (90-godišnjaka i 90-godišnjakinja) umre bez da su se ikad vjenčavali. Manje od 0.3% žena umiru kao djevice i manje od 1.2% muškaraca kao djevci, ne računajući umrle u djetinjstvu i mladosti neprirodnom smrću (bolesti, nesreće, ratovi). Stoga je starac koji umire prirodnom smrću kao djevac prava rijetkost, 1 ili 2 od 100. Pa nađi kurvicu! Koliko sam skužio, Ateist je fetišist i njega unutra-vani sex ne uzbuđuje.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 28 pro 2018, 09:09 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8390 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Tema, tj. odgovor na pitanje predmnjeva odredjeno iskustvo.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 28 pro 2018, 09:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
lider30 je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Pa nađi kurvicu! Koliko sam skužio, Ateist je fetišist i njega unutra-vani sex ne uzbuđuje. Je li onda nevin ako je lizao stopala? Mislim da nije. Ako je lizao muška onda je gay.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 28 pro 2018, 13:32 |
|
|
Ateist kakve fetiše voliš? Rad stopala? Pa lakše je kurvici to radit ako je nevataju grcevi stopala XD
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 31 pro 2018, 09:08 |
|
|
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 01 sij 2019, 20:44 |
|
|
Ljepa je vištica al nekužim sto su svi poludili pa nije tako dobra ;) Ove iztrenirae guze su dobre u tajicama kao i noge ali ovako uzivo fuj! Znam ja jednu trkacicu zescu sportasicu
|
|
Vrh |
|
|
serenada732
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 sij 2019, 14:07 |
|
|
A sta znaci ,,iskusna,,? Broj partnera ili umjetnost vodjenja ljubavi?
_________________ Ljudski rod preuveličava sve živo, svoje junake, svoje neprijatelje, svoj značaj.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 sij 2019, 14:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
serenada732 je napisao/la: A sta znaci ,,iskusna,,? Broj partnera ili umjetnost vodjenja ljubavi? Da "zna znanje". Gdje ti spadaš??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
serenada732
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 02 sij 2019, 14:21 |
|
|
Akademik.
_________________ Ljudski rod preuveličava sve živo, svoje junake, svoje neprijatelje, svoj značaj.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 03 sij 2019, 18:45 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Ateist kakve fetiše voliš? Rad stopala? Pa lakše je kurvici to radit ako je nevataju grcevi stopala XD Lizanje ženskih stopala.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 03 sij 2019, 19:25 |
|
|
iskusne zene su bolje, lakse se upustaju u odnos i manje panicare, otprilike znaju sto muskarca pali i trude se pruziti maksimalni uzitak. ima sam nekoliko nevinih, samo sa jednom nisam imao osjecaj da opcim sa plasticnom lutkom, jer je mjesecima bila potajno zaljubljena u mene i inicirala je sex. jedna pak imala napade panike dvije godine i svaki ubogi vrhunac sexa je sjebala. nakon prvog sam je htio ostaviti, no odlucio sam je izlijeciti, sto sam donekle uspio
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 04 sij 2019, 12:07 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: iskusne zene su bolje
Naravno, najiskusnije znaju praviti sarmu, pite razvlačene, razne delicije, neiskusna te može otrovati dok se usavrši... Biće da sam fulio pdf, ovo nije o tema o kulinarskom iskustvu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke? Postano: 04 sij 2019, 12:18 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: Biće da sam fulio pdf, ovo nije o tema o kulinarskom iskustvu baš gledam šta se ti javljaš.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|