|  | 

|     | Stranica: 4/10. 
 | [ 228 post(ov)a ] |  |  

| Autor/ica | Poruka |  
			| škerac | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  20 kol 2014, 10:49  |  |  
			| Pridružen/a: 12 tra 2012, 20:51
 | 

| BGabriel je napisao/la: A iz tebe vrca pamet.
 Da, loša kopijo sofisticirane gospođe. I još imam brončanu put za razliku od tebe i bolji kupaći kostim!     Boje su mraaak. :imadasesmrači

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  20 kol 2014, 11:31  |  |  
			| Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27
 | 

| Ksenči nije moja kopija.  _________________
 Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| škerac | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  20 kol 2014, 11:43  |  |  
			| Pridružen/a: 12 tra 2012, 20:51
 | 

| ZGabriel je napisao/la: Ksenči nije moja kopija.   Poklončić za tebe. Vrati se u kavanicu u miru.   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| WL Ukraine | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  29 pro 2017, 13:56  |  |  
			| Pridružen/a: 22 kol 2017, 05:40
 | 

| Vladimir RUS je napisao/la: Pitanje je više za momke, ali i djevojke se mogu priključiti u raspravi na ovu temu. :)
 Dakle realno i jedan i drugi tip cura su na svoje načine zanimljive, stoga slijedi nekoliko pitanja:

Koje vam se cure čine više atraktivnijima: neiskusne ili iskusne?

Sa kojom od ova dva tipa cura biste krenuli u akciju?

Dali pravite selekciju (birate) ili vam je svejedno i ne obraćate pažnju na to?
 Volim djevojka stariji od sebe, ali ne samo    .  Vrlo mlada čak i nije postojala kod meni. Sve iste dobre.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| WL Ukraine | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  29 pro 2017, 14:01  |  |  
			| Pridružen/a: 22 kol 2017, 05:40
 | 

| kiler je napisao/la: Ateist je napisao/la: Skoro da ne postoje lijepe djevice starije od 17 godina. +++  Puni broj ljepotica  između 25-40 godina.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Carmello Šešelj | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  29 pro 2017, 15:44  |  |  
			| Pridružen/a: 08 stu 2012, 01:05
 | 

| Bobovac je napisao/la: Postoji onaj Bundyjev teorem po tom pitanju, ide otprilike ovak`.
 VŽ = BP/VS

Gdje su

VŽ - VRIJEDNOST ŽENE

BP - BROJ PARTNERA

VS - VELIČINA SISA

Znači što su veće sise to se više zanemaruje činjenica da je bila glavna radodajka u državi.
 Svakako će ti reći da si drugi. Tako da samo gledaj, slušanjem nećeš doći do istinitog podatka. I ja sam svakoj bio drugi, i većini ljudi koje znam su svojim lepšim polovinama bili drugi. Drage žene, ako vi stvarno mislite da ne znamo da lažete, onda lažite i dalje. Vama će biti lakše, nama će biti svejedno.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| kiler | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  29 pro 2017, 15:45  |  |  
			| Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26
 | 

| WL Ukraine je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Pitanje je više za momke, ali i djevojke se mogu priključiti u raspravi na ovu temu. :)
 Dakle realno i jedan i drugi tip cura su na svoje načine zanimljive, stoga slijedi nekoliko pitanja:

Volim djevojka stariji od sebe, ali ne samo    .  Vrlo mlada čak i nije postojala kod meni. Sve iste dobre.tako je,pajdo..._________________
 Pogledaj u nebo majko, evo sinova...

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Vladimir RUS | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  01 sij 2018, 16:18  |  |  
			| Pridružen/a: 30 svi 2009, 23:01
 | 

| Iskusne su donekle bolje, kao i neiskusne. Najbolje probati sa obje.  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Ateist | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  27 pro 2018, 00:41  |  |  
			| Pridružen/a: 22 vel 2012, 16:06
 | 

| Budući da ću ostati djevac, ako se ne računa puko lizanje ženskih stopala, tražim statistiku koliko sam poseban. Prema podacima za SAD, tek 5% staraca i starica (90-godišnjaka i 90-godišnjakinja) umre bez da su se ikad vjenčavali. Manje od 0.3% žena umiru kao djevice i manje od 1.2% muškaraca kao djevci, ne računajući umrle u djetinjstvu i mladosti neprirodnom smrću (bolesti, nesreće, ratovi). Stoga je starac koji umire prirodnom smrću kao djevac prava rijetkost, 1 ili 2 od 100. _________________
 https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A

https://www.instagram.com/josipcurlin

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| LakePlacid | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  27 pro 2018, 21:42  |  |  
			| Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25
 | 

| Pokretac teme vlado?     Bog te ' ...     _________________
 Govorio je tad' moj debeli stric
 nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh
 za svu vasu zajebanciju
 jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Eminencija | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  27 pro 2018, 21:44  |  |  
			| Pridružen/a: 18 svi 2018, 00:02
 | 

| Ateist je napisao/la: Budući da ću ostati djevac, ako se ne računa puko lizanje ženskih stopala, tražim statistiku koliko sam poseban. Prema podacima za SAD, tek 5% staraca i starica (90-godišnjaka i 90-godišnjakinja) umre bez da su se ikad vjenčavali. Manje od 0.3% žena umiru kao djevice i manje od 1.2% muškaraca kao djevci, ne računajući umrle u djetinjstvu i mladosti neprirodnom smrću (bolesti, nesreće, ratovi). Stoga je starac koji umire prirodnom smrću kao djevac prava rijetkost, 1 ili 2 od 100. Pa nađi kurvicu!_________________
 Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Eminencija | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  27 pro 2018, 21:45  |  |  
 | 

| Vladimir RUS je napisao/la: Pitanje je više za momke, ali i djevojke se mogu priključiti u raspravi na ovu temu. :)

A ono da su teen i da ih se moze dodat na FB-u     _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| lider30 | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  27 pro 2018, 23:44  |  |  
			| Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11
 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
 | 

| Eminencija je napisao/la: Ateist je napisao/la: Budući da ću ostati djevac, ako se ne računa puko lizanje ženskih stopala, tražim statistiku koliko sam poseban. Prema podacima za SAD, tek 5% staraca i starica (90-godišnjaka i 90-godišnjakinja) umre bez da su se ikad vjenčavali. Manje od 0.3% žena umiru kao djevice i manje od 1.2% muškaraca kao djevci, ne računajući umrle u djetinjstvu i mladosti neprirodnom smrću (bolesti, nesreće, ratovi). Stoga je starac koji umire prirodnom smrću kao djevac prava rijetkost, 1 ili 2 od 100. Pa nađi kurvicu!Koliko sam skužio, Ateist je fetišist i njega unutra-vani sex ne uzbuđuje.   _________________
 Safe European Home

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Graničar Jozo | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  28 pro 2018, 09:09  |  |  
			| Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42
 | 

| Tema, tj. odgovor na pitanje predmnjeva odredjeno iskustvo. _________________
 Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...

Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Junuz Djipalo | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  28 pro 2018, 09:47  |  |  
			| Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58
 | 

| lider30 je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Pa nađi kurvicu! Koliko sam skužio, Ateist je fetišist i njega unutra-vani sex ne uzbuđuje.   Je li onda nevin ako je lizao stopala? Mislim da nije.    Ako je lizao muška onda je gay.  _________________
 Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Eminencija | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  28 pro 2018, 13:32  |  |  
 | 

| Ateist kakve fetiše voliš?Rad stopala?
 Pa lakše je kurvici to radit ako je nevataju grcevi stopala XD

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| joe enter | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  31 pro 2018, 09:08  |  |  
			| Pridružen/a: 30 lip 2009, 18:35
 | 

| _________________
 O turčine za nevolju kume
 A ti vlaše silom pobratime

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Eminencija | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  01 sij 2019, 20:44  |  |  
 | 

| Ljepa je vištica al nekužim sto su svi poludili pa nije tako dobra ;) Ove iztrenirae guze su dobre u tajicama kao i noge ali ovako uzivo fuj! Znam ja jednu trkacicu zescu sportasicu  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| serenada732 | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  02 sij 2019, 14:07  |  |  
			| Pridružen/a: 16 stu 2018, 13:00
 | 

| A sta znaci ,,iskusna,,? Broj partnera ili umjetnost vodjenja ljubavi? _________________
 Ljudski rod preuveličava sve živo, svoje junake, svoje neprijatelje, svoj značaj.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Bobovac | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  02 sij 2019, 14:13  |  |  
			| Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09
 | 

| serenada732 je napisao/la: A sta znaci ,,iskusna,,? Broj partnera ili umjetnost vodjenja ljubavi? Da "zna znanje". Gdje ti spadaš??   _________________
 "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| serenada732 | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  02 sij 2019, 14:21  |  |  
			| Pridružen/a: 16 stu 2018, 13:00
 | 

| Akademik. _________________
 Ljudski rod preuveličava sve živo, svoje junake, svoje neprijatelje, svoj značaj.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Ateist | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  03 sij 2019, 18:45  |  |  
			| Pridružen/a: 22 vel 2012, 16:06
 | 

| Eminencija je napisao/la: Ateist kakve fetiše voliš?Rad stopala?
 Pa lakše je kurvici to radit ako je nevataju grcevi stopala XD
 Lizanje ženskih stopala._________________
 https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A

https://www.instagram.com/josipcurlin

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| MiB | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  03 sij 2019, 19:25  |  |  
			| Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26
 | 

| iskusne zene su bolje, lakse se upustaju u odnos i manje panicare, otprilike znaju sto muskarca pali i trude se pruziti maksimalni uzitak. ima sam nekoliko nevinih, samo sa jednom nisam imao osjecaj da opcim sa plasticnom lutkom, jer je mjesecima bila potajno zaljubljena u mene i inicirala je sex. jedna pak imala napade panike dvije godine i svaki ubogi vrhunac sexa je sjebala. nakon prvog sam je htio ostaviti, no odlucio sam je izlijeciti, sto sam donekle uspio   _________________
 🇭🇷🇧🇦

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Mar-kan | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  04 sij 2019, 12:07  |  |  
			| Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:45
 | 

| ManInBlack je napisao/la: iskusne zene su bolje 
 Naravno, najiskusnije znaju praviti sarmu, pite razvlačene, razne delicije, neiskusna te može otrovati dok se usavrši... Biće da sam fulio pdf, ovo nije o tema o kulinarskom iskustvu   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Iskusne ili nevine djevojke?  Postano:  04 sij 2019, 12:18  |  |  
			| Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27
 | 

| Mar-kan je napisao/la: Biće da sam fulio pdf, ovo nije o tema o kulinarskom iskustvu   baš gledam šta se ti javljaš.  _________________
 Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Online |  
		| Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |  
	|  | Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove.
 Ne možeš uređivati svoje postove.
 Ne možeš izbrisati svoje postove.
 Ne možeš postati privitke.

|  |  |